Takole, punce... Objavljam nekaj novega smile_xd

Upam, da vam bo všeč. Vabljene pa k branju tudi preostalih zgodbic smilePROLOG
Lovil me je.
Stekla sem po pločniku in upala, da me ne bo dohitel. Slišala sem korake za seboj, slišala sem njegovo pospešeno dihanje, ki je preraslo v sopenje. Prašič debeli, sem jezno pomislila, ne boš me ulovil. Nikoli.
Zavila sem v prehod med nekimi hišami. Ponovno sem pospešila tempo. Bolečina v trebuhu je bila neznosna, vendar nisem smela odnehati. Nisem. Če me bo ulovil, bo z mano naredil tisto, kar je hotel narediti na avtobusni postaji. Torbico sem tesneje privila k sebi, da bi jo uporabila kot ščit, če bi le to bilo potrebno.
Slišala sem, da me dohiteva. Z zadnjimi močmi sem stekla do konca prehoda. Zagledala sem cesto. S svetlobno hitrostjo sem stopila na beton, ko so se nenadoma zaslišale zavore prihajajočega avtomobila. Žarometi so me osvetlili, ko sem obrnila obraz proti črnemu avtomobilu, in nato me je zajela tema.
____________________________________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?
10. april 2018
Next!
obetaven začetek (tak ko povsot smile_xd).
mnenje: zanimivo bo smile_xd
teorije: še nimam smile_xd
10. april 2018
Next
Dober začetek, ni kaj smile
Imam hecen občutek, da vem, kdo je bil v tem avtomobilu smile_xd
11. april 2018
mnenja, teorije?
11. april 2018
Next
11. april 2018
u233072
u233072
nextt
11. april 2018
hvala vsem stirim smile
11. april 2018
u198831
u198831
neeeeext
11. april 2018
meni ni vsec
11. april 2018
Če ti ni všeč, se pač odstrani iz teme.
11. april 2018
je ze odstranjenq smile_xd
11. april 2018
jp digurno bo zanimivo
Next
11. april 2018
u231314
u231314
Next
12. april 2018
bi prvi del?
12. april 2018
u231314
u231314
Jaa❤️
12. april 2018
Next
12. april 2018
jaaaaaa neeeext resno plis, ker ta zgodba ma pa prov zanimiv zacetek! prov predstavljam si kako je pol neki casa v nezavesti in pol se zbudi in zagleda iana...sej bo on tuki a ne? al bodo slucajno kaksni novi liki?
Next
12. april 2018
kat, itk da bi prvi del smile_xd. mislim, kaj si pa razmišlala smile_xd
12. april 2018
evo ga smile_xd


1.
“Prekleto!”
Skoraj bi jo povozil, če ne bi stopil na zavoro. Dekle je padlo po tleh. Verjetno je omedlela. Še vedno v šoku sem sedel za volanom in se spraševal, kaj bi se zgodilo, če ne bi pravočasno ustavil. Pomislil sem na najhujši scenarij.
V glavi se mi je oglasil alarm. Preveri, če je z njo vse v redu. Preveri. Počasi sem odprl vrata avtomobila in stopil v noč.
Soj žarometov mojega avtomobila je osvetlilo njen obraz. Zdela se mi je znana, vendar je nisem vedel, kam naj jo umestim.
“Hej?!” sem se sklonil k njej in jo z roko stresel. Ni se zbudila. Prekleto, sem zaklel v mislih, nato pa zavzdihnil. Kaj naj naredim?
Samodejno sem preveril pulz na njenem vratu. Bila je živa. Vsaj to. V vsakem primeru me ne bo nihče zaprl, ker sem ji priredil zastoj srca, ko sem prišel po temni ulici s svetlobno hitrostjo. Mogoče pa ne ...
Zdelo se mi je, da ne bo tako hitro prišla k sebi. Ponovno sem zaklel v mislih, nato pa jo dvignil v naročje in odnesel do avtomobila. Z njo v naročju sem počasi odprl vrata avtomobila, nato pa jo položil na prazen sedež. Ni bilo druge, kot da jo odpeljem k sebi domov, sem pomislil, čeprav bi jo najraje odpeljal v bolnišnico. Pa jo tudi bom, če se bo karkoli zakompliciralo. Nisem pa hotel plačati kazni za prehitro vožnjo.
Med vožnjo sem nestrpno pogledoval proti njej. Zdela se mi je znala. V mislih sem preletel obraze, ki sem jih videl danes. Ne. Nisem je danes srečal. Vendar njen obraz ... Ne bi ga zlahka pozabil, če smo že pri tem.
Ko sem končno prispel domov, sem jo odnesel gor, v zgornje prostore. Ko je bila varno nameščena na postelji, sem jo premeril. Bila je oblečena v modro majico, navadne kavbojke in neudobne čevlje s polno peto. Zavzdihnil sem in se usedel poleg njenih nog. Čeprav nisem bil psihopat ali kaj podobnega, sem ji pričel odpenjati zadrgo čevljev.
Rešil sem jo oblačil in jo pokril z odejo. Ni se premaknila. Samo molil sem, da je še vedno živa ... In da ne bo umrla v moji postelji.
Prešinilo me je.
Kje pa bom jaz spal?

RAELYNN
Nisem vedela, kje sem.
Ko sem odprla oči, sem zagledala ogromno spalnico. Ležala sem na postelji in ko sem se dvignila v sedeč položaj, je odeja zdrsnila z mene. Na sebi sem imela le spodnje perilo in za trenutek mi je postalo slabo. Me je tisti ulovil in me drži v ujetništvu? Pogledala sem okoli sebe. Nemudoma sem se otresla neumne misli. Tisti idiot me ni uspel ugrabiti, saj sem se jasno spominjala zvok zaviranja in kako se je tisti avtomobil ustavil.
Verjetno me je rešil voznik.
Ko sem se dvignila, sem se pretegnila. Na stolu, ki je stal ob postelji, sem odkrila kopalni plašč, ki sem si ga nadela. Kje so bila moja oblačila? In torbica?
Previdno sem odprla vrata in zagledala stopnice, ki so očitno vodile v spodnje nadstropje. Tiho sem se spustila po njih. Ko sem bila za zadnji stopnici, so se odprla vhodna vrata. Zadržala sem dih, ko nisem zagledala svojega zasledovalca.
Črni lasje. Modre oči. Skoraj bi me infarkt.
Ian Somerhalder?!

_______________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
12. april 2018
Next
okej priznam, nisem pričakovala da jo bo odpeljal domov...ja očitno je ona njegova fenica al pa ga pozna zarad službe, po mojem je manekenka in tko jo je tud on že kdaj videl, pa najbrž jo bo prepoznal...in moja teorija je da bo pri njemu pojedla zajtrk smile_xd (vsaj ce se je zjutri zbudila ali bo pa pobegnla oz tako šla...al pajo bo peljal nekam ven jest)
en velik neeeeext
12. april 2018
Next
12. april 2018
Next
Ha! Sem vedelaaaaa! Kdo drug kot Ianči pa bi lahko bil!! smile_xd
13. april 2018
Next ič!! smile_xd
13. april 2018
Ema Fire
Ema Fire
Next
13. april 2018
punce, kje ste? smile_xd
13. april 2018
omggg nexttt smile_xd nebom zajle pisala teorije tuki ko tak vem da ni prava smile_xd sam pricakujem da bota tota Raeylinn (moslim da je teku nekak) pa Ian na konci skup smile_xd
13. april 2018
a bi kdo Next? ga objavim danes zvecer, ce se katera nexta smile_xd
13. april 2018
Saj je že večer!
13. april 2018
u233163
u233163
Next
13. april 2018
mislim nekje ob devetih smile_xd ko mladina spi smile_xd
13. april 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani