Hello vsi
Moje ime je Mija in rada bi napisala zgodbo, ki se je "resnično" zgodilo moji prijateljici.
Nimam nekih pravil edino to:
da ne pišete neprimernih stvari in da se ne kregate.
Rada bi samo, da uživate zgodbo, ki jo bom napisala samo za vas.
Upam, da vam bo všeč. <3
_____________________________________________________________________________________________
2018
Edina oseba, ki sem jo resnično imela rada... edina oseba, ki sem ji zaupala vse... me je spravila na rob obupa.
V temi sem ležala na postelji in tople solze so mi polzele po licih. Gledala sem znano ime na telefonu. Znan obraz. Oseba, ki sem jo porebovala v svojem življenju. Oseba na katero mi je samo ob misli na to da bi izginila iz mojega življenja skoraj ustavilo srce. Gledala sem sporočilo, ki mi ga je ravnokar poslala: Obupaj že nad mano. Oni so obupali nad mano, zato moraš še ti. In vse skupaj se je začelo tako kot se je tudi končalo. Z njimi.

Pred 3 leti

Končno zvoni zvonnec za konec pouka. Vsa šola se usuje v garderobo. Tako kot vedno se urivam med šolske torbe in otroke, ki so mi zapirali pod do mojega mesta, saj se mi je mudilo na avtobus. Hitro se oblečem in tečem do avtobusne. Na srečo še mojega avtobusa ni bilo. Bila pa je zelo nezaželjena oseba... moja soseda Rebeka. Sovražima se že od takrat ko sma se spoznale... ampak večinoma je to zaradi najinih starejših bratov. Postavim se meter stran od nje in čakam na avtobus. Čez nekaj trenutkov me v njeni smeri zmoti neka podoba, ki pa takoj zgine.Joj kako mi gre to na živce... nikoli ne vem če res vidim neko podobo ali se mi samo blede... ampak v tistem trenutku zagledam na Rebekinem obrazu ogromen izpuščaj. Nevem zakaj sem šla do moje "sovražnice" (ki pa je leto mlajša) in jo vprašala , "kaj imaš na obrazu." Pogledala me je kot da vidi duha, saj je bila tako ona kot tudi jaz šokirana, da sem ravnokar na prijazen način spregovorila z njo. Ko je dojela kaj se dogaja je žalostno pogledala v tla. "Saj mi ne bi verjela". Nevem zakaj ampak dobila sem občutek kot da ji že verjamem. "Nikoli ne veš" in tako mi je začela razlagati kako ji sledijo sence in kako nikoli ni dejansko vedela če so dejansko tam ali ne... ker se meni dogajajo enake stvari sma se zapletle o pogovor o duhovih, ki se je nadaljeval še na avtobusu... Ravno preden sem izstopila iz avtobusa sma dojele da duhovi nekaj hočejo od naju dveh in da boma prišle temu do dna.

Takrat se še nisma zavedale, da bo to zelo dolgo 3 letno potovanje, ki pa se bo končalo z solzami.
-_____________________________________________________________________________________________-

Tako to je moj 1. chapter... vem, da se ne dogaja veliko ampak še tako veliko svari se bo zgodilo da komaj čakam da napišem vse to hah

Za naslednji chapter potrebujem vsaj 3 nexte
17. marec 2018
Torej malo mi je nagajau tiskarski škrat in sem izbrisala stavek, kjer Rebeka razloži zakaj ima na obrazu tako velik izpuščaj/brazgotino.

..."Saj mi ne bi verjela." Nevem zakaj ampak dobila sem občutek kot da ji že verjamem. "Nikoli ne veš" in tako mi je začela razlagati kako ji sledijo sence in kako nikoli ni dejansko vedela če so dejansko tam ali ne... in zato je eni senci prišla preblizu ter se je dotaknila. Takrat se ji je na obrazu spustil ta grozen izpuščaj ki pa je zgledal bolj kot brazgotina.
Ker se meni dogajajo enake stvari sma se zapletle o pogovor o duhovih, ki se je nadaljeval še na avtobusu... Ravno preden sem izstopila iz avtobusa sma dojele da duhovi nekaj hočejo od naju dveh in da boma prišle temu do dna.

Takrat se še nisma zavedale, da bo to zelo dolgo 3 letno potovanje, ki pa se bo končalo z solzami.
17. marec 2018
Tako še vrdno potrebujem 3 nexte in opravičujem se za napake
17. marec 2018
u230796
u230796
Zdravo
Delam javno raziskavo
Prosim da izpolnite vprašalnico
Povezava do nje:
http://www.igre123.com/forum/tema/raba-slovenskega-jezika/195488/
18. marec 2018
u233072
u233072
Next ^^
18. marec 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani