Elena je tega nedeljskega popoldneva bila prav slabe volje. Vse je šlo narobe, nič pa ni kazalo, da bo kaj bolje. Vračala se je z enodnevnega izleta na gore. Sama. Prijateljica Megan, ki ji je obljubila družbo za vikend in skupni izlet na goro, je v zadnjem hipu odpovedala. Menda je neka njena daljna sorodnica zbolela in morala je na pot. Kljub temu, da bo sama, se obiska gore ni odrekla. Potrebovala je nekaj časa sama zase. Novo okolje, nekaj, kar jo bo odvrnilo od vsakdanjih skrbi. In prav v gorah se je navadno počutila dovolj sproščeno. Kakor da so jo sprehodi po borovem gozdu in čist višinski zrak spodbujali in ohranjali pri volji. Včasih tudi do življenja, kot je znala povedati. Tokrat pa ji tudi samota in gora nista veliko pomagali. Vzdušlje v hotelu je bilo klavrno, moreče.
Ko se je po ozki makadamski ovinkasti cesti spuščala v dolino, je v motorju neke fiese nekaj grdo zaropotalo. Stresla se je in dobila je nenavaden, sila neprijeten občutek, strah, ki ga je čutila celo v laseh. Takoj se je spomnila, da bi lahko bilo nekaj hudo narobe in zdaj nebo mogla naprej. Zapeljala je na prvi komaj dovolj velik prostor ob cesti in zaustavila. V tistem hipu pa se je motor še enkrat grdo zatresel in ob glasnem poku takoj zaustavil. Nekaj se je dimilo v motornem prostoru, vendar se je beli dim tudi hitro polegel.
Globoko je vzdihnila in stopila ven. Skoraj mehansko je dvignila pokrov motorja in pokukala noter, čeprav je dobro vedela, da razen da pogleda ne bi znala prav ničesar ukreniti ali popraviti.

NEXT če vas zanima nadaljevanje
23. april 2013
Naenkrat pa se ji je zazdelo, da sliši zvok motorja. Prihajal je od nekod iz doline, zdajje bilo glasnejši, zdaj spet se je popolnoma izgubljal. Se morda moti in domišlja? Spet je globoko vzdihnila, v kosteh se je krepil vse prisotnejši strah. Bo noč morala prebiti v avto?
Naenkrat je zvok še enkrat paral njena ušesa. Čisto blizu je, jo je prešinilo. Pozorno je pokukala čez manjši previs, od koder je lahko videla delček ceste. In zagledala črno temno postavo na velikem motorju. Ko je voznik zavijal in ji za hip obrnil hrbet, je na črni motoristični jakni uzrla belo mrtvaško glavo. Klecnila so ji kolena. Banda motoristev, ki vlivajo strav v kosti že ko zaslišiš njihove motorje ali zagledaš oblak dima nad dolgo, vijugavo kolono. Videla pa je le enega samega. Mogoče njihov vodja, ki vozi sto metrov pred skupino?
23. april 2013
Takoj je vedela za koga in kaj gre. Tako so bili oblečeni znani črni leopardi in črni hudiči. Zlovešči črni angeli, kakorkoli se že imenujejo motoristi, ki so se, kot je velikokrat slišala in videla na televiziji, potikajo po avto cestah, vznemirjali in izzivali voznike, v obcestnih krčmah povzročali razdejanje in za sabo puščali marsikaj, za normalen svet nesprejemljivega. Nikoli jih ni ne razumela in ne prenašala. In v lastnih kosteh je čutila nekakšno sovraštvo do teh brezdelnežev in razgrajačev, ki so se zaljubili v močne motorje, največkrat znamke Harley Davidos.
se nadaljuje.....
26. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg