u138300
u138300
Ok tuki je nova različica te zgodbe kr sm na tisti, ki sem jo objaula danes pred nekaj minutami nardila neki napak. Sorite c:
Zgodba bo fanfic, vključena bosta Niall J. Horan in Harry E. Styles. Uživajte c:

☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯

Deleena's P.O.V (Point of view)

Sije sonce. Ptički čivkajo. V zraku diši po poletju. Vse se zdi popolno. Ljudje veseli hodijo mimo mene, najstniki so kričijo, otroci pa se smejijo. Sem samo jaz kislega obraza? No, po vsej verjetnosti ja. Saj sem navadno vesela, a danes ... No, danes preprosto nisem. Začenjajo se poletne počitnice in medtem, ko bodo vsi uživali v lepoti Pariza bom jaz v deževnem Londonu z očetom. Ja, seveda, zdi se čudovito, ampak živela bova v stanovanju, tako kot tukaj, on bo po cele dneve na poslovnih sestankih, jaz pa bom ... Ne vem. Nimam pojma.

Jezno brcnem kamenček in se po stopnicah spustim na postajo podzemne železnice. Postavim se v vrsto in pogled uprem v svoje noge, na katerih se bahajo nove, fluorescentno modre Vansice. Moj ljubi očka je mislil, da me bo tako lažje prepričal v odhod. Sovražim ga. Mama naju je zapustila, ko sem bila stara 13 let, saj ni mogla več prenašati njegove puhloglavosti. Bog, kako je plehek. Ne da mu nisem hvaležna in da ga nimam rada, a ne posveča mi nobene pozornosti. Tako je zakopan v delo, da komaj opazi, kaj počnem sama s sabo. Pa da ne boste mislili, da kadim! Kje pa, sem pridno dekle. Po cele dneve se doma učim, potem pa v šoli dobivam petice. On pa - nič. Kot že celo življenje.

Vrsta se sprosti in vstopim na podzemno. Vlak je natrpan. Ugh, zakaj si vsi izberejo točno isto smer in dan in uro kot jaz? Sovražim te ljudi. Pojma nimam, če sem komu že rekla, da ga imam rada. Baje sem čustveno nedostopna. Sošolci mislijo, da me briga samo za knjige in da sem lejzbika. Samo zato, ker ne hodim ven in ne dam vsakemu, ki ga srečam! Z največjim veseljem bi imela fanta in se z njim zabavala (tako ali drugače).

Nekdo se obregne vame. Zaslišim tih "Oprosti." in se ozrem nazgor. Poleg mene stoji rjavolasi fant, ki ga obkroža skupina frajerjev. Premerijo me s pogledom, nato pa se eden izmed njih oglasi: "Daj, ta ima šele kakih 14 let, pustimo jo za otročičke!" Začnejo se režati, jaz pa pordečim od jeze. "Kreteni, stara sem 18!" želim zakričati, a se samo obrnem proč in iz žepa potegnem telefon. Sem že omenila, da sovražim ljudi?

Lucy's P.O.V

"Lucy? Lucy!" Zdrznem se in odprem oči. "Pa kaj je spet?" zarenčim na svojo mlajšo sestro, Lindsey. Odkašlja se. "Joj, kako smo tečni!" Zvonko se nasmeje, nato pa nadaljuje. "Potrebujem tvojo pomoč. Kaj naj oblečem za zmenek z Maxom?" Zavzdihnem, vstanem in odprem omaro. Nekaj časa brskam med manjšimi oblačili in ven privlečem zeleno oblekico z eno naramnico, ki sega do kolen. Potisnem ji jo v roke in jo napotim ven iz sobe. "Lepo se imej!" ji zaželim in za njo zaloputnem vrata. Vržem se nazaj v posteljo, si odejo potegnem do brade in sladko zadremam.
*
Na trebuhu začutim težo, ki me - PONOVNO - pripravi do tega, da se zbudim. Zagledam svojo mlajšo sestrico Liz, ki se pripravlja, da se mi bo zadrla na uho. "Dobro jutro, Luce. A nameravaš kaj vstati?" Zagodrnjam. "Nisem imela posebnega namena, a nato si me zbudila ti." Sladko se mi nasmehne. "No ja, saj bi te pustila spati in tako bi vse palačinke ostale meni, a je mami rekla da te moram zbuditi." Ko moja ušesa zaslišijo besedo 'palačinke' me kar vrže pokonci. Liz pade s postelje. "Hecam se, samo pospraviti moraš kuhinjo in dnevno sobo." Hudobno se zasmeji in me porine iz sobe. Priznam, za 8- letnico je vražje pametna ... Ali pa sem jaz za 19- letnico preprosto neumna. Ah, koga briga.

Odpravim se v kopalnico in se najprej preoblečem v športne kratke hlače in tekalni modrček. Nekje v kotu pri pralnem stroju najdem sesalec. Odvlečem ga v dnevno sobo, ga vklopim v vtičnico in si v ušesa vtaknem slušalke. Začnem sesati in si ob tem požvižgavam na ritme skupine The Script. Končam zelo hitro in pred tekom mi ostane še nekaj časa za pripravo zajtrka. Ocvrem si jajce, zraven pa dodam nekaj belušev ter kruh, popečen na olivnem olju. Vse zmečem vase in si nataknem čevlje za tek. "Lizzie, teč grem! Bodi pridna in ne zažgi stanovanja!" zavpijem sestri, ki mi odgovori z "Mhm." Zapustim stanovanje, zaklenem vrata in se odpravim v Hyde Park. Tam najraje tečem. Ura je sicer nekje okoli dvanajstih, tako da bo verjetno veliko ljudi, a koga briga. Važno, da jaz tečem.

☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯☯

Ok mogoče se vam ta zgodbica zdi kej znana, že poleti je bla na Igrah pol pa jo je ena budala ukradla in jo zdej objauljam na novo -.-
23. maj 2013
u117051
u117051
Perfektno pišeš. *w*
Next.
30. maj 2013
u138300
u138300
Juj hvala c: Nextam nevem, 1x že haha, ta vikend nimam nič časa tako da vrjetno naslednji teden<3
30. maj 2013
u117051
u117051
Ti kr, ko boš mela čs. Vredno čakat. c:
30. maj 2013
u138300
u138300
Joooj hvala ti ful<3
31. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg