Haaaaj to je moja prva zgodbica in upam da jo boste brali
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heejla najni imeni sta Zara in Dora. Stari sva 17 let in komčujeva 3. letnik na zasebni gimnaziji v središču Los Angelesa. Sva tudi najboljši prijateljici že od 6. razreda, kar neločljivi bi lahko rekli.

To sem jaz ZaraSem zelo navihana rjavolaska, ki pa ima rada vse stvari na svojem mestu. Zelo se bojim pajkov in mrčesa(že od negdaj) imam eno starejšo sestro ter muco po imenu miška.

In to sem jaz DoraSem majhna blondinka, ki ji je treba nekatere stvari kar 3x razložiti. Živim življenje z polno paro. Stanujem z mamo in dvema bratoma. Starejšim in mlajšim.

In to je najna šola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~upam da je bilo zanimivo in da boste brali

3x next?
30. julij 2014
u173860
u173860
Next
30. julij 2014
u172777
u172777
Next
30. julij 2014
next
30. julij 2014
u173860
u173860
Ewo ti trije nexti
30. julij 2014
Ok že pišem
30. julij 2014
Dear Diary
Byora

Oh ne že spet...zvonila je namreč budilka. Sovražila sem ta zvok. Ni se mi dalo iz postelje vendar sem ob misli, da je čez 10 dni konec šole hitro vstala. Zaktrkov nisem marala zato sem odšla direktno v kopalnico. Tam sem se umila in nato še naličila. Odšla sem do sobe in nisem vedela kaj obleči. Spet sem premetala vso omaro. In končno sem našla nekaj meni po godu.Hitro sem spakirara še stvari in pohitela v šolo. Vozila sem se z bratom, saj je leto starejši in že ima izpit. Od daleč sem z očmi iskala Zaro opazila sem jo vso nasmejano na stopnicah. Takoj sem pohitela do nje.

D-Dora, Z-Zara

D-heejla
Z-omg nekaj pomembmega ti imam za povedati
D-sem že na trnih
Z-Nick me je povabil ma maturantski ples, mi boš pomagala izbirati obleko?
D-oh seveda,...

Najni pogovor je zmotil zvonec in pohiteli sva v učilnico. Imeli smo zgodovino. Beda. Učiteljica je hotela zaključiti ocene in seveda vprašati tiste med oceno. Bila sem med oceno, vendar se nisem nič učila saj sva bili z zaro po nakupih. In sedaj me muči še to da je Nick povabil Zaro na maturantskega. Nick je moja simpatija že odkar hodim na to šolo. Ta dan bi moral biti moj in ne njej. Ampak za Zaro bom storila vse. Naenkrat je učiteljica poklicala moje ime. Joj pa ne jaz nič se nisem učila. Vsa sem bila okamnela. Naenkrat pa sem zaslišala glas iz zadnje vrste. Bil je kajev. "Učiteljica jaz se javim namesto Dore". Bila sem mu res hvaležna, da me je rešil, čeprav sam ni vedel nič in zaključila mu je eno oceno nižje. Doma sem dolgo razmišljala o njem in o tem ali me je rešil iz kakšnega posebnega razloga...
13.6.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3x next?
30. julij 2014
u173860
u173860
Neeeext
30. julij 2014
u172777
u172777
Neeeext
31. julij 2014
next
31. julij 2014
u173860
u173860
Next!
31. julij 2014
nextt
31. julij 2014
Dear Diary
By Zara

Zara zbudi se, zajtrk je že na mizi!! je zaklicala mama iz kuhinje. Pa ne že spet...
Počasi sem se prebujala in vstala na kar sem padla s postelje. Super še to sem potrebovala. Odpravila sem se v kopalnico, se umila in naličila. Šla sem v kuhinjo in mami rekla, da nebom zajtrka, ker nisem lačna. Brez volje sem odprla omaro in premišljevala kaj si naj oblečem in potem sem le našla nekaj.

V šolo sem se peljala z avtobusom in kot ponavadi nikoli nisem imela mesta. Potem pa zaslišim svoje ime. Poklical me je Nick, eden od najlepših fantov na šoli!

Vstal je in mi dau mesto, da sem se lahko vsedla. Veliko sva se pogovarjala, potem je pa tema nanesla na maturantski ples. Ugotovila sva, da sva še oba brez soplesalcev, potem me je pa vprašal, če bom plesala z njim in seveda sem rekla da! Ko sem prišla v polo sem se vsedla na stopnice, kjer sem čakala Doro. Ko je prišla, sem ji takoj vse razložila! Potem pa je zazvonil šolski zvonec. Na urniku smo imeli zgodovino. Učiteljica je spraševala tiste med oceno, zato se nisem imela kaj bati. Nato je učiteljica poklicala Doro. Joj uboga pa nič se ni učila. Nato pa se je oglasil Kaj in se javil namesto Dore. Rešil jo je. Bila sem vesela za njo. Me je pa res zanimalo zakaj jo je rešil...
13.6.2014
3x next?
31. julij 2014
next!
31. julij 2014
next!
31. julij 2014
Dear Diary!
By: Dora

Danes je sobota in spala sem nekoliko dalj časa. Prav nič nisem bila zaspana. Nikogar ni bilo doma. Mama je bila v službi in Zac (starejši brat) prav tako. Tudi Andy (mlajši brat) je biu pri babici. Ker smo bili povprečna družina sem morala občasno delati kot varuška. Danes sem morala popaziti na neko punčko saj so šli starši na zabavo. Hitro sem se oblekla in pome je prišel taksi ki so mi ga poslali.


Že ob vztopu v ulico se mi je zdela kot elitno naselje. Taksi se je ustavil pri sedmi ali osmi hiši. Uau bila je res čudovita, da človeku kar dih zastane.Prišla sem do vrat in pozvonila. Odprla mi je prijetna gospa okrog štirideset let. Povabila me je do kuhinje in mi ponudila sok.

D-Dora, G-gospa

G-kar ammy me lahko kličeš
D-okej
G-pazila boš na Inno, takoj bo prišla. Z možem se vrneva okrog polnoči.
D-zmenjeno
G-aja domov te bo odpeljal moj starejši sin, saj je doma, vendar ne more paziti na Inno ker ga ta nič ne uboga

Po stopnicah je prodivjala majhna delkica. Takoj se mi je predstavila. Vedela sem da Bo red oreh.Nato so njeni stariši odšli. Želela je imeti čajanko, zato sem pripravila vse potrebno. Prinesla je kup medvedkov in jih posadila za dolgo leseno mizo.


D-Dora, I-Inna
D-tako lahko začneve.
I-ne še...vseh povabljenih še ni
D-koga pa še čakava?
I-mojega brata
D-pojdi ponj
Hjoj še samo tega je manjkalo, da bo za našo mizo sedel nek računalniški zasvojenec. Vzela sem čajnik in začela nalivati v skodelice. Naenkrat sem zaslišala znan glas: "oh ti si!"
Pred seboj sem zagledala Kaja.Prišel je do mene in me poljubil na lice. Bilo mi je čudno a obenem sladko. Sedli smo za mizo. Tako mi je bilo nerodno, da nisem vedela kam naj gledam, kaj še sploh kaj naj govorim. Nato pa je Kaj prekinil ta moreči molk.

D-Dora, K-Kaj, I-Inna

K-a si se že napiflala zgodovino. V ponedeljek boš zagotovo vprašana.
D-ne še zgodovina mi ravno ne gre.
I-meni bo zgodovina zagotovo šla dobro od rok
K- če želiš ti lahko pomagam pri učenju
D-oh hvala ti res.

Kmalu za tem smo končali čajanko in Inno sem morala spraviti spat. K sreči je hitro zaspala, midva pa sva se lahko posvetila zgodovini. Čerpav nevem o čem je sploh govoril saj sem zrla v njegove nebeško modre oči. Kmalu so prišli njegovi starši. Kaj me je odpeljal domov. Dal mi je tudi svojo številko. O vsem sem hotela povedati Zari, vendar sem bila preutrujena. Odločila sem se, da jo pokličem jutri.

Sobota, 14.6.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3x next?
31. julij 2014
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
31. julij 2014
neeext
31. julij 2014
Nexr
31. julij 2014
u172777
u172777
Neext
31. julij 2014
Dear Diary!
By Zara

Zbudila sem se v prečudovito sobotno jutro! Nevem zakaj, ampak bila sem zelo dobre volje. Mogoče zaradi tega, ker sem sama doma? Ja mislim, da je to krivo. To torej pomeni, da lahko počnem vse kar mi srce poželi! Kaj pa? Dore ne morem poklicati, ker je danes varuška. Hm... res je čas, da si tudi jaz najdem kak hobi. Že vem! Šla bom na uro plesa! Že dolgo si želim plesati hip hop. Preoblečem se in se z rolko odpeljem na uro plesa.
Ko sem prispela sem se pridružila drugim dekletom in skupaj smo čakale na učitelja plesa. Rekle so, da naj bi bil mlad naše starosti in zelo lep! To se je pa slišalo super moram povedati. Naenkrat sem slišala stopaje in prišel je, bil je Nick! O moj bog to ne more biti res. Moj soplesalec in najlepši fant na šoli bo zdaj moj učitelj. Mislim, da bom pogosteje prihajala sem. Takoj me je prepoznal in me objel. Bil je odličen učitelj! Raje kot plesala sem gledala vanj. Ure je bilo konec in pristopil je k meni.

N-Nick Z-Zara

N: Hej Zara, vesel sem da si prišla sem, res te nisem pričakoval.
Z: Bilo mi je dolgčas, zato sem prišla.
N: In kakšen je 1.vtis?
Z: Odličen! Mislim, da bom še kdaj prišla.
N: Super! Imaš čas? Lahko bi šla na sladoled.
Z: Seveda imam greva!

Na sladoledu sva se zelo zabavala!
Z: Hvala za sladoled, zdaj pa moram domov.
N: Ni problema, adijo
*in sva se objela*

Sobota, 14.6.2014

3x next?
31. julij 2014
u172777
u172777
Next
31. julij 2014
neeext
31. julij 2014
u174394
u174394
next
31. julij 2014
Dear Diary!
By: Dora

Joj in je že nedelja, danes se moram naučiti vso zgodovino za jutri. Še vedno mi po glavi hodi Kaj. Komaj sem se zbrala in napiflala tisto zgodovino. Mami me je poklicala na kosilo. Ni bila ravno perfektna kuharca, a je bila iznajdljiva. Po kosilu sem morala mlajšega brata učiti angleščino. A saj res...nisem vam še predstavila svoje družine


To je moja ljubeča mami. Zelo jo imam rada. Kot sem že povedala ni ravno dobra kuharica. Zaposlena je v nekem podjetju kot tajnica. Z očetom sta se ločila ko je bil mlajši brat star komaj eno leto.


No to je Lukas moj mlajši bratec, ki me veliko jezi, kljub temu sva skoraj najboljša prijatelja. Star je 13 let in je računalniški obsesenec, kot jaz temu pravim.


To pa je Marcus. Moj starejši brat. Nevem kaj je z njim ampak zadnja leta odkar je oče odšel se je zaprl vase. Komaj se kdaj nasmeji in mi nameni kakše besede. Cele dneve sedi za knjigami, jah kaj pa od odličnjaka pričakovati. Ima namreč visoke cilje za študij, saj končuje 4. Letnik

No današnji dan mi je hitro minil. No se zgodilo nič posebnega. Malo prej sem si umila lase ter pripravila vse za jutri. Komaj sem čakala da vse kar sem doživela včeraj povem Zari

Nedelja, 15.6.2014
31. julij 2014
next
01. avgust 2014
u174394
u174394
next
01. avgust 2014
Dear Diary!
By Zara

Zaraaaaaa, zbudi seee kosilo je že na mizi!!
Kaj? Že je toliko ura? To mi pa ni podobno, da prespim celo dopoldne. Mogoče sem bila utrujena zaradi včerajšnjega plesa... Škoda, da ob nedeljah ni vaj in da nebom videla Nicka. Torej si moram ob nedeljah poiskati nov hobi.
Že vem! Že dolgo nisem risala. Takoj po kosilu bom nekaj narisala.

Mmm moja mami pa res ve kuhati. Pripravila je namreč mojo najljubšo jed, špagete
Tako čas je za risanje. Hm kaj naj narišem? Ali še sploh vem kako to gre?
Pogledala sem skozi okno in takoj dobila idejo!
Mislim, da bo za začetek. To naj bi bila jaz in Nick.

Že je tako pozno? Čisto sem pozabila na uro. Komaj čakam jutri, da pokažem sliko Dori, upam, da ji bo všeč.

Nedelja, 15.6.2014
next?
01. avgust 2014
u172777
u172777
neext
01. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani