Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u199774
u199774
Sem Nina pisala bom o eni punci Emily.
V šestem razredu sem imela fanta po imenu James.
Nobenmu nisem povedela zanj a en dan sem mu kazala moje slike za rojstni dan in v trenutku je rekel da mora it naenkrat potiho reče zbogom nato me ni več kontaktiral.
V sedmem pa se jeto razkrinkalo saj me je dražila moj naj srovražnica Madison.
A ko sem izvedela da je Madison njena sestrična sem šlak njemu doov in mi odpr vrata jaz ga samo pogledam v oči in zbežim od tam . V 8 razredu se je pa začela nova ljubezen zaljubila sem se v svojega
Sošolca Daniela.
Jaz:

Daniel:

James:

Madison:

19. september 2015
nexttt
ful dobrr
19. september 2015
u199774
u199774
Hvala
19. september 2015
np
19. september 2015
u199774
u199774
Mogooče še en next potempa dam gor
19. september 2015
u199774
u199774
Tako mi je vedno bolj bil všeč a sem se mogla ukrotit ko sem izvedela da sta madison in dajiel par sem stekla takoj domov zaklenila hišo nato pa še sem se zaklenila v sobo.
Jokala sem in jokala nato mi je zazvonil telefon bila je Katrin ona je bila eno leto starejša od mene.in sem ji vse povedala nato mi je rekla naj si dam slušalke v ušesa in dam svojo naj pesem:
tako sem zaspala na srečo je bila jutri sobota mama je končno prišla domov iz popotovajja in zraven prinesla pico mama je zakričala
j-jaz m-mama
m- Emi prid dol pico imam
j že pridem na to sva si postregle
Med jedjo je prekinila mama.
m preselile se bova.
j kam kdaj?
m norveška ju3.
Grem si pakirat zavriskam in odhitim v sobo.
20. september 2015
u199774
u199774
Moj opis
Rjave oči rjavi lasje 13 let
Hobi muzika pisanje muzik video igrice
1 krat fanta in mogoče nikoli več.
Najajši imam mojega mačka tintina in psa bonbon.
20. september 2015
Nexttt
20. september 2015
u199774
u199774
hvala
slena.krdf in ilove_vampire da nextata mojo zgodbo.
takoj sem poklicala katrin in ni se mi javla ila je z svojim fantom še enkrat jo pokljičem
in končno se mi je javila
j-jaz k-katrin

j- ugani kaj ugani kaj???
k-kaj a si koga spoznala ??? kak ime opis vse povej!!!!!!!!!!
j-nee... jutri se bova z mamo preselili na norveško!!!!
k-kaj! a ti to resno!?!
j- ja!
j- še eno vprašanje si z svojim fantom???
k- hm.. ne
j- živijo Rick
r-živjo
j- ej moram it pakirat stvari.
k- ok bye!
j-čao

spakirala sem si vse in vse spravila v 3 kovčke
misla sem si
ZADNJIČ V TEJ ŠOLI!!!!!
končno nikoli nebom več videla madison, james...
a tudi nikoli več nebom videla
ne danijela in tudi ne katrin crying
23. september 2015
Neeexttt
23. september 2015
Nextttttttt
23. september 2015
u199215
u199215
neeeeeeeeeeeexxxxxt
24. september 2015
u199774
u199774
havla mojca<3forever da berš mojo zgodbico

spakirano imam to je supr
o fak danes je razredna ura 100 % bodo učitli povedali
tako sem šla v šolo
oblekla sem si to:

da bi naredila vtis na danijela
a ko sem prišla v šolo ( hodim peš)
zagledam madison kako je padla in ima potolčene kolena takoj sem stekla tja in ji pomagal vstat takoj ko sma prišle v jedilnico se je vsedla na stol in kuharice sem prosla za led in ji umila koleno in jo nežno pritisnila na koleno in ji gor povila in sva se odpravile do učilnice kjer sem mi je zahvalila in katrin je naju pogledala in pomagala da se je vsedla na stol učiteljica je to videla in priekla tja
k- katrin j -jaz m-madison u- učiteljica
u- kaj se je zgodilo??
j- videla sem madison kako je se spotaknila ob stopnice in sem ji vse da se je bo zacelilo v kakšnem mesu ali 2 mescih
katrin je to opazila naju in nama prišla pomagat
u- še dobro da te imamo Emly...
pogledala se jo in je utihnila.
nato je učiteljica šla po učenke in učence
m- zakaj si to naredila
j- zato ker sem dobrega srca in danes se mogoče vidiva zadnjič.
madison je se začudila in jaz sem ji šla previjati nogo
tako so pritekle noter madisonove prijateljice in me videle ko ji previjam in se začelae so me naganjat stran a jih je madison ustavila in jim razložile takoj so prišli fantje not in videli kako nosim krvave robčke niso vedeli zakaj takrat je prišla učiteljica in mi rekla naj pridem naprej in rekla da ima veselo in žalostno novico
ko je začela razlagat veselo novico sem se nasmehnila
in ko je začela razlagat kako je bilo meni fajn v tej šoli je niso razumeli pogledala sem dol in učiteljica je rekla da zapuščam šolo in to domovino ter da se bom preselila na norveško. madison je me pogledla in rekla KAJ!!!
PA SAJ MI JE DANES REŠLA ŽIVLJENJE DRUGAČ BI TOTALNO IZKRVAVELA!
začela sem jokat!
učiteljica je rekla v solzah naj se poslovimo in se postavijo v vrsto tako je prišla do mene prva katrin in sva začele jokat na to je prišla madison in se dobro poslovile
tako je nazadnji prišel danijel

kaj se je zgodilo?
ali jo je poljubil ali kaj takšnega???
24. september 2015
u199215
u199215
nexxxt vrjetno se je poslovil od nje al pa ji rekel da jo ljubi pa sta se poljubla
24. september 2015
u199774
u199774
učiteljica je rekla v solzah naj se poslovimo in se postavijo v vrsto tako je prišla do mene prva katrin in sva začele jokat na to je prišla madison in se dobro poslovile
tako je nazadnji prišel danijel. Pogledal me je v oči in jaz njega putem sva si segla v roko
ima jih tako mehke jaz sem jih mela nalakirane
nohti:

nato sva se objela tako kot vsi drugi

tako sem mirno preživela dan
25. september 2015
u199774
u199774
v šoli
25. september 2015
u199215
u199215
nexxt!!!
27. september 2015
Nneeexxxttt
02. oktober 2015
NEEEXT
+NOVA BRALKA
02. oktober 2015
u199774
u199774

z katrin sva odšle proti mojem domu saj me je še čakal 1 kovček za spakirat.
pakirale sva približno 1 uro dokler ni prišla moja mama domov in prinesla iz mc donalsa hrano pa tudi povedala je da je čez pol ure poslovilna zabava! z katrin ko sva slišali zabava sva se razveselili hitro sva odirjali v mojo sobo in iz kovčka potegnli 2 obleki oblekli sva se in odšle dol ker je bil petek je katrin poklicala starše če lahko prespi pri meni in so se strinjali 5 min še do zabave in mama je pridrvela v dnevno sobo in povedala da pridejo najini sošolci ker sem povedala moji mami da sva se z madison pobotale zato je jo tudi povabla končno pozvonil j zvonec z katrin sva odhitele k vratom in zagledale...
03. oktober 2015
u199215
u199215
neeeext!!!!
03. oktober 2015
u199774
u199774
končno pozvonil je zvonec z katrin sva odhitele k vratom in zagledale sva nobenga?? čudno ampak takoj sva vedele da je potekgavščina zato sva se delali da sva šli nazaj v resnici pa sva še stale pri vratih spet je pozvonilo takoj sva odprli vrata in zagledale madison in prijateljice ki se približujejo nama takoj smo se pozdravle zaslišala sem dihanje in škripanje vrat takoj sem opazla fante ki so me hotli prestrašit zato sem madison in prrijateljicam nakazala naj si naj si pokrijejo uhe splazla sem se za njimi in zakričrla vsi so se prestrašli in padli na rit začeli smo se režat ampak 3 fantje so mankali Danijel žiga in Tim pogledala sem nazaj in videla 4 sence smo malo 4???
približevali so se prepoznala sem samo 3 sence to so bli fantje a gdo je bil 4!???
fant ki ga nisem uspela prepoznat je opočasnil tempo prvi je prišel z brega žiga nato danijel in tim nakoncu pa...

Bil je James! takoj sem šepnila madison če ga lahko prebutam dovolila je šla sem nasproti njega in ga pehnila v sej veste sklonil se je vžgala sem ga po hrbtu in se začela dret nan!
KAKO SI UPAŠ SEM!!!
VEŠ DA TE SROVRAŽIM!!!
ODIDI ZDAJ ! NIKOLI TE NOČEM VEČ VIDET JASNO!
čakala sem na odgovor vsi so me gledali kaj počnem imela sem solznate oči a glas sem imela strog!odgovoil je "ja" in pobegno na hrib daniel me je gledal kot da bi punca prvič pretepla fanta. vsi so me gledali jaz sem rekla KA BULITE! in sem začela jokat in teč v hišo katrin je tekla za mano sobo sem imela kjer je hrib in cesta slišala sem madison ki je kričala nad fanti...
03. oktober 2015
u199215
u199215
neeext
03. oktober 2015
u193176
u193176
next dobra zgodba
07. oktober 2015
u199774
u199774

MADISON

videla sem kako ga je emliy prebutala in nato rekla KA BULITE! stekla je v hišo za njo pa karin
začela sem se dret
j jaz d dnijel f fantje
j PA KAKO SI UPATE GA PRIPELJAT SEM!!!!! NEVESTE DA JE TO NJEN PREJŠNI FANT!!!!!
d PA ČE JE REKEL DA JE NJEN FANT!!!!
m ko ga dobim v roke bo že on videl!!!
m zaj pa se ji boste se opravičli jaz bom pa poklicala jamesa SE RAZUMEMO!!!!

fanti so stekli not in tudi punce sem nagnale not
poklicala sem jamesa
j jaz js james
j- KI SI DA TE UBIJEM PODGANA!!!!
js- počasi no ka zaj jo že braniš???
j- ja če nebi bilo nje nebi danes preživela !!!! ti TROL!!! in ti si jo zaj zabodel v srce!!!!!!!!!
js- a ti to resno???pridi na hrib in mi takoj razlloži!
odšla sem na hrib in zagledala jamesa ki stoji...
07. oktober 2015
u199215
u199215
next
07. oktober 2015
u199774
u199774
1 še pa nextam!
07. oktober 2015
u193176
u193176
next