u151249
u151249
Hvala usem (: do vikenda nexta verjetno ne bo(:
22. julij 2015
u151249
u151249
Nika*Styles -Hvala(:
jasmina16 -o hvala (: mja,meni je tudi phillip anitipatik haha
●ηυттєℓα● -hvalaaa(: ne nisem pisateljica,haha (: delam na tem,reees hvala

Pač uglavnem vsem res hvala,ker mi že če čist malo napišete reees veliko pomeni (:

★★★4.
Gotovo je bila to najdaljša vožnja s podzemno železnico v mojem življenju. Vseh dvanajst postaj sem morala prenašati njuno pritoževanje nad smradom in slabim zrakom. Ko smo končno izstopile smo se odpravile vzdolž prometne ulice,mimo London Eya in Big Bena,proti Buckinghamski palači. Bil je prijeten,s soncem obsijan dan,zato je bila še večja gneča kot navadno. V parku pred Buckinghamsko palačo smo se ustavile in sedle na temno zeleno travo. Ally in Maddie sta se pogovarjali,sama pa sem opazovala ljudi. To sem rada počela že od otroštva. Pravkar je mimo prišla visoka temnolaska,ki je za roko držala majhno deklico. Punčka je nosila rdeče pajkice in modro tuniko. Nasmehnila sem se,res je bila ljubka. Opazila je moj nasmešek in mi veselo pomahala. Nato sem svoj pogled usmerila proti majhni skupini deklet. Vse so bile videti,kot da bi izstopile iz Barbie revije in glasno so se hihitale. »Gremo naprej?«je vprašala Maddie in slekla svojo jakno iz džinsa. Pokimala sem in vstala. Mogoče ima Adam prav in res nista tako nadležni… Stresla sem z glavo,da bi si to neumno misel izbila iz glave. »Kam gremo?« je vprašala Ally. »V Starbucks,«sem rekla in si goste lase popravila za ušesa. Deset minut kasneje smo izstopile iz kavarne,vsaka s svojo limonado in čokoladnim mufifnom.
Dan je minil hitreje kot sem mislila da bo,nekaj ur kasneje smo že sedele na podzemnem vlaku in se peljala nazaj v predmestje. Po tem,ko smo prišle iz Starbucksa smo šle po trgovinah . Vrečko iz American Appareal sem si položila na kolena in se naslonila nazaj,na hladno okno ter se zazrla v debelušno žensko,ki je sedela nasproti mene in brala dnevni časopis.
Vikend je hitro minil,teta,stric in sestrični so odšli domov. Mene pa je zopet čakal popoldanski pripor. Tokrat 'kartotek' nisem prepisovala niti deset minut,ko so se vrata brez trkanja odrla in vstopil je Austin. Spet jih je slišal od tete in spet je sedel poleg mene. In tudi tokrat je njegova teta šla v zbornico. In spet se je začel posmehljivo smejati. »Bi nehal? Nekateri dejansko delamo,«sem naveličano rekla in mu podarila enega svojih najgrših pogledov. Nehal se je smejati,a le z ustnicami,oči so mu še vedno žarele. Odprl je usta in jih spet zaprl,vajo je nekajkrat ponovil. Sama pri sebi sem se nasmehnila,videti je bil kot zlata ribica. Sedaj se je v zadregi nasmehnil in si z roko šel skozi svoj bieber čupo. »Res mi greš na živce,«sem rekla in ga spet grdo pogledala. »Vem.« Porogljivo se je zasmejal. »Si se že rodil nadležen,ali si hodil na tečaj?« »Vsakega po malo.« Globoko sem vzdihnila in se spet posvetila pisanju.
Ɛмιℓу Ɯαтѕση,1.3.1978-вяєz σρяανιčιℓα мαηנкαℓα ρяι zα∂ηנι šσℓѕкι υяι

Jαкє Ɓяι∂∂ℓє,26.2.1978- σ∂gσναяנαηנє υčιтєℓנєм, ηєρяιмєяησ σвηαšαηנє

Spet sem globoko vzdihnila. To me je neverjetno dolgočasilo in res me ni zanimalo,kaj je 'Victoria Hemmilgton' naredila pred več kot tridesetimi leti. Austin me je nekaj časa opazoval. »Ti pomagam?«me je naenkrat vprašal.
★★★
Hope you like it (:
Mnenje?
Predlogi,pohvale,graje?
Teorija?
25. julij 2015
Omg omg omg!!!!
Popouno
wow '-'
Res zelo amm kako nej to povem amm pišeš tako edinstveno
noben ne piše tako da edinsveno idejo
Ponavadi kj 'kopirajo' od drugih
ti pa pišeš drugače
prfektno
neeeeeeeeeeeeeext
26. julij 2015
u173652
u173652
kak super mogoče bi lahko malo skrajšala za 5 vrstic to je moje mnenje se pa ga ne rabiš držat če nočeš
26. julij 2015
u196277
u196277
Jaz mislm da je dolžina supr, pises pa tko da se počutim kot da zraven stojim in vse to gledam. Prebrala sem že veliko knjig, zato vem, da ti dober pisatelj vedno da tak občutek. Supppr <33
26. julij 2015
next
27. julij 2015
neeeeeext *___*
27. julij 2015
u151249
u151249
Nika*Styles -oo,hvala (: to mi pa res dosti pomeni,kr sm že v uvodu napisala,da upam,da bo zgodbica drugačna od drugih (:

Sωıммıиg.* -hvala(:

●ηυттєℓα● -oo waaw *_* reeees ti hvala,mislim,da je to najlepša pohvala,kar bi jih lahko dobla <3

Next je posvečen ●ηυттєℓα● ,še enkrat hvala,tole mi pa res ogromno pomeni (:

★★★


5.
Osuplo sem ga pogledala in nalivnik mi je padel iz roke. »Ni smešno,«sem odločno rekla,ko sem se zbrala in roke prekrižala na prsih. »Resno mislim,«je rekel in svoj črn iPhone odložil na mizo. Nekaj časa sem natančno preučevala njegov obraz,a opazila nisem niti najmanjše sledi sarkazma. »V redu,«sem se nazadnje odločila,mu podala enega izmed dveh blokov z razpredelnicami in nekaj 'kartotek'. V roke je vzel kuli potem pa se je glasno zasmejal. »Naivnica,«je rekel,vzel mobitel in spet tipkal. Besno sem ga pogledala. Jezilo me je,da sem mu nasedla. Nikoli nisem nikomur nasedla. Moj ponos je bil ranjen,zato sem ga ignorirala,dokler nisem smela iti domov.
Adam je bil naslonjen na betonski steber in me opazoval,ko sem prihajala iz šole. »Kaj je narobe?«je vprašal in se mi nasmehnil. Povedala sem mu o Austinu in se zraven tresla od jeze. Zasmejal se je. »Ni smešno!« Sedla sem na motor in tudi z njim do doma nisem spregovorila niti besedice.
Babica je sedela v dnevni sobi,gledala mehiško nadaljevanko in srkala zeliščni čaj. »Ann,«me je pozdravila. Sedla sem poleg nje in glasno zavzdihnila. Ni reagirala,zato sem zavzdihnila še enkrat. In še enkrat. Zavila je z očmi,dala nadaljevanko na pavzo in se zazrla vame. »Kaj te muči,Ann?« je rekla in se zasmejala. »Odločila se je,da ji gre danes cel svet na živce,«je rekel Adam,zavil z očmi in sedel poleg mene. Boksnila sem ga v ramo.
Nekoliko pozneje je babica odšla v kuhinjo,da bi pripravila večerjo,Adam pa je preklopil program,pravkar se je začela neka pomembna nogometna tekma. Zleknila sem se po sedežni in mu noge vrgla na kolena. »Umakni jih,«se je zasmejal. »Masiraj!«sem ukazala. In je masiral. Takrat je vstopil Phillip in grdo pogledal Adama. »Zakaj ji pustiš,da te izkorišča?«je vprašal in sedel v fotelj. »Ker jo imam v primerjavi s tabo rad,«je odsekal Adam.
Babica nas je kmalu poklicala na večerjo – špagete carbonarra. »In kako ste preživeli dan?«je vprašala,ko smo se lotili hrane. To je bilo njeno stalno vprašanje med večerjami,menila je,da se moramo naučiti poslušati in komunicirati med seboj kot prava družina. Najprej je pogledala Adama. Nekaj je začel govoriti,ampak ga dejansko nisem zares poslušala. Ko je končal Phillip (tudi njega nisem poslušala, ker me res ni zanimalo,kaj je počel) ,se je babica obrnila k meni. Njene zelene oči so me radovedno pogledale. »Nič posebnega ni bilo,«sem rekla. Babica je bila tega navajen,vedela je,da mi je to vprašanje šlo neznansko na živce,zato raje ni vrtala naprej in je začela govoriti o tem,kaj ji je povedala stara prijateljica,ki jo ta dan srečala v trgovini.
Po večerji sem odšla v svojo sobo. Nekaj časa sem na prenosniku gledala youtuberje in zraven pila kokakolo. Potem pa sem prenosnik ugasnila. Nekaj me je že od takrat,ko je Phillip prišel v dnevno sobo po tihem grizlo,zato sem vstala in odšla v Adamovo sobo,ki je bila poleg moje. Sedel je na svoji postelji in na prenosniku gledal nek film,zato me ni takoj opazil. Sedla sem na črno preprogo (ni je želel,a je babica vztrajala) in takrat me je opazil. »Kaj ne muči,Ann?«je rekel,odložil prenosnik in se mi nasmehnil. Nekaj časa sem se obotavljala z odgovorom. »Phillip?«

★★★
Hope you like it (:
Mnenje?
Kaj se bo zgodilo z Austinom?
27. julij 2015
neext
27. julij 2015
next
27. julij 2015
next
27. julij 2015
u197027
u197027
next
28. julij 2015
u196277
u196277
Neeeext+ hvala da si mi posvetla next<3
28. julij 2015
u151249
u151249
Hvala(:

★★★


6.
Pokimala sem. »Daj no,saj vem,da je na trenutke res zloben,ampak prosim,skušaj ga ignorirati. Nisi kriva,veš,da nisi. Ampak moraš se zavedati,da njune smrti tudi on,po vseh teh letih,še vedno ni prebolel. Noben od nas treh je ni. In on se pač spopada s tem na drugačen način kot midva. Misli,da bo bolečina manjša,če bo s prstom pokazal na nekoga in ga do konca življenja sovražil. Misli,da bo s tem kaj dosegel. Ann,daj mu čas. Pa čeprav si mu ga dala že tako preveč. Trajalo bo,ampak nekoč bo prebolel,vsi bomo. Vem,da bo tako.« Osupnila sem in tako sploh nisem opazila,da mi bo licih tečejo debele solze. Adam je le redko rekel,kaj tako čutnega. Sedel je na preprogo poleg mene in me močno objel. »Najboljši brat na svetu si,«sem šepnila.
Ko sem nehala jokati,sem vstala iz preproge,se mu zahvalila in odšla v svojo sobo. Res je,imela sem najboljšo prijateljico,a s Kate nisem mogla govoriti o tem. Njena starša sta bila še živa,le Phillip in Adam sta me razumela,a ker je bil Phillip takšen,kot je bil,mi je ostal le Adam. Ampak to,da imam samo njega,in babico,me niti ni tako bolelo, pravzaprav sem bila tega tako navajena,da si kakšne druge opcije nisem mogla niti predstavljati. Bolelo pa me je Phillipovo obnašanje. Neskončno bolelo.
Tisto noč sem spala zelo slabo. Sanjala sem majhno jaso sredi gozda,z rožami, metulji, zajčki … Vsem,kar spada v pravljice. Nisem bila sama,ob meni je bilo veliko ljudi. Zelo veliko ljudi,a se kasneje nisem več spomnila,kdo so bili. Vedela sem le,da sem jih poznala,da sem jih imela rada in,da sem jim zaupala. Potem pa so nenadoma nevihtni oblaki zakrili sonce in na jasi se je stemnilo. Vsi tisti ljudje so izginili. Ostala sem sama,bilo me je strah,zelo strah. Skušala sem zbežati,a se nisem mogla premikati. Videla sem dolge sence. Potem pa sem zaslišala tih in sikajoč glas,nisem ga razumela. Strah me je bilo,hotela sem proč. Zadihana sem se zbudila. Zunaj je bila še tema,a nisem mogla zaspati nazaj . Zato sem vstala,da bi si šla v kuhinjo po kozarec mleka. Ko sem se s polnim kozarcem po temi vračala v sobo sem se v nekaj zaletela. Tisto nekaj je zakričalo. »O-oprosti,«sem rekla in hitro pritisnila stikalo za luč. Stopnišče se je razsvetlilo, pred mano je stal Phillip,polit z mlekom. »Poglej,kaj si naredila,neumnica!«je zakričal in mi podaril tako sovražen pogled,kot mi ga ni še nihče. V prsih me je močno stisnilo. »O-oprosti,P-Phillip ,«sem šepnila,glas se mi je tresel od strahu,ki ga je prinesel pogled. »Vse uničiš,Annie Lauren Williams,čisto vse!«je zarjul,se zasukal na petah in odkorakal nazaj v svojo sobo. Kozarec mi je padel iz rok in se razbil,jaz pa sem se sesedla na stopnico in roke močno ovila okoli sebe. Po licih so mi tekle solze,kot še nikoli in močno sem se tresla. Ne vem od kod se je ob meni pojavil Adam in me močno objemal celo večnost,dokler nisem zaspala,kar sredi stopnic.
Zbudila sem se v svoji postelji,skrbno pokrita z odejo. Pogledala sem na uro,ni še bil čas,da bi mi budilka zazvonila. Takrat pa sem ugotovila,da me je zbudilo kričanje,ki je prihajalo iz stopnišča. »Kaj si ji rekel,Phillip?!« To je bil Adamov besen glas. Phillip se je glasno zasmejal. »Nič takega,bratec. Samo ona je prešibka,to je!« »Mogoče ne bi bila tako šibka,če je ti ne bi pripravil do tega,«je rekel Adam,njegov glas je bil nekoliko tišji,a še vedno jezen. Phillip se je samo še enkrat zasmejal,potem pa sem zaslišala,kako se je spustil navzdol po stopnicah.

★★★
Hope you like it (:
Mnenje?
Next?
28. julij 2015
fuuul dobrooo <3 maš res dober stil pisanja vse podrobno opišeš pa zanimiva tema je <3
neext
28. julij 2015
OMG!!!!!!!!!!! neki dni me ni in me pričaka tole!!!!!!!! prfektno!!!!!!!! men res ni jasno zakaj založbe tuki ne iščejo mladih pisatlov, ker bi jih našle OGROMN!!!!!!!! pa pravjo da jih v sloveniji premakunje. kakšna bedarija. tole bi bila zagotovo ena izmed najboljših knjig tukaj!!!!!!!!!!!!!!! pa to je tak popolno!!!!!!! sam prosim, naj že enkrat tistga budastega brata useka okol ušes!!!!!!!!!! takoj daj NNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. julij 2015
Omg
popouno
ojoj kok sm zamudila

Neeeeeeext
29. julij 2015
u192373
u192373
Ce bi bla jz Ann bi se najprej zjokala pol bi pa sla nalomot Philipa
Nova bralka - dobra zgodbica, kart tako naprej.
Next!
29. julij 2015
nextttt
30. julij 2015
u151249
u151249
anika99 -hvala (: mene osebno pa moti,če avtorji preveč opisujejo (sploh v knjigah),ker mi preprečijo,da bi si lahko sama use predstaulala ,me pa veseli,da ti je všeč (:

jasmina16-hvalaaa (: meni se ne zdi,da bi bilo tole dovolj dobro za kako knjigo,ampak useeno hvala (:

Nika*Styles -kot vedno,hvalaaa <3

*Shadow One* -hvala(:

Next pa posvečam Nika*Styles (:

★★★

7.
Vedela sem,da ne bo mogla zaspati nazaj,zato sem vstala in oblekla skater skirt ter črno majčko,na naramnice z rock motivom. Da me ne bi zeblo,sem čez dala elegantno,dolgo jopico črne barve. Potem sem si spletla kito,ki mi je padala na ramo in odšla v kuhinjo. Sedla sem poleg Adama in si koruzne kosmiče prelila z mrzlim mlekom. »Si kaj bolje?«je vprašal in pokimala sem. »Kaj ste imeli danes ponoči?«je zagodla babica,ki je prišla v kuhinjo in začela s kuhanjem jutranje kave. Odprla sem usta,a ji je odgovoril Adam. »Nič,babi. Samo Phillip se je spet spravil na Ann.« Babica je globoko zavzdihnila in zamrmrala nekaj o tem,da že obupuje nad njim. »Greva? Zgodnja sva,zato se lahko po poti ustaviva še v Starbucksu,«je rekel Adam. Pokimala sem in vstala. Poslovila sva se od babice in ko sem obula nizke črne All Starke sva se z motorjem zapeljala do šole. Adam je parkiral na parkirišču in skupaj sva šla v Starbucks poleg šole. Naročil je kapučino z vanilijo zame in vročo čokolado zase. Ker sva imela še vedno dovolj časa,sva sedla za eno izmed mizic in srkala vsak svojo pijačo. »Ann?« »Mhm?« Adam je globoko vdihnil. »Kaj sta imela s Phillipom?« »Nič takega… Pomotoma sem se zaletela vanj in ga zalila z mlekom,on pa je znorel. Mogoče ima prav in sem res prešibka…« »Slišala si naju,«je tiho rekel. To ni bilo vprašanje. »Ann,ne smeš kriviti sebe,dobro veš,da je kriv on,oba veva. Ne pusti se mu.« »Saj se mu ne,Adam. Ampak včasih enostavno ne morem več…« Obupano sem ga pogledala. Razumel me je in hitro spremenil temo.
Ko sva spila,sva skupaj odšla proti šoli. Kate me je že čakala. Veselo me je objela in nasmejano pozdravila Adama. Potem sva skupaj odšli v razred za zgodovino. Po poti sem izvedela vse podrobnosti iz zmenka,ki ga je imela prejšnji večer s svojim fantom Garretom,za njuno obletnico (skupaj sta bila tri leta) . »In podaril mi je tole!« Ponosno je iztegnila desnico,na sredincu se ji je lesketal prstan iz belega zlata,na njem je bil infinity znak,prav tako iz belega zlata,obroček je imel vgrajene še majcene kamenčke. Prstan je snela in na notranji strani obročka je bilo vgrajeno njegovo ime. »Čudovit je,«sem dahnila. »Vem!« Kate je od navdušenja zacopotala z nogami kot majhen otrok,ko dobi liziko.
»Imaš po pouku še vedno pripor?«me je Kate vprašala,ko sva med odmorom za kosilo sedeli v jedilnici in jedli margarito. Žalostno sem pokimala. Povedala sem ji za Austina in začela se je jeziti nanj. To me je spravilo v dobro voljo,Kate je bila nenavadno smešna,kadar se je na koga razburjala za njegovim hrbtom. Ko sva pojedli sva skupaj odšli k angleščini. Ta dan smo uprizarjali odlomke iz Romea in Julije . »Annie in Nico pa bosta Romeo in Julija,«je določil učitelj srednjih let. Pridružila sva se skupini učencev,ki so bili izbrani za uprizoritev te igre. Zavila sem z očmi,tovrstne igre so mi šle noro na živce.
★★★
Hope you like it (:
Mnenje?
Next?
+
Vas moti,da dam fotografijo zram vsakerga nexta,al vam je kul?(:
30. julij 2015
u192373
u192373
Fotke so cist kul, v koncni fazi je to popolnoma tvona izbira ce jih hoces zraven ali ne.

Next
30. julij 2015
neeext in tak dobre zgodbe že dolg nisem brala
30. julij 2015
nexxxxxxxxxxt
30. julij 2015
Omg
me prov zanima kaj bo med njima
tnx za posvečen next
popouno
awww
Romeo & Julija
Neeeeeeeeext
30. julij 2015
u197531
u197531
next ;3 nora
30. julij 2015
u176827
u176827
nexxxtttttttt
30. julij 2015
next
30. julij 2015
u197027
u197027
Vse sem prebrala in res super pišeš *-*
Next
30. julij 2015
men je ful fajn da so na začetku fotke. ne vem zakaj a mi je zloooo všeč. in tole bi blo še predober za knjigo, ker ne opisuješ vse tisto dolgočasno doagajanje, tiste malekosti, ko so v knjigah. tist gre tut men na živce. resno, daj plis takoj next in naj že enkrat konča s tem priporom. se mi že orenk smili. DAJ TAKOJ NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. julij 2015
hhhh pa kaj je s tem Phillipom narobe? O.o mislim resno? on bi ji mogo bit podpora pa jo branit tak ko Adam ne pa da jo tak uničuje :/
neeext <3
30. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani