# 1 ♪Meet me in the stairwell in a second
For a glass of gin♪

»Se še spomniš noči, ko sva se prvič videla? Ker jaz tega spomina ne morem izbrisati iz glave. Tvojih črnih raztrganih kavbojk in črne majice, ki je tako lepo objemala tvoje telo. Plastičnega kozarčka napolnjenega z nečim močnim in cigarete, ki si jo elegantno držal v drugi roki. Kako si priprl oči, ko si se smejal in kako si me na vsake toliko časa pogledal z drugega konca kroga v katerem smo sedeli zunaj na travi...«

Zavzdihnila sem in shranila tekst, ki sem ga napisala. Jezna sem bila sama nase, da sem mislila na trenutke, ki so mi sedaj prinašali samo še bolečino. Mislim, saj ni tako hudo, ker se tako ali tako ni nič zgodilo... skoraj nič. Najtežje je to, da ga moram gledati skoraj vsak dan in vem, da sva lahko samo prijatelja, ker do mene ne čuti ničesar.
Laptop sem zaprla in ga odložila na posteljo na kateri sem sedela. Zakaj more biti vse tako zakomplicirano. Vstala sem in šla do omare. Z Majo sva bili zmenjeni, da se dobiva v parku zraven kulturnega centra, ker je bila sobota in nisva imeli nič pametnega za delati. Poleg tega je se je šola šele začela, tako da nisem še imela testov in spraševanj. Preoblekla sem se v črne raztrgane kavbojke in siv adidasov pulover. Zunaj je bilo ravno dovolj toplo, da mi ni bilo treba nositi jakne. Vzela sem telefon in se počasi odpravila po ulici do parka.

»Saj veš, da sva bili zmenjeni pred pol ure, kajne?« je rekla Maja, ko me je zagledala. Skomignila sem z rameni in se usedla zraven nje na klopco. Res sem ignorirala njene sms-e, ampak zaradi teh 30 minit je ne bo konec.

»Torej … kakšni so kaj plani za danes?« sem jo vprašala in jo pogledala.

»Ne vem, razmišljala sem, da bi šle malo v shopping… saj veš, za zabavo ki je naslednji petek.”

“Umm.. ja glede tega. Ne vem še če bom prišla,” sem rekla in se poskušala izogniti Majinemu pogledu. Saj rada hodim na zabave… ampak ta me res ni preveč mikala.

“Kako misliš ne veš, če boš prišla. Seveda boš prišla, ne morem iti brez tebe,” je rekla in me grdo pogledala.

“Prav, če že vztrajaš no,” sem se predala, verjetno malo prehitro samo zato, da mi ne bi preveč tečnarila.

Maja je bila ena najboljših oseb, ki sem jih poznala. Imela je svoj stil in na zunaj je delovala mirno in nedolžno, a ko si jo bolje spoznal, si takoj videl, da je nekaj posebnega in sploh ne tako nedolžna kot zgleda. Najraje je nosila črna oblačila in se ni preveč izpostavljala. Všeč mi je bila, ker ni bila tako kot vsa navadna dekleta danes, ki samo kopirajo druga za drugo, ampak je imela svoje menje in prepričanja, ki so jo naredila unikatno.
Trenutki, ki sem jih preživela z njo so bili neprecenjlivi in ne bi je zamenjala za nič na svetu.
18. september 2017
u222241
u222241
Next to bo verjetno še ena izmed top zgodbic.
18. september 2017
Neeeeeext! Super je
19. september 2017
waw Next
19. september 2017
u228206
u228206
Neeext
22. september 2017
u228859
u228859
Next
16. oktober 2017
u227675
u227675
Next
26. oktober 2017
Next
05. november 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani