Heei!
To bo moja druga zgodba, ki sem se jo odločila pisati. (moja prva, če vas zanima je: https://www.igre123.com/forum/tema/ona-her/13782/)

Zadnje čase prihaja ven veliko filmov o plesu: Honey 2, Step up 3D, Street dance, ..., ki so me zelo navdušili (Honey 2 nisem gledala ). Mogoče se vam bo moja zgodba zdela podobna kakšnemu izmed njih, saj mi je bil eden še posebno ušeč, in bo zato osnovna zgodba malo podobna ... na začetku.

Ne branim se komentarjev - pozitivnih ali negativnih, le žalit ni potrebno.
Upam, da vam bo zgodba ušeč ...

P.S.: Na začetku bom pisala v tretji osebi in bom opisala tudi mišljenje drugih oseb, ne le glavne, nato pa bom presedlala na prvo osebo (upam, da vas to ne bo zmotilo)
08. avgust 2011
Jenah je ležala v postelji. Srce ji je močno bilo in pot ji je neslišno polzel po vratu, ko se je pripravljala na svoj največji korak v zvezi z Tylorjem. Vedela je, da še ni pripravljena. To je ugotovila tisto sekundo, ko je končno privolila v seks z njim. Ampak mogoče bo pa uredu. Mogoče so vse ženske imele ta občutek, ko se je zgodilo prvič, je pomislila.
Ty, tako so ga klicali, se ji je željno nasmehnil. Razmišljala je, kaj bi se zgodilo, če bi mu sedaj rekla ne. Bi jo zapustil?
Ko se je sklonil k njej in jo poljubil, si je začel počasi slačiti majico. Vsaj to mu je morala priznati, da je bil uvideven. Vedel je, da je zanjo prvič, zato je šel počasi od koraka do koraka.
Ko si je slekel majico in je pod njo zagledala njegove močne mišice, se je nekoliko pomirila. Počasi je stegnila prste in se jih dotaknila. S tem je poskušala umiriti svoje srce in se mu popolno predati. Mu sporočiti, da se ne bo umaknila. Sklonila se je naprej in ga začela poljubljati po popku, nato vsako čokoladico posebej, nadaljevala proti njegovim bradavičkam in se mu željno prisesala na jamico v vratu.
Še vedno ni bila sigurna, da dela prav, a privlačnosti med njima ni mogla zanikati niti ona. Vedela je da si ga želi, pa čeprav še ni pripravljena.
Ne, ne bom se umaknila, si je ukazovalno rekla in si začela odpenjati majhno belo srajčko, ki ji je komaj pokrivala prsi, trebuh pa pustila popolnoma razgaljen.
Med tem, ko si je Jane svojo mini srajčko, v kateri je bila tako vroča, da se je Ty komaj zadržal, da je ni že takoj, ko jo je zagledal dobesedno naskočil, so bile njegove misli polne ponosa, vznemirjenja in poželenja.
Končno bo moja, je razmišljal. Najbolj zaželeno dekle daleč naokoli, bo nedolžnost izgubilo prav z njim. Že je videl, kako se bo s tem postavljal pred svojimi prijatelji. Ti bodo novico raztrobili naprej in kmalu se bodo vsa dekleta lepila nanj.
Kot da se niso že zdaj, je zavil z očmi.
Ni mu bilo mar, da jo bo le izkoristil. Tako ali tako so ženske ustvarjene prav zato, da zadovoljujejo moške. Da so tako rekoč, njihove spolne sužnje.
Slišal je njeno razbijanje srca. Bilo jo je strah, to je lahko videl. Ni želel, da bi se prestrašila in se umaknila, zato se je z močno voljo zadrževal in poskušal opraviti počasi. Toda ko je srajčka zdrsnila iz nje in ga je od njenih prsi ločeval le še čipkast črn modrček, si ni mogel več pomagati. Že prej je moral vso svojo voljo usmeriti v to, da se je dotaknil vsakega pomembnejšega koraka. Zdaj je vse bilo zaman.
Postalo mu je vroče in njegova usta so lačno hlastnila po njenih prsih.
Opazila je njegov pogled, takoj ko se je rešila srajčke. Prestrašil jo je, a za umik je bilo že prepozno. Čeprav njen razum tega ni želel je bilo njeno telo pripravljeno. Razgreto in strast ji ni dovolila umika.
Med tem, ko je Ty požrešno obdeloval njene prsi se je ona lotila svojega rdečega mini krilca. Z njim ni bilo veliko težav in hitro je zdrsnilo iz nje. Več časa je potrebovala, da je Tyju uspela odpreti zadrgo njegovih kavbojk in mu jih potegniti iz nog.
Ty ji pri tem ni niti malo pomagal. Ko pa je opazil, da sta oba le še v spodnjicah, se je končno prebudil. Z zobmi je potegnil njene črne tangice na tla, nato pa še svoje boksarice.
Oba sta se predajala telesnim užitkom in vrhunec ni bil dolgo oddaljen.
*
Zjutraj se je Jane prebudila mokra. Nekoliko od potu, nekoliko pa od sinočnjega norega seksa.
Dolgi blond lasje, so se ji zaradi tega lepili po celem telesu. Glava jo je močno bolela. Imela je mačka, je ugotovila.
Počasi se je dvignila. Ty je mirno spal na svoji polovici postelje.
Lahno ga je poljubila na ustnice, nato pa kar naga odšla v kopalnico. Z grozo se je pogledala v ogledalo.

.
.
.
08. avgust 2011
u50067
u50067
next
09. avgust 2011
next
09. avgust 2011
next
09. avgust 2011
Jenah

Ty
09. avgust 2011
u50067
u50067
next
09. avgust 2011
.
.
.
Z grozo se je pogledala v ogledalo.
Njeni lasje so bili razmršeni, pod globokimi rjavimi očmi, pa je imela temne podočnjake. Njena nečimrnost jo je spravila v smeh. Sedaj gotovo ni bila tista Sexy Jane, kot so jo vsi klicali.
Odmaknila je pogled od svoje podobe v ogledalu in stopila pod mrzel tuš.
Med tem, ko se je Jane tuširala je Tyju v sosednji sobi zazvonil telefon. Godrnjaje se je prevalil na bok in pogledal sporočilo.
„Battle danes ob 9.00 v Magnusu.
Skupina mora biti pripravljena. Povej to svoji cipi.
Poljubček,
Sony“
Nasmehnil se je. Tako smešno ljubosumna je bila. Hitro je vrgel pogled proti kopalnici iz katere je prihajal zvok prhe. Nekaj sekund je počakal, nato pa vstal in se, tudi on gol, odpravil v kopalnico.
Jane se je obrnila, ko je zaslišale škripanje vrat.
Ty ji je podaril vesel nasmeh. „Dobro jutro Sexy Jane.“ Vedel je, da ne mara tega vzdevka, zato si je po tiho prištel nekaj točk, ko ga je grdo pogledala. Še širše se ji je nasmehnil. „Si za skupno prho?“ jo je prekinil, ko je že želela nekaj reči in se še širše nasmehnil, ob njenem osuplem pogledu.
Jane je njegovo vprašanje presenetilo. „Uhm, ja, seveda,“ je zmedeno odgovorila.
Stopil je pod prho, jo poljubil na ustnice, nato pa na vrat in jo stisnil k sebi. Nedvomno je znal z dekleti, saj se mu je Jane prepustila, kot punčka iz cunj.
„Danes je battle. V Magnusu,“ ji je šepnil.
„Res?“ nasmehnila se mu je. „Še dobro, da imate tako dobro koreografinjo.“
„Čakaj? Kdo je že to?“ Začel jo je masirati.
Zavila je z očmi, se je odmaknila in stopila izpod tuša. Ty je razočarano zavzdihnil.
„Poklicati morava Todda, Kylo, Leah, Nino, Billa in Joa.“
.
.
.
09. avgust 2011
next!
09. avgust 2011
u37905
u37905
next
09. avgust 2011
next
09. avgust 2011
u50067
u50067
next
10. avgust 2011
u42341
u42341
next
11. avgust 2011
.
.
.
„Poklicati morava Todda, Kylo, Leah, Nino, Billa in Joa.“ Obrnila se je k ogledalu in iz svoje kozmetične torbice potegnila losjon za lase.
Tudi Ty je stopil izpod tuša. „Uredil bom to.“ Še enkrat jo je na hitro poljubil, nato pa odšel nazaj v sobo.
Pospremila ga je s pogledom, nato pa se zopet obrnila k ogledalu. Lotila se je svojih podočnjakov, nato pa še dnevnega make-upa. Za to je porabila skoraj pol ure. Večino za podočnjake. V tem času se je tudi oblekla. Še vedno mokre lase si je spela v neurejen čop in stopila v Tyjevo sobo.
Ty je ravno končal pogovor z Sonjo. To dekle mu je že od prvega trenutka mešalo štrene.
Njun pogovor je seveda potekal o beattlu, vendar je nemalokrat nanesel tudi na njun odnos. Seveda ne naravnost, vendar mu je dala dobro vedeti, kaj se bo zgodilo po koncu večera. Še ena se bo ujela v njegovo mrežo.
Na njegovem obrazu je zažarel beden nasmešek.
„Si sporočil?“ je vprašala Jane, ko je odprla vrata in ga oblečenega zagledala na postelji.
„Ja. No, Todd se mi ni javil, vendar je Leah rekla, da mu bo ona brez težav še pravočasno sporočila. Dobil sem pa tudi Sony, PJja in Gorgona.“ Samovšečno se je nasmehnil, med tem, ko se je Jane namrščila.
„Dvomim, da sta Sony in Gorgon v formi. Ali poznata našo koreografijo?“
„Mislim, da ne. Ampak se bosta takoj ujela. Več ljudi, kot bo, bolje bo.“
„Verjetno imaš prav. Ali ni PJ v Mehiki?“
Odkimal je. „Prej se je vrnil.“
„Super. Eden najboljših je.“ Poljubila ga je. „Si jim sporočil, da bodo danes vaje?“
„Ob treh, kot vedno. Ob devetih moramo biti pripravljeni.“
„Super.“ Poljubila ga je v slovo. „Iti moram. Se vidiva ob treh.“
„Prav miška. Pogrešal te bom.“ Objel jo je, nato pa jo pustil oditi.
.
.
.
11. avgust 2011
next!
11. avgust 2011
u50067
u50067
next
11. avgust 2011
u42341
u42341
nxt
11. avgust 2011
next
11. avgust 2011
next
12. avgust 2011
heii**
za en teden grem na morje, zato vam bom dala zdej en dowg next. naprej pa bom verjetno nadaljevala naslednji teden v nedeljo ali pa še potem v ponedeljek.
LVMF < 3333
________________________________________________________________________________
.
.
.
Zdaj pa k Judith, je pomislil, ko je Jane zaprla vrata.
*
Kot se je zdelo Jane so vaje potekale mirno in zbrano. Seveda kolikor se je dalo.
V skupini Killers so bili različni člani, stari od sedemnajst, kolikor jih je štela Nina, do enaindvajset, kolikor sta bila stara Ty in Kyla.
Sony in Gorgon sta, po Tyjevih pričakovanjih, hitro ujela ritem in korake. PJ, ki ji je pred tedni pomagal izpopolniti koreografijo jo je seveda obvladal.
In sedaj je prišel čas za battle. Pred njimi so stale tri plesne skupine, ki so se jim odločile postaviti po robu.
Ne Jane, ne koga drugega ni skrbelo za Sweeperje. Drugi dve pa sta bili trši oreh. Tako 410, kot Fires so bili v plesu zelo dobri. Vseeno je ni skrbelo. Bili so dobri, povezani, zagnani in strastni. Tega jim ni mogel nihče odvzeti.
Nemo je opazovala Sweeperje, ko so se postavljali pred njimi in pred drugimi skupinami. Niti kančka zaskrbljenosti jim ni pokazala. Samo samozavest. Kot je pričakovala, so bili dobri. A ne boljši od njih.
Na vrsto so prišli Fires. Kot je že ime povedalo, so uporabili veliko ognja v svoji koreografiji, ki niti ni bila tako slaba. Preveč ognja za Janin okus, vendar je med gledalci znalo narediti velik vtis.
Nato so na vrsto prišli oni. Med miksom (tehno pesmi, hip hop in latino ameriškimi priredbami, kot je bila tehno različica Guantalamera), ki jim ga je zapekel Ty, so odplesali svojo koreografijo. Začetno z Sexy bitch so na oder pristopila dekleta z močnim aplavzom iz moške strani publike. Ko pa so se pomešali in dosegli višek svojega nastopa so gledalci dokončno ponoreli. Veliko, veliko več odobravajočega žvižganja in ploskanja, kot prejšnji dve skupini.
Sedaj so bili le še 410. Velikokrat so že zmagali na tekmovanjih, vendar so tudi pokazali, da jih lahko prekosijo navadni amaterji. Črna senca nad njihovimi zmagami.
Izbrali so klasično mešanico tehna in hop hopa. Varno, a zelo dobro. Bilo jih je deset. Pet žensk in pet moških. Dobra kombinacija je pomislila Jane.
Prav tako kot Killersi so poželi bučen aplavz. Skoraj izenačen. Mogoče celo izenačen.
Jane se je ugriznila v ustnico. Vedela je kaj to pomeni. Battle med dvema skupinama.
„Še en battle!“ je vzkliknil lastnik bara Magnus. „Vsaka skupina naj med seboj izbere pet najboljših in jih pošlje na oder!“
„Kot smo vadili,“ je rekel PJ.
„Veš da oni izbirajo muziko. Vsaj malo bomo morali improvizirati!“ mu je Jane zakričala, da bi preglasila ponorelo publiko.
V odgovor ji je prikimal.
Ty je stopil mednje. „Kot vodja moram izbrati peterico med nami. Torej, … bom izbral PJja, sebe, Jane, Nino in Leo.“
Prikimali smo.
Magnus je zopet dvignil mikrofon. „Izbrali smo miks. Jenifer Lopez ft. Pitbull, On the floor in Eminema, Drop the world! Upam, da ste že izbrali člane. Imate natanko 30 sekund časa.“
„Pri On the floor bomo imeli manjše težave z ritmom,“ se je Jane zopet obrnila proti skupini. „Imeli bomo nekaj solo točk. Najprej punce, kot vaba za aplavz, nato pa vidva Ty in PJ, za napad na 410. Ty, opazuj PJja. Ostalo gremo po koreografiji. Leah, Nina. Sledita mojim korakom.“
Tokrat so zamenjali pozicijo. Najprej so jih napadli 410, nakar so jim odgovorila dekleta, z majhnim striptizom do modrčka in hip hopom. Kmalu sta se Ty in PJ pognala na oder z odlično izpeljanimi saltami in premeti. Ko sta izpeljala svoj napad smo se združili in obe skupini sta v ritmu Drop the world odplesali koreografijo, ter neprestano napadali ena drugo.
Zadihani so se ustavili, ko se je melodijo odpela. Utrujeno si je Jane potegnila kapo iz glave, ter si popravila čisto prepotene lase, nato pa si jo nazaj poveznila. Smehljala se je. Vsi so se smehljali, saj so se zavedali, da so hudičevo dobro odplesali.
„Težko, težko,“ je vzkliknil Magnus, ko se je bučen aplavz polegel. Pomežiknil je Jane. „Ampak vseeno. Kdor se strinja, da so boljši 410, naj zaploska.“
Ogromno je bilo teh, ki so se strinjali. Dvorana je odmevala od aplavza.
„Dovolj, dovolj,“ je nepotrpežljivo Magnus mahal z rokami in poskušal pomiriti publiko. Ko so slednji končno utihnili, se je zopet nasmehnil. „Kdo je za to, da zmagajo Killers?“
Dvorana je zopet eksplodirala od ploskanja. Ljudje so žvižgali, poskakovali, kričali in ploskali, da bi svojemu kandidatu priborili zmago.
„Torej je odločeno. Zmaga pripade Killersom!“ Potegnil je presenečeno Jane na oder in jo objel, ter jo kratko poljubil na ustnice. Ta se mu je ponosno zasmejala in skočila nazaj med množico, z namenom da poišče Tyja. Še preden ga je opazila, jo je nekdo pocuknil za roko.
Presenečeno se je zagledala v srčkanega fanta z daljšimi blond lasmi in kar preveč modrimi očmi. Vodja Sweeperjev je ugotovila. „Hej,“ jo je toplo ogovoril.
Podarila mu prijateljski nasmešek. „Hej.“
„Moral sem ti le reči, da ste bili odlični. Ti si bila odlična.“
„No, hvala. Tudi vi niste bili tako slabi.“ Ni vedela, kaj na njem jo je tako pritegnilo. Mogoče njegove modre oči, ali pa njegova dobra volja, ki je skoraj vidno puhtela iz njega.
Zopet se je zasmejal. „Ni potrebno lagat. Najslabši smo bili. To priznamo. Veliko bomo morali še vaditi, da bomo bili kot vi.“ Razmišljal je, kako dobra plesalka je. Tudi lepa je, se je opomnil. Če bi le imela pravo skupino in pravega mentorja, ki bi ji pomagal ustvariti kariero. „Zakaj ne hodiš na šolo Umetnosti glasbe in plesa? Gotovo bi te sprejeli.“
„Jaz? Umetnost glasbe in plesa? Saj nisi resen. Šole niso za mene.“ Si res misli, da je neka pridna učenka? „Še nekaj. Si vedno tako vesel …?
.
.
.
12. avgust 2011
tom/rey ... ta fant, s katerim se zdaj pogovarja
13. avgust 2011
next! &uživi
13. avgust 2011
neeext!!!!
13. avgust 2011
next
14. avgust 2011
.
.
.
„Še nekaj. Si vedno tako vesel …?
„Thomas. Thomas Rey Gattes. Reci mi kar Tom. Ali pa Rey. In ja. Vedno sem vesel.“ Hitro se je popravil. „Večinoma.“
„No, jaz sem ...“ Končno je opazila Tyja in že mu je želela pomahati, naj pride k njej, ko je opazila, da ni sam. Sploh ni bil sam! Zgroženo je strmela v Ty, ko se je strastno poljubljal z Sony. Oči ji je zajela jeza in na hitro se je obrnila proti Tomu. „Oprosti, vendar moram nekaj urediti,“ mu je zabrusila in odvihrala proti neprevidnemu parčku.
„Poglej, poglej kaj se tukaj dogaja,“ zmajala je z glavo, ko sta se obrnila proti njej. „Kaj nista to moj bivši fant Ty in moja preljuba sestrica.“
„Ah, daj no miška ...“
„Ne kliči me miška,“ je Jenah zabrusila Tyju, takoj ko je zaslišala ljubkovalnico. „Torej, kaj bomo storili?“
„Jane … saj veš, da te ljubim.“ Ty še vedno ni nehal.
„Kaj jo?“ je vzkipela Sony.
„Ljubica, ne razburjaj se,“ se je tokrat obrnil proti Sony. „Moje srce je dovolj veliko za obe. In še za koga.“ Podaril jima je osupljiv nasmešek.
Jane je ogorčeno zavihtela roko. Pest ga je zadela naravnost v nos iz katerega se je ulila kri. „Prasec,“ je zavreščala, da se je še tistih nekaj preostalih ljudi, ki so stali okoli in so slučajno zgrešili Janin udarec, obrnilo in se napeto zastrmelo v njih.
„Kaj si naredila?“ je jezno vzkliknila Sony, ter se zaskrbljeno nagnila k Tyju. Ta jo je z zamahom roke odgnal.
„Pa saj ne morem verjeti! Ne, nič ne bom rekla.“ Jane je nejeverno strmela v Sony. Niti ona ni tako neumna, da bi ji bil še vedno všeč, si je mislila. „Vidva. Ne hodita mi več pred oči. Naslednjič je ne bo skupil le nos.“ Obrnila se je in jezna odkorakala iz Magnusa. Nekje v podzavesti se je zavedala, da ji Leah in PJ sledita. Vsaj onadva sta potegnila z njo.
.
.
.
21. avgust 2011Sony
21. avgust 2011
next
21. avgust 2011
next
22. avgust 2011
u50067
u50067
next
22. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg