u211706
u211706
Hey!
Moj prijatelj Leon se je odločil, da bo spet začel pisati zgodbo (končno). Tukaj je Link in res vam močno priporočam, da jo preberete, sa je res izjemna in vredna ogleda:
http://www.igre123.com/forum/tema/love-with-touch-of-art/186934/1
16. julij 2016
u143259
u143259
neeeeeeeeeeeeeeext
18. julij 2016
Next Next Next
18. julij 2016
wowww,nexttt<33
19. julij 2016
u211706
u211706
Hey!
Nov Next je tukaj in imam eno vprašanje za vas. Razmišljala sem, da bi začela delati odstavke, pa me zanima kaj vi mislite o tej ideji.
I hope you like it *~*

No matter how angry you get, you always end up forgiving the people you love-Brez avtorja
°~°
Chapter 14| Camp of music|| Liam Payne ff
|Liam|
Bil sem jezen nase in na Zayna, saj sva prisluškovala njenemu pogovoru, a to vseeno ne pomeni, da se ni dobro zapletla z uradnim skrbnikom. Ne vem, kako jo bomo spravili iz tega, razen če res dokažemo, da njen oče ni sposoben prevzemati pravic za njenega bratca Oliverja. Spomnim se ga. Ko sva se spoznala, je bil star 7 let. Kar dobro sva se razumela, glede na to, da je bil Clariin bratec. Če se prav spomnim, ima črne lase in tako prodorne zelene oči, da se zdi kot da je v njih strup. Mama in oče sta ga zmeraj imela raje kot Clarie. Tega se spomnim, a me zanima od kje je dobila tisto brazgotino. »Zayn, ti mogoče veš, kje je Meredith dobila tisto brazgotino?« ga vprašam in upam da bo odgovoril. »Kot prvič, tisto ni brazgotina ampak praska in drugič, ja na žalost vem kako jo je dobila,« je rekel in s pogledom sem začel vrtati vanj. »No, Clarie je oče vrgel kozarec v obraz,« reče in moja usta se povesijo. Ne vem, kako je ta človek uspel to narediti svoji hčerki. Ni čudno, da se ji čustveni zid podira in bo kmalu izbruhnila. »Zašiti morava njenega očeta,« zamrmram in Zayn se zasmeje. »Me veseli, da se vsaj nekdo strinja z mano,« reče in pomežiknem mu, vstanem in odidem. Pot me zanese do glasbenega šotora, kjer slišim Clariin in Lukin pogovor in moram se nasmehniti, saj ga je zavrnila. Vidim naju prej v blatu in žal mi je, da je nisem poljubil. »Uou, uou Liam ustavi konje. Ona je tvoja BIVŠA punca. Pustil si jo, se še spomniš?« mi zakliče glasek v moji glavi. Odrinem ga stran in zaslišim igranje klavirja. Clarie igra. Nasmehnem in nekaj časa še čakam in jo poslušam, nato pa odidem do svoje hiške, a na pol poti zagledam taksi, ki se ustavi in iz njega pride deček star okoli 12 let. Oliver. Clariin bratec. »Oliver?!?« zakličem in fantek me pogleda. Pomignem mu, naj pride naprej in kmalu je pri meni. »Pridi, odpeljal te bom k Clarie,« mu rečem in mu vzamem kovček in se z njemu napotim proti glasbenemu šotoru. »Tukaj je in igra klavir,« mu rečem in fantek pokima. Postavim se stran od šotora, saj vem, da bo kmalu pritekel ven.
|Clarie Meredith|
Oliver je že tukaj in prsti mi obstanejo na tipkah klavirja. Zmrznem in ne morem si pomagati. »Oliver,« šepnem in se obrnem. Videla se nisva že mesec dni, saj sta ga starša mesec pred koncem šole odpeljala k babici. »Clar,« reče in steče mi v objem. »Nekaj ti moram povedati,« mu rečem, ko stopi korak nazaj. »Čez približno 10 dni greva k babici v Slovenijo,« mu rečem in pogoltnem slino. »Zakaj?« me začudeno vpraša. »Greva na m-m-mamin pogreb,« mu rečem in Oliver zajame sapo. »Pred dnevi sem prišla iz šole in mami in oče sta se spet kregala. Poizkušala sem ju zaustaviti, a mi je oče vtgel kozarec v obraz, zato sem odšla. Nasljedni dan sem dobila očetov klic, ki mi je govoril, da sem jaz kriva za vse, ampak nisem,« povem Oliverju in on začne teči iz šotora. Začnem teči za njim. »Ustavi se!« mu zavpijem, a on se obrne in mi zakliče: »Morilka si! Ubila si mamico!« »Nisem! Prisežem da nisem! Samo odšla sem! Samo to!« mu zakličem in solze mi gredo po obrazu. Primem se za glavo in tečem naprej. »Nič nisem naredila,« mu rečem ko ga dohitim in ustavi se. »Samo odšla sem prisežem,« zašepetam in Oliver naredi nekaj kar ni naredil še nikoli. Klofnil me je in spet začel teči. »Ne bodi tak kot oče!« sem mu zavpila in se prijela za lice. »Ti mi boš to govorila morilka. Ti, ki si jo umorila!« mi zakliče med tekom in sesedem se na tla, ter pričela hlipati. Kako me lahko zmerja za morilko? Saj sploh ne ve kaj se je zgodilo. Ne vem kako bom preživela in vstanem, da bi stekla za njim, a začnem padati in zadnje dve stvari ki ju začutim sta roke, ki me ujameta in curek tople tekočine, ki spet teče iz moje glave.
Mnenja??
Neext?
27. julij 2016
Next.

Ja delaj odstavke
27. julij 2016
aaaaaaaa,zih Liam...upam
NEEEXTTT<3
PERFECT<3
27. julij 2016
Neext
27. julij 2016
Calum5sos
Calum5sos
Next
30. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani