Yuuup, še en 1D fanfic ;D
emem, pišem ga z najboljšo&najlepšo Nikoo (►нαяяу'ѕ вαвє◄)
in upaam, da vam bo ušeeeeš ;$ fanfic, mislim...haha ;p

✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈

»Ma fučka mi se...« »VIDIM!« Je prekinila moje petje Jenny/Caroline, moja najboljša prijateljica. »Pa fučka ti se!« »Tega pa ne vidim!« Planila sem v smeh, med pomivanjem posode, tako, da sem skoraj zlomila enega izmed že lepo zloščenih krožnikov. »Ti si ena navadna kuza Jen.« Sem dejala, ter si obrisala mokre roke v svežo brisačko. »Kuza? Kaj pa je to?« Je začudeno vprašala Jen. »Še sama nimam pojma, ampak zagotovo je neka mešanica z kozo.« »Oh, ti bom dala jas kozo, ti...kura!« Je dejala ter se z majhno metlico raznobarvnih barv, za brisanje prahu, pognala za mano. »Pojdi stran z tem razcefranim bitjem! Bog ve, koliko bacilov je na njem!« Sem vzkliknila, ter se pognala v tek, Jen pa se je z tisto ničvredno barvasto metlico zapodila za menoj. Na poti skozi dnevno sem z okenske poklice pobrala še dokaj mokro krpo, s katero sem prej brisala okenska stekla. »Ha!« Je iz mene prišel vzklik, ko sem se z z mokro cunjo, s katere je malce kapljalo na čisto belo preprogo, postavila v kung fu pozo. »Pridi zdaj, če si upaš!« »Sue! To ni pošteno! Tvoja cunja je polna baciljev in še mokra za povrh!« Se je pritožila ter ustavila na sredi dnevne. »Oh, a tvoja pa je kaj drugačna? Na tvoji se drži vsa mogoča golazen in plesen, in še vsa je polna prahu! Ne ti meni pridigati o umazaniji.« Sem rekla, napol v smehu.

Hej hoj. Sem Sue. Sue Jade Diamond. Oh, saj vem, moje ime je grozno staromodno in brezzvezno, a kaj hočem. No, živim z mojo najboljšo prijateljico Jenny Caroline, v tipični Londonski hiši. Stara sem 18 let, in trenutno doživljam pretep z Jen, med spomladanskim čiščenjem. Ja, spomladansko čiščenje, v začetku poletja. Vem, z Jen sva ZELOOO izvirni, samosvoji in nadvse edinstveni. Ne da se hvalim, ampak če bi naju prodajali v trgovini, bi obe imeli nalepko 'Crazy Special Edition'.
17. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
+lileeeeey,pove seee,k piss novo zgodbicoo,aan?;**
17. februar 2013
Neeeext !!!
17. februar 2013
u25153
u25153
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!!!
17. februar 2013
u101906
u101906
Neeekssst! <3
17. februar 2013
u117381
u117381
Neeext!!
Crazy Special Edition.
18. februar 2013
no če me še ne ponate jaz sem Nika in jaz pišem z mojo popolnico Lily!
-------------------------------------------------------------------------------------

Jenny Caroline Black

''Moja metlica je vsaj privlačna ne pa tvoja cunja, ki kaplja po preprogi KI JE IZ PARIZA! Sue takoj se mi spravi iz nje!'' sem zakričala ona pa mi je pokazala jezik.''Okej to je to!'' sem se zarežala ter se pognala v njo. ''O ne ne boš!'' je rekla jaz pa sem že skočila nanjo in jo s tisto stvarjo, ki sem jo imela v rokah začela čistiti. ''HEY!'' je zakričala Sue in me začela umivati z svojo cunjo. Padle sva po tleh in se še vedno v smehu pretepali ampak mislim, da jo je najbolj skupila preproga. Uboga revica! Ko mi je Sue nakoncu le izbila iz rok tisto metlico in sem se odkotalila stran sva končno nehali in se začeli na ves glas smejati. ''Mislim, da bo tale prostor treba še enkrat počistiti!'' je rekla Sue jaz pa sem pokimala.

No pa naj se vam predstavim. Moje ime je Crazy Jenny Caroline Black. Sem poleg moje najboljše prijateljice Sue s katero tudi živim najbolj nora 18 letnica na svetu. S Sue živiva v Londonu v hiši, ki je v času spomladanskega čiščenja veliko prevelika drugače pa je čisto normalne velikosti za hišo. Vsaj zdi se mi. V šoli se namreč nisem učila kakšna je normalna velikost hiše. Čeprav bi se raje to kot tisto slovnico, ki mi je učiteljica nikoli ni vbila v glavo. Ampak ne skrenimo s poti kajne. Z Sue sva veliki oboževalki ovac. Mislim, jaz sem se nekoč že skoraj zaročila z eno! Ne saj se hecam! Nisva oboževalki ovc radi imava smejanje in mislim da se 25 ur na dan samo smejiva tako nori sva! No jaz poleg tega rada rišem, čeprav mi ne gre kaj dobro od rok in ponavadi nastanejo namesto hiš drekci in namesto krav neki mutanti. Tako, da raje ostanem pri plesu. Ja zelo rada plešem in Sue tudi samo ne obiskujeva nobenega krožka. Pleševa samo, kadar sva sami doma in na koncu nastane kakšen ples , ki bolj spominja na tiste indijance, ki kličejo dež Pa pustimo to. Vrnimo se nazaj v noro sedanjost…

''Mislim, da sva uničili mojo preprogo!'' sem žalostno rekla. ''Ne pa ne! Lahko jo izboljšava!'' je rekla Sue in kar naenkrat na njih zlila barvo, ki sva jo našli v neki omari. Svetlo modra se je razlila po preprogi in jaz sem zakričala od groze. Zraven se je zlila še oranžna. ''SUE KAJ DELAŠ?'' ''To preprogo bova naredili bolj moderno! Zdaj pa mi pomagaj!'' mah preproga je tako ali tako že uničena tako, da je vseeno. Prijela sem zeleno barvo in jo zlila prek preproge. Sledila je še vijolična rdeča… ''Malo čudno izgleda!'' sem rekla, ko je zmanjkalo barv Sue pa je že začela plesat po preprogi. Barva je zaradi njenega skakanja in ne vem katerih plesnih korakov letela vse naokoli tako, da je bila moja majica kmalu vsa od barv. Ampak hej preproga pa je postajala lepša in lepša. Še jas sem skočila gor in skupaj sva začeli plesati nek tralala, da je barva švigala vse naokrog!
18. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeeeext
18. februar 2013
next !!!!!!!
18. februar 2013
u117381
u117381
Neext
18. februar 2013
Sue*

»Zakaj, ampak bolj nori nebi mogli biti.« Sem se zasmejala. »Poglej to! Celi sva zapackani! Oblačila bi morala v pralnico.« Se je po njenem histeričnem smehu, oglasila Jen. »Oh, utihni, sicer bom še tebe vrgla v pralnico.« »Pa fučka se ti!« »Hej, to je moja pesem! Plus tega, je sploh ne znaš prav zapeti.« Sem rekla Jen napol v smehu, ona pa mi je pokazala jezik ter vstala. »Najboljše, da bi oblačila res nesli v pralnico...Samo nova si morava obleči.« Hotela je zakorakati čez dnevno a sem jo potegnila nazaj, tako da je priletela na tazadnjo in se še naslednje pol ure kremžila. »Obtičali sva na tej preprogi, Jen. Če boš šla gor, boš zapackala vso dnevno, stopnice in še marsikaj drugega.« »Oh, ti filozof.« Zasmejali sva se. Nato sem dobila idejo. »Hej, kaj če si noge obriševa z tisto mokro cunjo...« »Sue, ti si tako pametna, ampak večino časa tako zabita!« Me je prekinila Jen, in znova sva se zasmejali. »Poskusiti ni greh!« »Prav imaš. Imeti totalno zapackano stanovanje ni greh.« Mi je odvrnila Jen. Nekaj časa sva sedeli v tišini, nato pa je Jen pograbila krpo in si z njo obrisala noge. »Ha, vidiš, da je bila dobra ideja.« Sem rekla, ter si z drugo krpo še jaz obrisala raznobarvne noge. Po prstih sva se odplazili po kristalno čistih rjavih stopnicah, in pazili, da ničesar ne umaževa. Vsaka je pobegnila v svojo sobo, v svojo kopalnico, da se stušira in preobleče. Barvo sem zlahka sprala z svojega telesa, malo težje je bilo iz las. KO sem končala, sem lasem pustila prosto pot, da se sami posušijo. Preoblekla sem se ter previdno umazana oblačila vrgla v umivalnik, ki je bil kmalu poln barve. Sicer barva ni šla popolnoma dol z tkanine, saj so ostali grobi in rahli madeži. »Oh, res so za v pralnico.« Sem zavzdihnila ter pustila, da se oblačila vsaj malo posušijo. Ko sem si lase spela v malce vlažno figo, sem oblačila stlačila v vrečko, da bi jih skupaj z Jen nesli v pralnico. »Oh, kako grozno se počutim, ko imam takole zamazano mojo najljubšo majico.« Je žalostno dejala Jen ter z roko dramatično zamahnila po zraku. »Drama Queen, ne zganjaj panike. V pralnico greva.« »Mi dve?« »Ja kdo pa drug.« »Ampak...saj sva čisti.« »Pa ne mi dve! Oblačila sem mislila.« Jen se je zarežala ob svoji nevednosti jaz pa sem se nasmehnila. Kako sem vesela, da je moja prijateljica. Ne vem kaj bi brez nje.
»Jen, taka trapa si.« Sem rekla v smehu, ko sva kar peš hodili proti pralnici. Ni bila daleč. »Ti si pa kura brez možganov.« »Kure tako ali tako nimajo možganov.« »O, pa imajo. Ampak zelo majhne, zato so tako zabite.« »Ti si zabita. In potem sem jaz filozof.« Sem rekla v šali. »Saj si! In to veliko večji od mene.« Jen sem rahlo boksnila v ramo, ona pa mi je pokazala svoj rožnat jezik.
Ko sva stvari odložili v pralnici, sva se posedli na klopco v čakalnici, da počakava, da se operejo. Gospa, ki je bila za pultom, je rekla, da bo trajala samo kakšnih 15 minut, zato lahko počakava kar tukaj.
Ko sva dobili sveža, sprana oblačila, ki so za povrh vsega še omamno dišala, sva se odpravili proti domu. »Ne vem, zakaj ne pustijo, da bi se stvari posušile kar tam.« Je dejala Jen. »Ja kako? Pričakuješ, da imajo plinsko celico?« »Ne, pričakujem, da imajo sušilni stroj...« Pogledala sem jo. »Sušilni stroj za obleke.« Je še dodala, jas pa sem se nasmehnila. Nenadoma sem se zaletela v orjaka. No, ni bil orjak, bil je le fant, ki je v tistem trenutku izgledal kot gorila, z moje ležeče pozicije. »Joj, oprosti, nisem...« Sem se hitro začela opravičevati, a me je fant, ki se je skrival za sončnimi očali, prekinil. »Je že vredu.« Je rekel, in Jen mi je pomagala vstati. Dobro sem si ogledala fanta, skozi moje lasi, ko so mi kar v šopih padali na obraz. Pravzaprav, sta bila dva fanta. Oba skrita za istim temnimi očali Ray Bean-a. Eden je imela umazano blond lase, drugemu so se rjavi kodri motali na glavi. Imela sta popolni postavi, kot bi ju pravkar zelo namučili v dragem fitnesu. »Jaz...res mi je žal...« Sem se hotela znova opravičiti, saj me je bilo dobesedno sram pred takim fantom. »Saj sem rekel, da je vredu.« Je znova dejal. Na ustnicah mu je zaigral predrzen nasmešek, ki je pokazal vrsto snežno belih zob. »Ehm, mi dve...greva.« Se je oglasila Jen, katero je oblila rahla rdečica. Pravzaprav sva obe bili kot dva nezrela paradižnika. Jen se je zrinila mimo njiju, ter me določno vlekla za roko. Rahlo sem se ozrla. Fanta sta strmela za nama. »Jen...« Sem tiho šepnila ter jo pogledala. »Kaj?« Je odvrnila in z glavo sem pomignila nazaj. Znova sva se ozrli. Ampak fantov ni bilo več tam. Izginila sta. »Bila sta sexy...a grozljiva.« Je tiho šepnila Jen. Za trenutek se mi je zazdelo, da še vedno stojita tam, a bil je le manjši privid, ki je po mojem hrbtu spustil mravljince. Srhljivo.
18. februar 2013
u117381
u117381
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *www*
18. februar 2013
u101906
u101906
OMG U PRALNICO GRESTA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
U Niall in Hazza Kdo drugi bi pa bil pri Lilyjini in Nikini zgodbici?
18. februar 2013
Ria ---> Ja, ampak nekaj je drugače c; haha evil us ;D
18. februar 2013
next
18. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeeeet
18. februar 2013
Jenny

''Mislim, da bi si morali nabavit varnostnika!'' sem rekla čez nekaj sekund. Sue se je začela režati. ''Zakaj?'' ''Da naju zaliznjeni smrdeči zlobi ne bi dobili!'' ''Jen sploh ne veš, če sta res zlobna in mimogrede kje bi pa dobila varnostnika? Samo slavni ljudje jih imajo veš!'' ''Ja saj jaz sem slavna! Poglej vsi na ulici me gledajo!'' sem rekla in res vsi so buljili v naju!'' sem rekla. '' Vsi buljijo v svoje telefone Jen!'' je rekla Sue. ''A-a ne več!'' sem rekla in iz ust spravila neki king kong krik! Vsi so se v trenutku obrnili proti nama Sue pa se je reže udarila v glavo. ''Ti si taka idiotka!'' je rekla jaz pa sem se zarežala in pokimala. Kar naenkrat sem se zaletela v nekaj trdega in pristala na tleh. ''HAHAHHAHAH IDIOTKA GLEJ KJE HODIŠ!'' se je zarežala Sue jaz pa sem še kar ležala na tleh. ''Mrtva sem! Nekdo me je ubil. Mogoče je kdo od zlob!'' sem rekla in zaprla oči, kot, da bom umrla. ''HAHHAHAHAH Jen zaletela si se v ulično svetilko ne pa v nekega zlobneža!'' se je še naprej režala Sue. ''Pa zakaj se mi ni pa umaknila potem? Mislim, kaj nima nič pameti?'' sem vprašala in končno vstala. ''Ravno toliko kot ti!'' je rekla Sue jaz pa sem jo jezno pogledala in jo začela loviti do doma.

''Jen mislim, da nekdo hodi okoli hiše!'' je Sue rekla malce prestrašeno. ''Pa kaj naj si pogleda lepo fasado najine hiše. Upam, da ne bo opazil tistega madeža od mačke, ki se je posrala na nabiralniku!'' ''Jen tole je resno kaj že naju kdo ubijee?'' ''Kdo le? Poleg tega je vse zaklenjeno, ker je že noč in hey verjetno imaš tako ali tako spet prisluhe in privide in se ti samo zdi!'' sem rekla in še naprej buljila v televizijo, kjer se je vrtela moja najljubša serija. ''Jen resno sem videla nekoga, ki je hodil mimo okna in mislim da vrata niso zaklenjena!'' Presenečeno sem jo pogledala nato pa zletela proti vratom. Ravno takrat, ko sem prišla tja se je kljuka začela počasi premikati dol. Globoko sem vdihnila in jo vcvrla nazaj v dnevno sobo. ''Mislim, da bi se morali skriti!'' sem šepnila Sue in hitro sva zbežali v kopalnico, kamor sva se zaklenili. 'Okej mislim, da bi zdaj morale zbežati skozi okno!'' sem rekla. ''Jen! V tej kopalnici ni okna!'' je šepnila Sue. ''Kaj? Kaj maš res tako gnilo kopalnico?'' sem vprašala ona pa je skomignila z rameni. ''Šit šit ši kaj zdaaaj?'' ''mogoče lahko počakava, da bo tisti nekdo sam odšel!'' je rekla Sue. ''Hey kaj če sta zlobi?'' sem šepnila in obe va se prestrašeno spogledali nato pa sva se zaradi strahu tiho zaprli v tuš kabino. ''Vem,, da nisem bila nikoli verna ampak od zdaj naprej bom molila tja gor, da me tisti ki tam prebiva reši!'' sem rekla in Sue je pokimala. Kar naenkrat se je Televizija v dnevni sobi ugasnila. Z Sue sva se prestrašeno spogledali in obe sva se začeli tresti.
18. februar 2013
Sue*

Zaslišali so se koraki, in tiho šepetanje. Je kdo s kom govoril po telefonu? Ali je klical naju? Kaj če sta dve osebi? »Če bi se ti prej zmigala izpred tv-ja, bi bila zdaj varni.« Sem šepnila. Jen me je grdo pogledala ter se stisnila bo steno tuš kabine. Zaslišalo se je žvižganje. Šit! Nekdo je v moji sobi. »To bi moral videti...« Se je slišal tih šepet fantovskega glasu. »Ne vem...mislim, da je rjavolaska...« Nedvomno se je nekdo, z nekom pogovarjal po telefonu. Jen je globoko vdihnila, jaz pa sem se prijela za prsni koš. Srce mi je bilo tako močno, da sem se bala, da ga bo slišal človek, ki je v moji sobi. »...grem...« Sem razbrala besedo iz fantovega mrmranja v telefon. Vrata so se zaloputnila, in slišali so se koraki po stopnicah. Nato še en tresk vrat, tokrat pri glavnem vhodu. »M-mislim, da je šel...« Sem tiho šepnila. Stopila sem iz tuš kabine, ter odklenila kopalnico. Previdno sem odprla vrata ter se razgledala po moji sobi. Pogledala sem skozi okno. Nikogar ni bilo. »Šel je. Nedvomno.« Sem rekla, in Jen je prišla skozi vrata. »Sue, mislim, da ne bom mogla spati...« Je prestrašeno dejala. Še enkrat sem preverila okno. »Pojdiva se umivat in pogasniva luči. Potem lahko prideš k meni.« Sem rekla, Jen pa je pokimala, ter se spravila v svojo sobo. Šla sem v kopalnico, ter se umila. Potem se v svoji sobi poiskala spalno srajco, ter se preoblekla. Nenadoma mi je zapiskal telefon. Bilo je sporočilo, od neznane številke. Previdno sem ga odprla.
*Lep razgled.*
Je pisalo. V istem trenutku sem se obrnila in skozi okno zagledala črn avto. V moji glavi je igrala tista srhljiva glasba, srce pa mi je po vsej verjetnosti padlo v hlače. »JEN!« Sem zakričala ter zagrnila zavese. Tedaj me je streslo do kosti. Bala sem se. Zaslišalo se je brnenje motorja in pokukala sem skozi okno. Avto se je odpeljal, v soji lune, pa sem lahko v avtu razbrali dvoje oseb. Oboje z črnimi očali. Ray Bean-a. Bila sta onadva.
»SUE!« Je tedaj zakričala še Jen. Pritekla je v mojo sobo, bila je vsa bleda. »Zunaj...sta bila. Onadva!« Je vzkliknila. »Vem...« Se preplašeno odvrnila. »In...pustila sta sporočilo...« Je dodala Jen. »Kje?!« Sem skoraj zarjula. Jen mi je v roke potisnila bel listek. »Doli...v dnevni...ko sem pogledala skozi okno, je eden stal ravno pred njim in skoraj me je kap...potem sem stekla gor.« Je dejala Jen in njen glas se je tresel. Odvila sem listek.
'We're watching you.'. -HN.xx
»Faaak, Jen! Počutim se kot v grozljivki!« Sem dejala in jo objela. »Pojdiva za nekaj dni k moji mami. Tam bo vse boljše...samo za nekaj dni, da se znebiva teh zlob.« Je dejala Jen. Pokimala sem...

*Naslednji dan*
»Prav mama. Kmalu prideva. Adijo.« Se je Jen poslovila od mame ter prekinila telefonski klic. »Kje je ta taksi?« Sem vprašala, ko mi je rahel vetrič razmršil lase. »Vem samo, da morava čimprej od tod. Sva zaklenili oboje vrat?« Je vprašala Jen, jaz pa sem ji v odgovor le pokimala. Begalo me je. Čisto vse. »Ah, končno.« Se je oglasila Jen, ko je izza ovinka pripeljal črn taxi (ja, v Londonu so taxi-ji črni). »Jen in Sue?« Je vprašal taksist, ko je ustavil. Pokimali sva, in pomagal nama je spraviti dva kovčka v prtljažnik. »Jen...« »Počakaj Sue, mama me spet kliče.« »Ampak Jen...« Ni me poslušala. Strmela sem v avto, črn Marcedes, ki je bil postavljen na dovozu pred sosednjo hišo. Bil je postavljen tako, da sem lahko videla zadnje steklo, ampak zdelo se mi je, da nekdo sedi v njem. »Jen, črn avto...« »Ja Sue, to je taxi. Oprosti mama, ravno se peljeva proti tebi. Ja, adijo.« Se je poslovila in me nato grdo pogledala. »Marcy-in dovoz. Ona nima avta, kaj šele tako dragega črnega Marcedes-a. Poleg tega je šla z vnukom in njegovo ženo na morje. Jen, me poslušaš?« Sem skoraj zakričala nanjo. Strmela je v avto. »Poberiva se že od tukaj...« Je siknila in usedli sva se v taxi. Jen je povedala mamin naslov in odpeljali smo se. Ozrla sem se. Avto nam ni sledil. K sreči...

*No one*
Črn avto na dovozu se je premaknil, ter peljal po isti poti, kot črn taxi. Dva fanta v njem, sta se skrivala za očali in bila sta čisto tiho. Spogledala sta se, ter se vražje nasmehnila drug drugemu. Imela sta le en cilj...
18. februar 2013
Neeeeext !!!
18. februar 2013
u73295
u73295
Neext
18. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
18. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeeeeeeext
18. februar 2013
hahahahhahaha niall & harry stalking them hahahahahahha
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
+ nova bralka
++ omg hazza
+++ omg nialler
++++ x'DDDDDDDD
18. februar 2013
u101906
u101906
Omgg ;o
Next!
19. februar 2013
Jenny

Za nekaj minut je v avtu nastala tišina. Z Sue sva bil še vedno močno pretreseni zaradi včerajšnjega večera. Meni se je vso noč v sanjah pojavljal njegov obraz. Kako me je zlobno pogledal… ''JEN!'' je kar naenkrat v mojo uho zakričala Sue. Trznila sem in jo pogledala. ''Resno bi morala nehati s tem zapiranjem v svoje misli!'' je rekla jaz pa sem se nasmehnila. ''Kaj je?'' ''Vprašala sem te, če nima tvoja mama bazena!'' ''Am ne vem mislim, da ga ima ampak čisto malega. Ampak še vedno je ogromen, čakaj… Kaj sem zdaj rekla?'' Sue se je zarežala. ''No v bistvu je bazen normalne velikosti!'' sem rekla Sue pa je pokimala. ''Kje sploh smo?'' sem rekla in pogledala skozi okno. Za nami sem zagledala še nekaj črnega. Očitno gre še en taksi za nami! Pogledala sem na tablo, mimo katere smo ravno peljali in ugotovila, da smo že skoraj tam. Pogledala sem proti Sue, ki je zdaj nekaj ustvarjala na telefonu. ''Kaj delaš?'' sem vprašala. ''Breskve sadim!'' je dejala. ''Sue ne hecaj se!'' sem rekla in pogledala v telefon in ugotovila, da res igra neko igrico kjer sadiš breskve. ''Kaj? Saj sem ti rekla, da sadim breskve!'' je rekla jaz pa sem skomignila z rameni in se naslonila nazaj na sedež. Ohhh hočem spati! Sem si mislila potem pa se je avto ustavil in prispeli smo. Z Se sva se spravili iz avta in iz prtljažnika sva vzeli vse najine stvari. ''JEEENNYY SUEE kako lepo vaju je videti!'' sva zaslišale kričati mojo mamo. Pa smo tam. Pritekla je do naju in začela kar nekaj skakati od veselja. ''Joj kaj vidve ne mislita nehat rasti in joooj Sue kakšna lepotica si postala pa tebi Jen tudi nič ne manjka le malo manj suhi bi bile lahko!'' je rekla. Sem veela. Točno sem vedela kaj bo rekla. Nasmehnila sem se. ''Hey mami!'' objela sem jo in moja mami je v objem potegnila še Sue. ''Torej zakaj sta se odločili me obiskat?'' je vprašala in z Sue sva se živčno spogledali. ''Ammm samo tako sva vas pogrešali Alicia in zato sva se odločili, da vaju obiščeva !'' je nekaj hitro bleknila Sue in jaz sem prepričljivo pokimala. ''Jooj kako lepo! Zdaj pa le pridita notri tam vaju čaka čajček in moja posebna specialiteta! Česnovi piškoti! Saj vem kako ju imata radi!'' obrnila se je in napotila proti hiši midve s Sue pa sv se hitro skremžili. Ne spet teh piškotov!
---------------------------
mal krajše in bedno...
19. februar 2013
hahahahhahaha ''Breskve sadim!'' je dejala.
19. februar 2013
Sue*

Piškoti so bili nagnusni. Resnično.

*Next Day*

»Ruuun, where lights won't chase uus...« Sem si zapela ko sem se v splani srajci zjutraj majal po hodniku. Na hitro sem se pogledala v ogledalo, nato pa sem se odpravila proti kuhinji. »Hej, nove sosede smo dobili. Mami je rekla, da je stara tetka šla v bolnišnico, in dva prijetna možaka sta se ponudila, da ta čas skrbita za njeno hišo.« Je dejala Jenny in obstala sem sredi odpiranja hladilnika. Zaprla sem ga nazaj. »Dva? Z črnim Mercedesom?« Sem vprašala previdno. »Oh, mislim, da imata taxi. Saj je zdaj v mestu že veliko najemnikov z taksiji.« »Jen, dva moška nimata enega taksija, potem imata kvečemu dva.« »No, potem pa je Mercedes.« »Jen, in dva sta.« »Ja kaj, mogoče pa sta par! Kaj imaš mogoče kaj proti gejem?« »Jen, tablica. Ona-dva sta.« »Pa kakšna onadva hočeš...o shit, onadva sta.« Se je končno posvetilo Jen in previdno je zagrnila zaveso. »Dobro jutro punci, sta dobro spali?« Naju je pozdravila Alicia, ter se prijetno nasmehnila. »Preobleči se grem. Sue, ti lahko uporabiš spodnjo kopalnico, saj bom jas zgornjo.« Je čez trenutek dejala Jenny, jaz pa sem pokimala, ter se odpravila po hodniku navzdol. Preoblekla se nisem, saj sem oblačila pozabila zgoraj, zato sem si le umila zobe in privoščila jutranjo prho. »Punci, obisk sta dobili! Vajina prijatelja sta prišla pozdravit!« Se je nenadoma zaslišal glas Alicie, ko sem prišla iz kopalnice. Kaj? Saj vendar nimam tod okoli prijateljev. »Oh, lepo da sta ju prišla obiskati. Punci, spustila bom fanta gor k vama, imam preveč dela!« Je zaklicala Alicia in spreletel me je srh. Nova soseda. Nedvomno. Zaslišali so se koraki po stopnicah. »Fuck!« Sem tiho zaječala in Jenny kar seda hitro poslala sporočilo 'SKRIJ SE NEMUDOMA!'
Ko mi je napisalo, da je bilo sporočilo dostavljeno, sem zaslišala tresk vrat in zaklepanje od zgoraj. »Fjuf, to pa je bilo za las...« Sem si oddahnila ter telefon spravila nazaj žep svoje kratke spalne srajce. »Je bilo,ane?« Sem zaslišala nizki fantovski glas za sabo. Sunkovito sem se obrnila, in tam je stal. On. Fant, v katerega sem se zaletela. Ni nosil očal, njegove zelene oči so se svetlikale v temi, v soju luči, ki je prihajala iz drugega hodnika. Njegovi kodri so bili zmešnjava, in so v vsej svoji kodrini, dolžini in veličastnosti obdajali njegovo glavo. Bil je postaven, kot zadnjič. In...Oh, kaj pa govorim?! Saj se mi bo še zmešalo.
Naredil je korak proti meni, jaz pa korak nazaj. »Hej...Sue.« Me je pozdravil. Ve moje ime...Bog pomagaj. »Jaz, uh ampak...« »Ne izgubljajva besed, prav?« Je dejala, ter začel hitreje hoditi proti mene. Iz mene je prišel le nemoč vzklik in pognala sem se proti zadnjim vratom, na koncu hodnika. Z sunkom sem jih odprla, da so me zaboleli členki na roki ter se skoraj zgrudila na trato zraven bazena. »Ljubica, raje ne teci. Hitrejši sem od tebe.« Je sarkastično dejal, ter se predrzno nasmehnil. »Kdo si?« Sem vprašala, tokrat z več poguma. Očitno mu je bilo to všeč, zato sem naredila korak nazaj. »Imena ti ni treba vedeti. Ne še. Edino kar ti povem je to, da boš moja...prej ali slej.« Je dejal ter nato naredil korak proti meni. »Jaz nebom od nikogar.« Sem dejala in naredila še en korak nazaj. A tokrat mi je zmanjkalo tal pod nogami in padla sem v mrzlo vodo. Takoj ko me je ta obdala sem hotela zaplavati na površje, a me je zmotil še en pljusk in mehurčki okoli mene. Za trenutke sem odprla usta, a mi je bilo takoj žal, ker je voda napolnila moja usta. Nekaj je je tudi prišlo v sapnik, zato sem zakašljala in najverjetneje bi se zadušila, če me nebi njegove roke potegnile na površje. Končno sem zadihala. Dušilo me je, a me je kmalu prenehalo. Nato sem se zdrznila. Ločili so naju milimetri. Njegovi lasje so bili mokri, a še vedno si lahko vedel, da so kodrasti, tudi če bi ga videl prvič v življenju. Mokra majica sem mu je tesno prilegala na telo, ter razkrila mišičast trebuh. Ko je opazil, da strmim vanj, se je znova predrzno nasmehnil. »Harold, Sue, kaj pa počneta? Sta si privoščila jutranjo kopel?« Je z nasmeškom na ustih vprašala Alicia, ki naju je hvala Bogu, zmotila. Harold? Še bolj srhljivo. »Harry, gospa Alicia, kličite me kar Harry. Ja, Sue mi je hotela pobegniti pa sem jo malce vrgel v bazen. Saj nisi jezna, kajne Sue?« Je vprašal. Harry. Čisto se je spremenil. Iz temačnega in predrznega, v popolnoma nedolžnega in z čisto umirjenim glasom. Njegove oči so bile svetlo zelene. Skoraj bi se pomirila, če ne bi vedela, da je le igra. »Oh prav. In kje sta Niall in Jenny?« Je vprašala Alicia. Niall...tedaj se mi je posvetilo. N&H na listku sta bila zapisana kot Niall in Harry. Spreletel me je srh, zato sem se rahlo stresla. »te zebe Sue?« Je nežno vprašal Harry, in privil me je k sebi. Če le nebi bil drugače tako srhljiv, se nebi upirala. Na rahlo sem ga odrinila, se poševno nasmehnila in splezala iz bazena. »Pridita, pripravila vama bom vročo čokolado, da se pogrejeta. Pojdita še po Niall-a in Jenny.« Je dejala Alicia, in se vrnila v hišo. Za trenutek sem se obrnila, in videla Harry-a, kako strmi vame. Znova me je zmrazilo. »Počakaj.« Je dejal, jaz pa sem naredila ravno nasprotno. Odpravila sem se proti hiši. Tedaj me je par močnih rok zgrabilo za oboje zapestij. »Rekel sem, da me počakaj.« Je grobo dejal Harry in me pogledal globoko v oči. Kako za vraga, se lahko človek v sekundi tako drastično spremeni? Svoj pogled sem umaknila, on pa me je spustil. Na ustih mu je igral znova tisti njegov predrzen nasmešek. Če bi le bila takrat tiho...če se le nebi zaletela vanj...»Pridi, greva noter.« Je prekinil moje razmišljanje, ter me potegnil za sabo. Hodila sem za njim, tik za njim. »Kje je Jen?« Se je takrat oglasil glas drugega fanta. Niall. Harry se je obrnil in me pogledal. Pogoltnila sem cmok v grlu. »Grem po njo.« Sem tiho dejala, ter se zrinila mimo blondinca, Niall-a. Za trenutek sem se srečala z njegovimi nebesno modrimi očmi, in zazdelo se mi je, kot da to ni on. Kot da ni tisti, ki je bil ves čas z Harry-em. Da ni zloben. A to so samo oči. Ne moreš pomagati, kakšne barve so.
»Jen!« Sem vzkliknila, ko sem prišla v njeno sobo. Vrata kopalnice so škrtnila, in ven je pokukala Jen. »Grozen je.« Je dahnila. »Oba sta.« Sem tiho šepnila, ter jo objela. Šele tedaj je opazila, da sem premočena. »Kaj se je zgodilo?« Je presenečeno vprašala. »Spodaj me je dobil. V bazenu.« Sem odvrnila. »Ti je kaj naredil?« Je vprašala Jen ter me prijela za zapestja. Malo me je zabolelo, zato sme odmaknila roko. »Ne, prekinila naju je tvoja mama. Hvala Bogu, za njo. Sicer me je samo močno potegnil za roko, ko ga nisem hotela počakati. Verjetno bo nastala manjša modrica.« Sem previdno rekla ter si ogledala zapestje. Ima presneto veliko roko! Videli so se prsti, ki so pustili rdeče sledi. Ko sem roko premaknila, je slep rahlo škrcnil in zabolelo me je. A nič hujšega, upam da bo boljše. »Se je tebi kaj zgodilo?« Sem jo vprašala. Jen je odkimala. »Takoj ko si mi poslala sporočilo, sem se zaklenila v kopalnico, in sedla v kad. Potem je prišel on - « »Niall.« »-Niall, in se razgledoval po moji sobi. Ime mu je Niall?« Je na koncu vprašala. Pokimala sem. »Kaj pa drugemu?« »H-Harold. Oziroma, hočem reči, Harry. Pojdiva zdaj, da se ne vrneta.« Sem siknila ter jo rahlo povlekla za sabo. Nisem ji hotela izpahnit roke, tako kot mi jo je skoraj Harry.
»Oh, tukaj sta punci.« Je z nasmeškom dejala Alicia, ko sva prišli v kuhinjo. Harry in Niall sta sedela dva stola narazen. Pustila sta nama dva stola. Med njima. Zraven njiju. Harry me je potegnil za roko poleg njega, zato Jen ni preostalo drugega, kot da se usede zraven Niall-a. Pomaknila se je k meni, Niall pa k njej. »Oh, vi zaljubljeni ptički. Lahko bi šli na dvojni zmenek.« Je dejala Alicia, ter pred nas postavila štiri skodelice vroče čokolade. Kaj?! »Dvojni zmenek?!« Sva v en glas vzkliknili z Jen. »To bi bila imenitna ideja. Hvala gospa Alicia.« Je dejal Niall. Imel je naglas, katerega nisem mogla prepoznati. »Oh, malenkost, rada pomagam. No punci, bosta privolili?« Je z nasmeškom vprašala. Roka me je prijela za moje stegno, malce nad koleno. Vroča čokolada se mi je skoraj zaletela. »Oh, pa saj se niti ne sliši tako slabo...« Sem dejal, ko me je že malce bolelo. »Pridna punca.« Je šepnil Harry, ter umaknil roko, sama pa sem se zagledala v svoje roke. Ne morem verjeti, da postajam lastnina nekoga. »Oh, ja, imenitna ideja. Res, zelo imenitna.« Je veselo dejala Jen, a videlo se je, da samo igra. Za sekundo me je pogledala in lahko sem opazila, da je obupana. Na drugi strani jo je Niall predrzno gledal. Tedaj se je Harry nagnil k meni, in njegova roka je bila v naslednjem trenutku položena preko mojih ramen. Zdrznila sem se. Nisem marala njegova dotika. Pošiljaj je mravljince po mojem hrbtu.
19. februar 2013
u116976
u116976
neeeeeeext
19. februar 2013
omg niall&harry stalk 2 crazy girls hahaha
neeeeeeexti!
19. februar 2013
neeeeeeeeeext
19. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani