Helou (:
Torej... vsi obožujemo Dark, kajne? Vsi smo obsedeni z njim? -Čisto preveč.
Videla sem kako vsi nestrpno čakate na prevajane dela in sem si rekla, zakaj ga jaz ne bi šla prevajat? In tako je tukaj prvi del v tej temi ~ Chapter 17
Linka od prejšnjih strani in prejšnjih poglavji:
1) http://www.igre123.com/forum/tema/dark-v-slovenscini../51429/1
2) http://www.igre123.com/forum/tema/dark-v-slovenscini-(nadaljevanje)/54548/1
Naj dodam tudi, da sem po večini jaz prevedla 15. in 16 del na zgornji strani (:

Torej kaj naj rečem? Uživajtee ((;
________________
WRITTER: H28
Zgodba ni moja!

17. Moja roka je bila tesno oklenjena Harryjeve, ko me je on skorajda vlekel po stopnicah proti svojemu stanovanju. Čutila sem, da je bilo moje srce v mojih ustih, ko je odprl vrata in jih nemudoma zaprl za nama. Ni izgubljal časa, ko mi je takoj slekel plašč in ga obesil. Toploto Harryjevega dotika sem začutila na križu (spodnjem delu hrbta), ko je s svojo veliko dlanjo potisnil po hodniku proti vratom, za katere sem vedela, da so vrata Harryjeve spalnice. V mislih sem si zavrtela podobe tega, kar se je tukaj zgodilo nazadnje, ko sem bila tukaj.
Slišala sem kako so se zaprla vrata preden je Harry prišel za mano. Malce sem poskočila, ko so njegovi prsti potisnili lase na stran. Polne ustnice so bile pritisnjene ob mojo kožo na vratu, ki jo je nežno grizljal in sesal. Nenadoma me je obrnil, da sem ga gledala, moje prsi so se pospešeno dvigale in spuščale. Harry je lahko videl kako zelo živčna sem bila, ko je vzel moje tresoče roke v svoje večje dlani. Držal je očesni stik z menoj, ko je eno roko ponesel k svojim ustnicam, puščal je nežne poljube na njej.
»Nežen bom.« mi je zašepetal.
Gledala sem ga kako si je sezul svoje čevlje, preden je počasi pokleknil pred menoj. Njegove velike roke so pobožale moje desno stegno, ko se je pomaknil navzdol po moji nogi. Nisem mogla pogledati nikamor drugam, kot samo v njega.
»Tako mehka.« je zamomljal med poljubi, ki jih je puščal po moji naježeni koži.
Moja noga je bila privzdignjena in oprla sem se na Harryjeva ramena, ko mi je vzel čevelj dol. Proces je ponovil tudi na drugi nogi, preden je vstal, v vsej svoji veličini pred menoj. Harryjeva glava mi je pomignila priti njegovi veliki postelji, da bi se ulegla, kar sem se, on pa mi je sledil.
Potegnil me je bližje, tako sem kleče sedela na postelji. Moje telo obrnjeno stran od njega, ko je pokleknil za menoj. Močna roka me je objela okoli pasu, zmanjšala razdaljo med nama, ko se je mojo hrbet dotaknil Harryjevih prsi. Podrsal je svoje ustnice ob moje uho, ko sem naslonila glavo na njegova ramena. Moje telo se je napelo, ko sem začutila, da je njegova roka zaobjela moje prsi, nežno jih je stiskal, ko je šel nižje.Harryjevi dotiki so pošiljali mravljince po mojem telesu. Njegova močna roka me je držala, ko sem se bolj prižela k njemu. Potisnil je svojo roko v notranjost med mojimi stegni, z isto hitrostjo kot je to storil v klubu. Vzdih se je izvil iz mojih ust, ko so se Harryjevi prsti dotaknili mojih spodnjic.
Začel me je nežno masirati skozi njih, čez mojo občutljivo območje, ko so se moji boki premikali z njegovim dotikom. Trudila sem se pripraviti do tega, da bi vsaj normalno zadihala, občutek njegovih prstov pa mi je to zelo otežilo. Moja zadnja stran se je pritisnila ob njegovo mednožje, ko je še dodal malce pritiska. Ves ta čas mi je s svojim hripavim glasom šepetal umazane stvari v moja ušesa. Šokiralo me je ob spoznanju katere vse stvari želi početi z menoj.
»Harry.« sem zadihano zasopla.

Zastokal je, njegovi prsti so spolzeli priti prednji strani mojih spodnjic. Skorajda sem zakričala ob spoznanju, nihče se me še nikdar ni dotaknil tako do sedaj. Moje telo se je še bolj pritisnilo k njemu. Moje tresoče noge so me komaj držale pokonci, čeprav je bil moj hrbet pritisnjen obenj. Harryjev palec se je premaknil čez moje območje, izzval vzdihe užitka iz mojih ust.
»Mmm.« je hripavo zašepetal v moje uho.
Vroči poljubi so se nadaljevali navzdol po mojem vratu, ko je nadaljeval s svojimi dejanji. Prestrašilo me je malo, ko me je Harry posedel v svoje naročje in se usedel na rob postelje. Še vedno sem bila obrnjena stran od njega, sedeča v njegovem naročju.
»Dvigni se.« mi je velel.
Izpolnila sem njegove naročilo, dvignila boke rahlo, ko je dvignil mojo obleko do pasu. Harryjeve velike roke so še vedno držale moja stegna, razširil jih je ravno toliko, da so moje noge bila na obeh straneh njegovega naročja. Glavo sem leno obrnila proti Harryju in ga ujela, ko si je prinesel prste do ust. Sesal jih je, preden jih je spet dal ven iz ust.
Njegovi grobi prsti so bili spet v mojih stegnih, preden jih je potopil v mojem spodnjem perilu. Ampak tokrat je njegov sredinec dražil moj vhod. Vedela sem, da je bil previden in nežen, a to ni zadržalo majhnih neprijetnih stokov iz mojih ust. Glavo sem spet položila na njegova ramena, ko sem se spet borila, da bi zadihala, ko je potisnil globlje. Njegova močna roka je prijela moj pas v poskusu, da bi me ustavil zvijanja.
»Pridno dekle.« je zašepetal v moje uho s svojim hripavim glasom.
Zdrznila sem se, ko je obrnil prste v obliki kroga, preden jih je počasi potegnil ven in jih nato spet potisnil nazaj. V enakomernem tempu mi je omogočil, da sem začutila vse členke na njegovem prstu. Čutila sem kako se je Harryjev prsni koš dvigal in spuščal hitro, njegovo srce pa mi je tolkel po hrbtu.
»Se ti to zdi dobro?«
Njegova kolena so razprostrla moje nog še nekoliko bolj narazen.
»Bo.« je Harry rekel.
Nisem mogla govorit, ampak moja roka se je dvignila do njegove nadlahti in jo nežno stisnila. Moje trepalnice so plapolale, saj sem le z težka obdržala odprte oči. Harry se je malce umaknil in začel puščati mokre poljube po mojem ramenu. Nenadoma me je prijel za boke in me privzdignil, da je lahko vstal. Njegove roke so ujele moje nadlahti in me je obrnil in me nežno potisnil nazaj k postelji.
»Sedi.«
Usedla sem se na konec odeje, ne ravno prepričana kaj bo naredil naprej. Harry se je sklonil bližje meni, tako, da sva bila sedaj na isti očesni višini. Čelo je pritisnil ob moje, njegove zelene, bleščeče oči pa nikoli niso zapustili mojih.
Zdrznila sem se, ko se je stegnil naprej in dosegel moje spodnjice, ter jih potisnil na stran, spet vame potisnil svoj prst. Njegove ustnice so se ukrivile navzgor ob zvoku moji stokov. Sekunde kasneje je potegnil prste ven. Harry se je premaknil nazaj in gledala sem, ko si je prst ponesel k ustom. Široko sem odprla oči, ko je svoje polne ustnice ovil okoli prsta, sredinca. Vzel ga je v usta in ga sesljal. Nekaj je zabrundal preden ga je umaknil ven iz ust. Jezik je potisnil ven in si obliznil ustnice.
»O bog.« je dahnil. »Hočem te okusiti v celoti.«
Telo mi je zmrznilo ob njegovih besedah. Vstal je nazaj v svojo pravo višino in mi velel na se premaknem bolj nazaj. Odmaknila sem se stran od njega, ko je zlezel na konec postelje.
»Ne tako daleč.« nasmehnil se je.
Velike roke so me prijele za gležnje, preden me je potegnil k sebi. Harry se je ulegel prek mene, svoje polne ustnice je pritisnil na moje, ko se je začel pomikat po moji čeljusti proti ušesom. Njegovi zobje so nežno grizljali ušesno mečico, ko so se moji prsti zarili v njegova ramena. Harry je takoj preusmeril mojo pozornost na moje spodnjice, ko sem začutila njegove prste na straneh. Ni čakal, preden jih je počasi povlekel dol po mojih nogah. Kolena sem dvignila do svojih prsi. Čutila sem kako so se moja lica napolnila s toploto, Harry pa je material vrgel na tla. S svojo roko mi je počasi potegnil stegna narazen. Svojo spodnjo ustnico je začel gristi, ko me je preskeniral, preden je njegov pogled odtaval proti mojem obrazu. Nasmeh se mu je razširil na ustnicah preden je spregovoril.
»Dotakni se sebe.«
»K-kaj?« sem zajecljala.
»Želim si te videti, kako se samozadovoljuješ.« je njegov globok glas zašepetal.
Pograbil je mojo roko in mi jo vodil navzdol, med moje noge. Zastokala sem ob njegovih dejanjih. Dvignil je obrvi in mi pokimal naj nadaljujem.
»Nadaljuj.« se ukazal.
Močno sem stisnila oči skupaj, nezmožna ga pogledat, ko sem počasi premaknila prste naprej in nazaj čez moj center vročice. Harryjevi težki vzdihi so bili zelo slišni. Moj obraz je bil popolnoma roza barve, poskušala sem se osredotočiti na svoje dotike in ga blokirati iz mojih misli, a to je bilo težko, saj sem vedela, da me Harry pozorno opazuje. Podrgnila sem prst čez svojo najobčutljivejšo točko, rahlo zasopla ob svojih dejanjih.
“Holy shit.” Je zaklel Harry.
Hitro sem odprla oči, ko je Harry pograbil moja zapestja in jih potisnil na stran od mene. Njegovo potrpljenje je bilo na tankem ledu, ni bil sposoben še dalj časa čakati.
»Naredil te bom, da se boš tako dobro počutila.« je zastokal.
Njegovi mehki kodri so me požgečkali po notranjosti stegen, ko je spustil svojo glavo nižje. Stok se je izvil iz mojih ust, Harry je malce sesal kožo na mojih nogah preden sem čutil njegovo toplo sapo. Privzdignil je glavo in po povezal z mojih nervoznim pogledom. Nasmešek je bil na njegovem obrazu, ko mi je pomežiknil. Sekunde kasneje sem čutila njegov topel jezik na mojem 'centru'. Njegove velike roke so se takoj pomaknile do mojih stegen, tako, da so jih držale narazen, da je lahko nadaljeval. Nisem mogla nadzorovat skokov ali nežnih vzdihljajev, ki so se spuščali iz mojih ust. Zdelo se je, da to zabava Harryja, ko se je nasmehnil ob meni. Zabavno se mu je zdelo tudi to, da nisem vedela kam položiti svoje roke, dokler ene nisem spustila na odejo, drugo pa v njegove kodre.
Slišala sem in čutila njegov stok ob meni, ko sem še bolj stisnila roko v njegovih laseh, ter jih rahlo povlekla. Vibracije so dodale še več pritiska name. Majhen krik mi je ušel iz ust, ko je svoj jezik potisnil malce bolj vame. Harry se je zdel, da je zadovoljen z mojo reakcijo, ko je ponovil ta gib.
Glasno sem zasopla ko se je njegov nos dotaknil mojega centra. Globoko se je zasmejal, ko je malce premaknil jezik ob njej. Val užitka je prestrelil moje telo, moj hrbet se je usločil ob postelji. Harry se je odmaknil, me opazoval za nekaj sekund preden se je spet sklonil.
»Harry.« sem zastokala.
Ni se ustavil. Njegov jezik in usta so delala skupaj, ko se je moj prstni koš hitro dvigal in spuščal. Polna usta so bila vse okoli moje najobčutljivejše točke preden je začel sesljati. Moje telo je preplavil popolnoma nov občutek, dihala sem težko in usta so se mi malo tresla. Ena od njegovih rok je spustila moje stegno, njegov srednji prst je izzival moj vhod preden je počasi spolzel vame. Glavo sem obrnila na stran, nezmožna naredi kaj, ko je 'pumpal' noter in ven in premikal svoj jezik okoli mojega območja.
Glavo sem obrnila nazaj, ko sem izgubila kontakt s Harryjem. Dvignil je svojo glavo izmed mojih tresočih nog. Gledala sem, ko si je obliznil svoje ustnice, preden se mi je nasmehnil. Premaknil se je navzgor po mojem telesu. Ena roka je podpirala njegovo težo, ko se je dvignil nad mano, druga pa je počivala na mojem boku. Njegov temen pogled se je premaknil z mojih široko odprtih oči proti mojih ustnicam. Pritisnil je svoje ustnice ob moje v obupan poljub, njegov jezik pa se je vrinil med moje rahlo odprte ustnice. Čutila sem, da se je lahno zasmejal, ko sem zasopla vanj, njegova roka pa se je spet premaknila z mojih bokov proti mojemu centru. Nekajkrat me je pobožal preden je svoje prste spet potisnil vame.
Najina usta so se ločila, ko se je odmaknil. Harry me je pozorno gledal, ko sem le s težavo dihala pod njim, zaradi česar me je presenetil stok iz mojih ust, ko je potisnil svojo prste še nekoliko globlje. Tudi hitrost je povečal
»Se ti zdi to dobro?« njegovi kodrasti lasje so me požgečkali po čelu, ko se mi je še bolj približal.
Boke sem premaknila ob njemu, se zvijala ob zadovoljstvu njegovih dejanj. Stisnila sem oči močno skupaj, ko sem začutila rasti toploto v mojem želodcu. Skušala sem stisniti stegna skupaj, ampak premikajoče Harryjevo telo mi je to preprečilo.
Vedel je, da sem bila skoraj 'tam'. Zmanjšal je razdaljo med nama in se naslonil na svojo podlaket.
»Poglej me.« je zaukazal.
Hitro sem odprla oči, zelene oči pa so gledale navzdol name.
»Harry……Harry.« sem nežno zavzdihnila.
Odprla sem ustnice, kratek in oster dih pa se je izvil iz mojih ust.
»Pridi zame… Varna si.« je zašepetal.
Oprijela sem se njegove roke, Harry pa je hitro prepletel najine prste, ko sem iskala zrak. Njegova glava je počivala na vdolbini med vratom in ključnico, poljubljal in sesal je mojo vlažno kožo. Še bolj sem stisnila njegovo roko, ko so skozi moje tresoče telo butnili valovi užitka.
»Bo.« je zašepetal Harry v moj vrat.
Zaprla sem oči, ko je Harry še kar naprej prepričljivo pumpal svoje dolge prste noter in ven iz mene. Njegov palec je risal kroge okoli mojega občutljivega območja, ko je svoje ustnice premaknil do mojega ušesa.
»Obdržal te bom varno.« je njegov hripav glas ponovil.
Moja prosta roka ga je prijela okoli vratu, ga držala ob meni, ko je poljubil točko za mojim ušesom. Usločila sem hrbet stran od postelje v njegovo telo.
»Uh, bog.«
Še nikoli nisem čutila tako intenzivnega občutka. Harryjev dotik me je potisnil čez rob na najbolj evforičen in ranljiv način. Spet sem odprla usta in nekajkrat zlomljeno zastokala. Počasi so se mravljinci umirili, moje telo, ki pa je že postajalo utrujeno pa je padlo nazaj na odeje. Harry me je držal blizu, skoraj tako kot, da bi ga bilo strah, da bi izginila. Mehke poljube je puščal po moji čeljusti dokler niso njegova usta srečale moje ustnice. Moji gibi so bili leni, nisem mogla dati veliko evforije v poljub po tem kar je ravno storil z mano.
»Pridna punca.«
Trepalnice so mi plapolale, telo pa se je še vedno oprijemalo tistega občutka, kar ga je še ostalo. Harryjevi členki so se vlekli po mojih stegnih, ko je počasi povlekel rob moje obleke navzdol, da bi me prekril.
Držal je moje boke, ko naju je obrnil, moje telo je mlahavo ležalo na vrhu njegovega. Počasi sem začela enakomerno dihat, ko sem se s celo svojo težo ulegla na Harryja. Moja glava na strani, uho pritisnjeno ob njegove prsi, ko sem poslušala bitje njegovega srca. Eno roke je imel zaščitniško ovito okoli mojega hrbta in njegova prosta roka je nežno šla skozi moje lase.

Harry naju je rahlo premaknil bolj na sredino postelje. Presenetila sem samo sebe, ko sem tesno stisnila njegovo majico med mojimi prsti.
»Harry.« sem zašepetala.
Oprijela sem se njegovega vratu, nisem ga pustila, da bi kam šel. Ulegel se je blazine, moje telo pa je še vedno ležalo na njegovem.
Tako sva ležala še nekaj časa, edini slišen zvok je bilo bitje najinih src. Moji prsti so zašli pod njegovo majico, hotela sem začutit njegovo mehko kožo. Zabrundal je, ko sem risala majhne kroge na njegovih bokih, ravno malo nad elastiko njegovih boksarkah.
***
Harry’s POV
Našel sem se razočaranega, ko se je Bo premaknila stran od mene, plezala je ven iz postelje. Z prsti sem si šel skozi kodre in jih dal na stran, ko sem se dvignil in naslonil na komolce. Sledil sem njenim gibom na drugi strani postelje. Svoje obrvi sem usločil navzdol v jezi, ne popolnima prepričan, kaj je počela, ko se je sklonila. Nisem si mogel pomagati kot pa da sem se nasmehnil ob njenih zardelih licih. Njeni prsti so pobrali njeno spodnje perilo z preproge.
Bo se obrnila stran od mene, ko si jih je hotela potegnit gor po nogah, medtem pa obdržati obleko dol. Zarežal sem se ob dejstvu, da je bila še vedno sramežljiva, ne glede na to kaj sva ravno počela. Stegnil sem se proti predalom, da bi si našel svojo srajco. Ko sem jo našel sem stopil k njej. Nervozno je začela zvijati roke, preden me je pogledala. Njene temno modre oči so bile še bolj poudarjene od njenih dolgih trepalnic. Rožnate ustnice je imela malce temnejše kot po navadi; najbrž zaradi najinega poljubljanja. Zmrznjena je stala, ko sem se stegnil proti njenemu obrazu, ji nežno zataknil premena njenih dolgih, temnih las za uho.
Še vedno sem držal majico med prsti, ko sem se sklonil k njej. Najine ustnice so se srečale za nekaj sekund preden sem se premaknil proti njemu ušesu in ji zašepetal.
»Si uživala v tem?« naredil sem pavzo. »Ker jaz zagotovo sem.«
Opazni mravljinci so stekli čez njeno telo ob mojih besedah. Z prsti sem segel proti vrhu njene obleke preden sem našel zadrgo. Ko sem jo začel počasi vleči dol je usločila hrbet.
»Harry.« je Bo zašepetala.
Ljubil sem zvok svojega imena iz njenih ustnic. Moji prsti so nadaljevali z vlečenjem zadrge navzdol. Težko je dihala, ko sem potisnil naramnice z njenih ramen, ampak je ujela material preden je padel na tla. Namrščil sem se in jo pogledal.
»Naj vidim.«
Ko se ni premaknila sem nežno prijel njene roke in jih dal na stran. Obleka je padla proti njenim stopalom. Spodnjo ustnico sem si začel grizljati, ko sem jo preskeniral od glave do pet. svoje roke je spet premaknila navzgor in jih hotela prekrižati pred svojimi prsmi, ampak sem jih ujel malo preden bi ji to uspelo. Črno čipkasto perilo, ki ga je oblekla malo prej se je ujemal z njenim nedrčkom. Njen previden pogled me je za sekundo pogledal preden je spet pozornost usmerila v tla. Njene obline so bile dih jemajoče, ampak zdelo se mi je, da se ne zaveda kako privlačna je v resnici.
»Tako si lepa.«
Pomagal sem ji obleči mojo majico, rob majice ji je segal ravno do sredine stegen. Moj pogled je sledil Bo, ko se splezala nazaj na posteljo in se zakopala med odeje. Njena roka se je premaknila okoli njene glave in dala lase na eno stran preden se je naslonila na blazino. Očesni kontakt sva držala za nekaj sekund preden sem namrščeno zmajal z glavo. Kodri so mi spet padli na čelo preden sem jih potisnil nazaj na pravo mesto. Potegnil sem svojo majico čez glavo, tako da je padla na tla. Izgledala je malce prestrašeno, ko sem hitro zapustil sobo in šel po hodniku navzdol v kuhinjo.
Z rokami sem tesno stisnil umivalnik, ko sem stal z hrbtom obrnjen proti vratom. Nikoli niso punce prespale pri meni. Vedno so odšle po tem, ko sva potešila drug drugega. To je bilo čudno zame, pravzaprav sem se hotel zbudit zraven dekleta zjutraj. Bo. Zdelo se mi je, da moram njo razveseliti kot pa potešiti svoje potrebe. Nekaj kar se mi ni še nikoli do sedaj zgodilo. Pomirjala me je. Prisotnost nekoga, ki je stal na vratih za menoj me je predramila iz mojih misli preden bi lahko še bolj zaplaval vanje.
»Harry?«
Obrnil sem se in se soočil z Bo v medli svetlobi. Njeni prsti so se oklepali podboja vrat, ko se je naslanjala na njih. Lase je imela razprostrte čez rame, ko me je gledala. Moje oči so najprej pregledale njene tanke noge preden sem se zastrmel v njene modre oči.
»P-Prideš nazaj v posteljo?«
Ko nisem odgovoril je z bosimi nogami začela hodit proti meni po mrzlih talnih ploščicah. Njena majhne roka je ujela mojo, njen palec je nežno masiral moje členke. Gledal sem, ko je Bo mojo roko prinesla k svojim ustnicam in začela puščati mehke poljube na hrbtni strani dlani. Rahlo je stopila nazaj, še vedno držala mojo roko in me povlekla iz kuhinje. Sledil sem ji.
Bo me je vodila v mojo sobo in proti postelji. Moje kavbojke so bile hitro odpete in potegnjene čez noge, ko se je ulegla čez vzmetnico. Majica, ki sem ji jo dal ji je rahlo zlezla gor, pokazale so se njene črne čipkaste spodnjice . Rahlo je zacvilila, ko sem z roko stisnil njeno zadnjico. Globoko sem se zasmejal ob njeni reakcijo, vedel sem, da bi mojo roko potisnila stran, kar je tudi naredila z jeznim obrazom.
V naglici se je skrila v odeje, poskušala uiti dotiku moje radovedne roke. Še naprej sem se smejal, ko sem začel dvigati odejo. Jezen vzdihljaj je ušel iz mojih ust, ko se je Bo prevalila na drugo stran postelje. Zdrznila se je, ko sem zavil moje roke okoli njenega pasu, tako da sem jo povlekel nazaj k sebi. Njej hrbet sem pritisnil ob svoje prsi.
»Ni treba, da ti je nerodno, Love.« sem se nasmehnil.
Napela se je, ko so konice mojih prstov narahlo obdrgnil od kožo malo nad njenim perilom. Slišal sem kako se zavzdihnila ob mojem dotiku.
»Sem te naredil, da si se počutila dobro?« sem zašepetal in jo poljubil na zadnjo stran vratu.
Bo-jin tresoč dih je bil edin odgovor, ki sem ga dobil. Oklenila se je mojega zapestja in ga povlekla stran od svojega mednožja. Podoba nje pod mano, ko sem jo zadovoljeval je šinila skozi moje misli.
»Oh bog. Hočem te, da prideš zame spet… kmalu.« sem zastokal.
»P-Prosim.« je zašepetala.
Moja roka se je premaknila višje po njeni sprednji strani, ko se je sprostila ob meni. Bo ni reagirala, ko sem prepletel najine noge. Začudilo me je tako se je njeno telo prilegalo mojemu. Majhen nasmešek se je prikradel na moj obraz, ko sem začutil, da je prepletla najine prste. Moja velika roka je zajela njeno, ko sem začutil, da je počasi padla v spanje v mojih rokah.

______________________

Naj nadaljujem s prevajanjem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. maj 2013
nextii čimprej
31. maj 2013
Neeext
31. maj 2013
u76594
u76594
next
31. maj 2013
Neeeeeeeeeeeeeeext <33333333333 najbolš prevajaš <3
31. maj 2013
u135508
u135508
*_____________________________*
Neeeeeeeeeeeeeeeeext! <33
31. maj 2013
Neeeeeeeextt
31. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. maj 2013
u128524
u128524
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
31. maj 2013
u137348
u137348
NEEEEEEEEEEXT <333333333333333
31. maj 2013
neeeeext !!
31. maj 2013
u135997
u135997
neexxt
31. maj 2013
Neeeeeeeext
01. junij 2013
neext
01. junij 2013
Neeeeeeeeeeext!
01. junij 2013
CRKNI!!!! PRASICA DEBELA!
01. junij 2013
sam tvoja ; ) kaj je narobe s tabo?
01. junij 2013
u128524
u128524
sam tvoja napačna forum tema?
01. junij 2013
u57082
u57082
Nextii.
01. junij 2013
Hvala za vse lepe odzive <3
______________________

*WRITTER: H28 ; Zgodba ni moja!*

18. Zbujena sem bila že okoli pol ure, moje telo pa se ni moglo premaknit zaradi Harryjeve močne roke, ki me je držala k njemu. Moj hrbet je bil še vedno tesno pritisnjen njegovi prednji strani. Vsakič, ko sem se malo premaknila se je njegov prijem podzavestno zaostril, njegovi prsti zarili globlje v njegovo majico, ki sem jo nosila. Majhen nasmeh mi je ušel iz ust, ko sem se končno rešila njegovega prijema. Harry je iz ust spustil hripavo brundanje. Presenetilo me je, ko me je prijel za boke in me obrnil tako, da sem bila z obrazom obrnjena proti njemu. Njegove oči so bile še vedno zaprte, a sem vedela, da je bil zbujen. Temni kodri so bili neurejeno razprostrti po blazini.
»Bo.« je zamrmral njegov jutranji glas.
Harry je nekajkrat zamežikal preden se je osredotočil na moj obraz. Svoje neprespane noči sem velikokrat namenila razmišljanju o Harryjevi družini. Moje srce je poskočilo ob misli kaj vse so Harry, njegova mami in sestra že dali skozi. Noben si ne zasluši takšnega ravnanja. Nisem si mogla pomagat kakor, da bi pomislila, da se je Harry krivil za vse slabe trenutke. Počutil se je nemočnega, ni mogel ustaviti očeta.
»Harry.«

Njegove zelene oči so se zastrmele v moje, ko me je gledal. Grizla sem si ustnico, poskušala sem ubesediti svoje misli. Nisem imela pojma kako bo odreagiral. Del mene se je bal, da bi bil jezen, ampak sem se prepričala, da sem spregovorila.
»M-Mislim, da bi moral kontaktirati svojo mamo.«
Njegovo čelo je izdajalo, da je bil jezen, polna usta je tesno stiskal skupaj. Moje srce je bilo glasno, ko sem čakala nanj, da bo rekel nekaj, ampak je ostal tiho.
»Moral bi jo poklicati.« sem rekla tiho.
Izdal je frustriran vzdih, kodre je razkuštral, ko je stresel z glavo. Harry je svoje velike roke potisnil nazaj v odeje. Hitro je vstal, nase navlekel svoje sive tekaške hlače in odvihral proti vratom in navzdol po hodniku. Na neki ravni sem vedela, da se bo obnašal tako. Zatisnila sem oči, iskala nekaj poguma, da bi šla za njim. Vstala sem iz tople postelje, moje bose noge so šle po preprogi do vrat. Glasen trk me je naredil, da sem poskočila, zvok je odmeval po tihem stanovanju.
Moj pogled je padel na razmetane, polomljene krožnike na kuhinjskih tleh. Harry je bil obrnjen stran od mene. Njegovo težko dihanje ja bilo slišno, ko sem postala za nekaj trenutkov. Po prstih sem stopala okoli črepinj iz porcelana, moje telo se je ustavilo za Harryjevo visoko postavo. Oklevajoče sem z roko segla po njegovem ramenu, moje konice prstov so se rahlo dotaknile njegove gladke kože.
»Hotele bosta kaj slišati od tebe.« sem rekla.
Prestrašilo me je, ko se je Harry hitro obrnil. Njegov obraz je držal podobo jeze, ko so se njegove zelene oči zastrmele v moje modre. Temni kodri so raztreseno padali okoli njegovega obraza, ko sem gledala kako se je njegova čeljust napela, glavna žila v vratu pa je vedno bolj utripala.
»Tega ne veš.« je ostro rekel nazaj.
Gledala sem kako so se njegove močne prsi dvigovale in spuščale težko. Mišice na njegovem trebuhu in rokah so bile napete.
Zasopla sem, ko me je Harry potisnil k pultu. Moj prestrašen pogled je srečal njegovega, ko je z konicami prstov stisnil moje boke. Gledala sem kako je njegov prijem popustil preden so se njegove velike, tople roke znašle na zadnji strani stegen. Bila sem prisiljena, da se ga oprimem za njegova široka ramena, ko me je vzdignil, tako da sem sedela na pultu. Zdaj sva si bila skoraj v enaki očesni liniji. Fokusirala sem se nanj preden se je poskušal obrniti stran, a sem ga ujela za roko.
»Harry.« sem zašepetala.

Počasi sem njegovo roko približala mojemu telesu in ga povlekla naprej. Premaknil se je. Moj palec je nežno božal njegove grobe členke.
»Prosim, poizkusi.«

Njegovo telo je bilo med mojima stegnoma. Tako sva ostala za kratek čas, poslušala sem kako se je Harryjevo dihanje upočasnilo. Moja desna roka se je ovila okoli njegovega vratu. Sklonila sem se proti njemu. Harryjeve oči so se zaprle, ko sem mu pritisnila mehak poljub na lica. Moje ustnice so se premaknile k njegovemu ušesu.
»Še vedno sta tvoja družina… radi te imata.« sem zašepetala.
Podarila sem mu majhen nasmeh, ko sem se odmaknila. Ko je razmišljal o mojih besedah je moj dotik zdrsel nižje. Moji prsti so šli po njegovi vidni ključnici preden sem pritisnila svoje dlani na njegove prsi. Čutila sem močan utrip njegovega srca. Malce sem odprla usta, ko sem začutila kako se je pospešil pod mojim dotikom. Harryjev temen pogled je bil zdaj na mojem obrazu. Zatrpala sem z trepalnicami, ko se je sklonil bližje k meni, njegov nos se je dotaknil mojega.
»To je zate.« je zašepetal.
Stisnila sem roko in jo ponesla k svojemu prsnemu košu. Njegova velika dlan se je pritisnila točno nad mojo levo dojko, hotela sem, da čuti kaj mi je povzročal. Moja kri je impulzivno zatekla po žilah, srce pa mi je začelo hitreje biti. Čutila sem toplino njegovega dotika čez majico, ki sem jo nosila. Harry se je nasmehnil, pokazal je svoje jamice v licih, ko je moja roka zdrsnila z njegovih prsi. Svoje je on držal na istem mestu, rahlo potisnil mojo glavo na stran, ko je začel poljubljati moj vrat. Spustila sem zadihan vzdih, ko je začel grizljati in sesati na moji mravljinčasti koži. Harry se je hripavo zasmejal in vedela sem, da je začutil kako je moje srce podivjalo ob njegovem dotiku. Odmaknil se je z nasmehom na ustnicah.
»Všeč mi je dejstvo, da je to zame.«

Moja lica so začela dobivati barvo, ko sem pogledala navzdol. Harryjev dotik je potoval od mojih prsi, njegove velike roke so prijele mojo brado in mi glavo obrnile proti njemu. Čutila sem kako se z palcem nežno pobožal mojo spodnjo ustnico.
»Obljubi mi, da boš vsaj premislil o tem?« sem tiho vprašala.
Harry mi je rahlo pokimal. Nasmehnila sem se, nagnila sem se naprej in pritisnila dolg poljub na njegovo lice.
»Zate.« je zašepetal.
Nasmehnila sem se preden sem se oprijela njegovih rok, ko sem poskušala priti dol z pulta. Ampak Harry je preprečil, da bi se moje noge dotaknile tal, roke je ovil okoli mojih stegen. Njegova moč je presegala mojo, zato me je zlahka posedel nazaj na pult.
»Kam greš?« je vprašal.
»Pospravit nered.«
»Ne, ti ostani tukaj, bom jaz.« je rekel Harry preden se je obrnil.
»Lahko pom..«
»Nočem, da sem poškoduješ, ostani tukaj Bo.« je trdo rekel.
Zapihala sem in zmajala z glavo, ko sem ga gledala kako se je sklonil navzdol za zlomljenimi deli krožnikov. Njegova zaščitniška stran je bila prevelika včasih. Vendar na tej stopnji mi ne bi dovolil, da bi naredila kar koli. Zdrsnila sem dol in previdno stopila proti njemu in se izogibala ostrim koščkom na tleh. Počepnila sem nasproti Harryja in začela pobirala večje delce.
»Bo, pusti.«
»Nehaj Harry. V redu je.«

Strmel je vame nekaj trenutkov. Gledala sem kako se je njegova čeljust napela ob mojem odgovoru. Vedela sem, da je bil vajen vse uredit na svoj način. Ampak moral je sprejeti dejstvo, da se ne dogaja vse tako kot si on želi. Harryjev pogled se je spet usmeril na zlomljene krožnike in jih začel pobirat naprej.
Ostalo je samo še nekaj majhnih delcev na tleh. Stegnila sem se, pobrala enega in ga vrgla v koš za smeti. Ostro sem vdihnila skozi zobe. Prinesla sem roko v telesu, trzala mi je, ko se je kri tekla iz reza.
»Kaj sem ti rekel?« ja Harry ostro rekel.
Prijel me je za zapestje, me povlekel navzgor, proti umivalniku. Dovolila sem mu, da me je položil na stran, moje noge so bingljale čez rob pulta. Mrzla voda je bila vključena preden je Harry mojo roko nastavil pod curek. Trznila sem, ko je voda odplaknila kri stran. Njegov obraz je bil mrk. Roko je vlekel naprej in nazaj, da je bila zagotovo očiščena krvi.
»Ne moreš ne obvarovati pred vsem.« sem začela po tiho.
Izraz na Harryjevem obrazu se je omehčal, preden je obrnil glavo proti meni. Svetleče zelene oči so se ustavile na mojem obrazu.
»Lahko pa poskusim.«___________________________

To je men tok najljubši del <33 Si prav predstavljam Harryja rečt ta zadn stavk :33
01. junij 2013
Neeext
01. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeext *_______________________*
01. junij 2013
u76594
u76594
neextt
01. junij 2013
u135997
u135997
nexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttt *o*
01. junij 2013
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!
01. junij 2013
u135508
u135508
*___________________________________*
popolno prevajaaaaš! <333

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! <33
01. junij 2013
u128524
u128524
neeeeeext *____*
01. junij 2013
neeeeeeeeeeext !! *________*
01. junij 2013
Neeeeeeeeext!
01. junij 2013
Waaww *__*
Neeeeeext <3
01. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani