u122991
u122991
Neeeeeeeeeext
08. junij 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. junij 2013
nnnnneeexxtt
08. junij 2013
neeeeeeeext
08. junij 2013
neeexxttt <33333
08. junij 2013
<3333
neext!
08. junij 2013
u135508
u135508
neeeeeeext! <333
08. junij 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
08. junij 2013
Wawww *_* popovno prevajaš <3
neeeeeeeeext
08. junij 2013
Awwww *__*
Neext
08. junij 2013
u107408
u107408
*-*
Neeeeeeeeeeeeeext!!!!!
08. junij 2013
u126497
u126497
Awwwwwwwww *________*
Neeeeeext + nova bralka )
08. junij 2013
awhhhh*-*
09. junij 2013
u114292
u114292
next.!
09. junij 2013
u124282
u124282
awww next
09. junij 2013
next
09. junij 2013
u135997
u135997
neeeeeexxt!
09. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. junij 2013
next.
09. junij 2013
_____________________

*WRITTER: H28 ; Zgodba ni moja.*

23. »Si v redu?« me je vprašal Harry.
Nisem bila popolnoma pripravljena, da bi se mu popolnoma predala. In ne da bi to neposredno rekla te besede, se je Harry tega zavedal. Stal je na koncu moje postelje, s svojimi golimi prsmi je bil obrnjen proti meni. Njegov blazer in majica sta bila razmetana po tleh. Počakal je, da sem malo prikimala preden si je odpel pas. Kovinske zaponke so popustile, kot, da bi izstrelil gumb na njegovih kavbojkah, zadrgo je potegnil navzdol. Ležala sem in pozorno gledala kako se je slekel pred mano. Moje srce je podivjalo, ko sem videla še več njegove gladke, porjavele kože. Jaz sem obdržala svoje spodnje perilo na sebi, ohlapna majica pa je pokrivala moje telo, ko sem se oklepala tankega materiala, kot kritje za moje prsi.
Harryjeva polna spodnja ustnica je bila ujeta med njegovimi zobmi, ko me je gledal. Sramežljivo sem se nasmehnila, rahlo zardela v lica. Slišala sem kako se je zahihital preden je potegnil svoje hlače navzdol proti tlom. Stopil je ven iz njih in splezal na konec postelje. Temne oči so držale kontakt z mano.
Nervozno sem se zvila, ko sem mi je Harry počasi približal. Tanka odeja naju je ločevala, ko se je z golimi koleni dotaknil mojih golih stegen, ko je svoje telo namestil med njimi. Obraz je spustil proti meni, polne ustnice so puščale poljube po mojih licih in potem ustih. Malce me je prestrašilo, ko je svoje boke nežno podrgnil ob moje. To me je prisililo, da sem glasno zajela zrak. Ukrepi so se sedaj zdeli veliko bolj intimni, kot pa prej v parku. Sprememba atmosfere pač. Tempo se je počasi upočasnjeval, bolj romantično, ampak prav tako intenzivno. Najino pomanjkanje oblačil pa je še bolj ogrelo ozračje.
Harryjev obraz je bil medlo osvetljen z mojimi nočnimi lučkami. Njegova usta so se razprla od užitka, ko je držal najina pogleda zaklenjena. Nisem si mogla pomagat kot to, da sem stokala, najina mednožja sta se drgnila skupaj skozi belo odejo. Izdal je hripav stok, ko sem zanihala svoje boke. Najina razvneta gibanja so povzročala vedno večjo težavo Harryju, na katerega so imela velik učinek. Izboklina v njegovih temnih boksaricah je postajala vedno bolj trda ob meni.
Ustnice so bile v naglici pritisnjene na moje v težkem poljubu. Zvoki najinih ust so bili ujeti med nama. Moja roka je šla vse do njegovih las, česala skozi mehke kodre preden sem jih prijela med prste. Harry je zastokal v odobritvi. Razdalja med najinima telesoma se je zmanjšala, moje prsi so pritiskale ob njegov trd prsni koš. Rahlo sem ga potegnila za njegovo ušesno mečico, vodila njegovo glavo na stran, ko sem ga poljubljala po vratu navzdol.
Harryjeva erekcija je bila obupano napenjala proti črnemu materialu boksaric. Zgledal je skoraj v bolečini v omejitvi prostora. Našla sem se v tem, da sem ga hotela razveseliti. Kljub mojemu pomanjkanju izkušenj, sem vedela, da bi se Harry razveselil brez omejitve prostora in brez oklevanja sem z roko zajela njegovo spodnjo polovico. Moje roke so ga obotavljivo povlekle ven. Zelene oči so se hitro odprle, ko so se moji prsti oprijeli elastike na njegovih bokih.
»Bo?« je vprašujoče rekel Harry.
»Vse je v redu.« sem zašepetala.
Svoj pogled sem zadrževala na njegovem obrazu, povlekla njegovo spodnje perilo navzdol po njegovih stegnih. Nejino težko dihanje napolnilo razgreto sobo. Harryjeve velike roke so jih potisnile dol do njegovih gležnjev in spustil jih je na tla. Nisem si mogla pomagat kot, da sem zavzdihnila, ko se je njegovo golo telo pritisnilo ob mene, tanka rjuha je bila edina ovira, ki mi je preprečevala občutek njegove vroče, gole kože.
Konice mojih prstov so drsele po njegovih močnih ramenih, nohte sem nenadoma zarila vanje, ko so se njegovi boki zvijali z mojimi. Njegova teža je slonela na njegovih podlahteh na obeh straneh moje glave. Njegovo golo telo je služilo kakor ščit. Moja roka je potovala gor in se oprijela zadnje strani njegovega vratu. Najine ustnice so se stisnile skupaj v neurejen poljub, ko se je Harry naslajal na nove 'površine', ki sem mu jih dala.
Tanka odeja med nama se je začela prijemati name; Harryjevi gibi so bili vedno bolj obupani. Konice prstov sem spustila na njegov napet hrbet; znoj se je bleščal na njegovi vlažni koži, ko me je obdeloval. Nasmehnila sem se, ko sem ga slišala kako se je rahlo zahihital v odgovor na to, da sem mu rahlo stisnila zadnjico s svojo majhno roko. Intenziven občutek je zaplaval po mojih žilah, občutek, ki sem ga doživela samo s Harryjem. Glede na razmere v katerih sva bila, mi je njegova navzočnost dala občutek varnosti. Tukaj ni bilo dvoma v mojih misli, da me on ne bi popolnoma zaščitil.
»Bo.« Harryjev hripav glas je bil napet.
Vedela sem, da je bil blizu, njegov obraz je zakopan v prostoru med mojim vratom in ključnico. Z zobmi je grizljal mojo mravljinčasto kožo, ko se je Harry skušal olajšati.
»Harry… izpusti.« sem zašepetala.
Gledala sem ga v popolnem strahospoštovanju, ko je glavo nagnil nazaj. Harry je telo potegnil malo stran od mene, pokazal je svoje mišice na prsih in vidno ključnico. Razprla sem usta. Nisem bila čisto prepričana o vsej tej lepoti nad mano. Navajena sem bila na Harryjevo nezgrešljivo temno stran, ampak je bilo težko verjeti. Preučila sem ga v radovednosti.
Zgledal je kot angel.
Skoraj sem se počutila kot, da se ga ne smem dotikat, bala sem se, da bi izginil. Vroča sapa je pihnila mojo kožo, ko je svoj obraz spet obrnil proti meni. Oči je imel močno stisnjene skupaj, ko se je zvijal ob ostalih sunkih užitkov.
»Sranje.« je brez sape preklel.
Nasmehnila sem se, njegove kletvice so delovale bolj človeško. Topla, mokra tekočina, ki jo je Harry 'spustil' sem lahko čutila skozi tanko odejo, ko je svoje mednožje drgnil ob mojega. Njegovi gibi so postali nepravilni, upočasnjeni ob utrujenosti njegovega telesa. Gledala sem njegov roza jezik zdrsniti iz ust, drseti po njegovih ustnicah. Dolge trepalnice so se podrgnile ob moj obraz, ko je povesil glavo in mi pritiskal dolgotrajne poljube na moja lica. Harryjeve zelene oči so se svetile, ko se je mi je nasmehnil.
Nasmehnila sem se, ko je Harry poskušal s svojo roko priti pod odejo. Njegov vroč dotih je šel navzdol po mojem trebuhu, dokler se ni dotaknil roba mojega čipkastega perila. Ampak sem ga ustavila preden bi lahko svoje dolge prste porinil vanje. Zmeden izraz se je pojavil na njegovem obrazu.
»Ampak ti nisi končala.« je pojasnil.
Njegova roka se je spet premaknila, da bi končal prejle prekinjena dejanja.
»Ne.«
Svoje prste sem ovila okoli njegovega zapestja in mu roko povlekla ven izpod tople odeje.
»Je že v redu.« sem mu rekla.
Nisem se počutila kakor, da se moram 'izlit'. Samo gledanje Harryja kako je prišel mi je prineslo zadosti veselja. Pogledal me je začudeno preden se je majhen nasmeh pojavil na njegovih polnih ustnicah.
»Še vedno te poskušam pogruntat.« je rekel tiho, z prizvokom izzivanja v njegovem hripavem tonu.
***
Harryjev globok smeh je odmeval po sobi, moje oči so bile tesno zaprte, ko se je premaknil s postelje. Iz prejšnjih izkušenj sem vedela, da Harry ni sramežljiv, ko je prišlo do intimnih situacij. Imela sem občutek, da se je tega v celoti zavedal kakšen efekt je imel ne samo name, ampak na vse, ki so ga že videli brez oblačil. Ampak bolj kot sem premišljevala, bolj sem spoznavala, da je imel enak učinek name tudi, ko je bil popolnoma oblečen.

»Bo, ne moti me.« mi je rekel.
Slepo sem poslušala njegove besede. Vedela sem, da se je njegov komentar nanašal na to, da sem ga videla golega. Ampak nisem mogla odpret oči. Ne vem zakaj, mogoče zato ker sem se počutila kot, da moram spoštovati njegovo zasebnost.
Odeja je bila povlečena z mene. Predvidevala sem, da jo je vzel Harry, da bi si jo ovil okoli svojega pasu. Odprla sem oči, še enkrat sem se navajala na medlo svetlobo. Precej luči, obešenih na stenah v moji sobi so držale lep sij. Moj pogled je sledil zvoku Harryja, ko se je sprehodil po tleh.
Razprla sem oči, ko sem gledala Harryja kako se je napotil do vrat kopalnice. Še vedno je bil popolnoma, prelepo gol. S hrbtom je bil obrnjen proti meni, ampak je obrnil glavo in mi namenil širok nasmeh in pomežik. Temni, kostanjeve barve kodri so bili razkuštrani, potem, ko so moji prsti večkrat šli skozi njih. Mišice na njegovem hrbtu so se napele, ko se je premaknil. Gledala sem kako je položil odejo v pralno košaro. Njegovi prsti so držali boksarice preden je izginil v kopalnico.

______________________

Mogoče je ta del mal zmedeno preveden, ampak sploh nisem našla pravih besed za vse (; <3
09. junij 2013
neexxxttttt <333
09. junij 2013
Neeeeeeext! *-*
09. junij 2013
next
09. junij 2013
u124282
u124282
next
09. junij 2013
neeeeeeeeext
09. junij 2013
next
09. junij 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. junij 2013
dalsnsauiadf wejnsdfiwapeon dfhwuiehfpaehf
A sm že omenla, da popolno prevajaš?
Nexti čimprej ko boš lahk <33

P.S. spet sm začela objavljati novi ff in bi me veselilo, če bi kera pogledala https://www.igre123.com/forum/tema/love-is-like-a-bomb-harry-styles-fanfiction/56503/ (:
+Sori za oglaševanje :/
09. junij 2013
Neeeeeeeeeeeext
09. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani