Doma sem.
Sedim za mizo ter delam domačo nalogo.
Ura je 16:36 in kosilo sem imela pred 47. minutami in danes je ponedeljek 15. aprila.
Jedli smo makarone z bolonjsko omako in zraven zeleno solato. Preveč kisa ter premalo soli. Oh.
Po končani domači nalogi iz kemije grem na Facebook ter se vpišem. Oh ta spletna stran. Od mene zahteva uporabniško ime ter geslo in pred tem je od mene zahtevala vse podatke. Kot da nekaj naročam.
Kaj je navsezadnje sploh Facebook? Spletna stran, ki je tako zanimiva zaradi slik, objav, prijateljev? Kaj sploh vidimo na njej? Zakaj nas tako privlači in zasvoji? Eh, brez veze. Žalostno da ogromno ljudi živi le od lajkov. Češ, kako so priljubljeni. In kaj jim bodo lajki ko bojo na tleh? Nič.

cassie.smith@gmail.com , ************

No, sem Cassie in pišem se Smith. Najstnica iz Velike Britanije ali nekaj takega. Imam kratke rjave lase - no, ne kratke, nimam dolgih. Torej imam kratke. Takšne, kostanjevo-rjave lase. Po karakterju rečejo, da sem firbčna punca, in presneto prav imajo. Verjetno. Obiskujem London High School in sem še sveža fazanka. No, ne čisto sveža, saj je že april. Kakorkoli, dovolj o meni.

Okej, notri v Facebook sem se lepo vpisala. In poglejmo kaj je novega.
O, poglej, Barcelona vodi 3:2, vsi nabijajo kako dobra je Barca. Čeprav ne gledam nogometa, vem da Barcelona vodi in da je med najboljšimi nogometnimi ekipami na svetu. Pač vem, ker jo vsi hvalijo. In preko Facebook-a sem tudi spoznala gospoda Lionela Messija, ki igra v tem klubu. In vem, da ima številko dresa 10. Za 24-ur, Cassie Smith.
Še malo šaltam po zidu in objavah, ki so jih napisali znanci in neznanci, ko zasledim nadvse zanimivo objavo od navidezno-prepoznavne osebe iz moje šole.

Ellie Fadder: Jennifer Bay POGREŠANA! – se počuti in the panic

---------- Vsaj 1 next ----------
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
neext
20. avgust 2013
-------- (: -----------

Jennifer Bay je ena navadna blondinka iz naše šole. Hodi v 2. letnik in ima svetle lase. Sicer pa izgleda blond tako na znotraj kot na ven. Obnaša se kot da je nekaj več in, saj veste, priljubljena je kot Justin Bieber. Sicer ne vem kaj vidijo na njej in na njenih štrlečih ušesih, ki ji štrlijo iz las kot palčku. Preveč ega ima v sebi. Po hodnikih hodi z glavo navzgor kot da bi nosila uzde od konja, ki jim pomaga držati glavo pokonci in ta njena kratka krila čez dolge suhe noge ter majice dragih znamk in ves nakit in vsa ličila jo naredijo takšno avšo. Plastična deklina pač. In ja, ne maram je.
Pogrešana ali ne, ne maram je. Nisem je marala in nikoli je ne bom.
Boga Jenn, kjerkoli si, pogrešam te že ne.
Koliko objav so modeli nabili na to objavo. Ko to berem si kar predstavljam scene. Film. Scene. Film. Deli. Film. In oh, da bi imela kokice ob sebi. In coca-cola. Ampak žal.
Ampak kako – Jennifer BAY pogrešana?
KAKO? GOSPODIČNA BAY?
Še v petek sem jo videla v šoli pri malici kako se je fino zmrdovala nad hamburgerjem.
Joj, ne jest, Jenn, zredila se boš. In potem boš tako debela kot sam hamburger. Res Jenn, ne jest, izstradaj do konca. Revica. Kako se mi smili. Oh in sploh. In ja, mislim sarkastično.
Oh well, jo bodo že našli.
Zaprem Facebook.
Odprem novo okno ter napišem Ask.fm.
Da, nova stran, novo sranje. Zasledila sem, da je ta prekleta stran odvzela že marsikatero mlado življenje. Žalostno. Ask and Answear. A kaj, ko je stran polna anonimnežev, ki lahko koga tako sprovucirajo, da najde rešitev v samomoru. Žalostno. To bi mogli ukinit. A kaj, tako pač je.

CassieSmith , ************

Ista koda vsepovsod.

Sama sledim veliko ljudem, med enimi tudi cenjeno Ellie Fedder. Tista objava mi ne da miru. Prečekiram teren na njenem Ask-u.
Tako kot sem pričakovala. Napadli so jo s skrivnostjo pogrešane Jenn. Berem. Vneto. Berem. Vneto berem kaj imam za prebrati. Vneto. In se poglobim.
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
nextttttt
21. avgust 2013
Next!
21. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg