KLK
-------------------------------------------------PREDDEL---------------------------------------
Pozdrav vsem! Sem Alison(prijatelji me kličejo Ali) in živim normalno najstniško življenje. Stara sem 17 let in živim v Bostonu. Živim z mamo Stello,očeta imam v zaporu saj je ubil svojega najboljšega prijatelja Jacka. Osebno očeta ne poznam,ker je zapustil mene in mamo,ko sem bila stara sedem mesecev. Nimam nobenega brata ali sestre,imam pa najboljšo prijateljico Rebeco in najboljšega prijatelja Michaela ter fanta Louisa. Večina ljudi iz moje šole,me ima za popularno punco,vendar me ne sovraži nobeden,saj nisem takšna ''vlačuga'' in oseba željna pozornosti,kot moja sošolka Bella. No,da ne bom predolgo nakladala sem vam povedala samo osnovne stvari,katere morate vedeti za nadaljevanje zgodbe.

-------------------------------------------------1.DEL--------------------------------------------
Zbudila sem se v zasneženo jutro in ugotovila,da je to zadnji dan pouka,nato pa imam prosto teden dni. Z veseljem sem vstala in odšla v kopalnico,ter si oprala lase in si uredila make-up. Oblekla sem si strgane kavbojke in razvlečen pulover in mojo najljubšo bundo. Obula sem kar črne ALL-STARKE(ja,nosim jih tudi pozimi) in se odpravila v kuhinjo. Mama je že odšla v služno,zato sem bila sama doma,vendar se mi ni dalo narediti zajtrka. Vzela sem jabolko in odšla pred hišo,kjer sem čakala,da pride pome moj fant Louis. Ni minilo 5 minut,ko je že bil z svojim BMW-jem pred mojo hišo.
L-Louis j-jaz
L-Živijo ljubezen moja *poljubi me na usta*
J-Živijo. Kako si? *odpeljeva se*
L-Super pa ti?
J-Tudi jaz
L-Greva danes zvečer v kino gledati 50 odtenkov sive?
J-Ja seveda
L-Pobral te bom ob 7 velja?
J-Velja
Prišla sva pred šolo in Louis je parkiral avto na svoje standardno mesto. Z roko v roki sva odšla v šolo,kjer sem srečala Rebeco in Michaela. Z njima sem odšla k pouku(Louis je star 18 let in je zadnji letnik gimnazije). Po pouku smo odšli na kavo in tam smo se zaklepetali dokler ni bila ura pet in hitro sem odhitela domov se spravit za kino. Ko sem hodila domov,se mi je zdelo kot da mi nekdo sledi...

Napisala sem še prvi del,da bi bilo malo bolj zanimivo Upam da vam je všeč
18. februar 2015
Next,next,next
23. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani