u172325
u172325
Ola nekaj o meni. Sem Sara in stara sem 15. Am iz 1D sta mi najljubšiva Liam in Niall. Moja zgobica bo govorila o Anni ki ima popolno življenje. Ima bestiko kup prijateljev in najbolšega fanta. Na drugi strani pa je Liam, ki večja za največjega čudaka na šoli amapak Anno privlači nekaj na njem in si ne more pomagati zato začne raziskovati kaj se mu je zgodilo in zakaj je tako žalostem in depresiven. Ko pa se njuni življenji prekrižata se njuno življenje postavi na glavo. Ali jima bo uspda pustila ostati skupaj ali pa bosta obsojena na pogubo. Odločitev je njuna!
18. november 2015
u172325
u172325
Anna Steward


Vannesa Blues


Harry Styles


Liam Payne


Louis Tolimlison

za konec pa še mičken odlomek

Anna Steward:
Čas malice moj najljubši med celim dopoldnevom ko smo pač v šoli. Vedno sedim za isto mizo in vedno sem z mojim popolnim fantom Harryjem Stylesom. Moja bestika je Vanessa Blues. Poznave se že od otroštva. No dovolj nakladanja o meni. Vsak dan za nekaj trenutkov »čudaka«, še sama neven zakaj ampak zanima me njegova zgodba verjetno je morala biti žalostna saj je njegov obraz vedno zamišljen in nekako žalosten. Ne morem si pomagat kar naprej nekako razmišljam kar bi se lahko zgodilo ampak nikoli ne bom vedela. »Hej Ann spet buljiš v čudaka« me je iz zasanjanosti zbudila Vann. » Je tako očitno da ga za nekaj sekund vsak dan preučim nekako?«. »Am…ne sploh ne… Ja seveda da je!« me je nadrla Vann. »Ahha OKK nebom več obljubim?!«. »Ahha tokrat naj ti bo« se je zahihitala. Juj kak jo mam rada da mi vedno skoz prste pogleda. Takrat me je nekdo stisnil okoli bokov in ta dotik bi spoznala kjer koli. »Hej love« me je pozdrav sexi glas. »Hej lubi« sem rekla in ga poljubila. Prisedel je skupaj z svojim bestijem Luoisem. Ko se je Lou vsedel k Vann je ta zardela. Jpp Vann je močno zatreskana v Louja ampak noče si priznat. No ko smo se najedli smo šli mimo Payna in takrat so moje oči videle delček risbe na kateri je bilo neko nasmejano dekle. Mogoče pa je to jegova punca ampak who cares. mo smo prišli pouku likovne ja to je moj eden naj predmetov. Nažalost tukaj Harryja ni bilo ker njemu to ne leži je pa bil tukaj Payne in Vann s katero imava najboljše ocene seveda. Ko je vstopila prof. Murfy smo vsi takoj vstali. »Lahko sedete!« je povzdignila glas. » Tako danes boste dobili partnerja in boste, imeli tri tedne časa da naredite skupen portret«. Je mirno nadaljevala medtem, ko so se drugi dogovarjali kako bodo po parih in podobno. »Oh saj niste mislili, da si boste partnerja izbrali sami. No no. No pare bom določila jaz«, kar je nekatere presenetilo. Jaz pa sem bila prepričana, da bom v paru z Vann kakor vedno. Prvi par bosta Vann in Kris«. Uu nisem ujela slabega« se je pošalila Vann. Prasnili sva v smeh »No tiho razred, potem imamo Jana in Sarah, Cristino in Alexa ter Leo in Lucasa in na koncu ostaneta samo Anna in Liam«. No super zakaj ravno jas kaj sem ji naredila, da sem pristala z njim. »Vann vrti se mi« in naprej se ne spomnim…
18. november 2015
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uaaaaauuu
NEEEEXT!!!
TOK MAM RADA ŽE TOLE ZGODBOO!!
19. november 2015
Neeeeeeeeeeext
19. november 2015
u172325
u172325
Ola punce oprostite za pozen next ampak težave z šolo vse vsem tem. Uživante v branju ❤

≈∞COMPLICADET∞≈

•Cheapter 1: •

Anna Steward:

Ko sem zaslišala, da sem v paru z Liamom se mi je zvrtelo.

" Vann ne počutim se dobro" to je bilo vsr kar se spomnim.

Zbudila sem se v beli sobi in ob meni je bila Vann. "Kje pa sem?" sem začudeno spraševala. "Pri šolski zdravnici" mi je rekla Vann.

Čakaj ali prav vidim da je tudi Liam oz. Payne tu in kaj dela je boljše vprašanje.

"Am Vanessa lahko govorim z Anno ma samem?" me je vprašal.

"Am seveda..., da ne!" je odločno odlimala Vann.

"Pa saj lahko" sem nekako izdavila.

Vann me je začudeno pogledala in odšla.

"No neven kaj naj rečem" je začel. "Am žal mi je, ker si zaradi mene omedlela in ja saj vem, da sem čudak..." je sedaj nekako potrto rekel.

"Hej ne ni res. Nisem omedlela zaradi tebe ampak veš na trenutke mi zmanjka zraka verjetno zaradi astme". Sem mu hotela nekako razložiti moj "slobotni trenutek.

"Aha okej potem..." me je še vedno sumničavo gledal Liam.

"Am saj te lahko kličem Ann ali?" me je pogledal in na nek način prosil.

"Ja seveda zakaj pa ne" sem privolila.

No po nekaj minutah sem lahko odšla. Pouka je bilo že konec in Liam se je ponudil, da me pospremi domov. Doma sem živela samo z bratom. Starša sta umrla v prometni nesreči. No dovolj o moji črni preteklosti.

"No torej kako to, da te nekako imajo za čudaka?" sem kar naenkrat bleknila. Res nevem, kaj je danes z mano.

"No recimo zaradi tega kar se mi je zgodilo v preteklosti in še nisem probolel" je skrivnostno rekel.

"Am Ann a, te lahko pospremim domov?" me kar naenkrat vpraša.

"Ja seveda". Kmalu sva bila že pred mojo hišo.

"Saj se vidiva jutri, in hvala za vse danes" sem rekla in ga objela ter smuknila v hišo.

****************************************************************************************
01. december 2015
Aaa love it!!
NEXT!!!
01. december 2015
Neeeeeext
04. december 2015
Nneexxtt!
04. december 2015
u172325
u172325
Ola punce tukaj je nov Next upam, da je zanimiv zdaj bodo bolj pogosto nexti, ker ni napeto v šoli + uživajte v branju ❤
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

≈∞COMPLICADET∞≈

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/95/f4/fe/95f4fe41bf0b4fff532d6ba9e37afff6.jpg
•Cheapter 2: •

Anna Steward:

Ko sem vstopila v hišo sem se hitro sezula in odšla v kuhinjo ker mi je zadišalo po palačinkah. »Hej mami, doma sem.« sem zaklicala. »Super ljubica palačinke so sveže pečene. Mudi se mi, ker imam sestanek in nevem ob kateri uri pridem«. mi je na hitro rekla me poljubila na lice in že odšla.

No ni mi preostalo drugega kot, da si namažem palačinke z Nutello. Ko sem se nabasala sem hitro preverila Facebook in ugotovila, da me je nekdo dodal in nekdo ni bil nihče drug kot Liam Payne. Prošnjo sem takoj takoj sprejela.

Kmalu je bila ura pet in z službe se je vrnil oči, ki pa je bil zelo izčrpan zato se je odpravil spat. Ker je bilo že dokaj pozno sem se vsedla pred tv in nič ni boljšega kot ogled romantičnega filma Paper Towns.

Na koncu se vedno jokam ampak nevem zakaj. Ko se je film končal sem stopila pod prho in razmišljala o današnjem dnevu. Mogoče pa Liam vseeno ni čudak kot pravijo. Hitro sem nase potegnila spalno srajco in smuknila v toplo posteljo ter z mislimi v oblakih zaspala….

Zjutraj me je zbudila mama. »Ljubica vstati bo treba«. Am kaj saj je vendar sobota. »No dajmo ura bo že dvanajst« me je še naprej budila. Am za zelo rada spim in to me včasih tepe.

Ohh shit sem se spomnila, da se danes z Liamom dobiva v parku in jaz zamujam. »Mami pozna sem!!« sem se v sekundi oblekla nanesla sem normalen make-up in že hitela v park.

V približno desetih minutah sem bila tam. »Hej, ti si pa rada pozna« sem zaslišala znan glas. »Hej sory, eni pač radi spimo malo dlje«. Sem se hitela opravičevati. »Saj ni panike« se je še naprej nekoliko veselo smejal. »No pa se lotiva dela« sem pretrgala neprijetno tišino.

»No najprej bom jaz narisala tebe in potem ti mene« sem navdušeno rekla«. »Madam, to pa ne bo šlo saj boš ti pozirala prva«. »Veš imam idejo, če me uloviš poziram prva in če me ne pa ti« sem rekla izzivalno in začela teči.

Najprej sem se skrila za drevo ampak me je tam skoraj ujel, zato sem stekla nazaj. Takrat pa se sem začutila roke na mojih bokih in ker nisem hotela, da me ulovi sem tekla nazaj in se spotaknila. Liam, ki me je še vedno držal za boke pa se je prevrnil name in najina obraza sta bila samo še milimetrov narazen….
………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Mnjenje?
Next?
08. december 2015
Awwwwww ♡♡♡♡♡♡
logicn d next!! Haha
08. december 2015
PERFRCT UPAM, DA BO KISS
Valda da NEXT!! ❤
09. december 2015
next
11. december 2015
u172325
u172325
Heyla punce nov Next je tuki upam, da vam bo zanimiv in uživajte v branju ❤
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

≈∞COMPLICADET∞≈
•Cheapter 3: •
Anna Steward:

V manj kot minuti sem se zavedala kaj bo sledilo ampak tega si nisem želela saj imam Harryja, ki je zlat in res ga nočem prizadeti. takrat sem na obrazu začutila nekaj mokrega.

"Dežuje, pridi greva po drevo" sem rekla in Liam mi je sledil. "Hej, vsa premočena sva, zdaj se nama vsaj nebo potrebno umivati" je rekel in prasnila sem v smeh. Zaklepetala sva se in izvedela sem, da je velik ljubitelj glasbe.

"Imam idejo, kaj če bi zapela eno pesem skupaj" sem z zamislijo pretrgala neprijetno tišino. "Seveda zakaj pa ne.....Am lahko bi pela pesem Like I'm gonna lose you od Meghan Trainor". "Dobra izbira" sem dodala in začela sva peti.

O moj bog kako lep glas ima in zdaj ko sva vsa premočena izgleda še lepši. Ann čudne grde misli vstran sem si govorila. Po odpeti pesmi sem se stisnila za kolena in jih prižela k sebi.

" Ann ti drgetaš od mraza" je zaskrbljeno rekel Liam. "Ah saj ni nič" sem nahitro odgovila
in trudila ogreti. Takrat pa me je brez vptrašanja stisnil in v svoj topel objem. "Tako, da se ogreješ" je z navihan nasmeškom odgovoril.

V zameno sem ga poljubila na lice ampak ravno takrat se je premaknil in najini ustnici sta se združlili v poljub
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. december 2015
Neexxtttt!!
13. december 2015
next
13. december 2015
AWW KISS JE BIU ❤
KJUTT NEXT!!
16. december 2015
u172325
u172325
Heyla moje super bralke. Am tukaj je nov next malce z zamudo, ker je nekaj prislo v mes. In vesel božič in srečno novo leto vsem skupaj ❤ . Enyoj

≈∞COMPLICADET∞≈

•Cheapter 4: •
==============================================================================click

Anna Steward:

Ahh te njegove ustnice. Naenkrat mi ni bilo več mrzlo ampak je vse v meni vrelo. Vedela sem, da to ni bilo prav ampak nisem se mogla upreti. Ko je naredil mičken premor sem se hitro odlepila.

»Ne ne smem, ni pravično do Harryja Liam« sem se že obrnila, da bi odšla ampak me je potegnil v močan objem. »Hej saj je ok. Ne bo se ponovilo obljubim« mi je zašepetal v lasišče ampak dovolj glasno.

Veke so nenadoma postale šibke in so se počasi zaprle. Začutila sem, kako me je Liam dvignil in nesel nekam ampak nevem kam. Kmalu sem začutila, da sem pokrita z odejo. Tedaj sem zaslišala glasove.

»Hej prebuja se« rekel še nek fantovski glas. Počasi sem dprla oči in zagledala Liama kako riše. Čakaj, kaj?? Da ni narisal slučajno mene. »kaj pa rišeš!« sem zaspano včrašala. »Am nič«je rekel in pospravil blok.

»Hvala ti za tvoj čas danes Liam« sem rekla in ga močno objela. V uho sem mu zašepetala » hvala za vse in tudi za lep in čustven poljub« Nevem zakaj sem mu, rekla to ampak srce mi je tako narekovalo.

Ker sva se objemala kar nekaj minut je drugi fant rekel »ljubhen je v zraku!!«. Uff fantje, ko črode do tega so hujši kot punce.

»koliko je ura?« me je zanimalo. »am natanko pol osem« rekel drugi fant. »An to je moj dobri prijatelj Zayne«. »Me veseli« sem se rokovala, pograbila svoje stvari objela Liama in se odpravila proti domu.

Ko sem bila samo še tri ulice stran sem za nekim drevesom zagledala Harryja. Najprej nisem bila prepričana, če je sam zato sem se odpravila pogledat. Ko sem zagledala prizor me je šokiralo. Moje dejanje me bilo majn grešno in ugotovila sem, da se nikoli ni spremenil.

Hitro sem se, obrnila in solze so se ulile. Med potjo sem pisala Vann, če lahko pridem k njej. Ustavila sem se doma kjer sem v torbo dala najpomembnejše in se odpravila.
Ko sem prispela me je Vann, že čakala na vratih. Hitro sem pozdravila njenega brata in odšli sva v sobo. Tam sem prasnila v jok. »Ne morem verjeti, da me je prevaral na tako nizkoten način in to v parku. Vedela sem, da se ni spremenil« sem hlipala Vann v ramo.

»Izjoči se dobro ti bo delo« me je tolažila. »Veš imam idejo za maščevanje« je rekla in se zlobno nasmehnila. Vedela sem, da ,misli resno.

==============================================================================
Kakšne vrste maščevanja ima v mislih Vann?
Mnenje?
Next??
21. december 2015
Am nwm
D best jee ❤
Next!!!
27. december 2015
Omg fuuuul dobr pišeš!!! Next takoooj!
04. januar 2016
Next
16. januar 2016
u172325
u172325
≈∞COMPLICADET∞≈

•Cheapter 5•

=====================================================Anna Steward:
Ja solze mi gotovo ne bodo pomagale sprati bolečine ampak dobro dene če si vsaj malo daš duška. No glede načrta pa nisem imela pojma kaj ta punca načrtuje. "O glej no kdo se je prebudil" me je pozdravil zeloo poznan glas. Bil je nigče drug kot Liam.

" Kaj delaš tukaj?" sem ga začudeno vprašala. "Am jaa
..glede tega.." je hotel dokončati stvek "Jaz sem ga poklicala, ker je del načrta" se je oglasila Vann. "In kakšen načrt bi naj imela?" me je zeloo zanimalo. "Liam si prinesel kar sem te prosila?" jo je spet zanimalo. "Da" je na hitro odvrnil.

In zdaj je mene zanimalo kaj je moral prinesti. "Hello Mars kliče Ann" se je zafrkavala Vann. "No tako bomo naredili. Liama sem prosila, če z sabo prinese fotoaparat" ja začela Vann. "Ampak saj se ne bomo slikali. Ali pač?" sem nasprotovala. "Ali pa mi ne, ampak vidva z Liamom pa" se je magajivo masmehnila Vann..

"Da alučajno ne misliš to kat jas mislim" sem spet nasprotovala. "Se želiš maščevati Harryju ali?"e je že dokaj nestrpno vprašala. "Ja seveda se hočem" sem v stotonki odgovorila. "Liam ali veš zakaj nuca fotoaparat??" me je razjedalo od radovednosti.

"No tako pa je vse nared" je zadovoljno rekla Vann. "Liam ti se postavi tukaj in ti Ann ti pa čisto poleg njega" je ulazala Vann. Fotomašinco je imela nastavljeno in takrat sem se zavedla kaj nemarava.

-------------------------------------------------------------------
24. januar 2016
Next!
25. januar 2016
Tale Vann pa ni popustljiva
SVETOVNO NEXTT!!!!
25. januar 2016
Next
28. januar 2016
u201358
u201358
Next
Ful dober pišeš
31. januar 2016
u201358
u201358
Nexttt!!!!
16. februar 2016
u172325
u172325
olja punce vem da že ni bilo zeloo dolgo nexta ampak šola pa vse skupaj...... no upam da še kdo bere to polomijo. no Next bo daljši.
enjoy

--------------------------------------------------------------------------
≈∞COMPLICADET∞≈

•Cheapter 5•

=====================================================
Anna Steward:

NE, to je bila prva stvar v mislih. Zavedala sem se, da bom morala poljubiti Liama.

Pe ne že spet no mi je rojilo po glavi rajši poljubil bolho.

Velik del mene je želel združiti moje ustnice z njegovimi mehkimi. Ana ZBERI se! sem si zabičala v glavi.

Ne smem ponoviti iste napake no poljuba po 'pomoti' v parku.

»Anna a si še tu?« me je nekdo predramljal.

Bila je Vann. Ne tokrat ti ne bo uspelo sem simislila.

»Ja-a tukaj sem zavestna« sem se 'zbudila'.

»Potrebujem pogovor na samem s tabo Vann in mislim resnoo«, sem se namršila.

Povlekla sem jo na stran. Razložila sem ji glede poljuba v parku in upala, da bo razumela.

»Aha Anna to pomeni da nočeš poljubiti Liama?« me je vprašala z zanimanjem.

»Pridi zmoreš to« me je spodbudila Vann.

Ko sva prišli nazaj me je Liam vprašal če je vse ok. Ja jaz butec sem seveda rekla ja ampak najraje bi….. Anna podle misli stran.

»No sta pripravljena?!« naju je Vann izprašala.

V znak sva samo pokimala.

Ko sem končno zbrala dovolj poguma, da sem ga pogledala je zazvonil telofon.

»Aham oprosti oglasiti se moram« se je opravičil Liam in naredil puppy eyes.

V mojih svojih skisanih možganih sem preklela ta telefon in tega, ki je klical. Jaz se ne bi oglasila pa če bi me klical sam lucifer.

»No tako nič pomembnega, samo mama ki spet nekaj hoče« je rekel v zadregi ko se je vrnil.

»In kje smo ostali?« se je zasmejala Vann. »Aja seveda pri kissu« je nadaljevala v mačjem krohotu.

Spet sem se komaj zazrla v njegove oči, ki me kar priklenejo na sebe in me zgleda da nočejo izpustiti.

Kmalu sva bila zeloo blizu in v glavi mi je zvonilo NEVARNO OBMOČJE.

Najprej me je tesno objel in nisem si mogla pomagati, kot da sem mu mogla vrniti objem.

Zatem sem zaslišala zvok fotoaparata. Ko sva se nehala objemati je z svojimi lepimi dlanmi zaobjel moj obraz me je razganjalo od veselja. JEJ.

Ko je bil samo še stotinko milimetra vstran od mene me je najprej poljubil na nos in potem najine ustnice združil v strasten poljub.

»No dovolj je« je rekla Vann, ampak brez odgovora.

»Lahko nehata, dovolj slik imamo« je spet poskusila.

Na vratah je zaslišalo trkanje. Vann je v sekundi stala pri vratih.

Notri je vstopila moška postava. Zaslišalo se je samo:

»KAJ TO POMENI??«
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bo sledil kakšen pretep?
Mnjenje/Kritike?
Naj nextam?
19. februar 2016
Next
21. februar 2016
Bo sledil kakšen pretep?hm......rajš ne
Mnjenje/Kritike?POPOLNOOOO
Naj nextam?KAKO LAHKO TO VPRAŠAŠ???????????????
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT<333
21. februar 2016
u172325
u172325
Hello, punce, ker se bliža konec počitnic sem se odločila napisati Next.
enjoy

--------------------------------------------------------------------------

≈∞COMPLICADET∞≈

•Cheapter 6•

Anna Steward:

Ko sem zaslišala glas sem se samo sunkovito obrnila. Harry. Kaj pri Miklavžu in Luciferju dela on tukaj.

"Ahham, Harry kaj delaš tukajj??!" ga je z bledim obrazom vprašal Liam.

"Ti debil pa bodi samo tiho in naj te nič ne briga..." mu je zabrusil Harry.

"Hej v moji hiši se ne boš spravljal na moje frende! Je to jasno???!!" Ga je preteče vprašala Vann.

"Okk smiri Vann, prišel sem govorit z Anno. Njeni straši so mi povedali, da je pri tebi
"se je branil.

"Vann spusti ga naj pride noter" sem komaj slišno rekla.

"Ohhh ne punca po tistem, ker ti je naredil bi še govorila z njim?" Se je sprva upirala.

Pogledala sem jo z Puppy eyes in takoj je popustila. Vesela sem bila, de še moja stara ukana vedno deluje.

"No ti pridi noter, ampak te imam na očeh" Mu je zagrozila.

Ko se je vsedel me je zvilo od sramu, po tistem seveda, kar mi je naredil.

"Kaj ti je ne boš sedela?" Me je vprašal.

"Ne rada gledam ljudi z viška" sem osorno dejala in Vann je prasnilo na smeh.

Takrat pa sem začela z vsem, kar sem mu imela za povedat.

"No, ker si ti že tukaj ti imam nekaj za povedat. Tudi jaz sem te prevarala in to ravno pred parimi minutami preden si vstopil ti." Sem se nekako pri sebi nasmehnila.

Harryju je obraz prebledel. Vstal je in se odpravil k Liamu.

"Ti prekleta baraba ena kako si mi mogel to narediti??!!!!" Se je slišalo dretje po stanovanju.

"Liam ni ti treba odgovoriti" sem samozavestno rekla.

Ko sem opazila kako je dlan stisnil v pest in se pripravljal, da zamehne Liama sem morala nekaj narediti.

Skočila sem pred Liama in Harry je udaril mene točno v secno, nisem čutila nič niti svetlobe nisem zaznala.

"NEEE!!! KAJ SI STRORIL??!!!" Je Liam kričal.

Vann pa sem zaslišala kako je jokala in kričala.

Več pa se ne spomnim..........................

-----------------------------------------------------------------------------
Bo Anna preživela?
Kritike/Mnenje?
Naj nextam?
26. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani