Hej!
Odločila sem se da bom napisala še eno zgodbo o punci Lari (18 let), ki je zelo lepo dekle.Ampak ko enkrat popije kozarec neke tekočine se ji življenje obrne na glavo.Zakaj? Te zanima? Potem pa beri zgodbo in piši nexte

Lara:
Prvi del pride zdaj ;D
31. maj 2013
SPREMENILA SEM! PUNCI BO IME ARIANA!!

Bila je lepa sončna sobota, ko sem se zbudila ob 11.30. Ko sem se pogledala v ogledalo, sem bila zelo skuštrana.Nasmejala sem se in se počesala.Umila sem si obraz in zobe ter se preoblekla v oprijeto kratko majico, in kratke hlače.Obula sem copate."Jutro," sem pozdravila mamo in očeta ko sem vstopila v kuhinjo. (Mami je ime Jennifer očetu pa Nick)
Mami:
Oče:
"Dobro jutro," sta me pozdravila nazaj.Usedla sem se k mizi."Kako si spala Ariana?" me je vprašal oče."Super,"sem odgovorila.Na hitro sem pojedla krožnik čokolina, in pomila za sabo.Nato sem se usedla za računalnik in šla na Facebook.Spet sem imela 8 prošenj za prijateljstvo.Sprejela sem vse- kot vedno.Imela sem tudi 3 nova sporočila. 1 sporočilo- "Hej, zgledaš seksi!" 2 sporočilo- "Bi bla z mano?" in še 3 sporočilo- "obožujem rdečolaske mmm!!". Nisem odgovorila nič.Nato čez nekaj časa sem šla tudi ven na sprehod z psom po imenu Nero.Je zlati prinašalec;
Next? Bolj zanimivo bo v naslednjih delih
31. maj 2013
Šla sma na sprehod do parka, kjer se je lahko še malo igral.Nato sva spet šla nazaj.Ko sem prišla domov, ni bilo ne mame in ne očeta.Na mizi me je čakal listek: ŠLA SVA K TETI JUSTI! MAMA,OČE! Zdaj sem vedela da bom še dooolgo sama doma, saj ko sta mama in oče šla k teti Justi, so se res dolgo pogovarjali.Jaz pa je ne maram.Vedno me vlači za lase in mi ne da miru.Poklicala sem nekaj prijateljic.Sarah, Avril, Christino in Mary. Čez 15 so bile že vse pri meni, ko se je naenkrat vlil dež in zazvonil telefon."Ljubica, preveč dežuje da bi lahko prišla domov," je rekla mama"Pa saj te ne bo strah kajne?" "Ne mama. Ne bo me! Se vidimo jutri!" sem ji rekla in se nasmehnila."Paaarty timee!" sem zakričaala.Imele smo glasbo in skakale po postelji ter plesale.Nato je naenkrat Mary rekla:"Imam nekaj zraven in tega zagotovo nobena ne bo upala spiti." Iz torbe je zvlekla tole:


"Kaj je to?" smo vprašale."Menda, če to spiješ postaneš neka žival.Ampak samo za noč! Ali si katera upa?" je vprašala Mary.Vse so odkimale.Ampak jaz nisem verjela v to."Ne verjamem v to Mary!" sem ji rekla."Daj!" Dala mi je steklenico jaz sem jo odprla, in..SPILA! Postalo mi je slabo in mogla sem odleteti na wc."Dobra šala.Po tem samo bruhaš!" sem se ji rekla.In vse so se zasmejale.

Next?
02. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani