Next
26. april 2019
My page
26. april 2019
Ej folk danes bo nov del takoj k ga napišem hehe
26. april 2019
27. april 2019
Evo nov Next je tu kdo je vesel jaz sem
27. april 2019
[b]3 Del.
“No kot vidite je ta sošolec očitno res vame in jaz vanga. A težava je ta, da si tega ne upava priznati in vrjetno še neki časa ne bova. Ne maram/prenesem pa ga zato, ker misli da je sam na tem svetu in ne ve, da obstajajo tudi drugi. Sam je vseeno lep”. Dan po krstu me je spet pozdravil z objemom. Tokrat se ga nisem ustrašila niti malo. Rekla sva si le živjo. Potem sem čim hitreje odšla v razred na naravoslovje. “Mislim, da sem temu fantu res všeč ker to tudi kaže. Ne vedno a se vidi, da mu neki pomenim tudi če gre le za prijateljstvo”. Nato smo imeli še dva predmeta slovo in angleščino, ki mi res ne gre in je ne maram. No ker je bila to prva ura smo se usedli tako kot smo hoteli jaz sem se usedla nekje spredaj, da bi lažje videla na tablo. Zraven mene pa se je usedel ta moj lepi(tako ga bom klicala). Pričakovala sem se, da se bo zraven mene usedla Ana, a jo je Lepi prehitel le zakaj. Tako se je Ana bila primorana usesti za nama. Med uro pa je Lepi nekako ugotovil, da mi jeziki očitno ne grejo najbolje. Rekel mi je da lepo izgovarjam samo, da je težava v tem, ker nimam dovolj velikega besednega zaklada. Tako se je iznenada odločil, da mi pomaga. Bila sem res srečna saj se bova od danes naprej precej več družila. “Upam, da se iz tega kaj razvije”
Kaj pa si ti bralka/bralec želiš da bi se ali da se ne bi???No mogoče se vam zdi, da je vse kar piše v tej zgodbi laž oz izmišljeno. No ni a se komu sanja kaj ni izmišljeno mogoče???? Za nadaljevanje pa rabim 5 Next -ov.
27. april 2019
Next Next Next Next Next
27. april 2019
Next Next

Next

28. april 2019
Next Next Next
28. april 2019
Next
30. april 2019
Next
26. maj 2019
Ja bom napisala nov del okej ko bom utegnila hvala za podporo res
27. maj 2019
Next Next
27. maj 2019
Next
27. maj 2019
Next
09. junij 2019
Next
09. junij 2019
Še en Next manka plis hitro ena oseba ni nextala potem bo nov del
27. junij 2019
Next
27. junij 2019
hvala bom napisala nov del pride jutri ali če se posreči že danes
27. junij 2019
Potem je zazvonil zvonec in ure angleščine je bilo konec. Sledila pa je zgodovina profesorica je bila res zakon taka mala z blod lasmi in priimek je imela podoben mocareli (ne smem povedat pravega priimka zato je kličimo mocarela). Zelo je bila zabavna in velikokrat smo si pri njej ogledali filem . Moj lepi pa se tokrat ni usedel zraven mene šel je klop nazaj očitno je vedel, da imam zgodovino rada no razen vojn ali česa podobnega. Ko pa je bil filem pa sej je nekako potuhnjeno usedel zraven mene. In ko je bilo na ekranu nekaj groznega sem se obrnila in se ga tako prestrašila, da sem skoraj padla s stola. Kmalu sem se ga navadila in, ko me je bilo strah sem se z veseljem stisnila k njemu. Potem pa je ravno zazvonil zvonec in prvega šolskega dneva je bilo konec. Z lepim sva se le še objela in šla vsak v svojo smer. Jaz pa sem doma še premišljevala o njem ker je, res tako lep, da si ne bi niti v sanjah ne predstavljala. Ja tudi kolcalo se mi je zeeelllllllllooooo sem prepričana, da je cel dan mislim name. S tako mislijo sem zvečer tudi zaspala. Pa lepe sanje tudi tebi Lepi sem še dodala.

Evo to je ta del vem, da je bil super in malo kratek je pa res lušten kajne. hehe prosim napište mlenje kaj si mislite in kaj bi lahko dodala al kar koli vse mi bo v pomoč lepo se imejte in veliko se smejte ker smeh je pol zdravja pravijo.
28. junij 2019
Next
28. avgust 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani