Hello tole je moja zgodbica in upam, da vam bo ušeč. Ni še kej preveč zanimiva ampak kmalu bo

CAST
Chloë Grace Moretz as Lesslie Hope Benson
Zac Efron as Jacob Oliver Benson
Ariana Grande as Emily Violet Rollins
Niall Horan as Niall Horan
Harry Styles as Harry Styles
Louis Tomlinson as Louis Tomlinson
Zayn Malik as Zayn Malik
Liam Payne as Liam Payne

CHAPER 1 ❀ Lesslie Hope Benson»Si zmešana?« sem vprašala svojo najboljšo prijateljico, Emily, ko sva se pogovarjali pred učilnico.
»Daj no, Less, saj ni bilo nič takega.« Halo, nič takega?!
»Em, spala si z mojim bratom, prekleto!« tako sem bila jezna. Nimam pojma koga naj ubijem prvo. Njo ali njega. Emily je zavila z očmi.
»Malo sva bila opita, no, Less. Sprosti se. Bodi vesela, da sem z njim in ne s kakšnim neznancem, kajne?« me je poskušala potolažiti. Ja no, saj ima prav. Ne! Prekleto, to je moj brat! Zavzdihnila sem. Čez vrata je prišla profesorica fizike, Evelyn Cragen. Srednjih let, nadležna. Sedla je za kateder in vpisovala kdo manjka. Kmalu je začela razlagati novo snov in niti malo nisem sledila. Samo zapisovala. Emily in moj brat? Ogabno. Samo pazi naj se me, ko pridem domov! Ura se je tako vlekla. Iz mojih misli me je zbudil šolski zvonec, ki je oznanjal, da imamo pet minutni odmor. Veliko, res veliko.
»K omaricam grem, me boš počakala pred 45 ali greš z mano?« sem vprašala Em, ki je po hodniku z očmi nekoga iskala.
»Am, ja, am, bom pred 45.« je končno izjavila in prikimala sem. Z Emily nisva bili najbolj popularni ampak tudi največji luzerki nisva bili. Povprečnici pač.
»Poglej, poglej. Če ni to mala Lesslie Benson!« sem slišala glas. No, pa je moj dan uničen. To, dragi moji, to je živa nočna mora. Amelia Smith.
»Spokaj.« sem rekla in jo grdo pogledala. Videla sem, da naju ljudje opazujejo in se hihitajo.
»Kako se obnašaš do mene, prekleto? Sploh veš kdo sem jaz?« se je kot po navadi branila.
»Zame si samo nepomembna barbika, ki greni drugim življenje. Zdaj pa se umakni, da pridem do tja kamor hočem, prekleto.« sem ji zabrusila, ona pa je obstala. Zavila sem z očmi in jo odrinila, da sem končno prišla do svoje omarice. Ostali dijaki so se smejali in bila sem res ponosna nase, da sem jo zabila do tal, do tja kamor spada.
»To še ni končano, Lesslie Benson!« je zavpila.
»Ja, ja. Komaj čakam, da me počakaš za vogalom!« sem rekla nazaj. Kaj vse se lahko zgodi v petih minutah! Ne morem verjeti. Hitro sem vzela zvezek za angleščino in odhitela do učilnice 45. Super, zamujam!
»Oprostite za zamudo, g. Wilson.« sem se opravičila in kislo se je nasmehnil. Usedla sem se k Emily.
»Baje sem zamudila dober šov tam spodaj.« mi je šepnila. Ta ženska res ne zna držati gobca.
»Se je že pohvalila?« sem vprašala nazaj in z nasmehom je prikimala. Po končani uri smo imeli malico in še nikoli je nisem bila tako vesela.
»Kaj boš jedla, Less?« je vprašala Em.
»Verjetno krof, ti?« sem odgovorila in prikimala je. Ko sva prišli na vrsto sva naročili vsaka svoj krof in pijačo. Sedli sva za mizo ob oknu, tako kot vedno. Pogovarjali sva se o vsem mogočem, tudi o Jacobu.
»Ti je všeč?« sem vprašala in zardela je. »Emily Violet, resno?!« sem še dodala.
»Utihni, nobena Violet nisem! In ja, malo mi je res.« je končno priznala in zasmejala sem se.
»Prosim, Lesslie, ne obračaj se.« sem slišala svojo najboljšo prijateljico. Postalo me je strah. Kar na enkrat sem na sebi čutila tekočino in kosilo oz. malico. Špageti, super. Obrnila sem se. Znan obraz.
»To je vračilo za prej, pri omaricah, Benson.« je rekla in se hinavsko zasmejala.
»Ti res nisi normalna, barbika.« sem rekla in jo udarila po obrazu. Videla sem kako je Emily strmela vame, jaz pa sem le stekla ven. V mojih očeh so se nabrale solze. Tekla sem do bližnjega jezera, tja sem hodila takrat, ko sem bila žalostna. Ko sem vsa zadihana prišla do tja sem se sesedla in zajokala. Pa zakaj ravno jaz? Hlipala sem kot majhna punčka.
»Am, oprosti, si v redu?« sem na enkrat slišala glas za sabo in se zdrznila. Še to se je manjkalo. On, on je bil težaven in grozen problem šole. Niall James Horan.
»Se ti zdi?« sem ga jezno vprašala.
»Oprosti, nič slabega nisem mislil.« je rekel, jaz pa sem vstala.
»Kaj delaš tukaj, to je moj kotiček.« sem še bolj jezno rekla. Privzdignil je obrv.
»Tvoj kotiček?« je vprašal in se zahihital. Iz las sem si potegnila špaget. Okusno.
»Tudi moj kotiček je. Greš z mano do stanovanja, da ti posodim kaj za preobleč? Edino, če imaš kaj s sabo.« se je ponudil. Zakaj je tako prijazen? To je vendar največji problem šole. Nesramen, ženskar. Odkimala sem.
»Nič nimam.« sem se vdala.
»Greva?« me je vprašal in prikimala sem. Nisem imela druge izbire. To, to bo še zelo zanimivo!

Mnenje?
24. februar 2017
u216836
u216836
Wiii Niall *-*
Začetek mi je TOP, tak da komi čakam nadaljevanje.
Neeextt! :3
26. februar 2017
u216558
u216558
Next
28. februar 2017
Ojla tukej je nov Next. Hvala za nexte

CHAPTER 2 ❀ NIALL HORAN»Niall, pomagaj.« je rekla mami, takoj, ko je vstopila skozi vhodna vrata. Čutil sem, da je pijana. Neprestano je pijana.
»Spet si pila?« vprašam. Vidim, da komaj stoji. Na živce mi gre, da pije odkar sta se z očetom ločila. Potem pa še jaz, ki sem nehal hoditi v šolo zaradi Melisse. Bila je moja punca, res sem jo imel najraje in od takrat, ko je umrla v tisti prometni nesreči, ki jo je povzročil pijan voznik se ne želim pojavljati tam. Od njene smrti sem šel dvakrat v šolo in ni se končalo dobro. Imajo me za grozovit problem šole zato sem raje sam nehal hoditi.
»Daj, spravil te bom na kavč.« sem ji rekel in ji roke položil okrog mojih ramen. Spravil sem jo na kavč in v petih minutah je zaspala. Iz kopalnice sem prinesel vedro za vsak primer in na hitro malo pospravil stanovanje. Hitro sem se iz trenirke preoblekel v temno modre oprijete kavbojke, dal nase jopo in obul all starke. Šel sem ven, k jezeru v bližini šole. Tam sva z Melisso preživela veliko časa, sploh poleti. Gledala sva zvezde in se pogovarjala. Do jezera sem imel 15 minutah hoje. Upal sem, da ne bom nobenega srečal. Sovražil sem srečevati ljudi, najbolj pa, če so bili iz šole. Ko sem prišel tja sem že od daleč videl, da nekdo sedi na mojem in Melissinem mestu ter hlipal. Punca je bila. Opogumil sem se in prišel bližje. Saj nisem tako grozen.
»Am, oprosti, si v redu?« sem vprašal. Obrnila se je. V laseh je imela špagete, njena ličila so bila razpackana po celem obrazu a vseeno je bila lepa.
»Se ti zdi?« je jezno odgovorila. Obžaloval sem, da sem kaj vprašal. Vedno, ko z nekom govorim je nekdo nesramen. Saj nisem tako slab.
»Oprosti, nič slabega nisem mislil.« rečem in ona vstane.
»Kaj delaš tukaj, to je moj kotiček.« spet jezno reče in privzdignil sem obrv.
»Tvoj kotiček?« sem se zahihital. Iz las si je potegnila špaget in videlo se ji je kako ogabno ji je.
»Tudi moj kotiček je. Greš z mano do stanovanja, da ti posodim kaj za preobleč? Edino, če imaš kaj s sabo.« bleknem. Niall, kaj si pravkar naredil? Kaj si pravkar izjavil? Si nor ali kaj? Gledala me je. Imela je res lepe zelene oči.
»Nič nimam.« je po nekaj trenutkih tišine rekla.
»Greva?« vprašam in prikima. Nakažem, da naj stopi pred mano.
»S kom si se skregala, da ti je takole vrnil?« prekinem tišino. Kislo se nasmehne.
»Verjetno sem imela predolg jezik. Zaslužila sem si. Amelia Smith.« mi pove in zdrznem se. Tudi Melissi je počela grde stvari, čeprav ji ni hotela čisto nič. Vedno jo je občudovala in o njej govorila same lepe stvari.
»Ne sekiraj se zaradi nje. Njeno življenje je tako bedno, da se spravlja na druge. Ni vredna.« rečem in spet se malo nasmehne. Končno prideva do stanovanja. Spomnil sem se, da na kavču leži moja mrtvo pijana mama.
»Am, oprosti, stanovanje ni najlepše.« se opravičim.
»V redu bo, ne skrbi.« prijazno reče. Odklenem in vstopiva. Upam, da mama spi.
»Počakaj tukaj. Grem ti po brisačo in sveže obleke. Prav?« se ponudim in prikima. Najprej grem v svojo sobo in odprem svojo omaro. Še vedno imam nekaj Melissinih oblek. Ven potegnem temno modro majico in črne hlače. Obleke povoham. Še vedno dišijo po njej. V očeh začutim solze. Hitro vzamem še brisačo in odidem nazaj v predsobo.
»Izvoli. Druga vrata levo.« rečem in ji podam obleke.
»Hvala.« reče in počasi izgine. Malo me spominja na Melisso. Zdi se mi ravno tako krhka kot je bila ona. Stopim v kuhinjo in v kozarec nalijem jagodni sok. Ura je šele ena popoldne. Na hitro pogledam v dnevno, če mami še vedno spi. Rahlo slišim njeno smrčanje. Po desetih minutah se končno vrne. Zdaj je še lepša kot s špageti v laseh.
»Hja, saj si kar v redu.« rečem in se zasmejem. Nasmeh mi vrne.
»Hvala, Niall.« reče in njen obraz se zresni. »Imaš sestro? Res ima lepe obleke.« še doda. Pri srcu me stisne.
»Ne, nimam.« rečem in njene oči se povečajo. »Ne bi o tem, prav?« povem in prikima. Ponudim ji sok, ki ga v sekundi spije.
»Počasi bom morala oditi.« mi pove in prikimam. Pospremim jo do vrat.
»Se vidiva?« bolj vprašam kot rečem.
»Se vidiva.« odgovori in odide. Bog, zakaj me spomni na Melisso?

Evo, upam, da je tale mal bolši
01. marec 2017
Neeext
02. marec 2017
Že začetek mi je super,čimprej nadaljuj
Next
02. marec 2017
Hvala za nexte punceCHAPER 3 ❀ LESSLIE HOPE BENSON

»Greva?« vpraša in prikimam. Njegove roke nakažejo naj grem pred njim.
»S kom si se skregala, da ti je takole vrnil?« prekine tišino. Kislo se nasmehnem.
»Verjetno sem imela predolg jezik. Zaslužila sem si. Amelia Smith.« povem in zazdi se mi, da se je zdrznil.
»Ne sekiraj se zaradi nje. Njeno življenje je tako bedno, da se spravlja na druge. Ni vredna.« mi pove in nasmehnem se mu. Saj ima prav, njeno življenje je verjetno res bedno. Ustavi se torej sva prispela.
»Am, oprosti, stanovanje ni najlepše.« se mi opraviči.
»V redu bo, ne skrbi.« rečem prijazno. Iz žepa vzame ključe, na hitro odklene in vstopiva.
»Počakaj tukaj. Grem ti po brisačo in sveže obleke. Prav?« mi reče, jaz pa kot priden kužek prikimam. Malo se razgledam po stanovanju. Na stenah so slike, ko je bil še majhen. Njegova mama deluje res srečna in prijazna. Le kje je? Iz mislih me prekine Niall.
»Izvoli. Druga vrata levo.« mi reče in poda čiste obleke.
»Hvala.« se zahvalim in v glavi štejem do dve, do kopalnice. Na hitro slečem umazane svetle kavbojke in rdečo majico. Stopim pod tuš in si umijem lase ter telo. Sperem temeljito ampak kar se da hitro. Nočem, da bi mislil, da se počutim kot doma. Res mi je neprijetno. Ko bom to povedala Emily me bo verjetno nadrla. Vsi govorijo, da je Niall grozno težaven in velik ženskar. S svežo brisačo se obrišem, nase dam spodnje perilo ter sveža oblačila. Lase pustim mokre, saj pojma nimam kje je fen. Po kakšnih desetih minutah se vrnem.
»Hja, saj si kar v redu.« mi reče, ko vstopim in moram se nasmehniti. Ja, verjetno sem vseeno bolj v redu kot prej.
»Hvala, Niall.« se še enkrat zahvalim in postanem resna. »Imaš sestro? Res ima lepe obleke.« še dodam.
»Ne, nimam.« mi odgovori in oči se mi malo povečajo. »Ne bi o tem, prav?« pove in prikimam. Ponudi mi jagodni sok, ki je mimogrede moj najljubši in v manj kot sekundi ga spijem, saj sem dehidrirana od mojega patetičnega hlipanja.
»Počasi bom morala oditi.« prekinem tišino in prikima. Kot kakšen kavalir me pospremi do vrat. Ljubko. Res. Take fante se mora ceniti.
»Se vidiva?« me bolj vpraša kot reče.
»Se vidiva.« mu rečem in odidem. Zunaj sonce kar pripeka, saj je ura šele nekaj čez ena. V telefon napišem sporočilo najprej Emily in nato še mami. Niall sploh ni slab fant kot pravijo. Od njegovega stanovanja in do mojega doma je približno deset minut hoje. Odklenem naša bela vhodna vrata in se sezujem. Stečem v svojo sobo in se vržem na posteljo. Čigave so obleke, če nima sestre? Kakšno skrivnost ima Niall James Horan? To bom morala odkriti. Iz mojega razmišljanja me je predramilo odklepanje vrat.
»Doma sem.« sem slišala Jacoba in dobesedno zletela do njega.
»Ti!« sem rekla in nanj pokazala s prstom. Zmedeno me je pogledal.
»Spal si z mojo najboljšo prijateljico, kreten!« sem dodala razburjeno. Vidno je bil šokiran, da sem izvedela.
»Kako veš, prekleto?!« je vprašal. Zavzdihnila sem in zavila z očmi.
»Emily je moja najboljša prijateljica. A si res mislil, da ne bom izvedela?« sem vprašala in skomignil je z rameni.
»Saj je bila dobra.« je rekel in grdo sem ga pogledala.
»A ti je všeč?« sem bolj pomirjeno vprašala.
»Mogoče.« je rekel in izginil v sobo.
Ah, ta ljubezen. Za kaj je sploh dobra? Za čisto nič. Ljubezen je brez veze. Jaz se nikoli ne bom zaljubila. Nikoli.
Mnenje?
06. marec 2017
cool. Next
14. marec 2017
u216836
u216836
Nextt ^^ <3333
14. marec 2017
Hello, nov NextCHAPTER 4 ❀ NIALL HORAN

Po tem, ko je Lesslie odšla nisem vedel kaj bi počel. Za Lesslie sem vedel odkar sem bil z Melisso. In tudi poznam njenega brata Jacoba. Ko sva bila mlajša sva skupaj trenirala nogomet. Bog, tako pogrešam mojo Melisso. In ubija me, da ji je Lesslie tako prekleto podobna. Tako zelo ji je podobna. Sploh karakterno. Tudi ona se je znala braniti, ko se je bilo treba. Bila je tako lepa. Kaj lepa, najlepša! Jezen sem, da sem jo izgubil. Ne bi smela umreti, ni si zaslužila. Po vsem tem razmišljanju sem opazil, da mi po licih tečejo solze. Priznam, sem fant, ki joka. Smešno, kajne? Odkar Melisse ni več se nisem več slišal z njeno družino, tudi z njeno mlajšo sestro ne. Starši so me imeli radi, sprejeli so me. Prekleto dobro so me sprejeli. Zanima me kakšno mnenje je imela Lesslie o Melissi. In kaj bi rekla Melissa, če bi se zaljubil v Lesslie. Zakaj sploh razmišljam o tem, da bi se zaljubil vanjo? Jaz se ne bom več zaljubil. Nikoli.
»Niall, si v redu?« me je vprašala mami, ko je vstopila skozi vrata. Ne glede na vse kar počne jo imam še vedno tako zelo rad.
»Sem, ti si v redu?« jo vprašam nazaj in skomigne z rameni. »Kdo je bilo tisto dekle, ki je bila še pol ure nazaj tu?« še doda in presenečeno jo pogledam.
»Kako veš?« sem jo vprašal. Nasmehnila se je.
»Nisem več spala, samo poslušala sem. Nisem hotela vstopiti, saj grozno smrdim. Prijetna deluje. Jo poznaš?« je nadaljevala z vprašanji. Objel sem jo.
»Hvala ti. Od Jacoba sestra je. Saj veš, Jacob Benson.« sem kratko odgovoril.
»Res je prijetna. Kaj je počela tu?« je še vedno drezala. Vedno je bila radovedna.
»Neka punca ji je med malico vrgla špagete po celem telesu. Ponudil sem ji, da se pride preobleč.« sem odkrito povedal in malo mi je bilo nerodno. Nisem vedel kako bo odreagirala.
»Res? Nesramno. Nisem si mislila, da boš spustil še kakšno punco v stanovanje po Melissi.« je rekla in spet me je stisnilo pri srcu.
»Ah, mami. Nisem imel izbire.« sem rekel. Spet se je nasmehnila.
»Seveda si jo imel, Niall. In pravilno si izbral. Res bi izpadel bedak, če bi jo pustil, da gre do doma s špageti v laseh! Si predstavljaš kako bi se revici smejali? Grozno, grozno bi bilo. Upam, da vaju usoda spet zbliža, da jo spoznam. Tudi Jacoba že dolgo nisem videla.«
»Težko jo boš videla, še težje pa se bova zbližala.« sem rekel in privzdignila je obrv, točno tako kot to delam jaz. To sem pobral od nje.
»Zakaj težko?« me vpraša.
»Ker, če bi se hotel zbližati z njo bi moral spet začeti hoditi v šolo. Tega pa žal nočem.« sem ji mirno odgovoril.
»Veš, Niall, morda bi bilo dobro, da se spet vrneš tja. Čisto si izoliran od sveta, po cele dneve si doma, skrbiš zame in stanovanje. Moral bi hoditi v šolo, moral bi spet priti v stik z ljudmi. Čez cel dan vidiš samo mene. Saj ne, da bi mi šlo to na živce ali da bi bilo narobe ampak res ti želim dobro. Če se boš odločil iti nazaj v šolo, Niall, ti obljubim, da bom šla na zdravljenje alkoholizma in našla boljšo službo kot zdaj. Ne rečem, da se moram strinjati. Prosim te, da premisliš. Prav? Boš?« zaključi svoj govor. Dala mi je misliti.
»Ne morem.« sem rekel. Zavzdihnila je. »Zaradi Melisse.« dodam.
»Ona bi želela, da hodiš v šolo in spet začneš živeti. Vedno bo s tabo, vedno te bo pazila. Ampak zdaj te ne more paziti, če si ves čas doma. Ne more ti dajati moči, nič ne more. Zdaj te lahko le gleda, kako se dolgočasiš čez dan. Ona bi to želela, škrat.« je rekla in ob besedi škrat sem se zasmejal. Ko sem bil majhen me je tako klicala.
»Premislil bom, obljubim.« rečem po trenutku tišine, ki je nastala med nama. Z nasmehom je odšla iz moje sobe. Res je imela močen vpliv name, čeprav je imela težave z alkoholom. Nikoli mi ni škodovala. Misli sem preusmeril na to, da bi spet začel hoditi v šolo. Morda bom res storil to. Melissa bi hotela to. Res bi želela, da bi zaživel naprej. Vse kar mi je povedala mami je bilo pravilno. Vse je bilo res. Zaživel bom na novo. In ona, ona me bo čuvala.
Hope you like it
15. marec 2017
Next :*
18. marec 2017
Next
18. marec 2017
Next
19. marec 2017
u216836
u216836
Neextt :3
19. marec 2017


CHAPER 5 ❀ LESSLIE HOPE BENSON

Po pogovoru s svojim bratom in razmišljanju o tem kako se ne bom nikoli zaljubila sem v imeniku poiskala Emily. Poklicala sem jo, da jo povabim k sebi. Po dobrih 10 minutah je že visela pri meni in jedla čips.
»Nekaj ti moram povedat.« sem začela. Pogledala me je.
»Ja?« reče in da znak, da naj nadaljujem. Sploh nisem vedela kako naj začnem. Tako bo jezna.
»Pri Niallu sem bila. Doma.« povem kar naravnost. Čips se ji zatakne in jaz padem v smeh.
»Kako to misliš doma? Se ti je zmešalo ali kaj? Si pozabila kdo je, prekleto?« me je začela nadirat.
»Ponudil mi je, da se grem stuširat in dal mi je sveže obleke. On je bil tam medtem, ko je moja najboljša prijateljica raje ostala v jedilnici!« sem jo nadrla nazaj. Osuplo me je gledala. »Prijazen je, prav? Vedno poslušaš in verjameš govoricam. Nikoli ne daš priložnosti, da sama spoznaš človeka. Nekako si ista kot Amelia.« sem še dodala in bila sem presenečena nad sabo. Še nikoli se nisva tako skregali. Ni mi bilo vseeno, da verjame govoricam in ne meni.
»Ko te bo prizadel mi ne hodi jokat.« je samo rekla.
»Nisem rekla, da bova karkoli imela. Rekla sem, da je prijazen. A se delaš gluho?« še nisem končala.
»Verjemi, da te bo kmalu spravil v posteljo. Ženskar je.« je rekla. Šla mi je na živce.
»Sem mislila, da me boš vsaj vprašala kakšen je, kako je pri njemu doma ali kaj sva se pogovarjala. Očitno ti je vseeno.« sem ji zabrusila in počasi so se ji v očeh začele nabirati solze. Odložila je vrečko čipsa in odšla proti izhodu. Ni mi bilo žal. Nočem, da še kdo govori bedarije o Niallu. Priznam, tudi jaz sem bila presenečena nad govoricami ampak zdaj, ko sem ga malo spoznala ga vidim v drugačni luči. Prijavila sem se na Facebook, da sem pogledala, če je kaj novega. In bilo je. Na Ameliini strani sem vidla svojo sliko. Prebrala sem opis.

Ta prasica me je danes udarila. Če jo vidite kje na ulici ji vrnite udarec, naj bo tako močan kot ga je ona zadala meni. Lahko pa si jo tudi vzamete, noge ima vedno razprte.

Srce mi je začelo hitro biti. Postalo mi je slabo. Zaprla sem računalnik in odhitela ven, do jezera. Spet sem se sesedla in začela jokat. Bog, zakaj je taka? Zakaj sem jaz taka? Ne vem koliko časa sem sedela tam ampak ko sem odhajala proti hiši se je že mračilo. Upala sem, da ne bo nobenega zunaj.
»Hej, kurba!« sem slišala. V prsih me je začelo boleti. Pospešila sem hojo a glas me je ujel. Bil je fant. Mojih let.
»Ti si danes udarila Amelio, je res?« je vprašal. Bilo me je tako strah. Prikimala sem. Ne vem zakaj. Kmalu sem na sebi začutila udarec. In ne klofuto. Pravi udarec. Porinil me je na tla. Slišala sem še nekaj drugih fantov, ki so mu prišli pomagat. Vsi so me začeli tepsti. Vse me je bolelo. Meglilo se mi je pred očmi. Po nekem času so prenehali.
»Noben se ne bo spravljal na mojo sestrično. Ti je to jasno?« je rekel fant. Nič nisem mogla. Samo ležala sem tam. Poskušala sem se pobrati, da bi videla kje sem. Komaj sem se pobrala. Zagledala sem blok v katerem živi Niall Horan. Nisem vedela a naj grem tja ali ne. Strah me je bilo iti k njemu. Po premisleku sem se vseeno odpravila tja, ker domov taka nisem mogla. Vlekla sem se kot megla, saj me je vse bolelo. Odpravila sem se po stopnicah, do tretjega nadstropja. Še bolj me je postalo strah. Pozvonila sem. Ni bilo odgovora. Še enkrat pozvonim. Končno se vrata odprejo. Ampak ni bil Niall. Groza, kaj sem vendar mislila?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mnenja?
25. marec 2017
u216836
u216836
Super je cx
neeextt!!
25. marec 2017
Ziher je bla njegova mama
Bombastično dobro
Next
25. marec 2017
fuul dobro
Next
27. marec 2017
u216558
u216558
neeeeext
27. marec 2017
Hello Tuki je nov Next, upam, da bo kulCHAPTER 6 ❀ NIALL HORAN

Po dolgem premisleku sem se le odločil, da bom začel hoditi v šolo. Odšel sem v dnevno, da mami povem novico.
»Škrat, v kuhinji sem.« je rekla, ko je slišala, da jo iščem v dnevni. Omamno je dišalo.
»Diši, mami.« sem navdušeno rekel. Obožujem njeno kuhanje, vse pripravi odlično.
»Pečen krompir z rožmarinom, pečen piščanec in zelena solata. Za sladico bo pa čokoladen puding.« je navdušeno govorila. Nasmehnil sem se.
»To pa bo večerja. Pride kakšen poseben gost, da vse to pripravljaš?« vprašam.
»Ne, ne ravno. Samo rada bi imela po dolgem času res odlično večerjo s svojim škratom.« reče in me poboža po laseh.
»Začel bom hoditi v šolo. Me boš ponovno vpisala?« jo spet vprašam. Za trenutek zamrzne.
»Res? Misliš resno, Niall? Čisto zares?« vsa navdušena skaklja okoli mene. Prikimam. Objame me in poljublja in srečna je. Zasmejem se. Zmoti naju zvonec na vratih.
»Ah, pusti. Verjetno so Kennedyjevi otroci, že cel teden tečnarijo celotnemu bloku z zvonjenjem.« mi reče in prikimam. Spet pozvoni.
»Zdaj jim bom pokazala, prekleto.« jezno reče in spet se zasmejem. V pečico pogledam najino okusno večerjo.
»O moj bog, Niall! Pridi sem, pomagaj, hitro!« zakliče mami prestrašeno. Kot bi šlo za življenje in smrt odhitim do vrat. Tam zagledam Lesslie. Zagledam jo v hujšem stanju kot dopoldne. Pretepena je, kri ji teče iz nosa, pri očesu ima modrico. Drži se za trebuh in noge se ji tresejo. Oprime se name in na mami, da jo odvlečeva na kavč.
»Po prvo pomoč grem. Takoj bom.« reče in odide v kopalnico.
»Kdo ti je to storil?« jo vprašam. V očeh se ji naberejo solze.
»Ne vem, nisem jih poznala. Amelia je kriva. Ona je kriva za to. Ta, ki je začel, naj bi bil njen bratranec.« mi pove. Glavo zakopljem v roke. Sranje. Prekleta bodi, Amelia.
»Ljubica, dvignili te bova, prav? Lažje ti bom razkužila rane. Peklo bo.« ji prijazno reče mami, jaz pa skočim pogledat večerjo.
»Au.« v joku stoka. Stisne me pri srcu. Zakaj je prišla po pomoč k meni? Mislim, saj mi je super ampak veljam za zelo slabega fanta. Mi bo že povedala.
»Potrpi še malo.« ji govori mami. Vesel sem, da je prišla sem. »Tako, sva že.« še doda in kislo se nasmehne.
»Hvala.« reče dokaj tiho. Mami se ji nasmehne in odide pospravit prvo pomoč in se vrne v kuhinjo. Med nama je tišina.
»Oprosti, ker sem prišla k tebi. Bil si najbližje in res nisem vedela kaj naj naredim.« se opraviči. Nasmehnem se in jo pobožam po licu.
»V redu je, Lesslie. Vesel sem, da si tukaj.« jo pomirim. Hvaležno se nasmehne.
»Večerja je.« zakliče mami iz kuhinje.
»Pojdi, dober tek.« mi reče in privzdignem obrv.
»Tudi ti greš.« rečem in ji pomagam vstati. Pomagam ji do kuhinje, kjer je na treh krožnikih vse postreženo.
»Nočem biti v napoto.« reče in pogleda mami.
»V nikakršno napoto nisi. Končno imava kakšen obisk. Raje se usedi, saj te še vedno verjetno vse boli. Jej.« ji pove mami in uboga jo. V tišini jemo res odlično večerjo. Božanska je.
»Odlično je, mami.« rečem s polnimi usti.
»Definitivno se strinjam. Že dolgo nisem jedla tako dobre večerje.« zraven doda.
»Hvala, sem se kar potrudila.« reče in vsi se zasmejemo. Spomni me na trenutke, ko je bila tu Melissa. Sedela je točno tam kot sedi Lesslie. Mami je bila tudi tako srečna kot zdaj. Vse je bilo enako, le hrana druga.
»Še sladica.« moje misli prekine mami s pudingom.
»Jaz sem čisto polna in tudi oditi moram.« pove.
»Danes ne greš nikamor. V takem stanju sigurno ne.« ji zabrusi mami, Lesslie jo presenečeno pogleda.
»Nočem biti v napoto.« spet začne.
»Povedala sem, da nisi v napoto. Spati boš morala pri Niallu. Saj to ni problem, kajne?« mami ne popusti. Zatakne se mi.
»Ni videti ravno zadovoljen.« reče Lesslie in mami se zasmeje.
»Vseeno mi je. Bo že potrpel.« govorita kot, da me ni zraven. Pogledam Lesslie in očitno je začutila pogled, saj tudi ona pogleda mene. Rahlo se nasmehnem. Nasmeh mi vrne. Kako je lepa, ko se smeje. Prelepa. Naj ima špagete v laseh ali pa naj bo pretepena. Prelepa je. Bog, popolna je. Po končani večerji mami pomiva posodo, jaz odidem v sobo, kjer pripravim posteljo še za Lesslie. Iz omare poiščem oblačila, ki ji bodo prav. Najdem Melissino roza trenirko in zraven dam svojo belo majico. Vse to ji nesem in prijazno se mi zahvali. To bo še zanimiv večer.

----------------------------
Kako se vm zdi?
28. marec 2017
u216836
u216836
Super je.
Nexttt! (:
29. marec 2017
uf to bo pa še zanimiva noč
Next
29. marec 2017
Hello, evo nov Next js vem, da je mal dolgočasno ampak s časom bo kr napetoCHAPER 7 ❀ LESSLIE HOPE BENSON

Vrata mi je očitno odprla Niallova mami. Groza, jaz res nisem normalna.
»O moj bog, Niall! Pridi sem, pomagaj, hitro!« mu zakliče mami prestrašeno. Horan prihiti kot, da so nekoga ubili. Zagleda me v zelo slabem stanju, očitno. Oprimem se ju, da me lahko neseta do dnevne sobe, na kavč.
»Po prvo pomoč grem. Takoj bom.« nama pove Niallova mami.
»Kdo ti je to storil?« me vpraša. Na jok mi gre. Čutim kako bodo solze stekle po licih.
»Ne vem, nisem jih poznala. Amelia je kriva. Ona je kriva za to. Ta, ki je začel, naj bi bil njen bratranec.« mu povem in v njegovih očeh vidim bes. Ne jezo, totalen bes.
»Ljubica, dvignili te bova, prav? Lažje ti bom razkužila rane. Peklo bo.« mi prijazno reče Niallova mami, katere še vedno ne vem imena. Niall vstane in očitno gre v kuhinjo, saj diši po večerji.
»Au.« stokam, saj me prekleto vse boli in peče.
»Potrpi še malo.« mi govori. »Tako, sva že.« še doda in kislo se ji nasmehnem.
»Hvala.« rečem. Nasmehne se mi in odide pospravit prvo pomoč.
»Oprosti, ker sem prišla k tebi. Bil si najbližje in res nisem vedela kaj naj naredim.« se opravičujem kot, da bi naredila največjo napako. Nasmehne se in me nežno poboža po licu. O Bog, kako nežen je. Njegove oči niso več besne, spet so najlepše. Lesslie, kaj hudiča blebetaš?
»V redu je, Lesslie. Vesel sem, da si tukaj.« me poskuša pomiriti. Nasmehnem se.
»Večerja je.« zakliče mami iz kuhinje. Hrana res omamno diši. Kar lačna sem postala.
»Pojdi, dober tek.« mu rečem in privzdigne obrv. Spet naredi to. Še ko privzdigne obrv je lep.
»Tudi ti greš.« mi reče in mi pomaga vstati. Pomaga mi vse do kuhinje, kjer je hrana že na krožnikih. O njam.
»Nočem biti v napoto.« rečem in pogledam mami.
»V nikakršno napoto nisi. Končno imava kakšen obisk. Raje se usedi, saj te še vedno verjetno vse boli. Jej.« se malo razjezi in moram jo ubogati. V prijetni tišini jemo večerjo.
»Odlično je, mami.« tišino prekine Niall.
»Definitivno se strinjam. Že dolgo nisem jedla tako dobre večerje.« zraven doda.
»Hvala, sem se kar potrudila.« rečem in vsi se zasmejemo. Pogrešam take večerje. Odkar sta se starša ločila ni več prijetnih večerij. Le jaz in Jacob, saj mami neprestano dela. Mogoče kdaj za vikend skupaj jemo kosilo ali gledamo TV. Ampak redko.
»Še sladica.« prekine moje sanjarjenje njegova mami. Naredila je puding, obožujem puding.
»Jaz sem čisto polna in tudi oditi moram.« rečem.
»Danes ne greš nikamor. V takem stanju sigurno ne.« mi zabrusi, jaz pa jo presenečeno pogledam.
»Povedala sem, da nisi v napoto. Spati boš morala pri Niallu. Saj to ni problem, kajne?« ne popusti. Niallu se zatakne. Super, sovraži me. Že tako sem prišla po pomoč k njemu, v enem dnevu me je rešil kar dvakrat in zdaj bom mogla še spati pri njemu. Kaj si mora misliti o meni?
»Ni videti ravno zadovoljen.« rečem in gospa se mi prijetno zasmeje.
»Vseeno mi je. Bo že potrpel.« govoriva kot, da ga ni zraven. Pogleda me in tudi jaz mu vrnem pogled. Rahlo se mi nasmehne in seveda mu nasmeh vrnem. Kako je lep, o Bog. Niall je moj rešitelj in še lep je. Prekleto, kaj govorim! Po končani večerji njegova mami začne pomivati posodo, on pa mi gre poiskat sveže obleke. Prinese mi roza trenirko in preveliko belo majico. Prijazno se mu zahvalim. Odidem v kopalnico, saj že vem kje je. To je čudno. Mislim, to, da vem kje je kopalnica tako imenovanega ženskarja. Skočim pod tuš in začne me skrbeti kako se bo večer odvijal.
-----------------------------------------------------------------------------------
Mnenje?
02. april 2017
O marija božja! Pač ja sm nova bralka ampak sm prebrala ČIST USE dele in zdej NE MORM VEČ ČAKAAAAAAAT na naslednega! omg a se ti sploh zavedaš, kok dobr pišeš? Ej, če bo kdaj pršla kaka knjiga od tebe, jo bom stoprocentno prebrala in to ne 1x, lahko tud 3x res ej OMFG carsko je NADALJUJ ČIMPREEEJ!
03. april 2017
Hvala ti in nov NextCHAPTER 8 ❀ NIALL HORAN

Po nekaj časa končno pride iz kopalnice. V tisti roza trenirki in moji majici res zgleda seksi. Niall, sranje, kaj vendar govoriš? Nasmehne se.
»Saj ne zgledam tako slabo, ane?« vpraša. »Če spustim te modrice in to, da me vse boli.« še doda. Moram se zasmejati. Čedalje bolj me spominja na Melisso. Čudovita je.
»Super si.« namesto mene to pove mami, ki prileze iz kuhinje.
»Bova še gledala TV ali bi šla raje spat?« jo vprašam. Skomigne z rameni.
»Vseeno mi je. Kakor želiš.« reče. To ni bilo ravno v pomoč.
»Jaz grem pod tuš, ti glej TV potem pa pridi v sobo, ko boš hotela.« predlagam in prikima. V sobo odidem po sveže boksarice in majico. Ko sem pod toplim tušem resnično uživam. Razmišljam o vsem. O Lesslie, Melissi, šoli… Iz razmišljanja me 'zbudi' trkanje po vratih.
»Daj, Niall, pohiti. Tudi jaz bi rada prišla na vrsto.« slišim mami. Ugasnem tuš in zavzdihnem.
»Hitim.« rečem in se na hitro obrišem in oblečem boksarice, majico primem v roke in odidem v dnevno.
»Otrok, obleci se. Nisem še pripravljena biti babica.« mi reče mami, ko me vidi. Zavijem z očmi in jo poljubim na lice. V dnevni sobi Lesslie gleda nek film.
»Lahko prisedem?« vprašam in zdrzne se.
»Am… ja, am.. lahko.« zajeclja in zasmejem se. »Saj, veš, saj je tvoj dom.« še doda in se nasmehne. Po dvajsetih minutah se uležem, saj ne morem več sedeti.
»Če želiš se lahko nasloniš name, nič ne bo narobe.« rečem, ko opazim, da je čisto stisnjena.
»Okej.« reče in se nasloni. Tako prijetno diši. Tako zelo prijetno. Všeč mi je. Opazujem jo. Popolna je. Njeni lasje, njene obrazne poteze, njene ustnice. Vse. Po dobrih pol urah Lesslie na meni zaspi. Ugasnem TV in jo počasi odnesem do sobe. Odložim jo na posteljo in se ji pridružim. Gledam jo, ker je tako lepa. Še ko spi je čudovita. V trebuhu čutim čuden občutek. Čuden in lep. Mogoče metuljčke? Ne, jaz se ne morem več zaljubiti.
»Niall?« reče in malo se ustrašim.
»Ja?« tiho rečem.
»Hvala.« se zahvali in nasmehnem se. Čutim tudi njen nasmeh.
»Je že v redu.« rečem in zaprem oči.
Zjutraj me zbudi vonj po palačinkah. Ko odprem oči vidim, da Lesslie ni tukaj. Sranje. Je šla domov? Sranje. Hitro vstanem in nase navlečem majico. Odhitim v kuhinjo in jo zagledam.
»Jutro.« reče. Zakaj hudiča pripravlja zajtrk v mojem stanovanju? Saj je gostja!
»Hotela sem vama pripraviti zajtrk, da se vama oddolžim. Pa sem ga. Pojdi zbudit mamo.« mi naroči in kot zlat prinašalec jo ubogam. Ko prideva nazaj je miza že pripravljena. Ameriške palačinke, nutella, gozdni sadeži, javorjev sirup, pomarančni sok… Vse je pripravljeno.
»Si nora? Tega ti ne bi bilo treba narediti.« presenečeno reče mami.
»To je moja zahvala.« reče in se nasmehne. Usedemo se in v miru zajtrkujemo.
»Niall se bo vpisal nazaj v šolo.« prekine tišino mami. Lesslie dvigne pogled.
»Res? To je super.« reče.
»Malo me je strah kako bodo odreagirali.« se oglasim.
»Saj je vseeno. Važno je, da se vrneš. Lahko se boš družil z mano, če želiš.« se ponudi. Nasmehnem se.
»Z veseljem.« ji odgovorim in nasmeh vrne.
»Ljubčka, žal mi je, vendar vaju zapuščam. Danes imam razgovor za delo.« naju prekine mami.
»Kaj pa najina šola? Naju ne boš peljala?« vprašam.
»Ne. Danes bosta še doma. Lesslie bom napisala opravičilo, če ji njena mama ne bo hotela opravičiti.« reče.
»To ni potrebno. Saj grem lahko v šolo.« se oglasi.
»Ne, ne greš. Saj je petek. Bodi raje doma, da se ti te modrice pozdravijo. In bolečine izginejo.« jo spet 'okrega' mami in Lesslie prikima. Tako ljubka je.
»Torej, kaj bova počela?« jo vprašam, ko se mami odide pripravljat. Resnično mi je všeč, da je mami rekla, da bova še doma. Mora biti poseben dan. Mora.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mal je bedno ampak okej
07. april 2017
u216836
u216836
neee ni beden ne govori tko! lumpa! () omg niall pa lesslie sta taka cutijaa *---* ❤❤ Neextt
07. april 2017
gaja! marija božja, kaj si napisala tak popoun Next ^^ upam da bosta niall pa lesslie na koncu skupi k pašeta skupi❤❤ čimprej hočm nou Next
08. april 2017
Čist nič ni bedno prau fajn je
Hahaha njegova mama je carica
Hmmm le kaj bosta počela
Next,čimprej prosim
09. april 2017
hello evo ga!CHAPER 9 ❀ LESSLIE HOPE BENSON

Končno pridem iz kopalnice. V teh oblačilih se počutim kot barbika ampak všeč so mi. Ko pridem v dnevno me Niall gleda. Nasmehnem se.
»Saj ne zgledam tako slabo, ane?« vprašam. »Če spustim te modrice in to, da me vse boli.« dodam in nasmejem ga. Tako lep nasmeh ima, da se skoraj stopim.
»Super si.« reče njegova mami, namesto, da bi to storil on.
»Bova še gledala TV ali bi šla raje spat?« me vpraša, jaz pa le skomignem z rameni.
»Vseeno mi je. Kakor želiš.« rečem. Zdi se mi malo razočaran nad mojim odgovorom. Kar malo mi postane hudo.
»Jaz grem pod tuš, ti glej TV potem pa pridi v sobo, ko boš hotela.« predlaga in jaz prikimam. Odide, verjetno v sobo. Poiščem daljinca in malo prestavljam programe. Končno najdem film, ki mi je všeč. Bad Moms. Komedija ampak mi je res všeč. Zdi se mi kot, da ga ni celo večnost. Kaj vendar dela toliko časa? Saj je fant! Fantje rabijo 5 minut, ne pa cele ure!
»Lahko prisedem?« me vpraša, jaz pa se kar malo prestrašim in se zdrznem. Obrnem se in vidim, da je brez majice. Hudiča. Kako je seksi, o Bog!
»Am… ja, am.. lahko.« zajecljam in spet sem deležna njegovega popolnega nasmeha. Tako zelo je lep. »Saj, veš, saj je tvoj dom.« še dodam in spet se nasmehne. Bog, pomagaj!
»Če želiš se lahko nasloniš name, nič ne bo narobe.« mi reče.
»Okej.« se strinjam in se naslonim nanj. Kako diši! V njegovem objemu se počutim varno in prijetno. Hvala, Niall, da si to predlagal. Čutim kako se mi oči zapirajo in kmalu nastane popolna tema. Ne vem kaj mi je, da se zbudim.
»Niall?« rečem, saj me postane strah, da ga ni tu.
»Ja?« tiho odgovori. Oddahnem si.
»Hvala.« se mu zahvalim in vidim obris njegovega nasmeha, tudi jaz se nasmehnem.
»Je že v redu.« reče.
Zjutraj se zbudim ob pol sedmih. Niall še spi zato se odpravim v kuhinjo, kjer bom pripravila zajtrk. Naredim maso za palačinke. Spečem jih za vse tri. Iz omare vzamem nutello in v hladilnik pogledam še za javorjev sirup in gozdne sadeže. Taki zajtrki so bili pri nas, ko sem bila še majhna.
»Jutro.« pozdravim Nialla, ko vstopi v kuhinjo. Deluje popolnoma zmeden. »Hotela sem vama pripraviti zajtrk, da se vama oddolžim. Pa sem ga. Pojdi zbudit mamo.« mu naročim. Ves zajtrk nesem za mizo. Na hitro še stisnem pomaranče, da imamo tudi sok.
»Si nora? Tega ti ne bi bilo treba narediti.« presenečeno reče njegova mami a tudi srečna.
»To je moja zahvala.« rečem in se nasmehnem. Vsi se usedemo in v miru začnemo jesti naš okusen zajtrk. Počutim se tako prijetno. Všeč mi je tukaj z njima.
»Niall se bo vpisal nazaj v šolo.« prekine tišino Niallova mami. Pogled dvignem od svojega krožnika.
»Res? To je super.« rečem. Res sem navdušena! Zasluži si novo priložnost. V redu fant je.
»Malo me je strah kako bodo odreagirali.« se nama pridruži v pogovor.
»Saj je vseeno. Važno je, da se vrneš. Lahko se boš družil z mano, če želiš.« se ponudim za družbo v šoli. Nasmehnem se.
»Z veseljem.« mi odgovori in nasmeh vrne.
»Ljubčka, žal mi je, vendar vaju zapuščam. Danes imam razgovor za delo.« naju prekine mami.
»Kaj pa najina šola? Naju ne boš peljala?« vpraša Niall.
»Ne. Danes bosta še doma. Lesslie bom napisala opravičilo, če ji njena mama ne bo hotela opravičiti.« reče. Spet sem presenečena. Njegova mami je res super. Tako kul je in še vse razume. Moja mami tega nikoli ne bi dovolila.
»To ni potrebno. Saj grem lahko v šolo.« se oglasim, saj me je strah kaj bo rekla mami.
»Ne, ne greš. Saj je petek. Bodi raje doma, da se ti te modrice pozdravijo. In bolečine izginejo.« me 'okrega' mami in prikimam. Kako sem vesela, da sem tu!
»Torej, kaj bova počela?« me vpraša Niall, ko njegova mami odide. Skomignem z rameni. Upam, da bova kam šla ali počela kaj zabavnega. V bistvu pa zaradi mene lahko tudi pospravljava. Vseeno mi je, samo, da sem z njim. Lesslie? Kaj hudiča si pravkar rekla? Iz žepa vzamem telefon in napišem sporočilu Jacobu.

Danes ne pridem v šolo. Sem pri prijateljici, saj bova delali projekt. Ne povej mami.
xx, Less

Sporočilo mu pošljem in v trenutko odgovori z ''OK, se vidiva.'' Tako, Niall, cel dan sem tvoja! Nasmehnem se, saj vem, da bo dan spet popoln.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadaljujem?
14. april 2017
Gaja, kaj je zdej to?! PRFEKCIJA! A ti se sploh zavedaš, kšne faking popoune nexte maš? Čimprej nadaljuj k bom ZNORELA, če ne dobim nouga nexta.
ČIMPREJ.
OKEJ?
OKEJ.
SMO SE RAZUMELI, NE?
14. april 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani