Neeeeext!<33
02. maj 2016
Neext
02. maj 2016
Nexttttt
02. maj 2016
nextt ful dobro pises...ne berem skor nc tle ker me zarad sole ni glih vlk gor ampaktvoja zgodbica mi je res vsec in ponavadi ko berem ne komentiram prevec in včasih berem sam zato ka to pisejo moje prjatlce al pa kej ampak tvoje mi je res vsec
02. maj 2016
Next!!
02. maj 2016
Next
02. maj 2016
u211706
u211706
Buggy banana.➡indigo.
Da se vam ne bo zdelo čudno če bom nextala
02. maj 2016
u196652
u196652
Next
02. maj 2016
Calum5sos
Calum5sos
Next
03. maj 2016
u211706
u211706
Hey!
Novi Next je tukaj.
I hope you like it ~.~

***Clarie Meredith***
Na zaslonu se pokaže babino ime in oglasim se. Seveda govorim v slovenščini in razložim ji vse od prejšnje noči. »Oh, to pa more biti slabo. In mimogrede Tom te je iskal,« reče in ob njegovem imenu se zdrznem. »R-r-reči m-m-mu, n-n-naj me ne-e išče ve-e-eč,« sem ji rekla in jo vprašala o pogrebu. »Čez dva tedna je, ampak najprej vprašaj zdravnika če greš lahko na letalo, saj bi ti prišla par dni prej,« mi reče in začnem pritiskati na gumb za zdravnika. Zdravnik kmalu pride in rečem babi: »Malo počakaj.« V svoji glavi preklopim na angleščino in vprašam zdravnika če grem lahko čez 12 dni z letalom nekam. »Koliko časa traja polet?« me vpraša in odgovorim mu. Pokima in v slovenščini povem babi, da pridem v 12 dneh. Posloviva se in prekinem. »Oprostite, babi me je klicala in sem morala govoriti,« sem rekla zdravniku in mu izročila telefon, saj bolniki ne smejo imeti pri sebi elektronskih naprav. »No, dobra novica je, da greš lahko pojutrišnjem že domov,« je rekel zdravnik, jaz pa sem samo na široko odprla oči in mu rekla: »Pojutrišnjem. Šele. A me zezate?« Zdravnik ne odkimal in odločila sem se, da se bom pogajalq. »Danes,« sem mu rekla in doktor je odkimal z glavo. »Jutr?« je rekel in odkimala sem. »Če mi ne pustite, da grem danes mi pa vsaj prinesite papir, da podpišem, da grem iz bolnišnice na lastno odgovornost. Ne bom gnila tukaj,« sem rekla zdravniku, ta pa je rekel: »Prav, ampak boste odšli ob sedmih zvečer.« Pokimala sem in se nasmehnila. Takrat so se vrata odprla in notri sta vstopila Artemis in Lukas. Oba sta stekla do očitajoče sem jima rekla: »Mar ne bi mogla biti pri pouku?« Oba sta odkimala in objela sem ju. »Kaj se ti je zgodilo?« me vpraša Lukas in očitajoče pogledam Luka in rečem: »Nek pijan idiot me je porinil.« Louis se je v kotu nasmehnil in tudi sama sem se mogla. »Kdaj se vrneš?« me vpraša Artemis. »Danes zvečer, če sem prav razumela,« sem rekla in pogledala zdravnika. Ta je prikimal in šele takrat sem dojela kako utrujena sem. »Ne mi zamerit, ampak malo sem zaspana,« sem rekla, zazehala in se prekotalila na bok. Zaprla sem oči in zaspala.
Prebudilo me je trkanje in odprla sem oči. Pred mano so bili zdravniki, ki so očitno opravljali jutranjo vizito. »Sranje,« sem zaklela v slovenščini in skočila s postelje. Ob strani sem videla svoja oblačila, jih vzela in odšla v kopalnico. Tam sem se preoblekla in ko sem prišla nazaj v sobo so me zdravniki čudno gledali. »Oprostite, odhajam,« sem jim rekla in se nasmehnila. Hodila sem po bolnišnici in iskala dovolj denarja v svoji torbici. V denarnici seveda nisem imela nič, zato sem vzela zlato rezervo iz pločevinke za nujne primere. »Kdo bi si mislil, da bo šla zlata rezerva za taksi,« sem si mrmrala, ko sem bila zunaj bolnice. Takoj sem ujela taksi in mu povedala naslov kampa.
Med vožnjo sva se pogovarjala o različnih stvari in fant je bil zabaven. Mogoče je bil kakšno leto starejši od mene in pogovor me je razveselil. Po končani vožnji sem mu izročila denar in se mu zahvalila za zelo prijetno družbo. »Saj bi se lahko še kdaj dobila, če hočeš,« mi je rekel in v odgovor sem mu samo potisnila svojo vizitko in odšla v svojo hiško. Tam sem se preoblekla in videla, da je ura že pol enajstih in da je moja skupina že na vajah. Iz kovčka sem potegnila svojo violino, saj je bila tista v šotoru šolska. Potiho sem odšla do šotora in se spomnila, da naj bi danes imela za pomočnika Liama in Lukea. Zavila sem z očmi in zaslišala ponesrečeno igranje na violino. Odkašljala sem se vstopila v šotor in rekla: »Imate težave z violino. Pokličite na 080 000 999.« Nekateri otroci so se zasmejali, drugi pa niso razumeli.
Na sebi sem začutila Liamov in Lukov pogled, a se nisem zmenila zanju. Odšla sem do deklice, ko se je trudila z violino in ji pokazala nekaj trikov. Ob koncu ure, je deklica že znala zaigrati na violino kuža pazi. »Če bi radi še kaj vadili, pridite sem in vadite. Nihče vam ne pripoveduje,« sem jim rekla in vsi so pokimali. Pospravila sem violino in hotela oditi, ko dta mi Luke in Liam zaprla izhod. »Kaj hočeta?« sem jima zabrusila in ju grdo pogledala. »Samo..,« je začel Luke, a sem ga prekinila: »Nič samo. Spustita me že mimo.« Odrinila sem ju in stekla v gozd. Poiskala sem si jaso in sedla na tla. Iz kovčka sem vzela violino, lok in notni zapis. Ustvarjala sem novo pesem in mogla sem si jo zapisati. Zapisala sem si že lepo število pemi oziroma skladb, saj še nimajo besedila. No, razen ene, ki sem jo napisala ko je Liam odšel brez besed in še tiste za katero je bil kriv on. Z pisanjem in glasbo sem lahko edino pomirila svoje živce.
05. maj 2016
Next!!!
05. maj 2016
Next Next Next
05. maj 2016
Next
05. maj 2016
Next
05. maj 2016
Neeeext <33
05. maj 2016
u196293
u196293
Next

ful fajn pišeš
05. maj 2016
NEEEXT<3
05. maj 2016
u143259
u143259
Neeeeext
05. maj 2016
u193768
u193768
Next
06. maj 2016
fajn
06. maj 2016
Calum5sos
Calum5sos
neext
06. maj 2016
Next
06. maj 2016
Neeext
06. maj 2016
Next
07. maj 2016
Neeeext! +nova bralka
07. maj 2016
Nextt
07. maj 2016
u211706
u211706
Hey!
Začela vom pisati novo zgodbicp, in me zanima če bi brali?
I hope you like it *-*
11
***Liam***
Clarie naju je odrinila in stekla stran, midva z Lukeom pa sva samo stala in gledala za njo. Na rame sem si oprtal kitaro in začel teči za njo. Vedel sem, da me en bo niti pogledala razen, če je ne premamim s stvarjo, ki jo je vedno želela. Glasbo. Iskal in iskal sem jo, in končno sem zaslišal čist zvok violine. Igrala je skladbo, ki je sam ne poznam. Končno sem jo zagledal na majhni jasi. Pred sabo je imela list papirja in na ta list si je vneto zapisovala nekaj. Prišel sem bližje in na srečo me ni videla. Odložil sem kitaro in zgrabil par listov. Clarie me je prestrašeno pogledala in rekel sem: »Si jih sama napisala?« Dobesedno zarenčala je in to je bil moj klic na tek. Začel sem teči in Clarie se je ravno takrat hotela vreči name in padla je na tla. Tekel sem kot nor in preskakoval korenine, a približevala se mi je. V nekaj trenutkov je bila že tik za mano in da bi zaščitil note sem jih spravil pod jakno. Ravno pravi trenutek, saj se je Clarie vrgla name in pristala sva v blatu. Nekaj časa sva se valjala po njem in nazadnje sva pristala tako, da sem bil jaz nad njo. Roke sva imela sklenjene in zdelo se mi je kot takrat, ko sva bila skupaj. Z glavo sem se ji malce približal in ona tudi. Nato mi zazvoni telefon. Zavzdihnem in se oglasim. »Liam ljubček kje si?« me vpraša Sophie in odgovorim ji po resnici. Poslovim se in se vsedem na blago. Zgleda, da se Clarie šele takrat strezni in reče: »Kje so moje note? Povej ali pa te zadavim.« Potrepljam se po jakni in zgleda, da je razumela. »Bi bila lahko prijatelja?« jo vprašam in Clarie skomigne z rameni. »Prosim Meredith,« ji še enkrat rečem ona pa reče, da bo premislila. Pokimam in se odpravim do jase. Zaslišim smeh za sabo in obrnem se. Clarie se smeji in kaže s prstom name. Pogledam se in vidim, da sem ves blaten. Tudi sam sem se začel smejati in počasi odšel na jaso po kitaro.
***Clarie Meredith***
Mogla sem se zasmejati ob pogledu na Liama, ki je blaten. Po koncu mojega smeha sem se ulegla na tla. Res da so bila blatna, ampak bila so mehka. Začela sem premišljevati o Liamovem predlogu. Bi bila lahko spet samo prijatelja? Že majhna neprevidnost, kot bi lahko bila tista prej, bi bila katastrofalna. Še dobro, da je zvonil telefon in sem se hitro našla v resničnem svetu. Pomislila sem na mamo, ki bi mi ob teh besedah rekla, da naj se ne sekiram. Moja mama ni bila kaj prida mama in ni me marala. Oče pa seveda še manj. Sama sem imela mamo rada, saj je bila vendar tista, ki me je spravila na svet. Čeprav sem bila po očetovih merilih »grozljiva nepričakovana napaka« sem ju imela rada. Poudarek na imela. Počasi sem vstala in se napotila k jasi. Vzela sem svoje stvari in odšla v kamp. Tam sem se oblekla in poklicala taksi. Prišel je in vsedla sem se notri. Vozniku sem povedala naslov in odpeljal me je tja. Diskoteka je bila ogromna in odšla sem notri. Bila je edini kraj, kjer bi lahko dobila alkohol in pozabila svoje težave. Pogumno sem zakorakala do šanka in naročila tekilo. Popila sem jo na eks in bila je zelo močna. Po parih kozarčkih sem videla megleno in začutila kako me je nekdo povlekel. Peljal me je ven v slepo ulico in takrat sem pogledala kje sem. Bila sem pri zidu pri slepi ulici. Okoli mene je bilo 5 moških in eden je rekel: »Pridi sem miška.« Odmaknila sem se in zadela v zid. Moški so se začeli krohotati in en od njih me je zgrabil za rit. Boksnila sem ga v ramo in padel je na tla. Malo sem se zamajala nato pa planila na tistega, ki mi je rekel miška. Pretepla sem ga in ga začela brcati v rebra. »Če n-n-ne odidete se vam bo zgodilo isto?« sem rekla in pokazala na moškega. Pokimali so in odšli. Sesedla sem se na tla in zakopala glavo v kolena. Začela sem histerično hlipati. »Si vredu?« sem zaslišala glas in zdrznila sem se. Pogledala sem in zagledala Louisa. »Hmm, ne. Pijana, histerična in zbita do konca sem,« sem mu zamomljala in začutila kako mi nekaj vročega teče po glavi. »Sleci majico,« sem rekla Louisu.
10. maj 2016
NEEEEXT<333
10. maj 2016
Next Next Next
10. maj 2016
u193768
u193768
Next
10. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani