u97971
u97971
Napisala bom zgodbico, ki ne bo resnična. Upam, da vam bo všeč in da boste brali.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
"Razočarala si me. Pisala si štiri!" je jezno rekla profesorica matematike in v roke dala test.
Pa kaj ji je? Saj je štiri čisto v redu ocena. "Oprostite, a meni se ne zdi slabo." sem
rekla profesorici, ki mi je potem namenila grd pogled. Ko je vsem dala teste, je začela razlagati bedno, dolgočasno snov. A na srečo jo je prekinil šolski zvonec. In to je bil tudi konec pouka za četrtek.
Aja, pa pozabila sem se predstaviti; sem Leny, običajna srednješolka, ki živi v Londonu.Prihajam iz bogate družine. Postati si želim manekenka, kot je moja mama. Kot sem že rekla, moja mama je manekenka, oče pa je zelo svetovno znan kuhar in je tudi zelo slaven. Sem edinka in starša mi posvečata veliko pozornosti. Obožujem One Direction.
Potem, pa sem se odpravila iz šole naravnost proti domu. "Živjo," sem pozdravila starše, ko sem vstopila v hišo. "Pozdravljena." se je nasmehnil oče. "Leny, živjo." je rekla mama. "Napisati grem domačo nalogo." sem rekla in šla v svojo sobo. Tam sem se usedla za mizo in v miru napisala domačo nalogo iz biologije, ki ni bila preveč lahka. Kmalu zatem, pa slišim trk po vratih moje sobe. "Naprej" rečem. Bila je mama. "Kosilo je pripravljeno," je rekla. Šla sem v jedilnico, kjer sta bila starša. Oče je skuhal špagete, ki so bili zelo dobri, kot vedno. "Je dobro kosilo?" me je vprašal oče. "Zelo," sem se nasmehnila. Ko sem kosilo pojedla, mi je zazvonil telefon. Bila je Inna, moja najboljša prijateljica.


05. avgust 2012
next
05. avgust 2012
next
05. avgust 2012
u93404
u93404
next
26. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani