Torej prešinila me je ideja, o novem ff-ju in vsebina tega mi je dejansko precej všeč. Torej:
...1...
...2...
...3...
...4...
now!!
===============================================================================
Ste že kdaj slišali pokati kosti? Nadležen zvok ko se hrustanec razkolje na pol? Morda ni najbolj prijetno če se ti to zgodi vsak mesec ob polni luni. Ampak kaj hočeš, s tem sem se rodila in s tem bom umrla, in spremeniti ne morem čisto nič. Po 20 letih se počasi sprijazniš da pač takšno je življenje. Torej pozdravljeni v Wooddown Bog-u narodnem parku ob Mullingarju-Irska. Sem Daisy Ella Jakson po domače samo Ella. S svojim imenom v glavi sem se počasi vstala iz mokrega listja in se razgledala naokoli. Volkodlaki spimo dan pred in po polni luni in to pomeni da sem bila prejšnjo noč ovita v kožuh. Moje volčje sposobnosti so me begale in z glavo sem trčila ob vejo."Super" sem potarnala in se prijela za mesto, kamor me je ravno >poljubila< veja. Mojo roko je prekril odtis praske. Bila je kri. Volčji čuti so mi pridigali, naj se maščujem ampak kako za vraga naj pretepem vejo. Odšla sem do oblačil, katere sem si dan pred tem nastavila na podrto drevo ob potoku. Volkodlaki smo bitja kateri se tako rekoč vračajo na mesto kjer so se rodili da bi tam tudi umrli. Rdeč pulover in črne hlače so čudovito poudarile moje skuštrane lase in blatne roke. Pomikala sem se NAPREJin mrak je že zajemal gozd. Poskušala sem napeti vse tiste čute in najti izhod iz gozda. Skoraj sem se zjokala ko sem zagledala šotor. Pognala sem se v tek in se poskušala ne ubit. "Halo" je bila moja prva, a kmalu sem utihnila. Na podrtem deblu je z kitaro v roki sedel Niall fucking Horan. Nekaj časa sva se gledala in morala sem se resno skoncentrirati na to da nebi pobegnila. Vprašanje ki je viselo v moji glavi je bilo, ali se spomni tiste divje noči v Rock baru na moj 18 rojstni dan, ko sav imela afero v motelu tik ob baru. Oba sva bila opita, in malo je manjkalo pa bi obležala sredi ceste, ampak ne moral me je odvleči v preklet motel. "Mhm morda več kje je izhod?" sem ga vprašala on pa se je začel smejat "precej pozitivna si glede na to de je tema. Kaj za vraga sploh počneš v gozdu ob 10 zvečer" ok resnično sem se skoraj zjokala ker nisem imela pojma kaj bi odgovorila "mmm... z fantom ... sem se skregala ... in ... mmm ... sem pobegnila v gozd" sem vsa ponosna odgovorila. "Izgledaš se mi znana, sva se že kje srečala??" in tu je bil odgovor na moje vprašanje "mhm" sem po tiho odgovorila. Verjetno je bil takrat veliko bol pijan od mene in ni imel niti najmanjšega pojma da sva spala skupaj. "inn??" je vprašal "ni pomembno" je bilo vse kar sem lahko tisti trenutek spravila iz sebe
18. julij 2015
next-nova bralka
18. julij 2015
torej hwala moji1 bralki sm zelo počaščena hhahaah
aja pozabla sem povedat da so 1D znani vzgodbi
==========================================================================
"Bi bilo nevljudno, če bi te vprašal kako ti je ime??" neee po noči ki je sama ne bom nikoli pozabila "mmm... Ella" sem zamrmrala "torej Ella kaj si delala da imaš pol čela v krvi?" grrr kri veverice mi po tem ko sem že človek v ustih vedno pustijo kovinski okus. Obliznila sem si zobe in se poskušala zbrati "veja??" sem vprašala čeprav nisem vedela ali je bil to moj odgovor ali vprašanje. "Ella je verjetno izmučena po napornem večeru s fantom in hoče spati" je posmehljivo rekel in mi z mokro brisačo obrisal rano. Na svetu v tem trenutku ni bilo večje želje, kod to da se moja pest sreča z njegovim obrazom. Odprl mi je vrata šotora in me spustil noter "spustil me boš v svoj šotor pa sploh ne veš od kje me poznaš. Mi pa zaupaš, glede na to, da sem zate praktično tujka" sem rekla "“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” je odgovoril in me pogledal. Še zmeraj se sprašujem kaj sem razmišljala, da sem se zapletla z njim.Verjetno sem bila še ena njegova avantura. Pokril me je z odejo, pospravil kitaro, pogasil ogenj in zaprl šotor. Med nama je vladala tema, ampak vseeno sem lahko videla žareče oči ki so preučevale moj obraz. Lagala bi, če bi rekla, da se v tem trenutku ne želim dotakni teh omamnih ustnic. Ampak kaj hočeš, tako ali tako imam že prijatelja, če se temu tako reče. Bruzla sva že nekaj časa, ampak noben se ni resnično potrudil, da bi vzdrževal najno zvezo, in te pomladne počitnice, ko sem bila pri starih starših so še vse dodatno uničile. "Lahko noč Ella" je s svojim zaspanim glasom rekel Niall. "Nočko" sem odgovorila in zaspala.
Sredinoči sem slišala nekaj ob šotoru "Niall zbudi se" nekaj je zamrmral in sploh nisem vedelaali sem sanjala ali ne "NIALL!!" sem rekla ko sem spet zaslišala hrup. Šele takrat sem se zavedala da je njegova roka na moji riti "odstrani se " sem rekla ko sem opazila da se mi reži.
18. julij 2015
Šele takrat sem se zavedala da je njegova roka na moji riti "odstrani se " sem rekla ko sem opazila da se mi reži.
umiram pr temu delu haha
drgač pa next
19. julij 2015
hhahhahahahah,zlooooo dobr!!!!!
Hahahahah,ne resno!!!
Neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22. julij 2015
ok en kratek del kr me tale vročina ubija
aja pa če kir newe pišem še en ff
http://www.igre123.com/forum/tema/maybe-i-m-yours-(one-direction-ff)/76651/6
=============================================================================
"Niall nekaj se premika" sem tiho rekla. Vohala sem žival, vendar ne tako dobro, da bi vedela kaj je. "Sej te ne bo pojedla" je rekel in se mi nasmehnil. "Kdo je to rekel?" sem ga vprašala "jaz" je vprašljivo rekel "torej če me poje se boš ti celo življenje zavedal, da bi me lahko rešil, pa me nisi" sem rekla z nasmehom "prav" je odgovoril in se nazaj ulegel. "Ella sploh se ne spomnim kje sva se srečala" je tiho rekel "premišljujem že celo noč" je nadaljeval "prosim povej mi" nekaj časa sem premišljevala nato pa rekla "ne morem Niall, tudi jaz se ne spomnim prav dobro" bila je čista resnica. Pomaknil se je bližje "bila sva skupaj, v baru ane?" in spomnil se je. Ostala sem brez besed "Ella, bila sva, priznaj" dih mi je zastal, ko se je topla roka dotaknila mojega lica. Poskusila sem se zbrati, narediti nekaj kar je prav "zapustil si me takoj po tisti noči" sem tiho rekla. "Moral sem iti, v Londonu je bilo snemanje" je rekel in mislim da sem čutila obžalovanje v njegovem glasu "seveda, brez sporočila" sem rekla in videl je da me je prizadelo. Vedno bolj se mi je približeval in me hotel poljubiti. Odrinila sem ga s sebe, se vstala in odšla iz šotora. Gledala sem luno, bila sem zasanjana in čutila sem da me je Niall opazoval. "Pridi noter" je na koncu rekel. Nasmehnila sem se mu in odšla globlje v gozd ter srčno upala da je izhod kje blizu. Za mano je prišel Niall in me odnesel do šotora. Ne glede na to kako sem se upirala me ni spustil. Nežno me je porinil v šotor, me pokril in me objel. "Naj popravim zamujeno" je rekel v moje lase. Nasmehnila sem se ampak vedela, da se to zagotovo ne bo dobro končalo.
22. julij 2015
uuuuuuuu,NEEEEXT!!!
KOJ!!
22. julij 2015
next
22. julij 2015
next+nova bralka
26. julij 2015
next
05. avgust 2015
neext!!
05. avgust 2015
Next
24. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani