hhahaa bos vidlaaa haha dons ne kr sm slabe volje
17. junij 2013
Ok komi čakam..pa plis tko nared da bom jst z Harryem..zakwa pa si slabe vole? (prid na fb) da ne bova klele cele zgodbice popisale
17. junij 2013
haah ja neki tazga
17. junij 2013
next
18. junij 2013
neeext
18. junij 2013
Zjutraj sem se zbudila vsa panična saj je bilo pozno.Imela sem 30 neodgovorjenih klivev in 50 sporocil od prijetljic ki so me čakale na letališču.Zbudila sam Justina,hitro se je napravil in poklicl fante iz 1D naj počasi pridejo,saj potrebujejo 4 ure da sploh pridejo sem.Potem sem poklicala Evo in rekla da prispeva čez 15 min.Justin se je usedel v avto ga prižgal in odpljal.Ko sva prispela sem jih takoj zagledala,skočila v objem in jih lepo pozdravila.Justin ni hotel ven iz avta saj je bilo zelo veliko ljudi ,zato smo hitro zložili kovčke in odšli.Vse so kričale v avtu kot nore zaradi Justina.
DOMA: E-eva Ž-živa K-kaja N-nusa A-alina
J-so who is directioner
E Ž A N- MEEEE
J-ok you will meet her todaay!
E Ž A N-whaat reaally ?
J-yees-and you 're ?
K-belieber
J-come here and hug me haah
K-ok
Justin se je nekaj časa pogovarjal z puncami jaz pa sem odšla po Nino in Alfreda .
Nina je objela vse prijetljice nato pa je nekdo pozvonil na vrata.
Bili so fantje iz 1D .Punce so začele kričati kot nore,no jst tud mal haha ker jih 1 vidim.Vse smo objeli,in punce so se takoj zastekale z vsemi.Alfredo in Nina sta vsem razkazala hišo,mi2 z Justinam pa sva odšla pripraviti hiter in okusen obrok za zabavo.Potem ko sva to naredila se je Justin odločil da bova hitro naredila torto.Ko sva jo naredila sem jo dala Justinu za probati ko jo je hotel dati v usta sem mu jo pomazala po obrazu.
J-ANAA i will catch youu
A-No you wont baby haha
J-I WILL
Zbežala sem ven pred bazen nikjer gga ni bilo,obrnil sem se nazaj in bil je.Zakričala sem in jusitn mi je torto razmazal po obrazu.Spodrsnelo mu je in padel je v bazen.
J-baby can you please help meto get out of the pool?
A-ok
Prijela sem ga za roko hotela potegniti,a me je poegnil v vodo .Začel me je tunkati in pljubljati pod vodo .Bilo je zelo zabavno.
N-Justiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn Anaaaa where are youuu
A-in the poll
N- aa there you are
Vsi so prišli prav takrat ko sva se poljubljala.
Začeli so se nama smejati.Ura je bila že ravno toliko za zabavo.Prinesli smo pijačo in hrano in seveda zurali smo kot nori.Vsi smo se napili.Z evo sva odšle za nekaj časa v sobo kjer mi je povedala da s je Harry pred njo začel slačiti.Začele sva se glasno smejati.Nato pa je nekdo potrkal.Eva je odšla odpreti in bil je Harry.
A- i will live you alone
H-o thanks ana
A-have a nice sex
H-haah we wil
Malo mi je medlo saj nisem vdla o čem sploh govorim.H-harry e-eva
H-hi
E-hi
H-You are so beautiful
E-haha really ? thanks harry
H <3
E- i really really wanna be you're girfliend
H-haha really ?
E-yees
H- and i wanna be you're boyfriend so now we are together right?
E-reallly ?? omg i cant believe <333
poljubljala sta se kot nora.
No to je kar nekaj časa trajalo.Vsi so bili zelo zaspani in izmučeni od vsega,zato so vsi odšli spat,razen jaz.Sedela sem na robu bazena in premišljevala o Justinu.Potem pa sem začutila nežen dotik po moji rami.Pogledala sem nazaj bil je Justin.Bil je zelo pijan.
J-HI sweetie
A-haha justin go sleep please you're so drunk
J-no i miss one person iin my bed
A-haha i will come soon
J-I wanna now
A-Ok let's go
Pomagala sem mmu vstati in odšla sva potiho v sobo.Justin je odšel na wc jaz pa sem pogledala če imam kakšen nov sms in imela sem ga od staršev,da morajo ju3 vsi nazaj.Kmalu je prišel Justin in ugasnil je luč in takoj zaspal.Nasljedni dan smo bili zeloo zmatrani.Ko so se vsi zbudila sem povedala ,da morajo punce nazalost danes domov saj s klicali starsii.Harry in Eva se bosta s evelikokrat videla vsaj tako sta si obljubila.Zacele so pakirati in nato so odšle same na letališče.Vsi fantje 1D so odšli nazaj domov in bili smo spet sami.Justin je imel danes neko pomembno slikanje zvčer
J-ana today i have some photing and then we could go for a dinner ok?
A-ok
Začela sem pospravljati smeti ki so ostali od prejšne nooči.Trajalo je.
Justin je počasi odšel na slikanje,Nina in Alfredo pa na kratek izlet, jaz pa sem bila večina časa na facebooku.Ura je bila ze toliko,da sem se morala napraviti.Oblekla sem si vijolično oblekico in črne visoke pete.Počasi sem se odpravila po stopnicahin zaslisala da je nekdo prišel v hišo .Mislila sem da sta Nina in Alfredo zato sem odšla naprej.Pogledala sem nazaj..................
18. junij 2013
neext
19. junij 2013
aaaaaaaaaaaa hahahhaha
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <3
19. junij 2013
haha no bom kr zdle pisala
19. junij 2013
jeeeeeej
19. junij 2013
OMG !!!!
Kera bedna zgodba, fak no -.- A ste resni? Đustin Bobr je neumn, fak no -.-
19. junij 2013
Budale.:3 WTF?? KWA DA FAK DELAŠ NA TEJ ZGODBICI ČE TI NI JUSTIN UŠEČ...SAM SPIZDI DOL IZ TE TEME K NE RABŠ TELE ZGODBICE ŽALT...PA BTW..JUSTIN NI NEUMEN...ČE BI BIV VERJETN NE BI BIV TKO USPEŠN KT JE...TKO DA EDIN K JE KLE NEUMEN SI TO TI!!! SPIZDIII IZ TE ZGODBICE ŽENSKA!!!
p.s. Tais upam da nis jezna k sm mal daljši komentar napisala
19. junij 2013
karnaenkrat pa me je nekdo porinil in padla sem na kolena.Ko sem odprla oči je bilo vse temno,čutila pa sem grozno bolečino na vru gleve.Želela sem se premakniti iz neugodnega polozaja,a šele takrat sem se zavedala,da sem privezana na stol.Želela sem zakričati,a so biila moja usta zalepljena.Pogledala sem naokoli in b prostor v katerem sem bila jaz ni prodiral niti kanček svetlobe.Bila je tišina in najbolj grozno od vsega je bilo,da ni Justina .Na vse možne načine sem se zaccela premikati noge in roke ,da bi se nekako znebila vrvi,vendar mi ni uspelo,zato sem se začela premikati s stolom,da sem e prevrnila.Ker so bile na tleh deske ,sem povzrocila glasen hrup in slišala da nekdo prihaja proti vratom in jih odpira."What the fuck is wrong with you bitch?Shut the fuck up or you will be dead in a seconde"
Srce mi je bilo kot se nikoli.Nisem prepoznala glasu,ampak vedela sem da je moški.V smer iz katere je prihajal moški sem gledala z prestrašeni očmi in začela mommljati saj sem mu dala znak naj mi odstrani lepilni trak.
"what do you want?" je rekel in se začel približevati.Šele ko se je sklonil k meni sem videla da je imel obraz prekrit z črno masko."Do you want to speak?" rahlo sem pokimala.Roko je približal mojemu obrazu in me nežno božal kar naenkrat pa... me je tako močno udaril da sem butnila z glavo ob tla.Zakričala sem saj me je zelo zabolelo."i said shut the fuck up bitch this is the last warning !"Dvignil je stol in me postavil pokonci in odšel. Nič mi ni bilo jasno zakaj se mi to dagaja.
Po urah tišine in teme še vedno ni noben prišel.Spraševala sem se ali me Justin sploh išče ali misli da sem zaspala ali pozabila?
Zapestja in gležnji so me boleli od močno privezne vrvi,bila sem lačna in žejna.Medtem ko sem razmišljala sem sliašala da nekdo odpira vrata ampak ne ta ki vodijo k meni.
"What are we going to do with her?"je rekel moški glas drugi pa odgovoril.."i say we called Justin say that she''s here and we wanna money and then we take money and kill this bitch"
Nisem razumela zakaj mene,kaj sem jim naredilanič mi ni bilo jasno.
Zmotil me je prihod moškega ki je bil manjši od prejšnega.Prižgal je luč in od take svetlobe so me zapekle oči.Prestrašeno sem ga pogledala medtem pa je neko stvar položil na polico.Pogledal me je ,videla sem sam njegove usta in oči,saj je imel gor masko.Prišel je bližje si obliznil usta v tistem trenutku mi je potegnil lepilni trak iz ust.Od bolečine sem zastokala in ga grdo pogledala ."
What, you don't like it rough?'' me je vprašal, jaz pa sem pričela kričati nanj:''What do you want from me? Just kill me and end this shit for good!'' Želela sem nadaljevati a mi je moški s prstom pokril usta.''Shhh, we're gonna have some fun okay?'
Pomižiknil mi je in v kotu levega očesa sem videla rahlo rdečo lučko v višini tiste police.Šele takrat sem se zavedala da je to kamera ki me je sedaj snemala.Moški je odvezal vrv iz mjih rok in nog in me poriniil iz stola na vzmetnico ki je bila v kotu.
"My name is Alli.Remember my name, because you're going to scream it later.'' Zasmejal se je in takrat sem dojela, da je to to. Prišel je do mene in se nagnil nad mano, jaz pa sem ga začela brcati, vendar ne dolgo, saj nisem imela več moči.Vdala sem se in takrat je iz žepa potegnil nož .Mojo vijolično,kratko obleko je razrezal kar na meni ,medtem pa me začel rezati po trebuhu,po rokah in nogah.Vse je bilo krvavo,že od prej saj sem na glavi imela kar veliko modric in vsega .Začela sem jokati od bolečine .Začela sem ga še enkrt odrivati od sebe ,a me je prijel za roke in se približal mojem vratu in me začel poljubljati.Začela sem se zvijati in bilo me je zares strah.Nisem vedela kaj naj naredim.
"please stop Alii stoooppp " sem mu rekla
" i like u "
"i want Justin"
Začela sem kričati da hočem Justina ,nato pa me je Alli udaril in zabolelo me je saj sem bila vsa modra od modric.Nato so prišli še drugi
"what's going here who scream so loud "
Alli je pokazal nae.Vedela sem da bodo spet posledice in ja začeli so me udarjati in rezati povsod.privezali so me na posteljo da nisem mogla prav nč.Nisem imela moči da bi se jih znebila.Nato pa mi je zazvonil telefon.
Bil je Justin.
Alli look Justin is calling.je rekel nekdo od fantov aliiju.Oglasil se je in vključil kamero.
J-hi ana where are uu??
ALLIE-She is with me Justin
J-who are you?
ALLIE-i am new boyfriend with Ana
A-Justin this isn't truuee i lovee u .sem kričila.
ALLIE-i have anna and if you wanna her bring me money today
J-what can i see her
Allie me je pokazal kako sem bila privezana na posteljo in kako krvava sem bila.
J-what did they do with you?
Allie mu je povedal naslov in da ima časa 2 uri drugače bom umrla,in nato prekinil.
Nekaj časa so bili zraven nato pa so skoraj vsi odšli le eden je ostal pri meni.Prinesel mi je kozarec vode.Komaj sem se premikala zelo težko sem dihala.Hotela sem približati kozarec mojim ustom nato pa sem spustila kozarec da je padel na tl in se razbil.Jaz pa sem zaspala.Po nekaj urah so vsi prišli do mene in zaslisala sem glas od Justina,ja vem da je to on.
J-anaaaa whaat did they do to you?
A-justin.......... sem zamomljala naprej nisem morala več
ALlie mu je pokazal posnetek.Justin je imel solzne oči hotel je udariti allia ampak mu tega niso dovolili saj s ga ostali drzali.Justin me je gledal in hotel do mene ampak najprej je mogel dati denar.In ja prinesel jimm je denaar odšel do mmene in na pojstelji videl pištolo.Medtem ko so šteli koliko denarja je,je Justin usrelil vse .Poklical je policijo in resilce.Medtem ko je čakal me je budil a se nisem morala zbuditi .Gledal je moje telo kako je porezano.Bilo ga je zelo strah....
19. junij 2013
eva se strinjam s tabo
če bi bi justin fuknen krkol ne bi biu tok uspešn kokr je zdj na twitterju ma 40,621,832 followersov aja sj res ti nws kwa to pomen ja ...in je fant je uspesn fous si mu ker nimas tok dnarja kokr on pa tok usegaaa kr ma on fous si muu !!
19. junij 2013
omg....
neeeeeeeeeeeeeeext
19. junij 2013
neeeeext
sj ta BUDALE je tut na moji zgodbici napisala kao da nj mal več postelnih scen pišm ker me ljubi kao pa piše ji na profilu da je žoka
19. junij 2013
hahaah obeed bruke si dela u svojmu lajfu hahah
19. junij 2013
pa res je zadela svoj ime haaha BUDALA haahahahahah
19. junij 2013
OMG hahahah, sej js mu sploh ne zavidam. Najmanj pa zarad DNARJA, omg, budaleee!!!

+ ja, sm lezba. a vas kej mooooti dragice moje?
19. junij 2013
o dj beed no zgin rajs iz te teme k te nocmo poslusat
19. junij 2013
u137810
u137810
Ful dobra zgodba čeprav ne maram Justina preveč <3
next <3
19. junij 2013
o hvala <3
19. junij 2013
u137810
u137810
res oprosti če sem usiljivka <3 (pa oprosti za 95% lublanščino) cx
19. junij 2013
sj kull hh
19. junij 2013
ali bom sploh preživela.Čez nekaj časa so prišlii.Justin jim je povedal kaj so mi naredili,pokazal pa jim je tudi posnetek.Mene pa so dali na vozilo in odpeljali v bolnico.Justin nažalost ni moral z menoj saj je mogel na policijo.Prišla sta tudi Nina in Alfredo ki sta bila z menooj.Takoj so me povili z veliko povijo okoli glave in roke in noge.
Ko je Justin opravil z policaji je prišel takoj k meni.
Zdravniki so mu rekli da bo vse vredu,ampak je velika možnost da bom imela nočne more zaradi tega ker s vse naredili prehitro in pregrobo.Justinu je bilo zelo žal saj je mislil da j
19. junij 2013
*je kriv on ker me je pustil samo doma .Ampak ne ni on kriv.
J-ana pleasee wake up
D-she will dont worry justin she is strong
J-i know thanks
D- I will live you alone ok if you need everything just call.
J-ok
Justin me je prijel za roko kjer ni bila prevec porezana,zacel me je bozati rahlo a začutila sem bolečino zato sem zaričala...ja tako boli.
J-are u ok?
A-ju....stin it huurt a loot soorrry....sem zamomljala
J-ana please forgive it's my fold i must to be with you all time
A-no justin it's not you'r fold
J-but look what did they do with you...
A-i scream but nobody heard me
J- i believer you i lovee u so much
A-love u too <3
Hotel me je poljubiti a ni šlo saj je preveč bolelo od udarca z glavo ob tla.Ni mi bilo prav lepo da se moram izogibati poljubov in njegoviih nežnih dotikov.
D-hi ana
A-hi doctor
D-how are you felling
A-it hurt a lot
D-yes i know.But you will be alright soon don''t worry
A-thanks doctor u help me a lot
D-
Justin can you go out noow beacuse i must to do something?
J-ok
Odšel je ven,zdraavnik pa me je pregledal,komaj sem se premikala.Rekel mi je da se bodo rane kmalu zacelile ta čas pa bom morala biti v bolnici.Minili so 4 dnevi in slo mi je na boljše saj mi je pomagal justin.Vsak dan je bil pri meni tudi zvečer ker sem imela nočne more ,spravljal me je v dobro voljo in najbolše LAHK ME JE POLJUBIL.nic vec modrc ni bilo edin malo prask niic drugega.Zdravnik mi je dal neka zdravila in poirjevala ce bo slučajno kaj nnarobe.Nato pa sva z Justinam odšla domov,vsa vesela.Doma sta naju čakaala Alfredo in Nina ki pa nista bila prav vesela.
J-whats wrong
AL-ana...........
A-yes..
AL-nina tell her
N-ok ..... you're parent's have a car accidente
A.WHAAAAAT and are they ok? pleasee saay yees..... Justin me je močno objel .
N-sorry but they are dead
A-whatt noooo pleasee say that's not truee ,Justin Alfredo this isn't true right pleasee say that's no trueeee..........

Padla sem na tla in še bolj začela jokati.Justin se je spomnil da je zdravnik dal pomirjevala zato je hitro prinesel kozarec vode in en tablet
J-ana please eat the pills they will calm down everything will be allright
A-no justin i don't want eat this shit i just wanna se my family beacuse they are allive right Justin?
J-i dont know ana but.....
A-what but....? i hate everybody
Vstala sem stekla v sobo se zaklenil in se jokala.
J-ANAA noooo wait pleasee
A-i don't wanna talked with nobody now so live me alone
vsi so bili zelo žalostni da se mi to dogaja ravno pred roj.dnevm res beda.....
19. junij 2013
u137810
u137810
next
20. junij 2013
Neeeext
20. junij 2013
J-ana can u please opene door?
A-no justin i say i don't wanna talk with nobody now
J-i know how you felling,don't worry we will go to slovenia soon so please stay strong
A-but i want to back to slovenia and live there
J-why no please stay with me you can be there one week and then you came back on you're birthday ok?
A-i dont know...
J-please ana i need you.
Počasi sem vstala in odprla vrata,zelo se mi je vrtelo.Justin je prišel notri in me objel.Pogovarjala sva se,hotel me je spraviti v dobro voljo a mi ni bilo do smeha.
Glava me je bolela močno,zato mi je Justin prinesel tablet.Bil je ves čas ob meni in mi govoril lepe stvari.Bilo je zelo pozno zato sem odšla hitro pod tuš.Ko sem si sušila lasje je v kopalnico prišel justin in me objel.Pritekle so mu solze saj je hotel da bi se mu nasmejala ampak enostavn se nisem mogla.Rekel je da bova odšla čez 2 dneva v slovenijo ker bo moral potem na turnejo,jaz pa bom ostala tam za nekaj časa.Bila sem vesela da bom lahko odšla nazaj in tudi vesela ker gre justin z menoj.Potem sva si umila še zobe in odšla spat.
Justin jr zaspla jaz pa nikakor nisem mogla,saj sem razmišljala o starših in o tem kar so mi naredili.Potem se čez nekaj časa zaspala.Ura je bila 3:03. In takrat se je spet začelo nočne more. -.-
Vpila sem in kričala zelo naglas saj sta me slišala tudi Alfredo in Nina,ki sta pritekla v sobo .
J-ana everything is ok i'm here don't worry
AL-i'm scared for her
N-mee too
J-she will be ok soon i believe in her.She is so strong look what she's gonna trought.
AL-yes
J-nina can u please go to kichen and bring one pils and water please
N-ok
Nina je odšla po kozarec vode in po pomirjevalo ki mi ga je Justin stlačil v usta.
Potem sta nina in alfreo odšla spat justin pa me je božal po glavi.
Zjutraj sva se kar kmalu zbodila.Justin je nekaj časa še poležaval jaz pa sem odšla v kuhinjo in si naredila sendvič.Bila sem sama zato sem prizgala televizijo in poslusala muziko na MTV .Bilo je zelooo vroče zato sem se napravila v kopalke in skočila v bazen.Moje telo ni bilo ravno lepo saj so se poznale praske od noža in tudi peklo je.
Potem sem večina časa poležavala na soncu ,nato pa je prišel Justin in me poljubil
J-goodmorning beautiful
A-good morning <3
J- how are u felling?
A-better
J-ok <33
Potem pa sva zaslišala zelo moteč zvok nad hišo.Pogledala sva gor in bili so paparaci na helikopterju..ja se oni so mankali .Bilo me je sram kazati moje porezano telo,zato me je justin stisnil k sebi in pokril z brisaco.
A-thanks justin<3
J-let's run now ok'
A-ok
stekla sva v hiso in odšla v sobo kjer sva spakirala stvari za ju3 ker greva v slovenijo.Nina in Alfredo bosta šla tudi zraven saj mi želita stati ob strani.Zvečersva z Nino naredili večerjo ki je bila zeloo slastna.
Ptem pa smo počasi odšli spat saj moramo kar zgodaaj vstati.Zbudili smo in odpravili na letališče.Na avion smo čakali še 2 uri -.- . Medtem pa smo se sprehajali po trgovinah.Potem je prišel avion in smoo odšli...
20. junij 2013
next<3
21. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani