Pišem noro izmišljeno zgodbo, ki se bo vrtela o petnajstletni punci, ki se bo slepo zaljubila, doživela več neverjetnih stvari,... Njeno življenje so prave sanje ali pa nočna more...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odhajala sem iz šole. Bila sem zelo besna, ker me je naša zlobna učiteljica zalotila, ko sem si z Emmo dopisovala kakšna je naša učiteljica. Kar videlo se je, da mi je učiteljica napovedala vojno. Ker so na listku pisale res grozne stvari o njej. Ampak ne bi se zmenila o tej stvari, če moji starši ne bi bili najbolj strogi starši ever. Saj sem jih imela še kar rada, ampak popuščala res nikoli nista. Vedno sem dobila zelo strogo kazen, ker sem dobivala zelo slabe ocene. Ponavadi 3, 4 malo kdaj pa 5. Če je bilo res hudo sem dobila 2, tedaj pa sem lahko pozabila na zabavo. A moja starša bi se pač morala sprijazniti, da sem pač dekle, ki se vedno hoče zabavati, hodi na žurke, v klube in podobno...

Sem Patricia, za frende Paty.


Imam super BFF: Emmo


Jessico


in Lucy


Emma je super punca, dobra z nasveti, nikoli te ne zapusti, rada ima zabeve in podobno...
Jessica je prava mačka, omreži vsakega fanta in še veliko stvari...
Lucy pa je prava faca. Njo res nič ne premaga o norih idejah. ; )

No šla sem v park, ker sem se bala iti domov-k staršem (nastala bi katastrofa) Ulegla sem se na travo, ker potrebovala malo svež zrak, da bi se sprostila. Čez nekaj časa pa je prišel do mene nek grd, močan moški, me prijel za roko (in to zelo močno), me pritisnil ob neko steno in me začel na silo poljubljati...

Se ti zdi za enkrat v redu?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. junij 2013
u82298
u82298
next
04. junij 2013
rabim še več nextov.
04. junij 2013
next
04. junij 2013
neeeekšt
04. junij 2013
next
04. junij 2013
Oprostite, zdajle sem hotela že objaviti, ampak je vrglo dol in se mi je vse zbrisalo Bom jutri šla še enkrat pisat.
04. junij 2013
u47327
u47327
Danesss
05. junij 2013
ok,upam da ga boš danes napisala,ker mi je 1. del zelo všeč
05. junij 2013
Ok, zdajle grem na Microsoft pisatm Ssaby tist daness bom razumela kot next hvala vsem
05. junij 2013
Ogabno. Njegov poljub je bil oduren in zato sem mu primazala klofuto. Saj si je zaslužil sem si rekla, on pa me je s svojimi debelimi rokami prijel za moj vrat. Davil in davil me je, jaz pa niti dihati nisem mogla. »Mrtva si!« Je zakričal in me še bolj močno davil. Bila sem na robu svoje smrti, če tisti trenutek ne bi mimo prišel lepotec.

Bedaka je udaril z debelo palico, tako da je omedlel. Bila sem rešena. Z veseljem bi se vstala in ga objela v zahvalo, ampak nisem imela moči. Povedala sem mu kje živim in pospremil me je domov.

Jaz si sploh nisem želela domov, ker sem vedela kaj bo. Preden sem vstopila v našo vilo sem se zahvalila prečudovitemu lepotcu za pomoč. Sploh nisem upazila, da mi je v žep zatlačil listek z njegovim imenom in mobilno. Utrujeno sem vstopila v hišo. Starša sta stroga stala pred mano in me nadrla kje sem hodila. Vse sem jima povedala. Bila sta tko jezna, zarad tistega z učiteljico, da sta me kar v sabo zaklenila in mi zabičala naj se grem takoj učit, brez računalnika, TV-ja, večerje, kopanja v našem velikanskem bazenu,... Ker se nisem marala učiti sem kar zaspala.

»BRRR, BRRR,« me je zjutraj ob 7.30 zbudila budilka. Ojej, zamudila bom! Oblekla sem si to obleko. Skakala po eni nogi do vrat, ker sem si zraven vlekla pegice. Pripravila zajtr, moj najljubši-palačinke. Stekla do vrat, si vrgla torbo na hrbet in stekla na cesto v šolo. Pogledala sem na svojo ura na telefonu. Ura je bila 5 min do 8. »Fak, zamudila bom.« Tekla in tekla sem proti semaforju, ampak joj, rdeča luč za pešce, cesta polna avtomobilov. Ura pa 6 minut čez 7 uro. Sem že zamudila 6 minut. Učiteljica mi bo dala goro domače naloge. Bila sem že pred šole, ko sem zaletim v nekega fanta. »Ej ti bedak, umakni se!« Pogledam gor in vidim, da sem se zaletela v tistega lepotca, ki mi je zadjič pomagal. Rekel je, da mu je ime Tony. »Tony, Tony♥,« sem skoz med poukom pisala njegovo ime. Učiteljica mi je seveda dalo goro DN-domače naloge. https://www.radio-odmev.net/show_image.php?slika=knjige.jpg&resize=300&dir=1 Emma, ki je tudi moja sošolka pa me je vprašala, če sem se zaljubila, da skoz pišem Tony v svoj zvezek. »Kje pa. Ti bom po pouku vse povedala.« A pouk se je vlekel kot sir na pici. Kar zaspala sem med pisanjem.

Emmi je itak vedno dobro šlo pri pouku, itak bom prepisala iz njenih zapiskov. »Jutri bo test,« je rekla učiteljica. »Gospodična Patricia, ponovi kaj sem rekla!« »Aaa,« sem zazehala. »Da jutri odpade pouk, zato gremo lahko pozna zvečer na žurko in po klubih,« sem si hitro nekaj namislila. Udarila me je s svojo palico po prstih in zakričala: »Eno ura boš vstala po pouku in se učila današnjo snov!« Problem je bil v tem, da si sploh nisem nič zapisala. »Beda...« Nič zato, samo pretvarjala sem se, da se učim, v resnici sem naskrivaj poslušala glasbo na telefonu s slušalkami. Na mojo srečo pa je učiteljica kmalu odšla in lahko sem pobegnila iz šole. Tako, da nisem bila kregana še od staršev. Jim bom pač rekla, da se je pouk za pol ure zavlekel. Ko sem prišla domov sem poklicala Emmo, da bi jo prosla, da pride k meni in mi da svoje zapiske, ampak Emma je bila vsa iz sebe. Celo jokala je po telefonu...

Next? Se vam zdi zanimivo? Preveč slik?
05. junij 2013
Oprostite za pomoto, ker sem dala 2x isto sliko, 1. sem mislila to:

05. junij 2013
Ko dobim 4 nexte nextam!
05. junij 2013
next
06. junij 2013
next
06. junij 2013
next
06. junij 2013
u47327
u47327
NNEEEXT

NEXXXT

So že 4
06. junij 2013
next
06. junij 2013
zakaj pa nobeden ni odgovoril na moja vprašanja? kako naj vem, da res berete, morda ste sam tolk prijazni in sam next napišete, ker nočete, da bi bila žalostna.
06. junij 2013
Okey bom jaz odgovorila na vprašanja!
Super je. Pa všeč so mi slikce, drgač je pa zlo zanimiv to, da ti kr hitr napiš.
06. junij 2013
okej. hvala ti Katja!
06. junij 2013
Nzk. Zdej pa hitr napiš, ker me res ful zanima.
06. junij 2013
u82298
u82298
se strinjam t Katjo
06. junij 2013
u92589
u92589
next
06. junij 2013
next
06. junij 2013
Pogovor:
P: Kaj je, zakaj jočeš? Ali je kaj narobe?
E: Ja je!! (mi je jezno zabrusila)
P: Kaj je? Zakaj se dereš na mene?
E: Danes je moja sestra Leila hotela iti k tebi. A jo je na poti k tebi zbil avto...
P: O ne!!! Leila... Počakaj, ali misliš, da sem jaz kriva za to?
E: Ja, ker jo je tvoj oče povozil!
P: AAAAAA, kaj!!? Ne verjemam ti! Oče mi ni nič povedal, seveda, da ne bi povozil Leilo.
E: Kar vpraš ga, če ne verjameš...
P: Seveda, da ti ne! Takoj ga grem vprašat!
Stekla sem iz sobe do vrat njune sobe, tam pa zagledam to:Nisem mogla verjeti, da moj oče tepe mamo v njuni spalnici. »To je zato, ker si najini Patricii hotela povedati, da sem povozil njeno prijateljico Leilo. Nisem mogla verjeti. Oče je odšel iz spalnice, ampak na sreči skozi druga vrata. Še sreča, da me ni videl kako gledam ubogo mamo. »Mama, takoj se moreva odseliti, čim dlje od očeta!« Mama pa mi je odvrnila: »Ne moreva srček, brez očeta ne bi imele denarja niti za hišo.« »Prav imaš, umrli bi, ampak z očetom boš ti. Kaj pa, če bi ukradli očetov denar?« »Opazil bi. Počakajva malo, morda se bo pa še našla rešitev. Pa ne nič rečit očetu, ker bi me ubil, ker te ima najraje na svetu in ne bi prenesel, da si ga zapustila.« Mami je imela prav, zato sem odšla v sobo in jokala.

Oče mi je vedno pomenil ogromno, pa mi je to naredil... Kako je mogel? Sovražim, sovražim ga!!! Emma je prišla k meni, ker se mi je hotel opravičiti, da me je tako nadrla, ker je pravzaprav kriv moj oče, ne pa jaz. »Paty, prišla sem se ti opravičiti, nisi ti kriva, ampak tvoj... Paty kaj je?« Bila sem vsa objokana, ko je v mojo sobo prišla Emma. »Oče tepe mamo, pa še tvojo sestro je povozil...« »Saj je okej, ti nisi ničesar kriva, dobro dekle si,« me je hotela potoložiti Emma. »Ne pa nisem. V sebi imam očetovo kri. Kaj če bom taka kot on.« Emma se je začudila, nato pa rekla: »Če je tvoj oče morilec, še ne pomeni, da si ti taka. »Ampak oče mi je bil vedno za vzgled, kako je lahko tak?!! Sovražim ga!!!« »Pomiri se. Nisi mi še povedala, kako je ime fantu v katerega si se zagledala.« Pomirila sem se in rekla: »Nisem se zagledala. Čeprav je tak lepotec. Lej, še listek svojega imena in mobitelske mi je dal.« Vzela je listek na katerem je pisalo:
Michael
051857636
Zraven pa je bila še njegova slika:


»Wauu, kakšen lepotec, pazi, da ga ne izpustiš iz rok. Pošlji mu sporočilo, če bi se dobila na bazenu, ki je zdaj v mestu. Baje je prečudovit in romantičen bazen, tako kot je Pariz. »Ne vem no... kaj pa če mu nisem všeč? Samo osramotila bi se pred lepotcem.« Emma pa je vstrajala: »napiš mu SMS!« Zato sem mu napisala:

Hej.
A bi šla skupaj na bazen, ki je v mestu? Danes, čez 1 uro. V zahvalo, ker si mi pomagal.

On pa mi je čez nekaj trenutkov odpisal, da z veseljem in da pride po mene. Bila sem presrečna in hkrati čist na trnih. »Kaj naj oblečem, kako se naj naličim? Ojej, saj mam še sam 59 min. Ojej!« Emma pa se mi je smejala. Šla sem se uredit. Na koncu sem izgledala takšna:Next?
06. junij 2013
nekštttttttt
06. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeekšt
06. junij 2013
next!!!!!!!!!!!!1
06. junij 2013
next
06. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg