še en next, potem pa nadaljujem
https://www.igre123.com/forum/tema/naj-pisatelj-leta-2012/31847/
06. april 2012
u37905
u37905
next
06. april 2012
se že spravljam pisat
06. april 2012
upsi, bla sem preveč zamišljena, ko sem pisala. nimam časa, tako da verjento dobite jutri ali pa pojutrišnjem.
06. april 2012
oki
06. april 2012
next!!!!!!
06. april 2012
Ponoči sem ležala na postelji v moji sobi, desnico in levico sem imela ne trebuhu in z odprtimi očmi sem zrla v temo. Kolik opodatkov sem danes še dobila! Da se bo moj otročiček rodil v roku enega, dveh ali treh tednov in lahko že čez nekaj dni pričakujem nabrekel trebuh, jutranjo slabost in vse ostale slabe lastnosti nosečnosti. Vedela sem, da si želim fantka. Dala bi mu ime Nahuel, po džungelsk mački. Ob tem me je ptijetno stisnilo v trebuhu, kot bi me ubogo detece poslušalo in me tudi slišalo. "Vse bo še v redu," sem dejala, predvsem, da bi pomirila otročička, ki je rasel v meni, pod mojim srcem. Nežno sem pobožala svoj trebuh, nato pa se prevalila na lev bok. Zena mi je svetovala, da spim na levem boku, saj naj bi to omogočilo boljši pretok krvi in podobne stvari. Premišljevala sem, da bi naslednje jutro poslala Lizo k ravnatejici, da bi mi uredila nekaj tedenski počitek. To bi bilo tako dobro zame, kot za otroka. Kako naj bi jahala in obenem še nosil otroka? Prej bi se le ta rodil mrtvorojen, kar pa si nisem želela. Želela sem si ga živega, z bijajočim se srcem,
06. april 2012
Ko sem se naslednji dan zbudila, sem takoj poklicala Lizo. Ki me je pospremila do stranišča, kjer sem bruhala. Groza. Po tem, ko sem spet legla, sem Lizi naročila, naj ravnateljici pove, kaj se dogaja. Liza seveda ni vedela nič v zvezi z magijo... torej bo ravnateljici lahko sporočila le, da sem zanosila in potrebujem počitek.
Cel dan me je zvijalo v trebuhu in Leassi me je prišla obiskat. Toda divje se me je ogibala, ni se mi upala pogledati... na koncu je le odšla in takrat so prišle moje sestre. Ko so vstopile, sem Lizi naročila, naj zagrne zavese, nato pa smo snele maske. Kar niti ni bilo prav pomembno, saj so bili naši obrazi enaki. Bilo je le to, da je bil moj izmučen in polen bolečine, medtem ko so obrazi mojih sester sijali v sproščenosti in mirnosti.
25. maj 2012
neeexttt!!!!
25. maj 2012
"Kako se počutiš, Kaia?" je vljudno vprašala Gemma, medtem ko je sedla na enega od stolov, ki jih je prinesla Liza. "Bolje, hvala," sem odgovorila in počakala, da so še ostale sedle. Toda lahko sem čutila... nekaj je bilo narobe. "Se spominjaš Muffine?" je nenadoma vprašala Zena in presenečeno sem prikimala. "Izdala nas je. Eni izmed učiteljic, Que Danieli, kot jo vsi kličejo." bila sem res presenečena. "konec je, kai. obsodene smo na smrt, v vsakem trenutku lahko pridejo po nas," to je libi povedala s tako lahkoto, toda jaz... skoraj sem se zvrnila s postelje, odvrgla masko v kot in rahlo pobožala svoj trebuh. "potem pa, za vraga, odidimo!" sem kriknila. morala sem zaščititi malega fantka. "liza, dajmo, pripravi sedem manjših kovčkov. ali se boš raje vdala prisvojitelju, kot pa zakoniti princesi?" liza se je priklonila. "vaša sem, gospodična," je rekla in še sama snela masko. zdaj sem jo videla in presenečeno zajela sapo. na njenem desnem licu se je svetila zlatkasta zvezda. znak potomcev tistih, ki so v davnih časih pred tem varovali magičarke. "potem pripravi vse, naroči kočijo. v nekaj minutah bi bila rada na vlaku proti rendi," sestre so me presenečeno pogledale. "kaj? saj vendar vem, da imamo na tistem ozemlju močne podpornike, vladarica pa je naša daljna sestrična. pohitimo!" toda nič ni bilo pomembno. razen zaščititi nahuela.
25. maj 2012
neexttt!!!!!
25. maj 2012
u92032
u92032
neext
29. maj 2012
u88214
u88214
next
09. junij 2012
u73295
u73295
NEXT!
09. junij 2012
next!!
09. junij 2012
se takoj lotim pisanja,
10. junij 2012
potovanje ni bilo pretirano prijetno. sedeži na vlaku in naš vagon so bili sicer lični, dobro ogrevani, obloženi z najboljšim žametom. toda nahuel me je brcal in takoj je bilo videti, da mu ni bilo ravno prijetno med dolgo vožnjo. vse moje sestre so bile zbrane okoli mene, me tolažile, ko me je bolelo in mi pripovedovale dogodke izpred in po mojem rojstvu. kako lepo je bilo, ko je še vladala zakonita vladarica, kako so polja cvetela in voda pritekala kot za stavo. niso imeli ne poplav, ne suše, kaj šele, da bi prišel kakšen tornado... težko sem poslušala, bolečina v meni je naraščala, toda vedela sem, da se moram boriti-za svojega malega brcavčka.
po nekaj urah je vlak ustavil v rendi, prečudoviti deželi. ko smo bili končno izven mej naše dežele, sem lahko snela masko in jo vrgla čez okno vlaku. briga me. maske je uvedel prisvojitelj-to mi ni bilo niti najmanj všeč. ko bomo prišli nazaj na prestol, torej jaz in moje sestre, sem prepričana, da bom odpravila ta zakon z maskami.
torej, izstopili smo iz vlaka. in tam je čakalo spremstvo-kot bi vedeli, da prihajamo. na čelu se je živčno prestopala mlada ženska, morda z 21imi letimi. seveda sem jo prepoznala. bila je relyea, ena od naših daljnih sestričen in vladarica rende. bila nam je zelo podobna. ko nas je zagledala, vse popolnoma enake(izstopala sem samo jaz s svojim trebuhom), je stekla k nam in nas začela eno za drugo objemati. mrmrala je naša imena in se ob tem nasmihala, kot bi bila videla sonce, ki je pokukalo iz oblakov. "kako sem vas pogrešala!"
10. junij 2012
next!
10. junij 2012
u73295
u73295
next!
10. junij 2012
"in kaia. čestitke," prijela me je za roke in jih rahlo stisnila. očitno je že slišala za mojo nosečnost. "in kdo je t..." pogledala je lizo in otrpnila. moja stražarka je izgledala veliko lepše kot ponavadi. oblečena v črno usnje in z lesketajočim se mečem za pasom ter seveda zlato zvezdo na licu je bila videati zelo ženstvena. medtem ko sem bila jaz oblečena v ohlapno obleko iz svetlega žameta in z razmršenimi lasmi. malce sem ji zavidala, priznam. odgovorila ji je eden. "liza je dolga leta prebivala v skrivnosti, skupaj s kaio, takrat še delphine, in jo varovala," liza se je priklonila, toda spregovorila ni.
10. junij 2012
next!
10. junij 2012
u88214
u88214
next!
10. junij 2012
u73295
u73295
next!
10. junij 2012
next
05. julij 2012
zdaj grem pisat,
09. julij 2012
posvečeno novi bralki,

"pridite," je dejala relyea. "služabniki vam bodo takoj pripravili sobe... kosilo je že na mizi," še najbolj široko se je nasmehnila meni. "zdaj pa se pojdite preobleči... da odložite ta oblačila in se oblečete v kaj bolj v stilu moje dežele," takrat je spregovorila libi. "sestrična, vesele smo, da si nas tako ljubeznivo sprejela, toda želela bi, da s sestrami nosimo obleke, ki jih v naši deželi že leta nismo morale svobodno nositi," za trenutek sem mislila, da bo relyea to sprejela kot žalitev, toda la nasmehnila se je. "seveda, oprosti, libi. za trenutek sem se spozabila. lahko nosite oblačila, ki jih želite," z rokami je nakazala, v katero smer moramo, in odhitele smo.
ko sem se znašla v sobi, ki sem jo poznala-v rendi sem bila že, ko sem bila stara približno štiri leta, leto pred tem, ko so nam zavzeli deželo-sem se sesula na posteljo in roke položila na trebuh. bilo je težko... zelo težko. naenkrat se je v moji sobi prikazala liza in sedla na tla. "kosilo je bilo prestavljeno za eno uro, torej se lahko greste malce sprehajat po vrtu, gospodična kaia," vstala se je in se mi približala. "naj vam pomagam pri preoblačenju?" nasmehnila se je in spet je bila liza, ki je tako vestno skrbela zame. "prosim," sem odgovorila. "nahuel je zelo nemiren," liza je dvignila obrvi. "ste prepričani, da je fantek?" odločno sem prikimala. "in poimenovali ga boste po džungelski mački?" prikimala sem, nato pa vstala in lizi naročila, naj v omari najde kakšno svetlo obleko, ki bi prekrivala mojo nosečnost, in pa klobuk. "nekaj iz moje dežele," sem še pristavila in liza je kmalu našla obleko, ki mi je bila všeč. pomagala mi je pri preoblačenju-in ko sem se pogledala v ogledalo, moj trebuh sploh ni bil opazen-in potem sem se odpravila na vrt, sama, vedoč, da potrebujem malce miru in tišine.
09. julij 2012
next
09. julij 2012
sprehajala sem se po vrtu, si vrat od časa do časa navlažila s s kapljicami vode iz vodnjaka(bilo je dokaj vroče)in si ogledovala cvetlice ter od časa do časa kakšno prislila, da je zrasla in razprila cvetove-delno, ker sem vadila, in delno, ker mi ni bilo všeč, da so tako počasi rasle. potem pa sem zaslišala glas in tako sunkovito sem se obrnila, da je malce manjkalo, da bi se sesula na ta, nahuel je namreč hudo brcnil. "kaj počnete tu, gospodična? vrt je odprt samo za kraljico relyeo in tiste, katerim dovoli sprehajanje," srepo sem ga pogledala, nato pa le počasi sedla na rob vodnjaka... bala sem se, da bom drugače padla. "relyea je moja sestrična," sem odgovorila. "in kdo si ti, če smem vprašati?" ni mi bilo všeč, da se je razburjal moj brcavček. takrat pa je fant pokleknil. "veličanstvo, moje ime je collin, sem vrtnar," počasi je vstal. "ime mi je kaia, kaia auguste magic. saj bi vstala in ti podala roko, toda sem previsoko noseča," videla sem, kako je prebledel. pa ne, da bom imela zdaj še težave z fanti? "n-n-noseča?" je vprašal.
09. julij 2012
next
09. julij 2012
"da... malček je že nemiren," sem se ljubeznivo nasmehnila in položila roke na trebuh. "kdo je oče?" zasmejala sem se. "noben," sem odgovorila. začudeno me je pogledal. "magičarke zanosijo, ko prvič uporabijo magijo. torej bi lahko rekli, da je oče sama, čista magija," še vedno me je začudeno gledal. "mi pomagaš vstati? noge mi bodo zaspale," takoj se je zbudil iz transa, pohitel k meni ter me previdno potegnil na noge, nato pa me izpustil. takoj sem se nevarno zamajala in takoj me je spet prijel. "mislim, da bo bolje, če vas držim," je predlagal. "hvala, collin,"
ko sva se naslednjič ustavila, se je sklonil in utrgal še neodprto vrtnico. "za vas je," je dejal. še sama ne vem, zakaj sem se zasmejala. vrtnico sem prijela v roke in jo približala nosu. poduhala sem... in nato je naenkrat odprla cvetove in se popolnoma razcvetela. collin je bil spet začuden. "magija je kriva..." sem rekla, ko me je prekinil zvon, ki je zazvonil dvakrat. "kosilo je. enkrat za zajtrk, dvakrat za kosilo in trikrat za večerjo. štirikrat za požar, petkrat za napad, in pa šestkrat za nujne primere," spustil me je in za trenutek preveril, če bom lahko sama odšla do jedilnice. "nisem prepričan," je na koncu le rekel in me spet prijel. "naj vam pomagam," odšla sva proti jedilnici. "tikaj me. in... hvala," na hitro sem ga poljubila na lice. "se vidiva pozneje," nato sem odšla, v roki stiskajoč vrtnico. celo nahuel je nehal pretirano brcati... očitno mu je bil collin tako všeč kot meni.
09. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg