Hoj!
✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘
To je moja prva zgodbica in upam da vam bo ušeč. Poiskusila bom večkrat nextati. Torej ja.. Upam da pridobim čim več bralcev in da bo ta zgodba odlično potekala. Mislim da je to to za zdaj.
Pred vami je prvi kratek next in res upam da vam bo ušeč.

Charlotte Ella McCartan as Meredith Foster
Harry Styles as Harry Styles
✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘Charlotte Ella McCartan / Chapter 1

Bil je mrzel večer. Temen. Hodila sem po ulici z povešeno glavo. Imela sem veliko skrbi, ki jih zagotovo nebi mogla rešiti tako zlahka. Nikoli si nisem mislila da me bo moja prva in prava ljubezen varala. Nisem si mislila da je Cam tak. Solze so mi spolzele po licu. Vso mesto je bilo tiho in umirjeno. Pihal je šibek veter.
Hotela sem si zbistriti misli. Čez nekaj sekund sem se zgrudila na tla. Odprla sem oči ter pred sabo zagledala črno prikazen. Ponudila mi je roko. Vstala sem. "Kaj se je zgodilo?" sem previdno vprašala. Nisem hotela povedati kaj narobe. "Samo podrl sem te." zasmehljal se je ter odšel naprej. To je bilo čudno.
Od bolečine v srcu, od prevare sem kar umirala. Bila sem že pri našem domu. Odprla sem vrata ter si sezula čevlje. Jakno sem dala na obešalnik. Odšla sem v svojo sobo ter vzela v roke sliko. Sliko od mene in Cama. Zajokala sem se. Nekaj solz je padlo na sliko. Počasi sem jih brisala. Spomnila sem se vseh trenutkov z njim. Hotela sem ga še vsaj enkrat poljubiti. Solze so mi kar tekle. Čez nekaj trenutkov sem iz izčrpanosti zaspala.
19. februar 2015
Next
19. februar 2015
top začetek! the best res.. next!
20. februar 2015
elca dej zdej next! plis....
20. februar 2015
okii za mojo malo katjo :**
20. februar 2015
sam ne dons
jutri ok?
20. februar 2015
u173906
u173906
kdaj bo next??
pa ka je harry bad boy al neki tajga
next!!!!!!!!!
22. februar 2015
Hola! Next bo zdej tk da ja...
✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘Harry Styles / Chapter 2

Bil je mrzel in temen večer. Sprehajal sem se po pločniku ter že razmišljal o umoru. Tako ja. Prav slišite. Želim se maščevati moje prijatelju. Pravzaprav bivšemu prijatelju! Zdaj mu bo žal! To delam kar velikokrat. Sem že navajen ubijati. Drugače so si pa sami krivi! Zakaj mi zagrenijo vsi življenje! To skrivnost poznam samo jaz. No in tudi tisti ki sem jih že ubil. Premišljeval sem o velikem umoru. Čez nekaj sekund sem občutil udarec. Pravzaprav sploh ne kot udarec. Odprl sem oči ter pred sabo zagledal punco na tleh. Podal sem ji roko. Vstala je. "Kaj se je zgodilo?" me je previdno vprašala. "Samo podrl sem te." zasmehljal sem se ter odšel naprej. Sploh ne vem zakaj sem se zasmehljal. Zagledal sem svojo dom. Ja no imam svoj dom. Moja starša sta me že zdavnaj nagnala od hiše. Tako da ja. Živim sam. Brez katerega koli prijatelja. Eh saj sploh nimam prijteljev. Stopil sem v hišo ter odšel v mojo skrivno sobo z orožjem. Pištolo sem položil na njeno mesto. Odšel sem v dnevno sobo ter prižgal televizijo. Hitro se našel dober film ter ga začel gledati.
________________________________________________________________
oprostite za kratek next...
am ja lahk kako idejo kaj bi se zgodilo naprej...
01. marec 2015
next!
hotu bo ubit frenda pa pol nekak naleti na Charlotte....
01. marec 2015
elči.... si zaspala al kaj?? haha
23. december 2015
Next
30. december 2015
Oooooo neexxtttttttt takojjjjj Next
31. december 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani