Upam,da ji bo odpustil
Next
15. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. maj 2014
u167582
u167582
Neeeext!
17. maj 2014
nexttttttt!! <33
17. maj 2014
u150952
u150952
Še zadnji del prvega, uvodnega poglavja, potem se pa začne pravo dogajanje„Odpusti mi.“ Prve solze so zapustile moje oči in upala sem na najboljše.
„Prekleto, Clarie.“ Je zagodrnjal, ko se je opomogel od šoka, nato pa mi hitel brisati solze.
„Ves čas sem te imel pred nosom, pa nisem dojel. Kakšen bedak sem.“ Na obrazu se mu je narisal nasmeh, ko je odkimal nad samim seboj in malo je manjkalo, da se ni začel smejati.
„Connor?“ Zaskrbljeno sem se zastrmela vanj, saj takšnega odziva nisem pričakovala.
„Denarna nagrada gor ali dol, ljubim te in ne mislim tvegati tvojega življenja za nekaj, kar ne bom dobil. Saj je logično, da ni nobene nagrade. Bil sem slep, ko tega nisem opazil že na samem začetku.“
Smeh razočaranja? Kakorkoli, moja skrivnost je varna.

„Oh, ljubim te.“ Najine ustnice so se združile v strasten poljub in morda bi se prelevilo v kaj več, če ne bi v ključavnici zaslišala škrtanja ključa, ki je naznanil Bellin prihod.
Malo manj kot priletela je v stanovanje ter se kar takoj odpravila v sobo, ne da bi nama namenila kakršnokoli pozornost. Verjetno naju je kar spregledala.
Ah, ta nora ljubezen.Čez kakšno uro je naša celotna skupina prijateljev sedela na običajno mesto v slaščičarni in resnico o meni sta izvedeli tudi Bella in Lola. V nasprotju z Liamom sta me onidve takoj razumeli in nista bili jezni. Moje potovanje po diplomi se jima je zdelo razburljivo in obžalovali sta, da me ne bosta mogli spremljati.
„Si prepričana, da je to sploh pametno?“ Je vprašal Liam in v odgovor sem mu odločno pritrdila, saj sem to odločitev že večkrat premlela in še vedno nisem naletela na kaj, kar bi lahko šlo narobe. Sicer pa sem to vprašanje od njega že pričakovala, saj je najbolj premišljena oseba na svetu.
„Ne skrbi, bom že poskrbela zase. Trenutno mi je veliko bolj pomembno to, da me razumete in da smo kljub vsemu ostali prijatelji.“ Bežno se je nasmehnil ter se mi še enkrat opravičil za svoj odziv.

„Mimogrede, saj sploh nisi lagala, kajti spremenila si ime in tudi uradno si Clarie.“ Presenečeno sem se zastrmela v fanta, ki se nam je približal. Z njim sem v preteklosti odšla na nekaj zmenkov, vendar sem spoznala, da odvetnik ni zame, pa čeprav govorimo o najprivlačnejšem Ircu na svetu. Tako ali tako pa sem se takrat že nekako zapletala s Connorjem in ni se mi zdelo pravično, da se videvam z obema.
„Hvala za tolažbo, Niall, vendar ni lepo prisluškovati tujim pogovorom.“ Fant se je nasmehnil ter si pristavil stol poleg naše mize.
„Se opravičujem, draga moja, vendar me tvoje govorjenje vedno znova pritegne. Si najboljša pripovedovalka zgodb, kar jih poznam. Vedno sem se spraševal, kaj si takrat videla na Connorju in sedaj mi je končno jasno.“ Izzivalno je pogledal mojega fanta, ki se je napel ter me z roko lastniško objel okoli pasu.
Med njima je rivalstvo že vse od trenutka, ko sem se začela videvati s Connorjem in ko sva začela hoditi, sem morala prekiniti stike z Niallom, kar ga je pošteno razjezilo.
„Nehaj. Najbolje bo, da odideš.“ Sem rekla z nekoliko preveč strogim tonom in njegove modre oči so se za trenutek srečale z mojimi.
„Priznaj, da nočeš, da grem.“
„Izgini.“ Je siknil Connor, zaradi česar se je v Niallovih očeh začel zrcaliti posmeh.
„Ne skrbi, za enkrat jo lahko še imaš. Se vidimo.“
Vstal je in odšel, kot da se ne bi zgodilo popolnoma nič. Ne vem, kdaj se je tako spremenil in od kdaj je poln samega sebe. Resnično misli, da me lahko odvzame Connorju.„Ne skrbi, nikoli ne bi bila z njim.“ Sem zašepetala, da me je lahko slišal le on, a ga moje besede niso niti malo pomirile.
„Kaj, če ti sledi na potovanje?“
„Ne bo mi. Pa tudi če bi mi, se ne bi zgodilo popolnoma nič. Ljubim tebe in nikogar drugega.“ Sem zatrdila in se nasmehnila. Brez Connorja bi bila popolnoma izgubljena.
17. maj 2014
next <3
17. maj 2014
u167582
u167582
aha ko da sama sebi verjame
Neeeeeext!
17. maj 2014
next
17. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. maj 2014
Next
18. maj 2014
nexttttttttt!!! top
18. maj 2014
u163118
u163118
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. maj 2014
Nextt
18. maj 2014
neeext : )
18. maj 2014
neeeeeeeeeext
18. maj 2014
neext !
19. maj 2014
sorry za oglaševanje http://www.igre123.com/forum/tema/prepovedana-ljubezen/71333/ bi kera brala ?
20. maj 2014
neeeeeeeeext <333333333333
20. maj 2014
next
23. maj 2014
u150952
u150952
Ubistvu sem se odločla, da bom pred pravo zgodbo še mal dolgovezla... sorrynotsorry„Zaploskajmo še eni generaciji, ki se je uspešno prebila skozi leta šolanja!“ Je vzkliknil dekan in naše čepice so poletele v zrak. Vsak je v rokah ponosno držal svojo diplomo in kljub sproščenemu vzdušju, ki je vladalo na prizorišču, je imel dogodek nekakšen grenak priokus. Kmalu bomo odšli vsak po svoji poti in morda večine izmed njih ne bom videla nikoli več.
Zazrla sem se v Lizzie, večno kraljico kampusa, ki se je pogovarjala s svojima prijateljicama. Čeprav mi niso bile nikoli preveč všeč, jih bom pogrešala. Prav tako bom pogrešala skupino piflarjev, ki je stala v senci ogromnega drevesa, pa skupino športnikov, urednikov časopisa in vseh ostalih. Več let smo tvorili celoto, ki bo z današnjim dnem izginila. Morda se nekoč v prihodnosti naše poti ponovno križajo in se bomo lahko brez prepirov zbrali na nekem kraju ter se z nasmehom na obrazih spominjali študentskih let.
Le še dva dni in primorana bom oditi, da se soočim s preteklostjo.
„Čestitke.“
„Hvala.“ Zayn me je za trenutek objel, nato pa odhitel k Belli, ki je nekaj metrov stran slavila s svojo družino. Tako kot vsi. Le jaz sem na enega izmed najpomembnejših dni v življenju ostala sama.

„Se ti lahko pridružim?“ Presenečeno sem se zdrznila ter se ozrla proti blondincu. Modra halja je poudarila modre oči ter belino njegovega popolnega nasmeha. Če ne bi vedela, da je študiral pravo, bi rekla, da dela kot fotomodel v neki modni agenciji.
„Niall, kaj počneš tu?“
„Pravzaprav sem ti prišel čestitat.“
„Hvala. In tudi jaz čestitam tebi.“ Pokimal je v zahvalo ter me močno objel. Presenečeno sem mu vrnila objem in popolnoma pozabila na to, da bi se ga morala izogibati. Ni mi bilo kaj preveč mar, kaj bi si o vsem tem mislil Connor, ki me od podelitve ni niti poiskal. Bežno sem ga opazila ob eni izmed svojih sester, ko sta ostali družini odnesla šampanjec.
V nos mi je zaplaval vonj kolonjske vodice, ki me je tako močno spomnil na noč nepremišljenosti, ko sem dovolila, da me je Niall poljubil. To je bil nekako poljub v slovo.V lahki poletni oblekici sem se po dolgem času počutila lepo. V čevljih s peto nisem mogla teči in hitra hoja je bila največ, kar sem zmogla.
Bolj kot sem se bližala kinu, bolj je rasla nervoza v meni. To je bil zadnji zmenek z Niallom, kajti kmalu bom primorana postati Connorjevo dekle. Skrivnost je preveč pomembna, da bi dovolila nekomu, da z razkritjem ogrozi moje življenje.
„Clarie Isa, izgledaš osupljivo.“ Poljubil me je na lice ter me s tem ponovno pripravil do tega, da sem zardela.
„Ah, daj no. Spravljaš me v zadrego.“ Sem potožila, ob čemer so se njegove ustnice zavihale v filmski nasmešek.
„Če je pa res. Pridi, da ne bova pozna.“ Z roko v roki sva odšla v notranjost ene izmed najbolj priljubljenih zgradb v tem delu mesta.
Kupil nama je pokovko ter kokakolo, nato sva odšla v skoraj polno kinodvorano. Med prebijanjem do sedežev na sredini zadnje vrste sva slišala kar nekaj godrnjanja na svoj račun, vendar se nisva menila za to.
Med filmom so bili najini prsti trdno prepleteni in nekje na sredini sem glavo položila na njegovo rame. Vem, da mu ne bi smela vzbujati lažnih občutkov, kajti nocoj se bo najina zgodba zaključila. Kar je smešno, saj se ni niti začela.
Film se je končal s poljubom in na sebi sem čutila Niallov pogled. Še predobro sem se zavedala, kaj bi se zgodilo, če bi mu ga vrnila, zato nisem odvrnila pogleda iz filmskega platna. Ko so se prižgale luči, je bilo romantično vzdušje v trenutku uničeno.
Z roko v roki sva zapustila stavbo in pomislila sem, da je večer zaključen, vendar sem se zmotila.
„Čas je, da ti pokažem svoj najljubši del mesta.“ Je oznanil ter me odpeljal nazaj proti kampusu. Ko sem že mislila, da se bova vrnila v stanovanjski del, sva zavila v park in po malo več kot pol ure sva prispela do reke.
„Kam greva?“ Zvezde so bile to noč svetle, zato me pomanjkanje osvetljave na tem delu ni kaj preveč motilo. Morda me je nekoliko strašilo dejstvo, da se po tej poti nisem odpravila še nikoli.
„Boš videla. Presenečenje je.“ Njegov glas je bil skoraj šepet, kot bi se bal, da bi z glasnim govorjenjem zmotil trenutek prelepega, spokojnega večera v parku.
Med potjo ob reki sem svoje misli potisnila ob stran ter se prepustila presenečenju, ki ga je pripravljal. Prišla sva do mostu, kjer se je park zaključil na povsem na drugem koncu mesta, kjer nisem bila še nikoli.
Prečkala sva ne preveč prometno cesto ter obšla neko ogromno stavbo. Niall se je napotil proti stranskim vratom in bila sem nekoliko šokirana, ko jih je odprl ter mi pomignil, naj mu sledim v notranjost.
„Zaupaj mi.“ Prisiljeno sem se nasmehnila ter se takoj za njim začela vzpenjati po strmih stopnicah. Kar nekaj časa je preteklo, da sva prišla do zadnjih vrat, ki so lahko vodila le na podstrešje.
„Zapri oči.“ Brez besed sem izpolnila njegov ukaz ter se pustila odvesti skoznje. Objel me je val svežega nočnega zraka, kar me je presenetilo, vendar nisem niti črhnila. Počasi sem stopala za Niallom, s svojo roko trdno v njegovi. Čutila sem, da se bližava robu.
„Tako, sedaj lahko odpreš oči.“ Trenutek sem počakala, nato pa jih odprla ter presenečeno izdihnila. To je bil najlepši pogled na mesto, kar sem jih kdajkoli videla.
V mestu je to noč gorelo na tisoče luči in kolone raznobarvnih avtomobilov so se počasi vile po ulicah. Izgledali so kot nekakšne osvetljene mravljice.
„Prelepo je.“ Sem zašepetala ter okoli svojih bokov začutila njegove roke.
„Vem. Samo zato sem te pripeljal sem.“ Obraz sem obrnila proti njemu in šele tedaj sem se zavedla, kako blizu je v resnici. Zaprl je oči in se mi z obrazom počasi približeval, natančno sem vedela, kaj sledi. Tudi sama sem zaprla oči in le nekaj trenutkov za tem so se najine ustnice združile v najnežnejšem poljubu, kar sem jih kdaj občutila. Njegove ustnice so bile tople in mehke, lahko bi jih kar poljubljala in poljubljala, pa nikoli ne bi imela dovolj.
„Niall.“ Sem zašepetala in se odmaknila. To je bilo preveč, kajti nikoli ga ne bom mogla imeti. Moja usoda je bil Connor, fant, ki bi me v primeru, če ne bi bila z njim, pokopal.
„Clarie, to je bilo tako dobro. Prosim, povej mi da si tudi ti čutila to ...“
„Shh.“ Na ustnice sem mu položila prst ter s tem preprečila, da bi dokončal stavek. Seveda sem čutila, in to prekleto dobro čutila. Vendar to je bilo v tem trenutku povsem neprimerno.
„Nikoli ne bova mogla biti skupaj, Niall. Upam, da se zavedaš tega.“ Sem rekla ter ob tem na njegovem obrazu opazila čisto nejevero.
„Ampak ta poljub ...“
„Ni pomenil ničesar. Zaljubljena sem v Connorja.“ Sem lagala, vendar zaradi mojih igralskih sposobnosti tega ni bilo moč zaznati.
„Adijo, Niall. Pozabi name, prav?“ Obrnila sem se na petah ter z dvignjeno glavo odšla stran. Na sebi sem čutila njegov pogled in prisegla bi, da sem v njegovih očeh opazila sled zadržanih solz.
Vem, da sem ga prizadela, vendar drugače ni šlo. Ne bi se vdal, če bi vedel resnico o mojih čustvih. To pa bi me pokopalo, saj Connorju ne bi mogla preprečiti, da pokliče očeta.

- end of flashback -Spomin je bil dovolj, da sem se odmaknila od njega. Ujela sem Liamov svareč pogled, ki si je stvari po vsej verjetnosti nekoliko narobe razlagal, zato sem se hitro poslovila in odhitela k njemu.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Mnenja o zgodbi?

Glede na to, da mam velik dela s šolo, bo naslednji del po vsej verjetnosti šele za vikend, do takrat pa lahko preberete:
a) Better than Words (1D ff.) :

b) H2O Just add water (1D ff) : https://www.igre123.com/forum/tema/h2o-just-add-water-(ft.1d)/70585/

c) Baby love (1D ff): https://www.igre123.com/forum/tema/baby-love(ft.one-direction)/70841/

d) Tiste ki še niste, mojo dokončano "triologijo" Upornica: https://www.igre123.com/forum/tema/upornica/57894

XX
24. maj 2014
u150952
u150952
neeeeeeeeeeext!
24. maj 2014
super zgodba neeeeeeeeeeext
24. maj 2014
neeext :'D
24. maj 2014
Prfektna je
Next
24. maj 2014
u167582
u167582
Neeeeeeeext!
24. maj 2014
nextttttt
25. maj 2014
u150952
u150952
Spomin je bil dovolj, da sem se odmaknila od njega. Ujela sem Liamov svareč pogled, ki si je stvari po vsej verjetnosti nekoliko narobe razlagal, zato sem se hitro poslovila in odhitela k njemu.
„Čestitke.“ Sva rekla oba hkrati ter se objela, s čimer sva si prislužila glasne u-je in o-je njegove sestre Ruth, ki se ji je kmalu pridružila tudi Nicola.
„Nehajta no, saj vesta, da sva le prijatelja.“ Naju je branil Liam, nato pa sta mi čestitala še njegova starša Geoff in Karen.
Pri Paynovih sem se vedno počutila dobrodošla in njihova povezanost je v meni zbudila željo, da bi si tudi sama ustvarila takšno družino.„Greva poiskat še ostale.“ Je predlagal Liam in me odvlekel proti Lolini družini, poleg katere je stala tudi Bellina. In Zayn, čigar roka je objemala mojo najboljšo prijateljico. Ampak o tem bomo razčiščevali pozneje.
Na kratko smo si čestitali, nato pa je naša mala skupinica petih prijateljev odšla še do Connorja.
„Čestitke!“ Je vzkliknil ter me zavrtel po zraku, med tem pa so se najine ustnice združile v poljub.
„Hvala enako.“ Sem zamomljala takoj, ko me je odložil. Še vedno sem bila v njegovem objemu in rjave oči so se mu zadovoljno svetile.
„Ti si torej Clarie.“ Je komentirala njegova mati ter me pozorno preučevala. Pravzaprav sem se znašla v središču pozornosti celotne družine, saj smo se tokrat srečali prvič.
„Da. Lepo vas je končno spoznati.“ Sem odvrnila s precejšno mero vljudnosti in si na obraz nadela izredno pristen nasmeh, pod katerim sem se kar tresla. Glede na to, da sva s Connorjem že večkrat govorila o poroki, sem nanje hotela narediti kar se da dober vtis.
„Torej.“ Se je odkašljal Connor, „ To so moje sestre Claudia, Bettie in Jordin, brata Tony in John, mati Deborah in oče Carl.“ Vsakemu izmed članov družine sem se prijazno nasmehnila, dekleta so me tudi objela.
„Dobrodošla v družini.“ Se je zarežal Tony in brata ponosno potrepljal po rami.
„Ne trapaj, saj nista poročena.“ Je rekel oče z ledenim glasom in bilo je očitno, da me starša nista sprejela tako dobro kot njegovi sorojenci.
Nastala je neprijetna tišina, ki jo je Connor rešil z izgovorom, da moramo izreči čestitke še ostalim prijateljem iz kampusa.
Takoj, ko smo zapustili krog njegovih sorodnikov, sem zadihala nekoliko lažje in upanje o prijetni, izredno povezani družini je padlo v vodo.Njegova roka je bila trdno prepletena z mojo in moja maska je pod težo njegovega pogleda povsem zbledela. Nisem mu bila zmožna prikriti popolnoma ničesar in jasno se je zavedal učinka, ki ga ima name.
„Kaj je narobe? Danes je dan, ko se začne novo poglavje v življenju in morala bi biti vesela.“ Bil je nasmejan in iz oči mu je sijala sreča, medtem ko sem bila jaz po srečanju z njegovo družino popolno nasprotje.
„Nisem jima všeč.“ Sem priznala svoje ugotovitve, on pa je nemudoma ugotovil, kam ciljam.
„Ne trapaj, Clarie, si najlepše in najboljše dekle na svetu. To, da komu ne bi bila všeč je popolnoma nemogoče. Ne skrbi glede mojih staršev, nikoli ne zaupata ljudem, ko jih srečata prvič. Kmalu te bosta sprejela in postali bomo najbolj srečna družina na svetu.“ Nežno me je poljubil in za trenutek sva v mojih mislih ostala le midva. Želela sem si verjeti njegovim besedam in morda je imel prav. Saj sem bila med njimi le nekaj minut, le kako bi me lahko kar takoj sprejeli.
Sprostila sem se ter dovolila, da me ponovno prevzame vznemirjenje po prejeti diplomi in pred začetkom življenja popolnoma odrasle osebe, a sem bila naivna. To, da ne bi smela verjeti Connorjevim besedam, se je izkazalo že dobro uro pozneje, ko sem za trenutek zapustila družbo, da bi stopila po vabila na zabavo.
Za seboj sem zaslišala korake in ko sem se obrnila, sta pred mano stala Connorjeva starša.
„Clarie, z Deborah bi rada govorila s tabo.“ Njuna obraza sta bila resna in takoj sem vedela, da mi ta pogovor ne bo prav nič všeč.
„Seveda, kar povejta.“ Bila sem na videz sproščena, čeprav bi nekje globoko v sebi najraje pobegnila.
„Nočeva, da si v zvezi z najinim sinom. Prosim, ne razumi naju narobe, saj si verjetno izredno prijazna in inteligentna, vendar za Connorja želiva bogato žensko, od katere bi imela korist celotna družina. Verjetno se tudi sama zavedaš, da ne boš mogla živeti od Connorjeve podpore in da boš imela slabo vest, ko boš dobivala draga darila, kakršnih mu sama ne boš mogla pokloniti.“

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

To je po vsej verjetnosti zadnji del do 6. junija, saj grem v nedeljo v Romunijo in tam ne bom mogla nadaljevati. Če bo sreča, bo še en del objavljen v soboto, vendar NIČ NE OBLJUBIM.
Prosim, malo oglašujte zgodbo oz. jo komu priporočite, saj želim pisati za čim več ljudi (in ne me razumet narobe, ok? vesela sem, da berete)

xX
27. maj 2014
neeeeeeeeeeeext!
27. maj 2014
Next
27. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani