u42616
u42616
Heii, to ie moja prva zgodbica, govorila pa bo o skupini frendiic pa njihovih dogodiuščinah
P.S.: Kar dost je tud iz moiga lajfa
Aia, pa kr knjižno bom pisala, sej veste, d se bo dalo lepo prebrat

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Divji zvoki mojega najljubšega benda so me zbudili v sončen dan. Bil je petek in takoj sem vedela da so pred mano trije popolni dnevi žuranja. Ampak najprej je potrebno še nekaj ur pouka, danes samo 6, sedmo pa sem itak mislila zalit. Tako sem vstala in se oblekla v črno ozko majico, pinki hlače in črne all-starke do kolen ter dodala zapestnice in ogrlico. Poleg dveh pirsingov v ustnici sem si vstavila še 3 uhane v usako uho. Še zaspana sem odšla v kopalnico kjer sem se umila, zlikala in natupirala lase ter si oči obrobila s črnim eyelinerjem, namazala s pudrom in nadela lip gloss.
Tako, pripravljena sem. Vzela sem črno torbo in se počasi odpravila v šolo.

Js* :
Pred šolo so me čakale prijateljice, ravno na jutranjem čiku in vesela sem jih pozdravila.
Pogovarjale smo se in čakale na začetek pouka, ko je Sara povedala za zabavo 4ih letnikov, ki bo v soboto. Seveda smo bile vse navdušene in zagotovo bomo šle, saj smo po duši vse prave žurerke. Ko sem odšla k prvi uri sem bila vesela zaradi misli na zabavo, ampak veselje mi je hitro pokvarila učiteljica, ki mi je povedala da sem dobila že tretjo enko pri matematiki, zaradi česar sem postala jezna. Zakaj pa sploh rabimo vse to, sem glasno vprašala in učiteljico jezno pogledala. A ona se je le delala da nič ne sliši in nadaljevala. Je pa vse slišala Špela. Kako sovražim to piflarko. Takoj je začela razlagati kako pomembno je znanje ki ga dobimo v šoli in hitro sem jo utišala s grdim pogledom, zraven pa pristavila še da je navadna zabita piflarka brez življenja in me njeno mnenje prav nič ne briga.
Zaslišala sem hihitanje in zadovoljno sem se nagnila nazaj. Noben mi ne bo pridigal sem pomislila.
Po dolgočasnih urah pouka smo se s prijateljicami odpravile na kavo v bar. To smo po šoli najraje delale, v baru smo imele že celo svoj stalni prostor in tam smo se lahko pogovarjale o čemer smo se hotele. Danes je bila tema predvsem zabava in kaj bomo oblekle, seveda smo se na koncu vse strinjale da gremo skupaj po nakupih. Tako se je vsaka ustavila še doma, odložila stvari, vzela denar in šoping se je začel.
Vse imamo bogate starše, tako da denar ni težava in kmalu smo imele cel kup novih oblek.
Ob koncu dneva, preden sem šla spat, sem še vesela razmišljala o žuru in nato zaspala.
Jutri bo še dolg dan.

Aia, pa to je bl tko napisano kr nism imela časa,
Ampak obljubiim da se bom potrudla naprej

NEXT?

Meow? :)


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. marec 2011
u42616
u42616
Sara*:
Leia*:
Mia*:
Ana&Nina*:


25. marec 2011
u42638
u42638
next
25. marec 2011
next!!!!!
26. marec 2011
u39401
u39401
nextii
26. marec 2011
u42616
u42616
Dan je bil prelep. Sonce je sijalo, kar me je avtomatično spravilo v dobro voljo in kmalu smo se v parku dobile s prijateljicami. Ležale smo na travi in se smejale ter uživale življenje. Sanjarile smo o zabavi zvečer in seveda je imela vsaka željo spoznati kakšnega fanta, lepega seveda.
Pozneje pa smo spet odšle v nakupovalni center in ravnokar sem prišla iz garderobe, ko sem opazila da me opazuje nek moški. Mlad je bil, imel kakšnih 20 let in na njem je bilo nekaj kar je privlačilo moj pogled. Prihajal je proti meni in srce mi je začelo hitreje biti, nato se je ustavil pri meni, se nasmehnil in s predstavil: "Hej, jaz sem Ian."

Ian*:
Rekel mi je...

Next?
11. april 2011
Next
20. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani