njekstič!
01. avgust 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
Next
02. avgust 2018
Next Next n
03. avgust 2018

Nisem vedela, kaj naj mu odgovorim. Na tihem sem upala, da ni spal z mano samo zato, da bi mi karkoli dokazal. Hotela sem ga imeti, vendar ne pod prisilo. Z ustnicami se je ponovno prisesal na moje. Vrnila sem mu poljub, poln strasti.
“Nočem te siliti,” sem tiho rekla, ko se je odmaknil proč od mene. Ian me je pogledal s svojimi modrimi očmi, nato pa se je odmaknil in naslonil na blazine, poleg mene. Nekaj minut sva ležala v tišini.
“Ne siliš me,” je počasi odvrnil. “Vendar sem želel le, da veš ... Ni mi vseeno zate. Nikoli mi ni bilo. In še ... Ne spomniš se skoraj ničesar, kar se je dogajalo leto dni.” Pogledala sem proti njemu. Pozorno me je motril s svojimi očmi.
“Vem. Nisem kriva, ker se ne,” sem šepnila.
“Nikoli te nisem krivil.”
Počasi sem prikimala. Ian me je objel prek ramen in privil k sebi, da sem naslonila glavo na njegove prsi. Bila sem prepričana, da se bo moje življenje obrnilo na boljše. Nenazadnje sem bila zopet z Ianom.

* * *

Ko sem ponovno odprla oči, je bilo v spalnici temno. Zaspala sem, sem pomislila. Pogledala sem proti Ianu, ki je ležal poleg mene.
Nenadoma sem začutila, kako me je pričela boleti glava. Od bolečine sem se zdrznila, nato pa prijela za sence.
“Pa sem te le našla, prasica,” me je iz sanjanja o Ianu prebudil znan glas. Od groze sem dobesedno skamnela.
Ne, to ne more biti res.
To ne sme biti res!
Porinila me je na tla, da sem se komaj ujela. Obvladala jo bom, sem si prisegla, ko sem se hitro obrnila in se soočila z njenim pogledom.
Vendar ni bila sama.
Sranje. Totalno sranje.
“Primita jo!” je vzkliknila.
Dva moža nemarnega videza sta skočila naprej. S svetlobno hitrostjo sta me prijela. Pričela sem se sunkovito upirati. Hotela sem zbežati, da bi se vrnila v Ianov varen objem, vendar sta bila zame premočna. Brcala sem in grizla, dosegla pa nisem popolnoma ničesar. Zaječala sem, ko me je eden sunkovito udaril, da sem videla vse zvezde.
“Tistega tipa ne boš več videla,” je moja mačeha rekla s hladnim glasom. “Nikoli več. No, dajta, naložita jo v kombi!” je dodala ukaz svojima pajdašoma. Če bi bila pri sebi, bi jo pljubila. Moje sovraštvo do nje se je poglobilo.
Dvignila sta me in me vrgla v nek prostor. Zaslišala sem, kako so se zaprla vrata za menoj. Minuto kasneje je kombi speljal.
Hitro sem se postavila na noge in skočila k vratom. Potiskala sem jih, kričala, tolkla po njih. Ne ... Ugrabili so me.
Pomislila sem na Iana in solze so se same od sebe spolzele preko mojih lic. Prekleto, mislil bo, da sem ga zapustila ...
“IAN!” sem zakričala v sunkovitem obupu, ki me je prevzelo. Misel, da ga nikoli več ne bom videla, me je skoraj pogubila.

Glasovi so me spravili v obup. Spominjala sem se najbolj groznih trenutkov, ko me je moja mačeha na silo ločila od Iana. Med solzami, ki so vrele v mojih očeh, sem se ozrla k spečemu Ianu. Ko bi le vedel, kako me je poniževala celo življenje in potem ... Potem mi je še vzela možnost, da bi bila z njim od tistega trenutka, ko sva se spoznala.
“Raelynn?” se je nenadoma Ian premaknil.
“Tu sem,” sem šepnila in legla nazaj. Pustila sem, da me je objel. Pred mojimi očmi sem še vedno imela trenutke, ko me je moja mačeha ugrabila.
Pomiri se, Raelynn, sem si šepnila. Z Ianom si. Na varnem.

__________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
04. avgust 2018
Next
04. avgust 2018
Next
04. avgust 2018
Next
04. avgust 2018
mnenja, teorije?
05. avgust 2018
Next
05. avgust 2018
Next
Jo a ma Ian kako pištolo pri sebi?
05. avgust 2018
Next!
Mislim da zj ko se ji bojo vračal spomini da neo hotla bit z ianom
05. avgust 2018
Next
05. avgust 2018
neext
06. avgust 2018
nextt
06. avgust 2018
Next
06. avgust 2018
Next
06. avgust 2018
Next
09. avgust 2018
Next
11. avgust 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
next3
14. avgust 2018

6.
Ko sem odprla oči, sem bila sama. Panično sem se dvignila v sedeč položaj. Kje je Ian? Zakaj me je pustil samo.
Nenadoma sem zaslišala zvok prhe v kopalnici. Oddahnila sem si. Ni me pustil same. Samo tuširal se je.
Zadovoljna, da nisem ostala sama, sem se dvignila in odšla do okna. Sonce je bilo dovolj visoko, da sem domnevala, da je že pozna ura. Pogledala sem na ulico, nato pa se odmaknila od stekla in se za hip spraševala, kaj me še vse čaka. Z Ianom sem spala. Po dolgem času so se mi želje naposled le uresničile. Kljub temu pa ... Še vedno nisem pozabila Ninine reakcije, ko ji je brezčutno povedal, da je konec med njima.
“Si budna?”
Ozrla sem se k Ianu, ki je stal med vrati kopalnice.
“Očitno sem, če ne ležim več,” sem skomignila z rameni. Počasi je prišel do mene. Še vedno nisem verjela, da je končno naredil tisto, kar sem si želela. Ob pogledu na njegovo telo, ki je bilo skoraj golo, je moje srce pričelo hitreje biti. Pogrešala sem vznemirjenje ob pogledu nanj. Pogrešala sem njegove dotike in poljube.
Objel me je okoli pasu in potegnil k sebi. Z ustnicami se je sprehodil preko mojih. Zastokala sem od užitka in mu ovila roke okoli vratu.
“Nimava časa za to,” je šepnil, ko se je odmaknil za nekaj centimetrov. Nekoliko razočarano sem se odmaknila.
“Zakaj?” sem vprašala.
“Zato, ker greva nekam,” se je skrivnostno nasmehnil.
“Nisi fer,” sem mu očitala, čeprav nisem bila jezna nanj. Očitno je, da je imel načrte in ti so vključevali tudi mene.
“Ne boš razočarana,” mi je obljubil.
Zavzdihnila sem.
“Prav.”
Pol ure kasneje sem izstopila iz kopalnice. Pobrskala sem po kovčku in našla obleko, ki sva jo izbrali skupaj z Edno. Bila je sive barve, vendar je na meni bila videti privlačna. Oblekla sem si jo, nato pa si mokre lase spela v figo. Ni mi bilo do urejanja. Še vedno sem namreč čutila bolečine, ki sta mi jo povzročila tista dva idiota.
“Kam sploh greva?” sem vprašala, ko sem se pridružila Ianu v kuhinji. Pripravljal je toaste s salamo in sirom.
“Mislil sem, da bi šla pogledati nekaj stvari,” je dejal. Pogledal me je. “Potrebuješ nekaj novih oblek, ker me boš spremljala.”
“Kje?” sem postala radovedna.
“V Evropi,” je odgovoril. “Pravzaprav v Cannesu.”
Otrpla sem.
“Na filmskem festivalu?” sem nekoliko presenečeno vprašala. Slednjega pa res nisem pričakovala. Nenazadnje je bil to eden od najpomembnejših filmskih festivalov in je bila udeležba zelo odmevna. Niti v sanjah si ne bi predstavljala, da bom nekoč bila Ianova spremljevalka na temu festivalu. Vsekakor tega nisem pričakovala. Edna je imela prav, ko mi je rekla, da misli resno z menoj. Ne glede na to, da me ni bilo nekaj časa v njegovem življenju.
“Kaj pa Nina?” sem nenadoma vprašala.
Ian me je premeril.
“Z Nino se bova ukvarjala kasneje,” je odvrnil. “Moram poskrbeti, da boš imela primerne stvari za na rdečo preprogo, Raelynn.”
“Edna mi je izbrala dovolj oblek,” sem zamrmrala.
“Vendar ne vseh. Ključne obleke je prepustila meni,” se je zasmejal. Nenadoma me je objel in poljubil. Ob njegovemu dotiku sem zadrhtela. Želela sem si, da se najino razmerje ne bi nikoli končalo. Bila sem obsedena z mislijo, da bi bila z njim, da bi si ustvarila življenje z Ianom Somerhalderjem. Nekoč sem si le želela, da bi ga spoznala. Sedaj pa je bil moj cilj predvsem drugačen. Hotela sem preživeti preostanek življenja z njim.
“Ian, jaz ... Nočem se ločiti od tebe,” sem prekinila tišino.

_________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
15. avgust 2018
Next
15. avgust 2018
u235828
u235828
Next!
15. avgust 2018
Moje mnenje je da delaš zanalašč, da končaš glih tam ko ni potrebe da bi kr je vedno na najbolj napetem delu, drgač pa mislim da so čustva pri obeh enaka razen če bo Ian v tej zgodbi nek velik kreten kar pa mislim da ne bo
Next
15. avgust 2018
mnenja?
15. avgust 2018
Next
15. avgust 2018
se kaksen Next?
16. avgust 2018
Next
16. avgust 2018
Next
16. avgust 2018
se kaksen Next?
17. avgust 2018
Next!!!!!!
17. avgust 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani