O boga,mene bi te besede prizadele
Next
28. maj 2014
u167582
u167582
o fak (haha nism se mogla upreti ) ona je tok bogata kot lohk onadva sam sanjata!! pol se ji bosta pa prilizovala -.-
neeeeeeeeeext!
28. maj 2014
next!!
28. maj 2014
nextttt
28. maj 2014
pa ne zdej končat!!! neeeeeeeeeext!!
28. maj 2014
u163118
u163118
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. maj 2014
neeeeeeeeeeeeext<3
28. maj 2014
u150952
u150952
„Nočeva, da si v zvezi z najinim sinom. Prosim, ne razumi naju narobe, saj si verjetno izredno prijazna in inteligentna, vendar za Connorja želiva bogato žensko, od katere bi imela korist celotna družina. Verjetno se tudi sama zavedaš, da ne boš mogla živeti od Connorjeve podpore in da boš imela slabo vest, ko boš dobivala draga darila, kakršnih mu sama ne boš mogla pokloniti.“
Besede, ki so prišle iz ust njegove matere, so me šokirale. Le po čem sklepa, da nimam denarja? Po vseh časopisih je pisalo, da je pobegla dedinja ena izmed najbogatejših ljudi na planetu in verjetno ji bo kar pošteno žal, ko se bo razkrila resnica.
„Gospa, oprostite, vendar ne živimo v srednjem veku. S Connorjem sva zaljubljena in zagotavljam vam, da mu ob meni ne bo manjkalo ničesar in prav tako nočem njegovega denarja, saj imam dovolj svojega.“ Sem odvrnila s kar se da hladnim tonom in upala, da me bosta končno pustila pri miru.
„Ne razumeš. Oseba, ki vedno zamuja s plačilom stanovanja, živi brez družine in se oblači v tako cenena oblačila, nima kaj iskati ob najinem sinu. Tvoja prihodnost je na neki kliniki za normalne ljudi, imela boš minimalno zdravniško plačo, saj te brez uglednega imena ne bodo sprejeli na zasebno. Mi pa govorimo o darilih, vrednih nekaj takšnih plač.“ Je pojasnil njegov oče in najraje bi se zjokala.
„Dovolj ugleda imam za na najboljšo kliniko. Prosim, dovolite mi biti z njim.“
To je ponižujoče. Dobesedno sem njegova starša prosila, če sem lahko še vedno z njim. Prekleto, par sva že skoraj šest let.
„Ne bo šlo. Izvoli, tukaj imaš ček. Unovči ga ter si privošči najboljše počitnice v svojem življenju. Po današnji zabavi te nočeva več v njegovi bližini.“
Ponudil mi je listek, jaz pa sem odkimala. Ne morem sprejeti njunega denarja za nekaj tako absurdnega. Mene in moje ljubezni se ne da kupiti, še najmanj pa z nekim vrtoglavim zneskom, ki mi proti polnemu bančnemu računu z vsemi obrestmi, ki so se nabrale, ne pomeni ničesar.
„Vzemi in izgini.“ Deborah mi je ček porinila v roko, se obrnila na petah, njen mož pa takoj za njo. Prekleta naj bosta!
Prav, naj bo po njuno in ko bo Connor zahteval pojasnilo, ga bo dobil. Bomo že videli, kdo bo na koncu zmagal.
Ček sem zmečkala v majhno kroglico ter si ga zatlačila v žep halje. Z vabili sem se vrnila k prijateljem in že nekaj minut v njihovi družbi mi je misli pomagalo potisniti ob stran. Tako ali tako kmalu ne bo več pomembno, kajti odšel bo v Wales, jaz pa neznano kam. Poletje bo razburkano in selila se bom iz kraja v kraj, jesen pa mi bo prinesla nov položaj na samem sedežu podjetja.

***Glasna glasba je polnila ozračje ne prav velikega, vendar izredno prestižnega kluba. S Connorjem sva si izborila mesto na fotelju, kjer sem sedela v njegovem naročju in večino časa sva se le objemala ter pogovarjala. Nisem mu povedala za srečanje s staršema, saj bi tako uničila celotno razpoloženje, česar pa si ne zasluži.
„Ah, ti moja sladka, mala Clarie.“ Je zamomljal ter mi na ustnice pritisnil vroč poljub.
Ravno sva zaključila razpravo o poletju in obljubil mi je, da me bo obiskal, ali celo potoval z mano. Sicer je hotel oditi že takoj, vendar sem ga nazadnje prepričala, naj mi najprej da priložnost, da si uredim življenje. Strinjal se je pod pogojem, da se bova vsak večer slišala in popustil šele, ko sem mu to obljubila.
Sedaj mineva že šesto leto, odkar sva skupaj in nikoli nisva bila ločena več kot nekaj dni. Celotnega poletja brez njega ne bi prenesla, ob preostanku življenja brez njega pa bi umrla. On mi daje moč, da se vsak dan zbudim, vstanem iz postelje ter odpravim po opravkih. On je prva oseba, ki jo pokličem, ko ponoči ne morem sprati in edina oseba, ki me ljubi ter sprejema v vseh pogledih in položajih. Ne zbeži ob moji jutranji pričeski ali razpackani maskari, od mene se ne gane niti ob raznih gripah, ko resnično izgledam obupno. Ljubi in sprejema me z vsemi mojimi številnimi napakami.
Da, to je ljubezen in ne bom dovolila nikomur ali ničemur, da bi prišel med naju. Sva ustvarjena drug za drugega.
„Ljubim te, Connor. Hočem, da se tega zavedaš.“ Glavo sem naslonila na njegovo telo in čutila umirjen utrip njegovega srca.„Pa ne bosta celo noč preživela tukaj? Gremo, podvizajta se na plesišče.“ Je zahtevala Bella ter me potegnila na noge. Nejevoljno sem zastokala, saj nisem bila vajena visokih pet, a mi je kljub temu uspelo slediti. Martiniji, ki sem jih to noč že popila, so mi stopili v glavo, zato nisem imela problemov s prilagajanjem plesnega tempa. Prepustila sem se glasbi ter vročemu plesu s svojim fantom in ostalimi prijatelji.
31. maj 2014
neeeeeeeext
31. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. maj 2014
neeeeeeeeeeeeeext<3
31. maj 2014
neeeeeeeextič <3
31. maj 2014
neeeeeeeeeeeext <3
31. maj 2014
u167582
u167582
Neeeeeeext!
31. maj 2014
Neeeeeeeext!
31. maj 2014
nexttt
31. maj 2014
Nextttttttttt♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
31. maj 2014
Next
01. junij 2014
neext !!
01. junij 2014
next !! : )
01. junij 2014
next-nova bralka
05. junij 2014
u150952
u150952
Domov sem se privlekla pozno ponoči oziroma zgodaj zjutraj, kakor vzameš. Spremljal me je privlačen rjavolasec, ki se mi je zdel nekoliko znan, vendar sem ga to noč srečala prvič. Nekako sem odšla z njim, kaj pa vem zakaj.
Baterija na telefonu se je že zdavnaj izpraznila in iskati Connorja ali katerega izmed prijateljev je bila v gneči misija nemogoče. Potem pa se je ob meni pojavil on in me prepričal, da je v bližini še boljši klub, kamor se odpravlja. Z vsem alkoholom v glavi nisem bila zmožna treznega razmišljanja, zato sem odšla z njim ter s proslavljanjem diplome nadaljevala v še nekaj dobrih klubih, kamor me je odvlekel.
Na poti proti stanovanjem sem se večinoma smejala in govorila traparije, on pa je vse to mirno prenašal. Na pločniku sem si uspela zlomiti peto, zato sem del poti preživela v njegovem naročju in razlagala sem mu o podobnem prizoru iz nekega filma, ki po vsej verjetnosti niti ne obstaja.
Ko sva prispela pred vrata ogromne stavbe, kjer sem živela, ga ne bi smela spustiti naprej, vendar je vztrajal, da takšna ne morem hoditi sama. Belle na srečo še ni bilo, zato sva lahko v miru sedla na kavč ob skodelici čaja, kjer sem tudi zaspala.Naslednje, kar se spominjam, je to, da sem se okoli poldneva naslednjega dne prebudila v svoji postelji z odvratnim glavobolom.
Segla sem po škatli tablet v predalu nočne omarice ter eno izmed njih poplaknila s kozarcem z vodo, ki ga je nekdo tako prijazno postavil k postelji.
Nekaj minut za tem mi je postalo obupno slabo in stekla sem v stranišče, kjer je pristala celotna vsebina mojega želodca.
„Prekleto.“ Sem zagodrnjala, ko sem ugotovila, da mi je nekdo pridržal lase. Roke so bile moške, zato sem pomislila na Connorja, vendar ko sem se obrnila proti osebi ob sebi, sem zagledala fanta, katerega ime sem že zdavnaj pozabila.
„Hvala.“ Sem zamomljala ter mu pomignila proti vratom, da se uredim. Le kaj počne v mojem stanovanju?
Hitro sem si umila zobe ter si počesala lase. V sobi sem smuknila v prva oblačila, ki so mi prišla pod roke, nato pa odšla v dnevno, kjer je sedel ter gledal televizijo.
„Fantom ni dovoljen vstop v ženska stanovanja. Kaj še vedno počneš tukaj?“ Upala sem, da ga Bella ni opazila in bo lahko odšel neopažen.
„Po pravici povedano, sem te odnesel v posteljo, ko si zaspala, nato pa sklenil do konca popiti čaj, pri čemer sem zaspal. Ravno sem odhajal, ko si stekla v kopalnico, zato sem želel biti koristen ter ti pomagati. Ko si me videla, ni imelo smisla oditi.“ Je pojasnil, jaz pa sem zamišljeno pokimala. Dvomim, da je to resnica, kajti vse skupaj je bilo preveč podobno prizoru iz filma, da bi bilo res.
Namesto nadaljnjega vrtanja vanj sem ga raje vprašala, če ga je kdo videl, čeprav sem sumila, da odgovora preprosto nočem izvedeti.
„Danes ne, za ponoči pa ne vem, saj sem spal.“ Z roko si je šel skozi lase ter se živčno prestopil. Šele tedaj sem si ga zares ogledala in ugotovila, da me spominja na veliko starejšo različico Nialla, le da ima rjave lase.
„Prav. Sedaj si me videl in veš, da sem v redu, tako da lahko odideš. Ne razumi me narobe, vendar nočem težav.“ Moj ton je bil izredno nevljuden, saj me je misel na Nialla spravljala ob živce. Morala bi se opravičiti, vendar sem ga namesto tega le nepotrpežljivo gledala, dokler se ni zganil. Hotela sem, da izgine in da se mi nikoli več ne pojavi pred očmi, pa še sama ne vem, zakaj. Zagotovo je le nedolžen neznanec, ki me je včeraj prijazno pospremil do doma, saj ga je skrbelo, da se v takšnem stanju ne bi kje izgubila. In če ga dobro pogledam, sploh ne izgleda kot kakšen nepridiprav, ki bi me poskušal ukrasti ali še huje, posiliti. Prej bi ga postavila na visok položaj kakšnega podjetja.
„Seveda, vsekakor. Adijo, Clarie. Če si boš zaželela moje družbe, sem ti ob postelji pustil vizitko.“ Gledala sem ga, kako je s hitrimi koraki zapustil stanovanje ter zmajala z glavo. O meni si je zagotovo ustvaril napačno mnenje. Morda mu bom kasneje poslala sporočilo ter se mu opravičila.
Odšla sem nazaj v sobo, kjer me je resnično čakala njegova vizitka, izdelana iz kremasto belega papirja. Segla sem po njej ter na glas prebrala besedilo, napisano s črno, za moje pojme nekoliko preveč kičasto pisavo.
„Greg Horan, Mullingar, Irska.“

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Kot sem obljubila, sem naložila takoj po prihodu iz šole
Hvala, da berete!!!
xX
06. junij 2014
neeeeeeeeext!
06. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
06. junij 2014
neext <3
06. junij 2014
u82046
u82046
neext
06. junij 2014
neext !
06. junij 2014
next
06. junij 2014
neext !!! : )
07. junij 2014
Next
07. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani