*Driin Driin* je že navsezgodaj zvonila moja nadležna budilka.brez pomisleka sem odplavala nazaj v spanje.'Emma daj no vstani !Ali moram to početi res vsak dan' je jezno zavpila mama iz prvega nadstropja.'Kak' pa veš, da še nisem vstala !?'sem ji zavpila nazaj. 'Emma resno. Pohiti zamudila boš šolo'. Nejevoljno sem vstala in se odpravila v mojo, in res samo mojo kopalnico.to je bonus, da imaš sobo na podstrešju.Odšla sem pod hladen tuš,si zlikala lase in nase dala malo makeupa. Redko kdaj se zgodi,da grem v šolo nenaličena.pogledala sem skozi okno in zunaj videla sneg.*dobro spet bom rabila pol ure, da bom našla kaj za oblečt* Končno sem po dolgem pregledovanju izbrala tole:Odpravila sem v kuhinjo in na mizi videla palačinke in pomarančni sok. Njami palačinke, to se zgodi dvakrat na leto, da jih imamo za zajtrk.'Heej mala'me je pozdravila moja starejša sestra Maja in mi skuštrala lase.
(Maja):'bdw. nisem mala' sem ji rekla in vstala.skuštrala sem ji lase tako kot jih je ona meni. 'heej pazi, potrebujem skoraj eno uro, da so tako lepi !' mi je rekla posmehljivo.
Ona je kot kakšen povečan model barbike.le da živi. ne vem o čem je fora, da se ves čas liči in da zjutraj potrebuje skoraj dve uri, da se uredi. 'Punci nehajta se prepirat !' je rekel oče. 'Ona je začela' je rekla Maja in krivdo prevalila name. 'Dovolj te imam...' sem ji rekla in ji vzeli torbico z ličili, ki jo skoraj vsak dan nosi zraven v šolo. *zakaj moram ravno jaz to prenašati* je zamomljal očka medtem ko si je pripravljal kavo. 'Zdaj pa res dovolj. Zamudili bosta pouk' je rekla mama, ko je stopila v kuhinjo z Laro v roki. Lara je moja mlajša sestra oz. je še dojenček. Jezno sva se spogledali nato pa se odpravili vsaka k svojim čevljem. Pohitela sem k avtobusni postaji tam pa me je že čakal/a..........

A nj napišem zgodbo chɾιsтmαs lovє. ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. december 2011
neeeeeeext
20. december 2011
1 komentar še.
20. december 2011
Emma: $(Tk je tut men ime).
Nexti !Plosm..zame? Tvoje zgodbe so res najboljše tule na igrah: )
20. december 2011
Aaawww. Hwala CσCσ Mσиsтєя< 33
20. december 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20. december 2011
Mal poznej nextam.
20. december 2011
Tam pa me je že čakala moja bff Tjaša.vedno živahna in nasmejana.'Heej girl..veš mislila sem že, da te ne bo' je rekla Tjaša in mi namenila tisti pogled v katerem pove, da hoče pojasnilo. 'Oprosti, ampak saj veš kako je pri nam...poleg tega Maje res ne prenesem' sem ji odgovorila.upam, da je zadovoljna z odgovorom. 'Ahaa Maja torej' je rekla in se začela smejati. 'kaj je tukaj tako smešnega?' .pogledala me je in začela: 'Ali še ne veš, da sta Maja in Miha par ali kaj?' je rekla in me pogledala naravnost v oči. 'Am...ne !Z njo nisem ravno v stiku' sem ji rekla z nasmeškom na obrazu. Miha je bil Tjašin brat.Hm..Maja in Miha.zanimiva kombinacija. Kako ga je lahko takšna barbika ujela v svojo past.? 'Emm.!....Emm.!!' je panično kričala Tjaša. 'Pridi avtobus je prišel.' je še rekla.vstopila sem na avtobus in na mojem sedežu videla sedeti hinavko,ljublenko učiteljev in največjo piflarko kar jih poznam. Ja govorim o Urški, moji največji sovražnici že iz prvega razreda.Pačeprav je piflarka izgleda kot barbika. Torej ja z njimi se moram soočati doma in v šoli. Mučenje, ne?
'Khm, na mojem mestu sediš' sem ji rekla z prezirom v očeh. 'Khm, me ne briga' je rekla in pogledala skozi okno. Vsedla sem se še na edino prosto mesto, ki pa je bilo poleg moje simpatije. To je bil Tim, najpopolnejši fant na šoli z angelskim nasmehom.Next.???
22. december 2011
neeeeeeeeeeeeeext!!!! zame?*puppy eyes*
22. december 2011
u47197
u47197
Next
22. december 2011
u57700
u57700
next
22. december 2011
neeext
22. december 2011
u60547
u60547
neekštii.!
22. december 2011
Mogoč še dans pride en mali next. Drugač pa juter en full vlek:3
22. december 2011
Dans enkrat dobite en doug del< 33
23. december 2011
Ewo zdle grem nextat pa že mam polovico napisano tk da bo zares full dooug deu + slikce
23. december 2011
u53139
u53139
nexxtt
23. december 2011
'Ali se lahko usedem' sem ga sramežjivo vprašala.Čutila sem kako zardevam.'Seveda' je rekel in torbo odmaknil iz nasprotnega stola.nato se je še sladko nasmehnil. 'Emma ali je kaj narobe?' me je vprašal Tim čez nekaj časa. 'Ha...Ne, zakaj bi bilo kaj narobe?' sem rekla in hitro pogledala k Tjaši, ki se je pogovarjala z Janom. Nato sem pogled spet namenila Timu. 'No mislil sem, ker me tako gledaš' je rekel. 'Nič ni narobe' sem rekla. 'Samo tvoja kapa mi je všeč'. Pogledala sem proti prstom ki so se nestrpno igrali z torbo.'Hvala' je rekel in pogledal skozi okno.Naslednjih 5 minut na avtobusu je bilo dokaj normalnih. Če odštejemo metanje kap,šalov in podobnih stvari. Seveda kričanje je že v navadi.še posebej za sedmošolce.Včasih sem prav vesela, da je vse tisto za mano, ampak včasih je obratno.
Ko je avtobus pripeljal pred šolo sem hitro izstopila in počakala Tjašo, ki je ponavadi bila med zadnjimi. 'Jutri sediva skupaj prav' je rekla Tjaša, ko je istopila iz avtobusa. 'Seveda. vedno in povsod' sem rekla in se živahno pognala proti šoli. 'Ali že imaš darilo?' me je vprašala Tjaša. 'Kakšno darilo?'. 'Saj veš, da imamo jutri obdarovanje ne?' me je vprašala in zgledalo je kot da ji bodo oči kmalu padle ven. 'Saj res. Ne nimam darila. Ali greš po pouku zraven, da ga grem kupit?' sem jo vprašala in medtem iskala ključe po torbi. Pokimala je in povedala, da ga še tudi ona ni kupila.
Hitro sva se preobuli in se odpravili proti učilnici. Prvo uro smo imeli angleščino. pa še glagole smo pisali.No vsaj zdi se mi, da glagole. Za Angleščino se res nikoli nič ne učim pa vseeno znam skoraj use. Če se ne motim bi moralo biti ravno obratno.Bolj se učiš več znaš. Meni pa učenje angleščine škodi. Bolj se učim manj znam.'Učenci, danes ne bom spraševala in tudi pišemo ne' je rekla Piranja. To je bil naš vzdevek za razredničarko. 'Ker je zadnji dan pouka vam pa tudi dovolim, da lahko počnete kar želite. Ampak seveda brez skakanja po razredu prosim' je še dodala in se vsedla na svoj stol. Danes je res bil zadnji dan pouka. Saj je jutri tudi šola ampak vseeno jutri se ne učimo. Imamo obdarovanje in gremo gledati neko angleško predstavo, ki jo sestavljajo učenci naše šole. 'Še boljše bi bilo če bi rekla, da nam odpade pouk' je rekel Tim in mi pomežiknil, ko je šel mimo moje in Tjašine mize. Tjaša me je samo čudno gledala z tistim njenim pogledom. Še zdaj nevem ravno kaj hoče povedati z njim. Ta ura je hitro minila in kot bi mignil je zazvonil šolski zvonec.
2 uro imeli glasbo, 3 likovno, 4 pa matematiko. Ob četrtkih imamo samo 4 uri. Ko bi bilo to vsak dan.tako bi usaj 1% raje hodila v šolo. Komaj čakam na konec pouka, da grem kupit darilo. Rada nakupujem. še bolj pa z Tjašo, ki za vsako stvar najde vsaj eno šalo z katero se obe nasmejeva in izpadeva totalna idiota pred celo trgovino. Pri nas obdarovanje poteka tako da tisti ki je recimo v redovalnici številka 4 da darilo številki 5 ta da darilo številko 6 itd. Se pravi moram jaz dobiti darilo od Tima.!


23. december 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha piranja hahaa
23. december 2011
u65375
u65375
neext ;33
23. december 2011
next!!!!
23. december 2011
1 komentar še ;3
24. december 2011
u60547
u60547
neext
24. december 2011
Okeej dans enkrat pride next. < 3
24. december 2011
nextttttttttttttttttt
24. december 2011
Neeeext
24. december 2011
u20311
u20311
next!
24. december 2011
u47197
u47197
Next
28. december 2011
u70392
u70392
next:*
28. december 2011
u16947
u16947
neext;3*
Uaaw ušečkam tvoje zgodbicee < 33
28. december 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani