Udeležila se ga bom tudi sama. NE MISLITE DA BOM UCENJEVALA ZASE V PRID! NA KONCU ODLOČI MED IGRALSKO GLASOVANJE.
Pravila :
-krvava
-originalna
-strašna
-odlična
-zanimiva
-fantaziska

Imejte se krvavo dobro >
26. junij 2016
Blood of the Vampires

Kar na enkrat se zbudim sredi temne noči... Vsa sem zadihana in prepotena...Slišim samo dihanje in bitje lastnega srca kot bi me nekdo preganjal po celi hiši. Zaslišim krik, da se mi skoraj razpara bobnič v ušesu. Krik, ki se ga bi vsak usmilil krik ki prosi usmiljenja tolažbe in ljubezni. Zdrznem se in pohitim pogledati v sobo moje starejše sestre Hannah. Zagledam le razbito okno razparano odejo in z krvjo napisano :

HELP ME MARY ...
Potem je bilo na veliko razpackano napisano :

Vampires*

In velika luža krvi z roko iz mesa in krvi .

ČEZ 10 LET..

" Mary smrklja takoj dol in pripravi čaj " Se je zadrla Madam Beluse. " In moji hčerki Bolones prinesi "Moon tee by bee" HITRO " Se je drla Madam....
26. junij 2016
Nekega večera moški stopi v hotel in gre do recepcije. Tam prosi za sobo in prijazni receptor mu izroči ključ. Moški že želi oditi,ko mu receptor reče: "Zraven vaše sobe je na hodniku še ena soba, ki na vratih nima številke. Nikoli ne trkajte na ta vrata in nikoli ne poskušajte priti v sobo." Ker je bil moški utrujen od dolge poti je le pokimal in se odpravil do svoje sobe. Ko je stopil na hodnik je res opazil dve sobi, eno s številko na vratih, ki je bila njegova in drugo brez številke, nasproti njegove. Moški je utrujeno odšel spat, čeprav ga je moćno zanimalo kaj je v sosednji sobi.
Naslednjo noč sklene, da bo pokukal v sosednjo sobo. Ko stoji pred vrati poklekne na kolena in oko prisloni na ključavnico. Vidi notranjost prostora. Vidi sobo, enako njegovi. V kotu vidi čudovito mlado žensko bele poti. Z obrazom je obrnjena stran od njega. Moški pommisli kako je čudovita in kako jo želi imeti. Skoraj že potrka na vrata, ko se spomnui opozorila receptorja.
Naslednjo noč si želi moški ponovno videti žensko. Poklekne pred vrati njene sobe in pogleda skozi ključavnico. Tokrat vidi le rdečo. Rdeča barva je vse kar lahko vidi, zato si misli, da je ženska pokrila ključavnico z rdečo obleko, ker je sumila, da jo opazuje. Moški želi potrkati, toda zopet se spomni opozorila. Sklene, da bo naslednji dan vprašal receptorja kaj je s to sobo.
In res, naslednje jutro mož stopi do recepcije in vpraša" Kaj je v tisti sobi poleg moje?"
"Pogledal si noter, kaj?" ga vpraša receptor. "Povedal ti bom zgodbico. Neke noči je v tisti sobi mož brutalno umoril svojo ženo. Njen duh še vedno živi v tisti sobi. Je popolnoma bela. Ima belo polt, bele lase,..razen njenih oči. Te so redeće.
26. junij 2016
Nisem čist razumela a js to zgodbo objavim al ne, al bi mogla nadaljevanje objavit a kako...
26. junij 2016
Ja Next super je malo dodelaj in si eden izmed prvih in zelo dobrih pisateljov grozljivk na tekomocanjem
26. junij 2016
Next....

"Že hitim madam Beluse za sestro imam čaj že narejen" Se zaderem. "Končno...in no pošta je prišla zate" Je histerično zamomljala madam.
"Oh super hišo sem dobila.. IN ... jutri se lahko vselim!" Sem se razveselila. "Glede tebe histerična debela ženska in tvoje "Srčkane" Debele nesramne sestre pa se raje poberita iz mojega življenja saj imam svojo hišo! HA!"
In res sem se odselila od moje tete in odšla živet v veliko staro hišo.
Ko sem prišla sem se ulegla in zaspala saj se je že večerilo ko kar na enkrat se zbudim in zagledan tako stvar:

Bila je ženska okrutnega obraza iz zob ji je kapljala kri. " Sveža mlada kri...Meso sveže arome..Mmmmm..." Je laskavo dejala. To be continu..
26. junij 2016
Pač te zgodbice js ne morem nextat ker je to to. Jaz poznam samo tko kratke a veš? Al ah vseeno objavljam ker jih veliko poznam
26. junij 2016
Ja super ja seveda! VSE IMAŠ DA GREŠ LAHKO NA TEKMOVANJE
26. junij 2016
Hvala bom objavila kmalu še kakšno
26. junij 2016
Nekega večera sem bil sam doma. Gledal sem film na televiziji, ko je bil program prekinjen zaradi opozorila, da je na prostosti zloglasni serijski morilec in, da je možnost, da se skriva na območju kjer živim tudi sam. Podali so njegov opis, potem pa spet predvajali film, ki sem ga gledal. Pogled mi je vsem zdrsnil na okno za televizijo. Od šoka sem zmrznil. Bila je zima, toda mraz, ki me je spreletel je bil posledica groze in strahu. Zunaj na našem vrtu sem videl možaka, ki je ustrezal opisu morilca. Pograbil sem telefon in vtipkal številko policije. Preden sem pritisnil tipko "kliči" sem zopet pogledal proti oknu. Moški je bil bližje, zdaj se je režal kot norec, v roki pa je držal nož. Od groze sem izpustil telefon, ko sem opazil, da mož ne pušča stopinj v snegu. V oknu sem videl le njegov odsev.
..........................................................................
Oče in mama dveh otrok sta se odločila, da si bosta privoščila oddih. V zadnjem trenutku sta poklicala varuško, da bi pazila na otroka.
Ko je ta prišla, sta starša že odšla, ptroka pa sta spala. In ker varuška ni imela dela se je odločila, da bo gledala televizijo. TV je želela gledati v dnevni sobi, kjer pa se televizija ni hotela prižgati, zato je poklicala lastnika, če lahko gleda televizijo v njuni spalnici. Oče,s katerim je govorila ji je dovolil. Varuška je imela le še eno željo. " Zunaj na vrtu zraven okna stoji kip in malce mi je neprijetno saj izgleda kot, da bi me opazoval. Lahko pokrijem okno z odejo ali čem podobnim?"
Linija je bila za nekaj sekund tiha, potem pa se je le oglasil oče s katerim je govorila po telefonu. " Vzemi otroka in pojdi iz hiše k sosedom. Z ženo nimava pred oknom nobenega kipa" je dejal.
Tri minute po klicu je policija prispela na dom. V dnevni sobi so našli varuško in oba otroka v mlaki krvi, brutalno razkosane.
26. junij 2016
Scray Kull še kaj napiši in slike dooday plis
26. junij 2016
Ali bi bila moja naj prijateljica če si punca na igre 123? Ful fajna se mi zdiš pa take fore
26. junij 2016
Ja, zakaj pa ne? Ha ha. Pa men je Harry Potter tut kul
26. junij 2016
Bilo je 17.3. 1992, ko je poročen par najel varuško, da pazi na otroka. Bil je večer in varuška je v kuhinji gledala TV, medtem, ko je otrok v zgornjem nadstropju spal. Kmalu zazvoni telefon in varuška se javi. Na drugi strani ni slišati ničesar zato prekine. Kmalu telefon spet zazvoni, toda zdaj na drugi strani sliši le grozljiv smeh. Prekine. Telefon kmalu spet zazvoni in tokrat moški glas na drugi strani reče: "Si že preverila kako je z otrokom?" Varuško je strah zato prekine in pokliče policijo, ki pa ji ni morala pomagati, saj ni bilo dokazov, da ji nekdo grozi. Rekli so le, da če bo moški spet poklical naj se oglasi na telefon in oni bodo izsledili klic. In res, čez dobrih pet minut se varuška javi na telefon in moški glas jo zopet vpraša, če je že preverila otroka. Varuška ne odgovori, pa tudi prekine ne, da bi lahko policija izsledila klic.
Kmalu jo je poklicala policija in ji rekla naj nemudoma zapusti hišo, saj se klicateljev telefon nahaja v zgornjem nadstropju, v otroški sobi.
Ko je prišla policija so v otroški sobi našli mrtvega otroka in moškega v omari.
26. junij 2016


One, Two Freddie's coming for you,
Three, Four, better lock your door,
Five, Six, grab your crucifix,
Seven, Eight, gonna stay up late,
Nine, Ten, never sleep AGIN!

Fredy je lik iz grozljivke Nočna mora na Elm Streetu. Če se ti prikaže v sanjah te ubije in umreš med spanjem.
26. junij 2016
Hush little baby, don't say a word,
Never mind that noise you heard.
It's just the beast under your bed,
In your closet and in your head.

http://vignette4.wikia.nocookie.net/creepypasta/images/3/30/There_s_A_Monster_Under_My_Bed_by_sora09.jpg/revision/latest?cb=20140122052515&path-prefix=de
26. junij 2016
Violets are blue,
Your blood is red,
The window was open,
I'm under your bed...

http://static.fjcdn.com/gifs/Whats+that+under+your+bed+i+take+no+responsibly+for_35df66_4610087.gif
26. junij 2016
Dobro

Next of my story...

"K-kdo si ti ?" Prestrašeno izjavim. "Hahaha!...Neumno dekletce bolje se moraš pozanimati..!" Se zadere in ugrizne vame. To be Next
28. junij 2016
Mislim, da je zmagal Sheron Fan jaz pa sem na 2 mestu! ČESTITKE! Še naprej pišite Scary things
07. julij 2016
jeeej hvala
07. julij 2016
Pišite naprej! PSP: Pohvali se prijateljem da si na tem formu na tej temi zmagal! VSEM!
09. julij 2016
PIŠITE NAPREJ ZDAJ SO DARILA!!
19. september 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani