Next
07. september 2019

Spremembam se upiram na vse pretege, čeprav se tistim neizogibnim pač ne morem. Obožujem svojo rutino in stvari, ki potečejo kot si zamislim.


And it is absolutely nothing wrong with that. Nismo vsi spontani, iskalci senzacij, avanturistični itd. Nekateri samo potrebujemo rutino, urnik, ki nam pomaga, da smo maksimalno produktivni in se ne stresiramo zaradi sprememb na katere se je potrebno prilagajati.

Moje vožnje z avtobusom so se začele šele z gimnazijo. Seveda je bilo mnogo bolje živeti 5 minut hoje stran od šole, kjer sem bila vedno dovolj zgodnja, da sem lahko domov stekla še po kakšen delovni zvezek, v katerem je bila domača naloga za tisti dan, jaz trapa sem ga pa pozabila. Avtobusi so bili večinoma časa dokaj nadležni (premzrli, prevroči, prepolni ljudi...), ampak sem se navadila tiste ene ure na dan, kjer sem se lahko sprostila, poslušala kaj glasbe, če mi je želodec dopuščal sem tudi kaj prebrala, zjutraj pred testi pa se seveda še intenzivno pripravljala. Ko sem naredila izpit sem skoraj pogrešala te pol ure miru. V avtu vendarle moraš biti zbran in ne smeš sanjati. Čeprav jaz to še vedno počnem. Curse my non-existent attention span.
07. september 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani