No, prijateljica me je le prepričala da začnem tole zgodbo. Pa upam da bo ok, a ne... Uživajte v branju!

ƤROLOƓ:


»Saj veš kaj te čaka, mar ne?« je v ostro tišino zarezal moški glas. Dekle na mrzlih tleh se je le zdrznilo in komaj opazno odprla od mraza modre ustnice in nekaj zašepetalo. Ljudem pred njo je bilo kot kaže to dovolj.
Počasi so se razporedili v krog okoli nje in v popolni tišini začeli v istem ritmu hoditi bližje. Najvišjemu se je v roki zasvetilo srebrno bodalo, katerega rezilo se je lesketalo.
Dekle se ni poskusilo niti upirati, temveč je le skrila svojo glavo med roke in komaj slišno zaječala.
»Abarrane« jo takrat hladno pokliče moški. Ob svojem imenu se je dekle zdrznilo in z upanjem v očeh pogledala navzgor. »Šibka si. Kot vsi tvoje vrste« ji posmehljivo, a še zmeraj resno reče. Še zadnja iskrica upanja v dekletovih očeh umre in postanejo komaj opazno solzne.
Brezbrižno moški dvigne rezilo nadse in se pripravi, da ga zarine v svojo žrtev. Dekle pod njim ga takrat zopet pogleda navzgor in trepetaje dvigne roko. Za hip se zdi, da bo bodalo odložil. A naslednji hip se v njegovih očeh znova pojavi tisti volčji pridih. Na ustnicah se mu prikaže posmehljiv nasmešek, ko se mu žrtev začne izmikati. A ne more se rešiti iz njihovega kroga.
Takrat pa se njegove zenice komaj opazno povečajo, naslednji hip pa bodalo spusti na tla. Njegov pogled je prikovan na dekletov komaj opazen večji trebuh. »Ali je to tisto, kar mislim da je« po nekaj minutah reče in glas se mu zatrese. Dekle komaj opazno prikima in se v upanju ozre navzgor. A obraz moškega preveva le jeza in gnus.
»Pojdi« sikne prednjo in naenkrat se moški in ženske okoli dekleta odmaknejo. Počasi se dekle trepetaje postavi na noge in šepaje odide mimo prej govorečega moškega. »Matthew…« počasi reče in v glasu se zasliši tiha neizrečena zahvala. »Če bi bilo po moje bi bila mrtva« ji neusmiljeno reče in je ne pogleda v oči.
»Otrok ne bomo pobijali« doda. »Pa čeprav je od takšnega pomilovanja vrednega bitja kot si ti, Abarrane« še z gnusom doda.
Dekletu takrat po umazanem licu zdrsi solza, ki pa se moškega ne dotakne. Nekateri se z gnusom odmaknejo proč od nje, ona pa opotekaje odide z jase. »Otroku ne bomo umorili mame. A ko je odrasel to ne šteje več. Ne misli, da si se rešila« še zazveni njegov glas za njo.
»Matthew« takrat dekle zopet dahne in se solzna ozre nazaj. A tam ne vidi ne njega, ne nobenega drugega več.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Takole, to je začetek... Bom vesela kakšnih mnenj
07. maj 2017
u223633
u223633
pa sej ti nisi normalna no. se sploh zavedaš kako je to dobro? resno mislim, res perfektno pišeš! in mislim oz. vidim v prihodnost da bo tole ena odlična fantazijska zgodba

en velik neeeexttt od mene! pa hitro Next prosim (;
07. maj 2017
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tale je od drugih(skobocediravastih)zgodb 10000-krat bolša. Uporabljaš prave besede in poskrbiš za ''vzušje''.
Wif, tale zgodba je resnično pohvale vredna. Te že vidim kot uspešno pisateljico za mizo in dolge vrste ljudi ki čakajo da narišeš svojo čačko* v knjigo Dark Half.
En OOGGGGGGGGGGROOOOOOOOOOOOMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNN Next !
07. maj 2017
S skobocediravastimi zgodbami mislim da so druge takšne, ne tvoja

*Podpis
07. maj 2017
full dobr
07. maj 2017
u211472
u211472
Res je zelo dobro! Po moje se bo v naprej dogajalo nekaj o tem otroku, ki ga bo rodila Abarrane. Zato pa hitro prosim Next!!!!!!
07. maj 2017
u224383
u224383
Okej okej okej okej okej.... SE TI ZAVEDAŠ KAKO DOBRO PIŠEŠ? *_______* Kako opisuješ dogodke, z lahkoto si predstavljaš kakšno je to dekle, kako se vse razvija. Kakšen je moški in ko že misliš da bo konec... Brez besed *o* Samo prolog si objavila pa je že samo to preveč popolno in zanimivo
Velik masten neext si zaslužiš (pa čim prej nextaj!!!!!!!!!!!!!)
07. maj 2017
Next
07. maj 2017
u194417
u194417
Next
07. maj 2017
Next fullllllllllll dobro
07. maj 2017
Omg fenomenalen začetek,cimprej nadaljuj
Next
07. maj 2017
Next... men je kul no bomo vidl v kaj se bo razvil... vrjetno v kakšno prfekcijo...
07. maj 2017
u222417
u222417
k si lih sla dol in ker se mi smilis zaradi jutrisnjega npz-ja, sm se predcasno spravila tole prebrat in napisat komentar (lah si pocascena ).
OKAY JS ABSOLUTNO NISM PRICAKOVALA DA BO TO TOK PROFESIONALNO NAPISANO. NA ZACETKU SM MISLNA DA BO TOLE KAKSNA KLISEJSKA ZGODBA, AMPAK SM SE VEC KOT OCITNO MOTILA. DRGAC SM POPOLNOMA SEZNANJENA S TVOJO BUJNO DOMISLIJO
(strah me je, da bos pri 40 se vedn razmisljala o kokosih in vsem, kar pac spada zravn ). PREIDIMO K BISTVU, DA NE BO TA KOMENTAR PREDOLG MEN JE TOLE RES SVETOVNO IN ME ZLO ZANIMA KAJ SE BO DOGAJAL NAPREJ. MAM ENIH PAR IDEJ KAJ SE BO ZGODILO (ti povem po zs, ker bo je tole ze zdaj absolutno daljse kot sem sprva nacrtovala in so ideje, glede na to, da vsebujejo tropske sadeze, verjetno napacne).
p.s. se opravicujem za velike tiskane crke ... se mi ne da vsega popravit v male tiskane
p.p.s. nism vedla da je tista koscica v datelju sploh cesa sposobna, ampak je ocitno nadnaravno nadarjena za pisanje c;
Next
07. maj 2017
Omg veš ti kako dobro pišeš super zgodbica vesela sem da sem jo šla brat čim hitreje nextaj
08. maj 2017
u220684
u220684
Next!!!!Kok ti dobr pišeš!!!!
08. maj 2017
Omg piši Next!!umrla bom, če ne dobim nexta!!!
08. maj 2017
ostajam brez besed. zgodba je res dobra še več kakor dobra.(fantasticna!!).. nextaj!!!
08. maj 2017
res ful dobra zgodba Next
08. maj 2017
Hvala vsem za nexte in komentarje. Ste me pozitivno presenetili- si nisem mislila da vam bo tako všeč! :3

soundsboring- hvala ti. Pa upam da ti ne bo žal ker si me prepričala da tole objavljam. Pa še vedno vztrajam pri tvoji zgodbici (čas za objavo se izteka!).
.☺Be Happy☻1oo%- hvalaa. Verjemi, če bi se tvoja napoved uresničila dobiš prva mojo čačko v knjigo
Forbiddenword- haha, hvala- si vidla, bom objavila sedaj Next. Me ni več treba iskat po bunkerjih kot smo se pogovarjali :3
Phanguin- moj prijateljski kokos, hvala ti Sej sem ti rekla, dateljni smo inteligentni!
Tudi vsem drugim zahvala, ste mi polepšali dan z vsemi komentarji. Ker pa mislim da že nakladam je najbolje, da gremo k zgodbici. Tukaj je naslednji del. Uživajte v branju!
Posvečeno Phanguin kot mojemu najljubšemu kokosu !


Njena taca se počasi premakne naprej v mehko listje. Globoko vdihne sveži zrak in močno stisne svoje olivno zelene oči skupaj in tako se miže za samo kratek trenutek prepusti njej dobro znanemu vonju gozda. Naslednji hip že zastriže z svojimi svetlo rjavimi ušesi in na obrazu se ji pokaže znan neusmiljeni izraz želje po sveži krvi.
Previdno naredi še korak dalje in neslišno se tako počasi pomakne za bližnji hrast. Njene oči končno vidijo, kar sta že prej odkrila njen sluh in izostren voh. Morda bi kdo dejal da se nasmiha snežno belemu zajčku, ki je odšel na jaso in počasi grizlja zeleno travo. A to je nasmeh, ki pravzaprav pomeni roganje nespametni živali. Le katera nemočna žival bi tvegala oditi na to ozemlje? Počasi se približuje neumni živali brez možganov. Nekateri bi temu zajčku morda rekli pogumen. Ampak pogum pomeni, da si upaš narediti nekaj in si drzen- a v mejah normale. Tale pa prav nosi glavo naprodaj. Naenkrat se ustavi in ob pogledu na zajca pomisli, koliko sploh mora biti star.
Odgovor se ji kmalu ponudi kar na pladnju. Njej izostren vid ji jasno pokaže zajčkovo puhasto dlako in nežne obrazne poteze. Tako se ji njen sum le potrdi- tole zagotovo ni zrel ali odrasel zajec. Najbrž je kje izgubil mamico, se ji prikrade v misli in to jo spravi v boljšo voljo. Mu bo vsaj omogočila, da ne bo imel skrbi z iskanjem. V vsakem primeru bi ga kakšna nevarna žival tukaj našla. Ona bo z njim opravila na hitro. Še zavedal se ne bo, ko ga bo zgrabila.
Kot kaže je postala neprevidna, saj se zajček komaj opazno zdrzne. Hitro obrne svojo glavico nazaj in se zazre proti njej. Drobne nedolžne svetlo modre oči se za kratek trenutek srečajo s olivno zelenimi, ki so polne živalskega pridiha plenilca. Naslednji hip jo majhna žival že ucvre proti drugemu delu gozda. Besno se požene za njo, a vseeno ne more skriti zadovoljstva in adrenalina. Večina živali kar otrpne, s temle pa se bo lahko malo pozabavala. Majhna, puhasta snežno bela kepica beži pred njo, a njej se še dobro pretegniti ni treba. Kmalu se bo utrudil, ji pove pamet, ki jo je izurila ob prvih lovih pred leti.
In res je tako. Zajček komaj opazno začne izgubljati hitrost in razdalja med njima se čedalje bolj krajša. Nazadnje se le odloči narediti konec in z vso močjo skoči proti njemu. Njeni zobje se znajdejo na njegovem vratu in v naslednjem hipu začuti hitro razbijanje njegovega srca. Za hip začuti slabo vest ob misli na umor tako majhnega bitja in omehča prijem. A takrat je že prepozno. Zavoha tisti vonj po sveži krvi in zopet začuti živalski nagon. Njeni zobje dokončajo kar je potrebno in beli kožuh počasi postaja krvavo rdeče barve.
Končala je. Volkuljine oči še zadnjič oplazijo ostanek mrtve živali, preden počasi odide nazaj v gozd.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
»Vse najboljše za teee!« zakriči James med skakanjem po dekliški postelji in dekle se končno zbudi iz svojih sanj. »Rose, izvoli!« naslednji hip zacvili še Alice, ter se ji nasmehne. Njen nasmeh je prav posrečen, glede na izgubo mlečnega zoba spredaj. »Hvala« naslednji hip zamomlja Rose in močno zamežika s svojimi čokoladno rjavimi očmi. Alice ji naslednji hip v roke že porine svojo risbico na kateri je narisan krompir. Šele ko bolje pogleda ugotovi, da gre pravzaprav za njo, Rose. »Hvala vama« reče bratcu in sestrici, ki sta neverjetno ponosna sama nase. Z nasmeškom se zahvali tudi staršema, ki se smeje držita v ozadju. »Upihni svečke!« naslednji hip s svojim visokim glasom ukaže Alice, ko njena starejša sestra prejme v roko kokosovo torto. A preden ji Rose izpolni željo, že to nalogo izpolni James. »Rose je stara 15 let, ne ti!« se sedemletna sestrica spusti v bitko s dve leti starejšim bratcem, ki ji le pokaže jezik.
Starša začneta počasi mirita svoja najmlajša otroka, dokler ju ne premamita z mislijo na sladico v spodnjem nadstropju. Tako Rose za kratek čas ostane sama. V prsih še zmeraj čuti neko tesnobo ob misli na sanje. »Vse je normalno. Le zoprne sanje« počasi reče sama sebi in strese z glavo, da ne bi več razmišljala o tem. Podobne sanje je imela že večkrat. In vse je v redu.
08. maj 2017
Next
08. maj 2017
SUPR JE!!! Next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. maj 2017
u223633
u223633
Neeeeexttt
Super je! Odlično opisuješ dogodke in vse, res je popolno. Res imaš talent za pisanje in srčno upam, da bom lahko čez nekaj časa prebrala kakšno tvojo knjigo hah Me pa res zanima kaj boš še naredila iz Rose
Hitro Next!
08. maj 2017
u222417
u222417
men je tole tok usec *-* koliksnja je tveganost, da postanes obseden s tem? ker mislim da sm ze c:
pfff lej kok sm znana. se torte mojega okusa delajo cx
Next
08. maj 2017
Next, Next, Next, Next
---tvojo zgodbico obožujem!---
+hvala da si si vzela čas in komentirala mojo zgodbico!!
08. maj 2017
u224383
u224383
Kaj sem ravno prebrala? To je tako dobro napisan samo brez besed *-*
Res imaš ogromen talent za pisanje c:
Tvoj stil je zanimiv, vse opišeš dobro, da je zanimivo... Podrobnosti in vse drugo...
Nexxt!!
08. maj 2017
u216836
u216836
haai :3
sorey ker se šele zdaj javljam ampak sem mela neke probleme s telefonom, sam zdaj spet dela tak da yaaay :'D
zdaj sploh ne vem kaj naj več povem, ko pa je v zgornjih komentarjih že vse povedano xđ
Torej zelo dobro pišeš in všeč mi je tvoj stil, kako opisuješ stvari in skratka VSE. pa res čestitke da si se odločla v 3. osebi pisat, ker je še bolje napisano kot pa bi jaz v 1. osebi skupaj zmetala haha :3
komaj čakam na nadaljevanjee! ;'D neeextt <3
08. maj 2017
Next fuuuuul dobro *-* Omg.kak dobro!!! Napisano je tako da se lahko z lahkoto vživiš vanjo in si predstavljaš kaj in kako se dogaja, se strinjam s vsemi zgoraj napisanimi komentarji, res tnx za link c:
08. maj 2017
Next!!!Ful kul!
08. maj 2017
Se strinjam z vsemi komentarji kr ta zgodba je PRFEKTNA Next
08. maj 2017
u215862
u215862
Next!!
08. maj 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani