Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hey! Zdaj že pišem eno zgodbo (http://www.igre123.com/forum/tema/vecnost/194032/)

Ta pa bo drugačna...

Ta zgodba bo govorila o najstnici Beatrix, ki živi popolnoma normalno življenje, dokler v njeno šolo ne pride on. Blyde. V šoli se začnejo dogajati čudne stvari ljudje izginjajo in jih najdejo mrtve... Beatrx vse bolj sumi, da za tem stoji Blyde, a resnica je veliko hujša in bolj skrivnostnejša... Ko odkrije resnico, je naslednja Blyde jo zaščiti in jo popelje v svoj dom, kjer sta on in ona drugačna...

Ali boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. april 2017
u193176
u193176
Next zanimivo
01. april 2017
PROLOG
»Kaj se dogaja Blyde?« Tečeva po neskončnih hodnikih. Ves zadihan mi odgovori. »Nič, ne razumeš. Drugačna si. Tako kot jaz.« Nisem ga razumela, a del mene ga tudi ni hotel razumeti. Zavila sva na zahodni hodnik, še zmeraj sva tekla. Noge so me že pošteno bolele. Kar naenkrat pa se je Blyade ustavil. Pogledala sem mimo njegove rame. Tam je stala ona. V njenih belih hlačah in bluzi, popolnoma umazani od krvi. Njena glava je bila grozljivo postrani v rokah pa je držala nož. »Res, mislita, da lahko uideta?«
Next?
01. april 2017
u193176
u193176
Neeeeext
01. april 2017
Next
01. april 2017
u216836
u216836
neext
01. april 2017
Driiiin, driiiin, driiiin!! "Utihni, že!" Sem zakričala na budilko in počasi vstala. Driiin, driiin!! Jezno sem udarila po budilki, da je nehala zvoniti. Nasmehnila sem se. "Tako je že bolje." Iz postelje sem se komaj zvlekla. Ah te ponedeljki! Slabšega dneva, si niso mogli izmisliti, kajne? Prebrskala sem omaro, kaj bi oblekla? Na koncu sem izbrala, majico, ki mi je kazala popek in raztrgane črne hlače. V kopalnici sem si uredila svoje ravne, na vijolično pobarvane lasje. Pa, da ne boste mislili ni kričeča vijolična, ampak nežno slivnato vijolična. Svoje zeleno-rjave oči sem poudarila z maskaro in eyelinerjom. Počasi sem se odpravila po stopnicah navzdol. Mami in oči sta že odšla v službo, oba delata kot menedžerja podjetja.

Next?
02. april 2017
u193176
u193176
Neeext
02. april 2017
Next
02. april 2017
Počasi sem pojedla zajterk in se odpravila v šolo. Obiskovala sem oblikovalno šolo v Ljubljani in sicer tretji letnik. Videla sem veliko stvari, prijatelji so odšli in drugi so prišli. Hrano imamo še kar dobro. Počasi sem se usedla v novega audia, ki sta mi ga starša kupila za 16 rojstni dan. V šolo sem se pripeljala brez problema, vmes pa sem pobraša še svojo najboljšo prijateljico Tanjo. "Hey!" Usedla se je v avto. "Hojla! Kako si?" Objeli sva se, tako kot vsako jutro. "V redu sem. Ti?" "Odlično!" Že po zvenu sem vedela, da je bila v postelji z Robijem. "Spet?" Zmedeno me je pogledala. "Kaj?!"
"Točno veš kaj!"
"O! To! Pa sej ni nič kaj takega. Poleg tega pa naj bi Johnny Deep seksal petkrat na dan! Tako, da to ni nič!"
"OMG! Kje si to prebrala?"
"V reviji seveda!" Zavila sem z očmi in prižgala radio, igrala je najina najljubša pesem. BTS Fire. Oboževali sva to pesem! Mogoče se komu zdi čudno, da obožujeva KPOP a nama je vseeno! Obe imava korejske korenine, jaz po materini strani, Tina pa po očetovi. Spustila sem streho avta in nabila pesem do konca. Dobile sva veliko čudnih pogledov, ampak nama je bilo vseeno. Obe sva si nataknili sončna očala, Tina pa je še dvignila roke v zrak in nekaj plesala. Pripeljali sva se na šolsko igrišče. Takoj je k nama prišlo veliko ljudi, saj sva najpopularnejši punci na šoli. Nabila sem KPOP in počakala, da je bilo pesmi konec, šele potem pa sem stopila z avta. K meni je prikorakal Žiga moj fant in kapetan ekipe nogometa. "Živjo!" Me je veselo pozdravil in poljubil. Malo sem pogledala okoli. Nekaj je bilo drugače okoli mojega avta je billo veliko manj ljudi kot ponavadi. Vsi so se zbirali okoli enega BMW. Kdo mi krade oboževalce!
03. april 2017
03. april 2017
u222172
u222172
Next
03. april 2017
u193176
u193176
Next
03. april 2017
Next
03. april 2017
Next
03. april 2017
Next...... ta punca ma skor enako ime k jst heart
04. april 2017
Prerinila sem se med množico in zagledala neko punco. Imela je črne lasje, za katere se je videlo, da si jih barva in modre oči. Oblečena je bila v izjemno kratko črno obleko, njeni rokavi pa so bili iz čipke. Nosila je črne sandale do kolen. Bo že videla! Jaz sem No. 1! Počasi sem se odpravila do šolske tolpe. Seveda tudi če so bili tolpa bi naredili vse zame. Pozdravila sem jih, njihov vodja Jaka pa nazaj. "Kdo je nova punca?"
"Neka Sanja iz ZDA, njena mama je slovenka in so se preselili nazaj."
"Ni mi všeč. Preveč oboževalcev je takoj dobila. Jo lahko osramotiš tako kot si Zajo? Ne raje še huje."
"Lahko, za določeno ceno seveda." Hinavsko se je nasmehnil jaz pa sem mu v roko potisnila 200 evrou. "Paz narediš prav! Če ne se lahko tvoje življenje spremeni v pekel!" Moje grožnje vsak vzame resno, saj za umazana dela velikokrat "najamem" tolpo, če pa se nekdo zelo hudo izneveri pa sama poskrbim za njega. Šla sem k Žigi in ga objela, Tina pa je objemala svoje fanta Robija. "Si poskrbela za težavo?" Me je vprašal Žiga. "Ja, sem" Mi štirje smo najbolj priljubljeni dijaki na šoli, če izgubi ugled en ga vsi zato si skrbno čuvamo hrbte. Počasi smo se premaknili v notranjost šole in pustili Sanjo na milost in nemilost tolpi. Ko sem med prvo uro šla na straniče sem slišala hihitanje. Odplazla sem se tja in zagledala Sanjo, Zalo in Glorio. Obe Gloria in Zala se že tri leta mučita, da bi prišle v naš krog priljubljenih, a sta enostavno pregrdi! "S tabo Sanja bomo zagotovo postale bol priljubljene od velikih štirih." Hm tudi, če nas hočete premagati vas je še zmeraj tako strah, da nas kličete veliki štirje. Ha! Sanja je pokimala. "Prvo bom poskušala postati njena prijateljica če pa ne bo šlo bomo pa šle s fotografijami." Izza enega od smetnjakov je potegnila set fotografij, takoj sem vedela katere bi lahko bile. Počakala sem da so izginile in stekla po fotografije. Enostavno sem jih vrgla v smetnjak, še pogledat jih nisem mogla. Tri ure sem čakala, da se je razlegel prvi smeh. Pogledala sem kaj se dogaja, vsi so se gnetli okoli Sanjine omarice. Takoj ko so me videli so se mi odmaknili. Na njeni omarici je bila nalepljena slika nje popolnoma gole v postelji. Sanja je v tistem trenutku stopila iz učilnice z gručo "oboževalcev" okoli sebe. Vsi ostali pa so se ji začeli smejati. Sanja seveda "priljubljena" kot je mislila da je, se je ozirala kateremu dijaku se smejejo. "Čemu se smejete?" Je veselo vprašala. Postavila sem se točno na sredino gruče, kot voditeljica. "Sama poglej! Hahahahaha!" Kot eno smo se odmaknili vsak na svojo stran. Sanja je dobila oči velike kot melone in napolnile so se ji s solzami. Stekla je do omarice in strgala sliko dol. A bilo je prepozno, celotna šola ve! Nikoli ne bo priljubljena!
04. april 2017
u193176
u193176
Next
04. april 2017
Next
05. april 2017
Veselo sem se odpravila, do svojega avta. Tam sta me že čakala Žiga in Tina. "Bravo! To je bilo odlično! Hahaha! Morala bi videti njen izraz hahaha!"
"Saj sem ga. Hahaha."
"Prav punci, odhajam!" Žiga me je poljubil in odšel na njegov trening nogometa. "Torej kam greva? V šoping? Meni bi se prilegel."
"Ja meni tudi. Pejva!" Pokimala sem in se usedla v avto. Tudi Tina se je in speljala sem. Počasi sva se vozili proti nakupovalnem centru. Vmes sva spet poslušali KPOP. Spustila sem streho in se prepustila ritmu. Kmalu sva pripeljali pred nakupovalnem centru. Vsega kupovanja nebi podrobno opisovala. Saj veste normalne stvari, pomerjanje, nekaj dobesednega kupovanja, opravljanje in kupovanje sladoleda. Na koncu sva vsaka kupili okoli pet ali šest kosov oblačil. Jaz pa sem si kupila še petke. Počasi sva se vozili proti domu, vmes pa razglabljali o Sanji.
"Kako je lahko mislila, da nas lahko premaga? To je nemogoče!"
"Ja! Hahahahah!" Spet sem spustila streho in nabila musko. Kmalu sem se pripeljala domov, oči je bil že doma, mami pa še ne. Vstopila sem. "Živjo! Doma sem!"
"O! Ljubica doma si!" Oči je prišel izza vogala in me objel. "Kako je bilo v šoli?"
"Odlično! Pisali smo fiziko in odlično mi je šlo!" Če odštejemo, da sem plačala pametnjakovički da mi reši test jaz pa njenega. "Zdaj pa grem narediti nalogo, prav?" Samo pokimal je in se vrnila za računalnik. "Pokliči me, če bo prišla mami!"
"Seveda, da bom!"

Next?
07. april 2017
Next
07. april 2017
u193176
u193176
Next
08. april 2017
Next
08. april 2017
Zaslišala sem veseli. "Živjo!" In brez, da bi mi moral oči povedati sem vedela, da je mami. Stekla sem po stopnicah in mami v objem. "Končno si doma!"
"Hahaha. Ja sem! Kako je bilo v šoli ljubica?"
"Super nič posebnega, jutri bom v šoli do petih ker imamo z navijačicami vaje."
Mami je samo pokimala in mi pritisnila poljubček na lica. Stekla sem nazaj v sobo. Nisem kot večina priljubljenih najstnic, da se ne razumem s starši, ravno zaradi tega ker se razumemo imam toliko privilegijev! Zazvonil mi je telefon. "Ja?"
"Hey, Beatrix! Se me spomniš?"
"OMG!! Samanta!! Od poletnega tabora se nisva slišale!!! OMG!" Samanto sem spoznala prejšnje leto na poletnem taboru, tudi ona je bila na svoji gimnaziji ena najpopularnejših, ravno zato je pritegnila mojo pozornost. "V mestu sem, pa sem te hote vprašati, če bi šla na kavo z mano?"
"Ja, itak! Čez pou ure v kavarni zvezda?"
"Ja, OK! Te bom čakala tam. Čaw! Se vidiva."
"Se vidiva!" Torej kava z staro prijateljico, odlično! Prej pa moram nekoga poklicati. "Jakob."
"Beatrix. Kaj bi rada?"
"Danes je na šolo prišla Sanja iz ZDA in hotela postati priljubljena bolj kot jaz. Njen plan A je bil, da postane moja prijateljica, plan B pa da pokaže vsem tiste fotografije."
"Nemogoče! Vse sem uničil!"
"Prepričan?" Jakob je poskrbel, da so izgine in je bil zaupanja vreden prijatelj nikoli ga ne bi morala obtožiti da je kaj takega zagrešil on.
"Ja popolnoma. Izbrisal sem vse obstoječe slike."
"Imaš idejo, kje bi jih dobila?"
"Ne. Nimam pojma! Bom udrel v njen računalnik in poskušal izvedeti kje bi jih lahko dobila! Samo priimek rabim."
"V šolskih računalnikih je vse, najstarejši strežnik ki ga boš najdu je pravi, tam so vsi podatki. Glej za punco staro 17 let z pobarvanimi črnimi lasmi in modrimi očmi. O in opravi čim hitreje."
"Jutri ti sporočim." Prekinil je

http://weheartit.com/entry/85848208/in-set/12680605-hair?context_user=mmewyrpg&page=9&pgx=OpenMobileApp
Jaz

Next?
08. april 2017
u216558
u216558
neeext zanimivo wink
08. april 2017
Next
08. april 2017
u193176
u193176
Next
09. april 2017
Počasi sem se oblekla za kavo z Samanto. Na koncu sem imela vse enako samo majico sem zamenjala za zlato, ki mi je segala malo čez popek in je imela na njej napisano I LOVE ME AND YOU CAN DO NOTHING ABOUT THAT! "Tako pa pojdimo!" Počasi sem se pripeljala na dovoz kavarne, Samanta vsa prelepa je sedela za mizo zdraven okna, nič še ni naročila. Vstopila sem in takoj me je opazila. Bila je oblečena v čipkasto obleko, ki ji je segala do kolen. Njene blond lase je imela nakodrane, jene oči pa so bile igrivo lešnikovo rjave. "Beatrix!"
"Samanta kako lepo te je videti!" Objele sva se in se usedli za mizo. Kramljali sva debele 3 ure. Počasi sem se odpravila domov izvedela nisem nič posebnega samo to, da je zdaj No. 1 na lestvici priljubljenih in hodi z kapetanom košrkaške ekipe ki je skoraj 10cm višji od nje. Zmenili sva se da se bova tudi to leto dobili na taboru. "Ja seveda, takoj ko bodo počitnice se lahko zmeniva!"
"OK, odlično! Lepo te je bilo spet videti Beatrix."
"Tudi tebe! Lepo se imej!" V roki sem ji porinila še 5 evrov, da bo plačala še moj delež. Objela sem jo in pohitela do avta. Počasi sem se vozila domov in razmišlajala ali je danes polna luna. "Spet bo prišla. Čutim, da bo prišla...."
Počasi sem pripeljala na dovoz in se izmuznila direktno v sobo. Spet jo moram oslabiti! Če pride na površje me lahko prevzame! Ne sme me 2000 let sem čakala na normalno življenje ne bo mi ga vzela!! Iz omare sem potegnila sveče.
Eno zeleno za zemljo.
Eno modro za vodo.
Eno rdečo za ogenj.
Eno belo za zrak.
In eno vijolično za Duha.
Počasi sem govorila besede, tiste, ki jo bodo oslabile, morajo jo! Ne smem izgubiti kar imam ne že spet! Previdno sem pospravila sveče in se odpravila direktno spat.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BEATRIX
Spet sem videla, svojo sobo oziroma njeno sobo. Zmedena sem bila, kje natančno sem? Kaj se je zgodilo? Kako dolgo sem bila ujeta? Že sem hotela vstati, ko sem začutila tisto temo.... Tisto, ki me je potegnila nazaj v njeno srce.... V večno temo in žalost.... Spet sem bila zaprta v njenem srcu. Izhoda ni in ga nikoli ne bo....
10. april 2017
Next
10. april 2017
u223212
u223212
neeext smile zelo zanimiva zgodba wink
10. april 2017
tema je zaklenjena