neext
17. avgust 2018
Next
21. avgust 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
Neeeext
23. avgust 2018
Next
24. avgust 2018
Next
25. avgust 2018
Next
25. avgust 2018
Next
27. avgust 2018
Next
01. september 2018

Z dlanjo me je pobožal po licu.
“Obljubim ti, da bova skupaj,” je šepnil in me ponovno poljubil. Nenadoma me je dvignil, da sem se z nogami oklenila njegovega pasu. Z dlanmi sem prijela njegova lica in poglobila poljub. Vedela sem, kaj bo sledilo.
Položil me je na posteljo in pričel slačiti moje spodnje perilo. Želela sem si ga. V meni je vrelo od poželenja, od silovitega poželenja, ki me je držalo pokonci ves čas, ko nisem bila z Ianom. Nehote sem se spominjala svoje obsedenosti z njim. Ko sem sanjarila in upala, da bom nekoč spala z njim. In sedaj sem bila z njim. V postelji.
Spretno je prodrl vame, da mi je ušel stok užitka. Ponovno me je poljubil. V meni se je prebujalo vznemirjenje, ki me je spremenilo v nenasitno žensko, ki je hotela popolnoma ves užitek zase. In Ian je v meni povzročil pravi vihar, ki se nikakor ne bo polegel, dokler bom z njim. In nameravala sem biti z njim celo življenje.
Obležal je na meni. Potešeno sem se ga oklenila in nežno poljubila. Z ustnicami je podrsal po mojih, nato pa naslonil glavo poleg mene.
“Nisva se nekam odpravljala?” sem tiho vprašala.
Slišala sem njegov smeh.
“Pravzaprav sva se, ja,” mi je pritrdil. Dvignil je pogled in se nasmehnil. Oboževala sem njegov nasmeh.
“Bi bilo pametno, da greva,” sem zamrmrala.
“Oh, ne tako hitro,” se je poredno zasmejal. Prijel me je in obrnil tako, da sem pristala na njemu. “Ne dokler ne bova še enkrat.”
“Ian,” sem zastokala, ko me je prijel za vrat in me ponovno poljubil. Z jezikom je spretno prodrl v moja usta, z drugo roko pa me je božal po golem telesu. V hipu sem bila vzburjena, da sem hotela še. Podpisala bi pogodbo s hudičem samo zato, da bi seksala z njim do onemoglosti, saj me je spravil na rob v nekaj sekundah.
Pol ure kasneje, ko sem izstopila izpod tuša, sem ga našla v spalnici. Oblačil se je. Zavzdihnila sem, nato pa odprla vrata omare in pričela iskati nekaj primernega, da bi se oblekla. Še vedno omamljena od orgazmov, ki so me prevzeli vsak trenutek, ko sem bila v postelji z njim, sem iskala nekaj spodobnega, kar bi lahko oblekla.
“Hotel sem ti reči nekaj glede Nine,” je nenadoma dejal. Obrnila sem se k njemu in ga nekoliko začudeno pogledala.
“Kaj pa?” sem vprašala.
“Z Nino sva bila skupaj. Vendar sem izgubil upanje, da te bom našel,” je pripomnil. “Ne veš, kako sem trpel, ko sem mislil ... Da si izginila brez besed. Iskal sem te. In obupal, ker te nihče ni videl ali prepoznal.”
Trpel je. Jaz sem tudi. Vendar očitno se tega nisem zavedala, saj sem izgubila košče spomina, ki jih nisem mogla priklicati v svojo glavo.
“Žal mi je,” sem šepnila.
“Naj ti ne bo,” je hitro rekel. “Saj si tukaj. In verjemi, da bom tokrat pazil, da te ne bodo ugrabili izpred mojega nosu.”
Nasmehnila sem se. Napol gola sem stopila k njemu in ga objela. Z roko je segel za moj hrbet in me privil k sebi. Ljubila sem ga. Ljubila sem ga od prvega trenutka, ko sem ga videla. Bila sem presrečna, da sem z njim.
“Hvala ti,” sem šepnila.
Pritisnil mi je poljub na čelo.
“Zdaj pa se pripravi,” mi je dejal. “Jaz bom ta čas pripravil nekaj za jesti.” Prikimala sem. Ponovno se mi je nasmehnil in me še zadnjič poljubil na vrh las. Nato me je pustil, da sem se oblekla do konca. Ravno, ko sem oblačila oprijeto krilo, se mi je zavrtelo.
Spustila sem se na posteljo, v sedeč položaj. V mislih sem videla temo. Temo, ki je bila okoli mene. Odprla so se vrata in noter je vstopila ona.
Premerila me je in prhnila. Jezno sem jo premerila. Uničila je mojo prihodnost. Lahko bi bila z Ianom, ona pa je hotela pokvariti moje življenje. Bila sem besna, razjarjena. Vendar je nisem smela napasti, saj ni bila sama. S seboj je imela dve gorili.
“Si končala kariero,” je siknila skozi zobe. “Tistega igralca ne boš nikoli več videla. Prisežem, da ne.”
“Prej ali slej ga bom. Iskal me bo,” sem rekla.
Ian, poišči me. Ian, reši me.
“Ne bo te. Mislil bo, da si odšla,” je pljunila na tla. “Ne boš imela razmerja z njim. Ničvredna kurba si.”
Nisem ji odgovorila. Vse je bilo brez smisla. Sploh pa sem bila prepričana, da me bo Ian rešil. Vsaj, da bi me ... Bi bila rešena.
“Iskal me bo. Boš videla. In potrudila sem, da me bo našel,” sem se prepričljivo nasmehnila. Tvegala sem in jo razbesnela.
Ni mi bilo mar. Imela sem vsaj eno noč z Ianom, ki mi je ne more vzeti. Spomina, njegove dotike in poljube mi nihče ne more vzeti.

Moj spomin se je vračal ... Z roko sem si pokrila ustnice.

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
20. september 2018
Neexttttt
20. september 2018
Next
20. september 2018
Next
20. september 2018
Next
20. september 2018
se kaksen Next?
20. september 2018
neext
20. september 2018
u235828
u235828
Next
20. september 2018
mnenja, teorije?
21. september 2018
se kaksen Next?
23. september 2018
se kaksen Next??
29. september 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
Neeeeext
29. september 2018
Next ful dobra zgodba
30. september 2018
Next
01. oktober 2018
Neext!
01. oktober 2018
Next
02. oktober 2018
Next
13. oktober 2018
ste za nov Next?
29. oktober 2018
JA Next Next Next
31. oktober 2018
jaa takoj!
31. oktober 2018
ja d Next
02. november 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani