Hej! Sem Anastazija in imam 15 let. V depresijo sem "padla" lani, ko mi je v prometni nesreči umrla mama. Zdaj živim z očetom in z svojim starejšim bratom Maksom.

Jaz:Moj brat:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/78/24/d1/7824d1445f5991cb49bdb67578437570.jpg
06. avgust 2016
BIIIIP! BIIP! BIIP! Ob 6.00 me zbudi budilka. Shit! 1. šolski dan je. Konec poletja in zabave.
Vstanem in odhitim v kopalnico. V sobo pridrvi Maks.

j=jaz m= mak

m: Anastazija!
j: kaj hočeš?
mridi takoj dol, ata te rabi
j: nemorem, kaj ne vidiš da se urejam?
m: takoj moreš priti!
j: okej okej, prišla bom no!
Pogledam se v ogledalo in odhitim iz kopalnice. Zdrvela sem po stopnicah in zagledala mojega očeta,ki me je zmedeno gledal

j: zakaj me rabiš?

o: pismo je prišlo... za tebe

j: (začudeno za.. mene?

o: ja, za tebe.

j: daj mi sem

o: od koga je?

j: ne vem. Daj mir

Odhitela sem v svojo sobo in počasi odprla pismo pisalo je:
Draga Anastazija Koprivnik,

Včeraj sem prebrala vaš blog,ki me je popolnoma navdušil. Zato vam ponujam sodelovanje z našim podjetjem SUPER BLOGERKA. Sodelovanje z nami bi vam prineslo več ogledov in z tem tudi zaslužek! Če bi radi sodelovali mi prosim to pošljite na moj mail, da se lahko dogovoriva o sodelovanju.
Lp, Brigita iz Super blogerke
Osuplo gledam v bel list paprija. Sodelovanje? Kakšno sodelovanje? Pismo skrijem pod pojšter in se oblečem ter naličim. Potem sem pograbila nahrbtnik in odhtiela v šolo.
1. ura: matematika pri gospodu Smithu- kakšen dolgčas!

Pri malici se vsedem zraven Emily- moje najbolše prijateljice. Nakladala mi je nekaj o poletju in o fantih, jaz sem pa samo razmišljala o pismu in o tem, če bi sprejela ali zavrnila.
Next?
06. avgust 2016
Nexttt
06. avgust 2016
Nexttt
07. avgust 2016
nextam
07. avgust 2016
Ko je bilo pouka konec sem odhitela domov in šla v svojo sobo. Izpod pojštra sem izvlekla pismo in ga še enkrat prebrala. Premišljevala sem kako bi lahko zaslovela po svetu z tem sodelovanjem. Koliko youtuberjev in blogerjev je z sodelovanjem zaslovelo- ogromno. Še vedno nisem mogla verjeti, da bi med njimi lahko bila jaz. Ampak kaj če je to šala? Kaj če jeto laž? Kaj če hočejo samo moj denar in potem iz tega ne bo nič??? Vsedla sem se na posteljo in odprla svoj laptop. Vpisala sem se na svoj mail in kliknila napiši sporočilo.

<anastazija.koprivnik@mojmail.com>

Pozdravljena gospa Brigita,

Prejela sem vaše pismo in sem zainteresirana v sodelovanje z vami. Zanima me samo o kakšnem sodelovanju se to gre?
Lp, Anastazija Koprivnik
Še enkrat sem prebrala mail. Nisem vedela kaj naj naredim? Ali naj pošljem? Pogledala sem na tipkovnico in pritisnila tipko send (pošlji).

Srce mi razbija. Kaj če je hec? Kaj če me bojo ugrabili? Naenkrat prileti kamenček v mojo okno. Zazrem se proti oknu in se mu počasi približam. Pod oknom stoji Simon- fant, ki mi je všeč že od 6. razreda. Pomaham mu in odprem okno.
j: hej
s: hej. Nekam zaskrbljeno izgledaš
j: kaj? ne amm samo amm jaz sem amm... utrujena. Ja, utrujena sem
s: okej? amm mislil sem, če bi prišla na sprehod... no, če si preveč utrujena ne rabiš
j: ne, grem z tabo. Nisem preveč utrujena. Se dobiva spodaj.
s: ok

Odhitela sem po stopnicah v spodnje nadstropje in sem si obula čevlje. Odhitela sem ven proti Simonu. Pogledal me je od glave do peta in se nasmehnil.

j: čemu se pa smejiš?
s: nič, samo woow kako si lepa

nasmehnila sem se mu in pogledala v tla. Zardevam! Zardevam!! Čutila sem toploto v mojih licih ki se je samo še stopnjevala. Počasi pogledam proti Simonu in moja lica se počasi ohladijo. "hvala" potiho rečem in začnem hoditi. Simon steče za mano in se sprehodiva do bližnjega parka. Vsedla sva se na klop in Simon mi povije roko čez ramena. Počasi se nagne proti meni in me poljubi. Najboljši občutek na svetu! Nežno me pogladi po laseh, jaz mu pa vračam poljube. Tako sma bila nekaj časa. Nato se nežno nagne nazaj in me pogleda "kako si lepa" mi reče in se nasmehne. "hvala" rečem in ga še enkrat poljubim
07. avgust 2016
Awww kok kjut.. nextt
14. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani