Hey!
To je moja 1. zgodba. Hope you like it.
pa začnimo.
---------------------------------------- 1. poglavje------------------------------------------------------------

Sedela sem na gugalnici in se počasi zibala sem ter tja. Hladni zimski veter mi je mršil lase in sušil solze. Danes je namreč natanko eno leto odkar mi je umrl oče. Bilo je 31. decembra ob polnoči. Vsi smo se smejali in proslavljali,ko se je oče zgrudil na tla. Stekla sem do njega,pokleknila in ga prijela za roko. "Rad te imam" so bile njegove zadnje besede.
Pogledala sem na uro. Zaradi solz nisem nič videla. Vdihnila sem svež zimski zrak. Odprla sem oči in spet pogledala na uro. Kazala je polnoč.
V zrak so se pognale rakete. Stotine različnih barv na nebu je bilo osupljivih,navdihujočih,prelepih,...a zame.. zame so bile le boleč spomin.

Hodila sem po z božičnimi lučkami osvetljenimi ulicami. Iz hiš se je slišalo smejanje in petje božičnih pesmi. Jaz pa sem bila sama. Sama samcata mala Jaine.
Imam mamo,da, vendar je na invalidskem vozičku. Ko je umrl oče je padla v depresijo in začela piti. Nekega večera,ko se je vozila domov je imela nesrečo. Tudi govoriti ni mogla. V naši hiši je bilo tako tiho. Le v kotu dnevne sobe je stal star radio in hreščal. Moja mama ga je dobila od očeta. Navezana je nanj.

Prispela sem pred našo hišo. Nič lučk,nič petja in smejanja. Samo tema in tišina. Vdihnila sem in vstopila. Slekla sem jakno in jo obesila na obešalnik. Odšla sem v dnevno sobo,da bi pozdravila mamo. Ampak ko sem prišla tja sem obstala...
-------------------------------------------------------------------------------
nextam? :3
05. junij 2013
ups 1. slika je tale:


05. junij 2013
u125375
u125375
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett
06. junij 2013
u125375
u125375
Next
06. junij 2013
nextt
08. junij 2013
next
10. junij 2013
neeeeext
10. junij 2013
Poleg moje mame je sedela teta Annie. Bila je očetova sestra. Odkar je oče umrl nismo imeli stikov.
"Jaine" je rekla,ko me je zagledala. Nasmehnila se je,vstala in me objela. "Kaj se dogaja?" sem vprašala. Vedela sem,da je nekaj narobe. V mojem telesu se je naselil strah.
Teta Annie me je pogledala v oči. "Jaine... Veš..No ja..." vdihnila je. "Vsa ta leta si lepo skrbela za mamo. Vendar je čas da narediš nekaj zase. Zato sem se odločila,da..." Ustavila se je. Postajala sem vse bolj živčna. "Da jo bom dala v dom za starejše."
"Kaj?!Ne,ne,ne.." Začela sem odkimavat. V očeh so se mi nabrale solze. Annie me je prijela za ramena. "Kaj ne razumeš,da je to najbolje za njo in zate. " Resno me je pogledala. "Jaine, živela boš pri tvoji drugi teti Mary"
"Ampak... Ona živi v New Yorku" sem izdavila. Začela sem jokat. "Oprosti Jaine" je rekla.
Pogledala sem k mami. Gledala me je z žalostnimi očmi. Objela sem jo. "Rada te imam mami"
"Zadnji poklic za let iz Bostona za New York."
Hodila sem po letališču. No,v bistvu sem tekla,saj sem se nekako izgubila. "Sranje, sedaj bom zamudila še svoj polet."
Končno sem našla prava vrata in vkrcala sem se. Sedla sem na svoj sedež. Kmalu po tem je letalo končno vzletelo. V ušesa sem dala slušalke in se udobno namestila.15. junij 2013
neeeeeeext
15. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext !!!!!!
15. junij 2013
neeeext+nova bralka
16. junij 2013
nextt
22. junij 2013
"Gospodična" sem zaslišala oddaljen glas. "Gospodična". Vedno bolj se je približeval.
Odprla sem oči. Nad mano se je sklanjala stevardesa. "Pristali smo" je rekla, se prijazno nasmehnila nato pa odhitela naprej.
Pomela sem si oči. Vstala sem se in odprla predal nad mojo glavo. Ven sem vzela kovček in nahrbtnik. Nahrbtnik sem si oprtala na ramo, kovček pa sem vlekla za sabo.
Odpravila sem se proti izhodu. Tam je stala druga stevardesa in se nam prijazno nasmihala. Ko sem šla mimo nje sem pokimala in se odpravila naprej.
Prišla sem v velik prostor v katerem je mrgolelo ljudi. Nekateri so jokali in se objemali, drugi so počivali in pili kavo, spet tretji so napeto čakali.
Med množico ljudi sem opazila starejšo žensko z živo rdečimi lasmi. V rokah je držala robček in po licih so ji polzele solze. Pomahala mi je.
Odpravila sem se proti njej. Začela se je jokati in smejati naenkrat. "Jaine" je rekla in me objela. Objela sem jo nazaj. "Živjo teta Mary".

"Pridi greva" je rekla in me prijela za roko. Odpravili sva se proti izhodu. Ko sva stopili ven sva poiskali taxi. Usedli sva se. Teta Mary je povedala naslov in že smo se odpeljali iz letališča.
Vozili smo se približno 15 minut,ko smo prispeli pred čudovito,majhno,belo hišo.
Šofer je vstavil. "To bo 10,20" funtov. Teta Mary mu je plačala. "Pridi greva noter" je rekla in me povlekla v hišo.26. junij 2013
nextt
26. junij 2013
neeextt
26. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg