Neeeeeeeeeextt
01. junij 2013
u124282
u124282
next
01. junij 2013
u137348
u137348
POPOLNO PREVAJAŠ*-*
- a me lahko obveščaš za nexte?<3
- ASKFDJSHOFHEIOFEHZ*-* - prevod : neeeeext ! :'D
01. junij 2013
next
01. junij 2013
Next
01. junij 2013
neeeeeeeeeeext*.*
02. junij 2013
u128648
u128648
*_____*
To je veliko boljše prevedeno kot pri uni,ko ga zdej prevaja
Neeext <333
02. junij 2013
next
02. junij 2013
awww <33
čimprej nexti
popolno prevajaš <3
02. junij 2013
Nasmeh na mojem obrazu ko berem vaše komentarje >>>>>
LadyStyles<3 ; klikni na 'obveščaj me' v desnem kotu (pri fb lajk gumbu) (:
____________
*WRITTER: H28 ; Zgodbica ni moja.*

19. Harry je sedel na koncu moje postelje, ko je čakal name, da se stuširam in preoblečem v kopalnici. Odločila sem se, da si bom oblekla kratke hlače in kratko majico, vročina zunaj je onemogočila obleči kaj drugega. Lase pa sem si povezala v čop, tako da sem jih imela stran od obraza.
»Veš, še vedno nimam nič proti, če bi se preoblekla kar tukaj.« sem slišala reči Harryjev hripav glas skozi vrata.
»Še vedno se ne bo to zgodilo.« sem rekla nazaj.
Slišala sem kako se je zasmejal.
»Daj no Bo. Saj sem te že videl golo.«
Zardela sem ob njegovih besedah, ni šanse, da bom pozabila to. Moje misli so se težko usmerile v razmišljanje o čemer koli drugem kot pa o njegovih velikih rokah kako se me dotikajo. Njegovi prsti, ustnice, jezik. Še nikoli nisem občutila nekaj tako močnega kot tisto noč. Iz mojih misli me je potegnilo trkanje na vrata.
»Booo.« je Harry klical skozi les.
Odklenila sem vrata in našla Harryja sloneti na okvirju vrat. Imel je nasmešek na svojem prelepem obrazu; temni kodri so bili na njegovem čelu, ko so me njegove zelene oči pregledale od glave do pet.
»Prekleto, oblečena si.« je izzival.
Pogledala sem stran od njega in se pogledala v ogledalu, da bi si do konca uredila lase, ko sem začutila njegove tople roke na svojih bokih za mano. Njegovi dolgi prsti so rahlo privzdignili mojo majico, konice pa so božale mojo ščemečo kožo.
»Ampak v vsakem trenutku lahko to spremeniva.« je zašepetal.
Harryjev globok smeh je napolnil sobo, ko sem odrinila njegove roke stran.
»Pojdiva.« povlekla sem ga ven iz kopalnice.
***
Najini prsti so bili prepleteni, ko sva hodila po parku. Sonce se je že spuščalo navzdol, ko so se otroci igrali skrivalnice na igrišču. Moj pogled je padel na skupino fantov, ki so igrali nogomet. Nikoli ne bom razumela kako so bili zmožni teči gor in dol po igrišču, medtem ko je bilo vreme tako. Samo gledanje v njih me je navdalo z vročino.
Skoraj nisem mogla verjeti svojim očem, morala sem pogledati še enkrat v enega od fantov. Jake. Molila sem, da ga Harry ni videl, hotela sem naju usmeriti v drugo smer, ampak je bilo že prepozno.
»V redu, Love?« je Jake zaklical za mano.
Harryjeva glava se je obrnila v smer njegovega glasu. Njegova roka je stisnila mojo preden jo je spustil, da je omahnila na stran. Gledala sem kako so njegove zelene oči postale neverjetno temne, obrvi je usločil navzdol v jezi. Svojo roko sem pritisnila ob Harryjeve prsi, ko se je jezno skušal premaknil naprej.
»Harry, nehaj. Ne moreš vsega rešit z nasiljem. Vem, da si pametnejši kot to.« sem prosila.
»Bo, pojdi in počakaj tem.« je rekel, ne da bi navezal očesni stik z mano.
»Ne.«
Harry je pogledal navzdol k meni, nevšečnost se je jasno pokazala na njegovem obrazu. Velike roke so me prijele na zapestja, ko me je poskušal potisniti za sebe. A nisem izpolnila njegovega ukaza, izvila sem se iz njegovega prijema.
»Poglej vse otroke tukaj. vem, da jih nočeš prestrašit. Samo razmisli kaj počneš za sekundo.«
Harryjeve bleščeče zelene oči so strmele v moj obraz, hitro je ugotovil, da smo bili v parku polnem otrok sredi belega dneva. Ni bil ne pravi čas ne pravi kraj za to, da bi karkoli začel z Jakom.
»Ti počakaj tukaj.« potapkala sem s prstom po njegovih prsih.
Vedela sem, da bo hotel protestirat; povlekla sem ga do klopce in ga prisilila, da se je usedel.
»Prosim počakaj tukaj.«
Njegovo dihanje je bilo globoko, prsi je dvigal in spuščal težko. Harry se ni premaknil, ko sem stopila stran od njega na krajšo razdaljo, da sem stala pred Jakom, ki se mi je smejal. Jake mi je z desnim očesom pomežiknil preden je pogledal v Harryja. Obrnila sem in videla kako se je postavil na noge, napel je čeljust in stisnil pesti.
»Prosim, ne.« sem mu nakazala z usti. Vzdih se je izvil iz mene, ko je Harry ostal na svojem prostoru.
»Torej… ti imaš Haz-a na precej kratki vrvici. Nisem si mislil, da ga je kdo sposoben imeti takšen nadzor nad njim.« ustavil se je in se malce sklonil. »Moraš pa res biti krasna v postelji.« je zašepetal.
Spustila sem zvok gnusa.
»Če boš še kdaj prišel blizu Harryja in mene bom šla k policiji in jim povedala, da si me poskušal posiliti za klubom tisto noč. Razumeš?« sem mu povedala strogo. Skrb se šinila skozi njegove oči preden jo je postavil na stran (A/N: skrb to, da ne bo pomote) in se zasmejal.
»Mislim, da si pozabila kaj je tvoj majhen fant naredil tisto noč. Prepričan sem, da bi policiste zanimalo kako sem dobil te brazgotine.«
»Obramba. Harry me je branil pred tabo. A kakorkoli, komu misliš, da bi policija bolj verjela?« stopila sem mu bližje. »Tebi ali meni?«
Moje besede so 'obrisale' znak veselosti na njegovem obrazu. Obrnila sem se, da bi šla preden je Jake spregovoril.
»Harry si te zasluži. Prasica.« je pljunil.
Zaprla sem oči preden sem se hitro obrnila nazaj k njemu. Jake se ne nasmihal, mislil je, da me je njegov komentar prizadel. Ni bil ravno pripravljen na dejanja, ki so se zgodila sekundo kasneje. Moje roke so našle oprijem na njegovih ramenih, ko sem ostro z kolenom sunila navzgor proti njegovemu mednožju. Bolečina je zajela celo njegovo telo.
»Sranje!« Jake se je napel, ko je padel naprej.
Njegove roke so zaščitile njegovo utripajoče območje, tudi nekaj njegovih prijateljev je strmelo vanj. Obrnila sem se in videla kako se Harry hahlja vame. Začel se je smejat, ko sem se mu približala.
»Mislil sem, da si rekla, da nasilje ni rešitev.«
»Res sem, ampak ta kreten si je to zaslužil.« sem priznala.
Harry se je še vedno smejal, ko so se moje roke ovile okoli njegovega vratu, povlekla sem ga bližje k sebi. Najine ustnice so se previdno pritisnile ena ob drugo, ko sem začutila njegove roke kako so se ovile okoli mojega pasu, pritisnil naju je skupaj. Harryjevo stokanje je vibriralo skozi njegove prsi, ko je njegov jezik naredil svojo pot do mojih ust. Ven sem spustila majhen vzdih, ko so me njegove velike roke prijele za boke preden me je povlekel čez svojo ramo, in me nosil v nasprotni smeri po travi.
»Pridi Love.« se je Harry globoko zarežal.
***
Harryjeva glava je počivala v mojem naročju, ko sem se jaz brezciljno igrala z njegovimi mehkimi kodri. Sedela sva pod drevesom, v sencu in stran od vročine. Opazila sem, da je Harry užival, ko so moji prsti šli skozi njegove lase, nohti so ga rahlo praskali po lasišču. Mislila sem, da se zaspal, dokler ni njegov hripav glas spregovoril.
»Bo.«
»Mmm.«
»Kje je tvoj oče?«
Oklevala sem za sekundo, ustavila svoja dejanja v Harryjevih laseh preden sem nadaljevala. Njegovo vprašanje me je ujelo nepripravljeno.
»Bo?«
»Jaz, umm..«
Premaknil je svoje telo, odmaknil glavo z mojega naročja in se usedel nasproti mene. Nasmehnila sem se ob njegovih razmršenih kodrih preden jih je odmaknil na stran.
»U-Umrl je, ko sem bila stara 11.« naredila sem premor in pogledala svoje roke.
»Udeležen je bil v prometni nesreči.« sem rekla tiho.
Harryjeve velike roke so segle po meni, zajel moje manjše.
»Žal mi je.« je zašepetal.
Dvignila sem glavo, da sem ga pogledala v obraz, zelene oči so bile prežete s skrbjo, ko me je gledal. Dala sem mu šibek nasmeh, preden je razprl roke zame. Občutek zaščite me je prevzel, ko me Harry potegnil s sabo, da sva ležala na travi. Počutila sem se varno. Njegove ustnice so me nežno poljubile na vrh glave.
»Imela si ga rada.« je Harry začel po tiho.
»Mmm.« sem zabrundala v njegove prsi.
Tako sva tiho ostala za kratek čas, konice Harryjevih prstov so me božale po moji topli koži. Svetloba popoldneva je počasi bledela, ko sva midva ostala na travi. Harryjev dotik se je premaknil višje po mojem hrbtu.
»Všeč mi je, ko so tvoji lasje razpuščeni.« je zašepetal.
Nisem nasprotovala, ko je potegnil elastiko z mojih las. Temni, dolgi lasje so padli po mojih ramenih, Harryjevi prsti pa so šli skoznje.
»Tako je bolje.«
Položila sem roko na njegove prsi, se potegnila višje, da sem ga poljubila na lice. Ampak je premaknil glavo v zadnjem trenutku, najine ustnice so se povezale v dolg poljub. Jamice na licih so se mu pojavile, ko se je umaknil in se nasmehnil.
»Hej.« igrivo sem ga udarila po roki.
»Prelepa.«

________________________
02. junij 2013
Omg popolnoo *___*
Neeeeeeeeeextt
02. junij 2013
*______* neeeeeeeext !!
02. junij 2013
<333333333333333
to je blo več kot popolno <33
neext!
02. junij 2013
Neeext
02. junij 2013
u124282
u124282
bcshdsbfghahhsvsf kok je to popolno
next
p.s.: po možnosti čim prej, ker umiram tuki
02. junij 2013
u80842
u80842
waw res popolno prevajaš!!! *___*
Neeeeeeeeeeeeeext!!!!
02. junij 2013
u128648
u128648
Neeext <3333
02. junij 2013
neeeeext <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
02. junij 2013
Next
02. junij 2013
OMG to je tok popovno *_*
Neeeeext <3
02. junij 2013
u128524
u128524
Neeeeeeeeext!!!!!
02. junij 2013
Neeeeeeeext!
02. junij 2013
u135508
u135508
Asdfghjklbsjehdajxbdiabdjcbzkidbsdr *______________*

Fak to je tok popolno napisano *

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! < 33
02. junij 2013
Neeeeext
03. junij 2013
u117133
u117133
*________________________*
Ti res popolno pišeš!! Piši še naprej oz.prevajaj!
NEEEEEEEXT!! <3
03. junij 2013
u76594
u76594
neextt
03. junij 2013
next
03. junij 2013
neeeext!! <33333333333 najboljš prevajaš
03. junij 2013
u138664
u138664
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!+ nova bralka!!!
03. junij 2013
<3

_______________________

20. Harry je stal za mano v ogledalu. Gledala sem ga, ko je z rokami segel za vrat, prstu so odpeli zaponko njegove srebrne verižice. To verižico je nosil že neštetokrat; domnevala sem, da je imel ta predmet nek pomen zanj. Ostala sem tiho. Našla sem samo sebe, da sem zaprla oči, ko je Harry spustil svojo glavo, njegova usta so začela sesati mojo kožo.
Ponudila sem mu več prostora, nagnila svojo glavo bolj na stran. Izkoristil je priložnost, z je rahlo začel grizljati preden je z jezikom oplazil kožo na mojem vratu. Moje oči so se hitro odprle, ko sem začutila nekaj hladnega, srebrnega na svojih prsih. Harry je previdno položil verižico okoli mene preden je spustil papirnato letalo, da je obstalo v prostoru med mojima prsim. Pozorno je opazoval moja dejanja, poskušal je ugotoviti ojo reakcijo. Moji prsti so šli gor proti novi pridobitvi okoli mojega vratu.
»J-ja…« moja usta niso bila sposobna oblikovati normalne stavke.
»Hočem, da jo imaš ti.« je zašepetal Harry.
Njegovi kodri so me žgečkali po koži, ko me je poljubil na lice.
»Harry.« sem tiho rekla.
»Da bodo ljudje vedeli, da si moja.«
Obrnila sem se v njegovem prijemu.
»J-Je to edini razlog, da me pelješ danes ven, d-da me pokažeš?«
Pritisnila sem roke na njegove prsi, povečala razdaljo med nama. Namrščil se je vame in stresel z kodri. Jezen vzdih je padel iz mojih ust, ko sem se prerinila mimo njega v svojo spalnico. Zasopla sem, ko je Harry zaloputnil z vrati preden bi lahko ušla; moje telo je bilo prisiljeno biti ob njegovem.
»Prekleto dobro veš, da to ni razlog.« njegov hripav glas je imel odtenek nevšečnosti.
»Potem pa mi ga povej.«
Njegove oči so se potemnile od mojih besedah, njegova razdraženost je rasla. Ampak mi je bilo vseeno. Moje oči so gledala, čakala sem, da bo premaknil ustnice, a jih ni. ostal je tiho. Moj pogled je odtaval stran od njegovega obraza, nisem bila sposobna, da bi sama sebe pripravila, da bi ga pogledala. Odrinila sem Harryja stran. Pustil mi je, da sem odprla vrata in pobegnila v spalnico. Usedla sem se na konec vzmetnice, gledala dol in se igrala z rokami. Harry je počasi stopil v sobo. Obotavljal se je za trenutek preden je prišel bližje k meni.
»Hočem te imeti s sabo.« je tiho odgovoril.
Njegove velike roke so me prijele za ramena, nežno me je potisnil nazaj na posteljo. Moji lasje so se razprostrli okoli mene na odeji. Bil je nad mano, Harryjeva glava se je znižala na raven moje, svojo glavo pa sem obrnila na stran. Zaprla sem oči, ko so njegove polne ustnice prišle do mojega ušesa.
»Si lepa, inteligentna.« poljubil me je na točko pod mojim ušesom. »Luštna.« zardela sem, moja lisa so se napolnila s toploto, ko se je Harry nasmehnil. »Nedolžna.« njegov glas je postajal nižji in globlji kot je bil prej. Vzdih je padel iz mojih razprtih ustnic, ko je velika, topla roka šla proti notranjosti mojih stegen. »Hitre jeze.« njegov glas je postal poreden.
Moje konice prstov so se zarile v njegova ramena, ko je njegov jezik zarisal linijo mod mojimi prsmi. Čutila sem kako je Harry grizljaj kožo mojega prsnega koša, vzel je verižico med svoje zobe, igrivo jo je cukal. Spustil jo je sekundo kasneje, gledala sem kako je padla na moje prsi.
»Hočem, da jo imaš.« naredil je premor. »D-Da bi ti pokazal kako zalo mi ni vseeno zate.« je rekel tiho.
Harry je gledal vame, čakal na mojo reakcijo. Moje srce je začelo hitreje biti ob njegovih besedah, nasmeh se je pojavil na mojem obrazu, ko so moja lica zardela. Zgledal je rahlo olajšan, da ga nisem porinila stran. Dvignila sem roko do njegovega vratu, nežno sem ga potisnila navzdol. Moje ustnice so se dotaknile njegovih preden sem se premaknila do njegovega ušesa.
»Tudi meni ni vseeno zate.« sem zašepetala
***
Prispela sva na dogodek, ki ga je organiziral Harryjev prijatelj – Sean, pred okoli eno uro. Na kratko sem ga že srečala tisto noč v klubu, noč katero sem hotela potisniti stran iz svojih misli. Dogodek je potekal v neki moderni galeriji. Seanova presenetljiva dela so bila razstavljena grobih, belih stenah. Bila sem predstavljena veliko ljudem, za katere nisem imela možnosti, da bi si zapomnila njegova imena. Bila sem zaposlena z ogledovanjem slik, veliko ljudi se je pogovarjalo o obešenih slikah.
Bila sem prepuščena sama sebi, ko nama je Harry šel po pijače. Našla sem se, da sem se sprehajala prej neko določeno sliko. Moje oči so gledale temne barve na platnu. Stopila sem bližje, zanimale so me podrobnosti slike pred mano. Na njej sta vila fant in dekle. Njegove roke so bile oklenjene zaščitniško okoli njene manjše postave, njene dolgi rjavi lasje so se valovili v vetru.
Držala sta se drug drugega, skoraj tako kot, da bi se bala, da bi se spustila. Moja usta so se rahlo odprla, ko se je moj pogled usmeril na fanta. Bil je višji. Imel je temne kodraste lase. Nisem bila sposobna videti njunih obrazov, ko sta bila objeta. Zatemnjen gozd je bil v ozadju njunega ljubečega objema. Izbrano ozadje je imel nek skrivnosten pridih.
»Tukaj imaš.« Harry mi je podal kozarec.
»J-Jaz…«
»Kaj.« nasmehnil se je.
Obrnila sem se k sliki. Stal je za mano, roke je imel ovite okoli mojega pasu, ko je naslonil svojo čeljust na moja ramena. Čutila sem, da se je Harryjev prijem se je zategnil, ko ga je slika pred nama prevzela.
»Ti je všeč?«
Bila sem začudena, ko je Sean prišel zraven naju. Svojo glavo sem obrnila v njegovo smer, Harry pa je dvignil svojo z mojega ramena. Pokimala sem.
»Prelepa je.« sem rekla. »Izgledata kot, da sta res zaljubljena.«
Nasmehnil se je ob mojih besedah, pogledal v sliko in potem spet v naju.
»Inspiracijo sem od bil od tebe… od obeh.« pokimal je v Harryjevo in mojo smer. Verjetno sem zgledala malce zmedeno, ko sem spet pogledala v sliko; Harry se je premaknil, da se stal od moji strani, najini roki sta se dotikali. Moje misli so poskočile, ko sem obdelala informacijo. Bilo je očitno, da je kodrast fant želel zaščititi dekle, držal jo je v ljubečem objemu. Hotel jo je obdržati varno. Harry.
»Se vidimo kasneje.« je rekel Sean, prekinil je tišino.
Moja pozornost je še vedno bila na sliki, ko se odšel stran. Sekunde kasneje sem začutila toplo roko kako se je počasi premikala po moji koži. Moje telo se je podzavestno premaknilo bližje njegovemu.
»Harry?!« je cvileč glas odmeval po prostoru.

________________

:3
03. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani