u8707
u8707
Najbrž vas večina pozna fanfic Dark, ki je napisan v angleščini. No jaz in moja prijateljica sva se odločili, da ga bova prevedli in ga objavili Najbrž bodo umes dodane tudi kakšne scene iz zbirke knjig 50 odtenkov

Nextale bova najmanj enkrat na teden, včasih tudi dvakrat

*Have fun*

XoXo Anja in Tjaša
28. februar 2013
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. februar 2013
Kaj to bosta videeobjavljali??o: Kukr kol: Neext!
28. februar 2013
u114352
u114352
Neeext-
28. februar 2013
u84822
u84822
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!:*<3
28. februar 2013
u103092
u103092
Omg to bo neki najbolj hudga kr bom prebrala u mojmu lajfu :$
28. februar 2013
u110196
u110196
ja se strinjam z Mrs.Direction<3
28. februar 2013
u8707
u8707
Ne video je bil samo kot predstavitev

*Have fun*

V trenutku sem zagledala skupino prijateljev v nabito polni sobi. Zabava je postala hujša, ko je nastopila noč in hiša je bila polna najstnikov. Med vrati, ki so povezovali kuhinjo z dnevno sobo sem opazila neizmerno privlačnega fanta. Na njegovem obrazu se je prikazal najlepši nasmeh, kar sem jih kadar koli videla in njegove prečudovite rjave oči so pogledale vame. Moje ustnice so naredile moj običajen sramežljiv nasmeh, ko je začel hoditi proti meni. Ampak kmalu sem postala razočarana ko se je kar na enkrat ustavil, njegov pogled je bil usmerjen čez mojo ramo. Kmalu sem ugotovila, da je gledal v velikega fanta z temnimi kodri. Sprva ga nisem prepoznala, ampak po zastrašujoči zgodbi, ki mi jo je povedala moja prijateljica, sem ga v trenutku prepoznala. Ta fant je izgubil nadzor nad seboj in nekaj noči nazaj hudo pretepel nekega fanta. Njegova preteklost je bil polna nasilnega vedenja, ni čudno da se je fant umaknil. V hipu je odšel v kuhinjo in ni mi namenil niti enega pogleda več.
Moj utrip srca se je lahko slišal, moja usta so postala suha. Stala sem zmrznjeno, ko sem zagledala njegovo senco, ki se je premikala proti meni. Moj nervozen pogled je potoval po njegovem telesu, kozarec v roki, sem prijela bolj močno. Njegove kavbojke so se kot ulite prilegale njegovemu telesu, njegova bela majica pa je bila kot po naročila zanj. Kmalu sem zagledala njegove temne oči, ki so v meni prebudile strah.
»Pleši z mano« je rekel njegov globok glas.
Nisem imela časa za odgovor, prijel me je za roko in me potegnil k sebi. Kozarec, ki sem ga držala v roki je padel na tla in se razletel po celi sobi. Njegova velika dlan je bila naslonjena na mojem hrbti in tako me je prisilil, da sem bila še bližje njegovemu telesu. Moja roka je zlezla na njegov prstni koš in s tem preprečila, da bi se mu še bolj približala. Njegove nasilne poteze so me pustile brez besed; še nikoli se ni nihče tako obnašal do mene. Moji prsti so bili oklenjeni z popolno neznanim fantom, izpodbudili so me, da sem svojo roko premaknila na njegov zadnji del vrata. Drzno sem pogledala vanj, osupla sem bila, ko sem zagledala par njegovih svetlikajočih oči stremi naravnost vame. Njegove oči so bile skoraj žad barve, obdane so bile z temnimi trepalnicami. Kmalu sem se predramila iz njegovih fascinantnih oči, katere so ocenjevale moje telo. Njegove rožnate ustnice so previdno izgovorile:
»Kako ti je ime, lepotička?«.
»B-Bo« sem zajecljala.
Zasmejal se je in me pogledal. Njegova nezaželena prisotnost, se je sklonila k mojemu ušesu, »Jaz sem Harry« je ostro zašepetal.
Preden se je odmaknil so se njegove polne ustnice dotaknile kotička tik pod mojim ušesom. Moje oči so se v trenutku zaprle in močneje sem prijela njegov vrat. Globoko sem vzdihnila, ko je moje boke privil bližje k sebi. Globok hahljaj sem začutila na njegovih prsih, verjetno je užival v moji reakciji. Nikoli še nisem doživela česa takega, verjetno je bilo to očitno.
»Všeč si mi« je rekel, »tako.. nedolžna si«.
Njegov temačen pogled, ki je v meni zbujal strah je počasi potoval k mojim prsim. Izkoristil je dejstvo, da je večji od mene in s tem pogledal naravnost v mojo majico. Moji prsti so zapustili mesto, kjer si bili prej in se pomaknili k njegovemu obrazu. Želja, da bi s svojimi rokami pordečila njegova lica je rasla in rasla. Ampak sem se uprla, še vedno boječa visokega moškega. Z roko sem mu nakazala, naj se odmakne. Ampak me je ustavil in prijel za zapestje.
»Ne zdaj«je hripavo rekel.
Z njegovim močnim prijemom, mi je prijel roke in jih spustil ob moje telo. Trznila sem med tem ko si je on vzel čas da se je toplimi rokami dotikal mojega hrbta. Njegovi dolgi prsti so segli v zadnji žep mojih hlač in takoj sem ugotovila, da je iskal moj telefon. Njegovi prsti so se pokrčili in postalo mi je jasno, da ne išče samo mojega telefona. Moj hrbet se je nežno usločil preden je bil objekt interesa vzet iz mojega žepa. Zajavkala sem in to je povzročilo, da se je na njegovem obrazu prikazal nasmeh. Tiho sem obstala, med tem ko je Harry vtipkal številko v moj telefon. Zaslišala sem kratek pisk, ki je prihajal iz njegovega žepa in takoj sem vedela, da ima sedaj tudi on mojo številko. Kaj za vraga se dogaja?
Od svojih prijateljev sem bilo ločena le nekaj minut in sedaj sem bila ujeta v rokah moškega, ki je vsem vzbujal strah. Njegov vroč izdih je potoval po mojem vratu navzdol, ko je telefon pospravil nazaj v moj žep.
Ostala sem brez zraka, ko je svoje telo približal bližje mojemu. Njegov vzdih me je presenetil, ko je svoje prsi približal bližje mojim.
»Nehaj« sem nemočno prosila.
Zopet sem začutila njegov hahljaj v njegovih prsih.
Njegove polne ustnice so se zopet spustile k mojemu ušesu, »Nisem čisto prepričan o tem. Čaka naju zabava«. Naježila sem se ob njegovih besedah. Harry mi je vzbujal strah. Ampak tokrat je moj strah povzročil skorajšnji udarec. A me je ustavil preden se je moja roka lahko dotaknila mojega obraza.
Njegova lica so se obarvala roza, preden je agresivno prijel moj podlaht. »Vedel sem da boš pravi izziv« je zarenčal. »To mi je všeč« je dodal. Nagnil je svojo glavo, nato pa sem začutila njegove ustnice na svojem vratu. Konci njegovih temnih kodrov so me požgečkali. Harry je izpustil mojo roko in so prestavil na moj tilnik. Onemogočil mi je pobeg.
Roko, ki ni bila ujeta v njegovih dlaneh sem položila na njegove prsi v znak nestrinjanja. Hotela sem ga odriniti stran, ampak sem začutila samo še trši prijem.
»Harry« sem ga prosila.
Sprednji del njegove majice sem prijela med dlani. Začutila sem močno bolečino, med tem ko so njegovi zobje ugriznili v mojo kožo. Njegov zloben smeh sem začutila na svoji koži, med tem ko je nadaljeval z grizenjem moje kože. Kljub bolečini sem bila mirna, saj sem čutila njegove mehke ustnice. Ampak Harry mi ni dovolil uživati v tem trenutku. Z zobmi je še močneje ugriznil v moj vrat. Vzdihnila sem ko je njegov jezik potoval skozi krvavo sled, ki jo je naredil. Zasul me je z poljubi.
Harry je stopil korak stran v smehu, ko sem izpulila roko stran od njega. Moji prsti so potipali ranjeno mesto, začudila sem se. Umaknila sem se, ko se mi je zopet približal.
»Zdaj si moja« je rekel z ostrim glasom.
Premeril meje z pogledom. Obstala sem za kratek čas, saj nisem dojela, kaj se pravzaprav dogaja.
»Drek« sem zaklela.
Panično sem si z komolci ustvarjala pot med plešočo množico ljudi. Zaskrbljeno sem začela iskati svoje prijatelje. Ko sem jih našla, so se zagreto pogovarjali in smejali.
Odprla sem usta, da bi nekaj rekla. A sem ostala brez besed.
»Kaj je narobe« je zaskrbljeno vprašala Zoe.
»J-Jaz..«
Lucy je privzdignila moje kodre in njen pogled je bil osupel. »Vou« je zazijala v znamenje, ki ga je ustvaril Harry, »Kdo za vraga ti je naredil to?«. Takoj sem obžalovala svoj odziv, saj sem se prijela za boleče mesto. Moj dotik me je spomnil, ampak moje oči polne strahu so strmele na drugi konec sobe.
Moja prijateljica je z zanimanjem nagnila glavo, da bi si bolje ogledala kaj je pritegnilo mojo pozornost. Harry je strmel naravnost vame na njegovem obrazu pa se je prikazal nasmeh. Videli smo, da se je poslovil od prijatelja, ki mu je pokazal izhod. Mežik, ki mi ga je Harry namenil me je pustil brez besed, ko sem ga gledala kako je izginjal. Obrnila sem se nazaj k svojim prijateljicam.
Sharlotina usta so hotela nekaj izreči, a so se zaprla še preden je kaj spravila iz sebe. Lucy je v trenutku prelomila tišini, ki je nastala. »Kaj hudiča!«
28. februar 2013
Jst napovedujem prihodnost in pravm da bo tole še zlo zanimiv...
Neeeext.!
28. februar 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeeeeeeeext
28. februar 2013
next
28. februar 2013
u84822
u84822
Neeeeeeeeeeeeeeeext!:*
28. februar 2013
u117381
u117381
NEEEEEXT!!
~OMFG LJUBIM<33
28. februar 2013
u113054
u113054
NeeexxxT!!! Sicer sem Dark že prebrala ampak zmes tako ali tako nisem razumela nekaj reči tako, da bo to cool :''D
28. februar 2013
u114563
u114563
OMG! *_______________________________________* SM ŽE ZALJUBLJENA V TO ZGODBICO.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT.! <33
28. februar 2013
OMG končnoo v slovenščiniii!! neeeeeeeeeeeeeext
28. februar 2013
Next
28. februar 2013
next+nova bralka
28. februar 2013
u124282
u124282
next..
28. februar 2013
Malo sem moram razpisati.
Vidim oglaševanje in ne vem kaj me je pritegnilo.
Pogledam video in od vsega začnem skoraj jokati x'D
Preberem tale del in si želim še brati.

Poznam tale ff v ang ampak se ga nisem sploh lotila brati, ker ne obvladam ang. x'D.
Prosim, da je že danes next.
Polepšal bi mi dan <3 !
28. februar 2013
a kera ve link v anglescini naj mi posle plis huala
28. februar 2013
omfg neext!!
28. februar 2013
u103092
u103092
My ovaries are gone.
Omg to je zdj najboljša stvar možna na igrah ever!
*_____________* <3
NEEEEEXT!
28. februar 2013
Omggg neeeeeeext
28. februar 2013
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXT!!!
28. februar 2013
u114352
u114352
neeeeeeeext <3
28. februar 2013
tlele je v ang sm si moreš račun nardit, je pa svetovn učeri je glih novi del objavla, ker ful redko objavla.
http://onedirectionfanfiction.com/viewstory.php?sid=13374&ageconsent=ok&warning=4
28. februar 2013
u121199
u121199
neeext. :Đ
28. februar 2013
u119696
u119696
Omg Next!!
28. februar 2013
u80685
u80685
next!.
28. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani