u155122
u155122
Še usaj 2-3 nexte
19. avgust 2014
Neeeeext
19. avgust 2014
Next
20. avgust 2014
Next
20. avgust 2014
Vrjeti v sanje, poskusiti pozabiti spomine, in živeti v sedanjosti! https://www.igre123.com/forum/tema/her-dreams/74533/......sory ker smetim, ampak bi bila vesela kakega nexta ali pa celo kakšne kritike, pohvale,...
20. avgust 2014
u177990
u177990
neeeeeekštttttt!! ;33
20. avgust 2014
u155122
u155122
Nextala bom jutri, ker se mi po pravici povedano danes ne da, ker sem slabo spala ponoči in mi ni do ničesar kakor do spanja.

Hvala za razumevanje.
20. avgust 2014
:3
20. avgust 2014
Torej, ker si je moja Bff Ŧυcкιηg†Ƥιяαтє nepričakovano izbrisala profil, bo ona meni pisala nadaljevanja na mail, jaz pa jih bom tukaj objavljala, da se zgodba ne bo ustavila.

________________________________________________________________________________

Next posvečen.... ℋεʌя†ʌɢяʌʍ

"Radio Midnight......Dobro jutro naši meščani, prvo bomo začeli z novicami. Prva novica je zastrašujoča, namreč sinoči okoli 9 ure zvečer je iz zapora pobegnil Black Winter, obtožen napada in poskusa zlorabe mladoletnice. Prosimo, da če kdorkoli ve kaj o njemu oz. ga je videl kje se nahaja naj to sporoči na telefonsko številko policije v našem prikupnem mestecu....." Zane je ob tej novici povzdignil glavo in debelo pogledal po dnevni sobi ob 06:30 zjutraj. "Zane, kaj se dogaja?" Vprašam in zazeham ko pridem iz gornjega nadstropja njegove koče, katera je ubistvu hiša. "Black....je pobegnil." Le reče in me pogleda. Jaz pa sem samo izbuljila oči. "Čakaj...kaaj?" Rečem in zazeham ter pridem v dnevno bljiže Zaneu. "Black je pobegnil! Iz zapora...!" Zavpije in se dvigne ter me gleda. "Kako..je to mogoče?" Le rečem in pogledam na stran ter nato Zanea. "Kako? Naj ti povem...Moon, mu je pomagala. Sem 100000% prepričan, da je tako. Za svojega psihopatskega brata bi zagotovo še...postala......vlačuga!" Zavpije in se vrže na kavč ter nasloni glavo na roke, katere so se upirale na njegova kolena med tem ko je sedel. "To ni nič takega....meni je vseeno." Odvrnem in odidem v kopalnico. "Vseeno? Ne mi reči, da ti je vseeno. To ne more biti res! Tip te je skušal posiliti, samo poglej svoje oprsje in..trebuh, vse imaš uničeno." Mi reče in pride za menoj v kopalnico ter me objame od zadaj in poljubi na lice. "Če je pobegnil, je pobegnil daleč stran." Rečem Zaneu in se obrnem ter ga močno objamem nazaj. "Bolje zanj, če ne mu bom razbil zobe." Reče. "Zane, prosim brez nasilja." Rečem in ga pogledam. "Oprosti srčica." Mi odvrne ter poljubi na ustnice. Po tem sem se oblekla in pripravila za šolo, nekaj pojedla nato pa me je Zane odpeljal v šolo.

Hodila sem preko dvorišča šole, če bi kje zagledala Moon, ampak je nikjer ni bilo videti. Nato pa sem vstopila in hodila po hodniku do moje omarice, zgrabila stvari in hodila preko hodnika na drugi konec šole, v učilnico zgodovine. "Lej, cipe, a nima na sebi moške majice?" Vsi rečejo, jaz pa malce čudno pogledam in vidim, da imam pod jakno Zaneovo majico. Mora imeti vse črno kot jaz?! Saj, meni se je pa tako in tako spalo in nisem sploh vedela kaj oblačim nase. Hodila sem dalje po hodniku ko stopi pred mene...Josh, večni sovražnik. "Kam pa kam?" Vpraša in mi zvezke vrže po tleh iz rok. "A imaš fanta a? Ah..nee fanta ne moraš imeti, kdo bi imel tako punčko za punco. Hahahahaha...vrjetno je bil samo...hangover?" Reče in me prime za pramen las. "Pusti me ti kreten!" Zavpijem in v njega vržem knjigo. "Ohoho...tako torej." Reče in me zgrabi ter močno porine v omarico. "Kaj za vraga se dogaja rukaj?!" Zavpije glas prek druge strani hodnika. "Gospodična ravnateljica..." Le reče Josh in se dela nedolžnega. "Gospod Josh..mar ne zamujaš k pouku?" Reče ravnateljica in ga pogleda. "Ja, am..se opravičujem." Le reče in odide. "Roses, si v redu?" Me vpraša. "Ah..ja, nikoli bolje." Odvrnem in se dvignem. "Hvala." Še dodam. "To se mora končati...veš to?" Mi reče. "Vem...ampak, naj si da duška, če mu to odgovarja in brez tega ne mora živeti." Rečem in poberem zvezke ter jih dam v torbo. "Pridi nekaj z menoj v pisarno." Mi reče. Pokimala sem ji in odšla čez hodnik v najvišje nadstropje ter v njeno pisarno. "Sedi.." Mi reče in odide na drugo stran sobe za pisalno mizo in sede. Sedla sem na stol in dlani sprijela skupaj, ter prekrižala prste. "Torej, ali veš..kaj se je sinoči zgodilo z Blackom?" Me vpraša. "Kako naj jaz to vem..? Kakor...sem slišala po radiju je, da je pobegnil." Povem in na čelu se mi začno pojavljati živci. "Pa...ti je kdo..oz. si kakoli slišala, kaj se je zgodilo oz. ali mu je kdo pomagal?" Me nato vpraša. "Gosp. Bonnie, jaz ne vem ničesar. Če bi o čemerkoli vedela, bi vrjetno že povedala. Ampak..resnično, se opravičujem ampak ne vem ničesar o tem." Povem in malce podrgnem ustnice, eno ob drugo. "Dobro, če tako rečeš. Lahko greš...samo to me je zanimalo." Mi pove. Pokimala sem in se poslovila ter odšla iz bele sobe z masivno pisalno mizo in omarami ter usnjeno sedežno garnituro in perzijsko preprogo na tleh ter odšla v najnižji del šole ter odšla k pouku.

Po pouku me Zane pobral in skupaj sva skočila še v bližnjo trgovino po nekaj stvari, ki jih je zmanjkalo nato pa sva odšla nazaj domov. "Važno, da me vsi sprašujejo o Blacku." Povem in popravljam stvari v hladilnik. "Ah, če so pa mone. Saj ti ne moraš ničesar vedeti." Mi reče in poprime za pakete sladkorja in jih položi na polico v omaro. "Kaj pa vem, to z Moon, mi ni nič prav všeč." Odvrnem in primem prazne vrečke ter jih zložim in dam v predal. "Si jo skušala poklicati?" Me vpraša. "To pa ne..." Odvrnem in odidem v dnevno sobo ter zgrabim telefon in v imeniku poiščem Moon ter kličem. "Kličete v gostujočo državo..." Pove po zvočniku. "Rose...zakaj me kličeš?" Vpraša. "Moon..takoj, da mi poveš kje si....za Blackom bodo izdali tiralico za Boga.." Odvrnem in odidem v kopalnico, ker Zane vrjetno rad posluša haha. "Glej, tega ne bom povedala kje sva, ker..." Le reče. "Kaj mi ne zaupaš? Ne bom te izdala..." Povem. "Glej, morje je lepo, vreme čudovito, kokosi so odlični...moram iti, ne kliči me več." Le pove in prekine. "Oh...boh, kje za vraga bi lahko bila?! Če..sta sinoči okoli devete odšla iz tukaj...oh...danes ob 3 pa sta že na nekih eksotičnih krajih? Lahko sta kjerkoli...Florida, Kalifornija, Maldivi, Karibsko otočje, Havaji...Bahami, Kuba..." Le naštevam nato pa telefon vržem na omarico. "Hm...nekaj se spominjam, Black je govori, da bi rad odšel....čakaj kam že..." Le reče Zane. "Spomni se trdobučman.." Mu le rečem. "Hej, dama...tako butast pa nisem...že od malih nog skrbim sam zase..naredil sem šolo...in...." Reče ko ga prekinim. "In...sedaj se spomni, kaj ti je Black rekel." Povem in odidem v kuhinjo ter lonec postavim na štedilnik.

Čez...1 uro.

"Si se kaj spomnil, 1 uro si sedel v banji." Povem in pomešam krompir v pečici ter ga postavim ven. "Ne...možgani so mi zakrneli." Pove in sede za mizo. Jaz pa mu pred nos položim krožnik z krompirjom in mesom. "Naj ti spiram možgane?" Vprašam. "Glej, to je že dolgo nazaj...vsaj 2 leti." Mi reče. "To nama ne bi moralo pomagati...pred dvema letoma je mogoče to rekel...potem ko si ga izgnal pa je vrjetno odšel tja. Mogoče, pa...ne bi odšel še enkrat." Povem in jem kosilo. "Ah..kaj pa vem....drugače pa je tole meso res dobro." Pove in hiti jesti. "Ja...vzela sem svežega." Povem. "Kdo te je navadil kuhati?" Me vpraša. "Nekaj mama, nekaj očka...pač že od 10 leta sem znala nekaj skuhati, sedaj pa se je skozi 6 let kar nekaj nabralo." Povem. "Mmm...ti bi morala odpreti gostilno." Mi reče in se nasmehne. "Jej..." Mu le rečem in se nasmehnem...

Neext?
1) Koliko časa, bo ostalo skrito, kje sta Black in Moon?
21. avgust 2014
Neeeeext
21. avgust 2014
1) Koliko časa, bo ostalo skrito, kje sta Black in Moon? ne za dougo k bo zihr se od Moon zvedl al pa se bo Zane spomno kei
neeeeeeeeeeext čimprei *-*
21. avgust 2014
u177990
u177990
I. dokler se ne bo eden od niju zlomu in prišel nazaj.
hualaaa drugač za posvečen nextt (: love you. Ŧυcкιηg†Ƥιяαтє
neekšttt!!
21. avgust 2014
Kdaj bo next?
28. avgust 2014
1.pomoje ne ravno Douglas je ce ju bo zacela iskat tiralicapol ju bojo hit najdl..
Neeext
29. avgust 2014
Next
31. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg