O.K... to je moja prva zgodbica in komentirite kritike, kopmlimente, sam da jo probam izbolšat.
p
_________________________________________________________________________________________

A nej pišeem slovnično al v slengu? prvič bom kr v slengu...


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. julij 2013
u140958
u140958
next
24. julij 2013
ok trajal bo neki časa ker se mi je vse zmešal tko da uredim da bojo slike zravn
SORYYY next bo tudi kratek za uvod
24. julij 2013
hejj! js sem Jenny Gray. No, usi me kličejo Jen, še najbol pa moja naj naj naj frendica Aaliyah Sanchez, njen vzdevk pa je Ali.Obe sva stari 16 in si vse deliva, včasih celo fanta..ampak tokrat ne. ona ma fanta, jaz pa sanjam o njem ime mu je Reece. ampak seveda mi ne manjka problem. ona. z Ali jo sovraživa ime ji je Lauren.. seveda nama ne privošči ničesar, vse nama poskuša vzet...

Moji starši so zeloo bogati in morm priznat da me kar razvajajo. ampak nisem razvajena..
Hodim u normalno šolo mam NEnormalno bff...ampak kot usaka najstnica bi rada živela s Ali, šla na koncerte, uživala vsak daan!
Ampak na žalost sem obtičala tukaj.
Zjutraj je Ali prišla pome in sva šli v šolo, ampak danes ni biu navadn dan. Reese me je vedno gledal, čeprov mi je blo všeč je blo čudno.. pri tretji uri mi je Ali dala listek in se zahihitala. ko to naredi vem da je nekaj velikega in da me bo presenetilo. Pisalo je:
Prosim pokliči (telefonska številka) upam da bi šla kasneje v slaščičarno -R
ker ne poznam v razredu nobenega z imenom na R razen Reesa, sem mislila da me Ali heca. Da bi se prepričala sem ga pogledala in on se je le skrivnostno nasmehnil in zardel..
potem sem napisala JA in mojo telefonsko številko.

komaj sem dočakala konec pouka in sem šla do reesa mu rekla da pridem čez pol ure, odtekla se domov preoblečt on je šeu v svojo smer proti domu, verejtno da se pripravi..
bila seem zelo živčna in takrat sem rabila Ali da mi izbere obleko. Nekako sem jo izbrala..
Ko em prišla pred slaščičarno je Reese že prihajal. bila je zeloo luštkana in čudila sem se kako to da je nisem prej opazla. Usedla sva se zunaj in naročila sem 3 kolačke& kakav. Ker me je Reese čudno gledal sem rekla naj raje samo enega- pa me je prekinil in rekel da so mu všeč punce ki jih ne briga samo teža. V trebuhu sem zažutila metuljčke in potem sva si delila en kolaček in pogovor z njim je bil krasen. Ko sem mu začela govoriti o nečem me ja na hitro poljubil, jaz pa sem mu vrnila poljub. Bil je moj najsrečnejsši dan.

Naslednji teden:
Šli smo kampirat s šolo.. jaz sem seveda bila v šotoru z Ali ona pa je poskrbela, da je bil Reese v naslednjem šotoru. Zato jo imam rada! ko sem izvedela sem jo objemala tri ure, saj takrat sva z Reesom že parkrat šla ven in sva že skoraj hodila. SAmo v šotoru nasproti je bila Lauren. Zakaj me ta punca sovraži? in se spogleduje z Reesom?!
Na vrsto je prišel ples v maskah
na žalost so lahko šle le punce skupaj in fantje skupaj zato se nisem mogla prikazati z Reesom.
24. julij 2013
zapiraam temo ker nemorm dajat slik.. :'(
24. julij 2013
sej je vseen piš kr fajn pišeš
30. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani