"Umakni se, kurba", "Spizdi", "Nagnusna si".

To so žaljivke, ki jih slišim vsak dan. Najpogosteje od Liama, Zayna, Nialla, Louisa in Harryja. Zayn in Louis sta najhujša. Liam in Niall nikoli nič ne rečeta, samo Liam se vedno tiho opravičuje, ampak tako, da ga noben drug ne sliši. Ničesar jim nisem naredila, ampak vedno sem oseba, na katero se vsi spravljajo. Vedno ko hodim po hodniku me porinejo, da skoraj padem, pravijo mi da sem anoreksična...ampak to tudi sem. Včasih so mi pravili da sem debela in to je pripeljalo do tega, da sem postala anoreksična.

Takšno je moje življenje. Imela sem le eno prijateljico, Lauro, poudarjen preteklik. Nato je posatala Harryjeva punca in me zasovražila. Nobenega nimam, ki bi mi stal ob strani, saj so me starši zapustili leto in pol nazaj, ko sem imela 16 let. Preselila sem se v manjše mesto, kjer me je čakal pekel.

---

Sredi sanj sem se zbudila. Nič čudnega, saj še te niso bile lepe. Ura je minuta do sedmih. Krasno. Poležim še to minuto in počakam na alarm, ki ga hitro izklopim. Grem v kopalnico in se uredim ter oblečem; navadne kavbojke, majca in jopca. Začela sem se ukvarjat s frizuro ko sem pomislila, da se mi ni treba sploh trudit. Tako me ljudje opazijo samo za to, da me lahko izzivajo. Svetlo rjave lase sem si zato pustila spuščene.
Šla sem nazaj v sobo in vzela torbo ter odšla na postajo. Ko je prišel avtobus sem samo še zavzdihnila in s sklonjeno glavo vstopila.
Welcome to Hell.
Vedno se vsedem spredaj, da me fantje od zadaj ne izzivajo. Tokrat pa je bil sedež zaseden. Prost je bil samo sedež pred Louisem in Zaynom. Super.

N mi ostalo drugega kot da se vsedem tja.
"Hej grdoba, kako gre?"
S še vedno sklonjeno glavo sem iz žepa vzela slušalke.
"Ne ignoriraj me, prasica in mi odgovori," se je razjezil Louis in mi iz rok vzel slušalke.
"Vrni mi jih," sem rekla z brezbarvnim glasom. To sem navajena že celo življenje. Starša sta me sovražila že od otroštva, zato sem tudi sklenila da zaradi njih ne bom potočila nobene solze, vsaj v javnosti ne. Doma sem se zato vedno razjokala...
"Ne bom ti jih vrnil. Oh, ali si preveč revna da si kupiš nove? No, vseeno mi je!"
Ves avtobus se je smejal, jaz pa sem s sklonjeno glavo sedela do konca vožnje. Ko smo izstopili sem videla Liama, ki je neslišno rekel "Oprosti," in samo medlo sem se mu nasmehnila. Harry je bil v Laurinem objemu, Louis in Zayn sta spredaj hodila in se smejala, Niall pa je bil za njimi.

Ko so že vsi drugi odšli sem še sama šla v šolo in upala, da preživim ta dan.
---
Kako vam je všeč?
Nadaljujem?

With love,
ShiningGhost xoxo
10. julij 2013
u138379
u138379
next
10. julij 2013
neeeeeeeeeeeext
10. julij 2013
Neeeeeeeeeexttt!!!!!
10. julij 2013
u44370
u44370
next!!
11. julij 2013
Šla sem po hodniku s sklonjeno glavo, tako kot vedno. Ponavadi tudi poslušam glasbo, ampak...tokrat nisem imela slušalk. Le zakaj ne?
Nekdo se je zaletel vame, da mi je vse zletelo iz rok. Slišala sem smeh, nekdo pa je celo stopil na moj zvezek. Super. Videla sem, da je bil to fant Chris, ki me je sovražil skoraj tako močno kot Zayn in ostali. Hitro sem pobrala stvari in pohitela v razred. Imeli smo kemijo in pisali smo test. Učila sem se, zato ni bilo težko.

Naslednjo uro smo imeli matematiko. Ponavadi sem sedela sama, a tu sem morala z Niallom. No, boljše že kot z Louisom ali Zaynom...Niall vsaj ni bil nesramen. Včasih mi je celo pomagal, saj mi matematika ne gre dobro.
"Allison, to delaš narobe."
"Oh..." vendar sem bila kljub vsemu vedno zadržana.
"Pozabila si na ta oklepaj."
"Hvala."
Nasmehnil se mi je. Sklonila sm pogled in se rahlo nasmehnila nazaj. Ampak samo rahlo.
"Če rabiš..." prekinil ga je zvonec. Hitro sem vstala, pospravla svoje stvari in ošla na kosilo. Vedno sem bila med prvimi, da sem se izognila vsem tečnobam. Čeprav so oni iz tega sklepali nekaj drugega...
"Poglejte kako je revna," so se mi posmehovali tudi danes. "Vedno je tam prva ker si sama doma ne more privoščiti ničesar."
"Ona ima dom?" Smeh.

Tako je bilo vsak dan. Sedela sem sama za mizo, stran od drugih, da sem slišala čim manj žaljivk. Ko je zazvonilo sem vstala in šla do naslednje učilnice. Pred mano so - na mojo žalost - hodili Zayn in ostali. Ko se je obrnil in videl da ga gledam, se je razjezil.
"Da me nikoli niti pogledaš ne, prasica." To je rekel dovolj naglas, da so se vsi obrnili in z navdušenjem gledali še eno 'predstavo'. Ko je to opazil se je le nasmehnil in se sklonil k meni.
"Nagnusna si in ne zaslužiš si biti živa. Sploh nevem kaj še delaš tu. Tvoja starša sta naredila prav, ko sta te zapustila. Noben te nima rad. Lahko bi tudi umrla; noben te ne bi pogrešal." To mi je zašepetal, da noben drug ni slišal ter me porinil, da sem padla.

In prvič odkar sem tu, sem se zlomila. V očeh sem začutila solze, ki jih nisem mogla zadržati. Videla sem Liama, ki mi je nemo hotel nekaj sporočiti, ampak to tokrat ni bilo dovolj. Če se hoče opravičit naj se naglas, zato se mu tokrat nisem nasmehnila.
"KAR JE DOVOLJ, ZAYN, JE DOVOLJ! TO PUNCO IZZVATE VSI, TI PA NAJBOLJ, ČEPRAV TI NI STORILA NIČESAR IN JE NITI POZNAŠ NE! TAKEGA TE SPLOH NE POZNAM! SPRAVIL SI JO V JOK IN TEGA NE PRENESEM VEČ! SPLOH VEŠ KOLIKO BOLEČINE JE PRESTALA ZARADI TEBE?!"
Bil je Niall. Stal je pred Zaynom in kričal na njega. Vsi so spremljali njun prepir, da sem sama samo še stekla iz šolo in tekla vso pot do doma.

Skozi hodnik sem stekla v svojo sobo in kopalnico. Pogledala sem se v ogledalo.
"Zayn ima že cel čas prav, samo poglej se! Si anoreksična, grda, imaš očala in aparat in si preprosto grda, ne zaslužiš si več biti tu!" sem kričala na svojo objokano podobo v ogledalu in odprla vse omarice. Iz njih sem zmetala tablete in jih kar največ pogoltnila in čakala na temo, ki me je kmalu zajela...
---
Kaj mislite se bo zgodilo?
Vam je sploh všeč?
Nadaljujem?
Če ima katera od vas kakšne ideje, mi jih lahko sporoči in jih bom vključila!

With love,
ShiningGhost xoxo
11. julij 2013
u44370
u44370
Kaj mislite se bo zgodilo? Niall ji bo pomago .. - nvm kak
Vam je sploh všeč? Zelo
Nadaljujem? Itak!
11. julij 2013
nadaljuj i love it
11. julij 2013
u143217
u143217
Omg! Zdej sm začela brat in je res svetouna zgodbica.
Maš talent za pisanje in takšne zgodbice še nisem zasledila na igrah zato mislim da je res ena izmed boljših ;D Čimprej nadaljuj ;**
neeeeeeeeeeeeeeeeext *w*
11. julij 2013
u138379
u138379
Kaj mislite se bo zgodilo?nwm
Vam je sploh všeč?itak!!!!
Nadaljujem?jaaaa!!!!
11. julij 2013
next
12. julij 2013
Next
12. julij 2013
hvala vsem, najbol pa нαяяу'ѕ gιяʟ..* res mi velik pomeni kar si mi napisala!! hvala :*:* <3
next je posvečen нαяяу'ѕ gιяʟ..* ! <3

---Zayn---

Gledal sem Nialla kot da bi se mu zmešalo. To sem tudi mislil.
"Niall...?" sem začel a se ustavil. Vsi na hodniku so bili zmedeni, nekateri so me gledali postrani, kot da sem koga ubil. Čakal sem, da bi nekdo stopil naprej in me podprl vendar se to ni zgodilo. Vsi so se začeli tiho pogovarjat in počasi so odšli ter me neprestano gledali.
"Upam, da si se kaj naučil iz tega." Je rekel Niall.
Pogledal sem v tla in prvič začutil krivdo. Dejansko sem prvič videl Allison zlomljeno, s solzami v očeh in nikakor ji nisem hotel povzročiti takšne bolečine, da bi zbežala iz šole.
Prvič odkar jo žalim, sem tudi začutil krivdo.

"Gremo v razred, preden zamudimo..." je rekel Liam in počasi smo šli po hodniku do razreda. Liam in Niall sta hodila spredaj, midva z Louisom v sredini, daleč za nami pa sta bila Harry in Laura ki sta se tiho pogovarjala. Prvič ju vidim da bi se dejansko pogovarjala, do zdaj sta se vedno samo poljublajala. To je bilo čudno videti.
"Ura odpade," je rekel Chris, ko je prišel do nas. Vsi so bili veseli in so šli ven, mi pa počasi za njimi. Vsedli smo se na klopco in bili tiho.
Še vedno sem bil v šoku, da me je Niall sredi hodnika nadrl, da me nihče ni podprl in da mi je dejansko žal kar sem naredil. Mogoče sem šel predaleč...

---Niall---

Sedeli smo zunaj na klopci. Nismo se pogovarjali. Stalno sem opazoval Zayna, ki je bil tiho. Na obrazu sem mu razbral kanček krivde.
Sedeli smo kakšnih deset minut, ko me je začelo skrbeti za Allison. Kaj ji je Zayn rekel, da je planila v jok in zbežala iz šole? Takšno početje je prenašala več kot leto in nobenega nima v podporo. Kaj če bi slučajno hotela narediti...ne ne more. Ampak če se postavim v njeno kožo, bi to storil že zdavnaj.

Vstal sem.
"Kam greš?" me je vprašal Liam.
"Do Allison."
"Zakaj?" je zanimalo Louisa.
Pogledal sem ga. "Postavi se v njeno kožo. Kaj če si bo kaj storila zaradi vsega tega? Nobenega prijatelja nima. Resno. Nočeš biti kriv, če bi se slučajno..." utihnil sem. Tega nisem hotel povedati na glas.
"S tabo grem," je tiho dejal Zayn.
"Oooo, zdaj te skrbi za njo?" je vprašal Liam.
Zayn ga ni poslušal ampak je samo vstal in šel za mano.

Vedel sem, kje je Allison doma, saj je bila od mene oddaljena le 3 hiše. Do nje sva potrebovala 5 minut hitre hoje.
Ko sva prispela do njenih vrat, sem pozvonil.
Brez odgovora.
"Allison?" sem poklical.
"Kaj če je ni tu?" je tiho vprašal Zayn in postal sem živčen. Poskušal sem odpreti vrata, ki na srečo niso bila zaklenjena. Šel sem skozi hodnik do kuhinje in v še v en hodnik. Vrata neke sobe so bila odprta in zgledala je kot dekliška spalnica. Z Zaynom sva vstopila. Videl sem še ena vrata, ki so bila le napol odprta, najbrž kopalnica.
Počasi sem jih odprl. "Allison?"

In pričakal me je prizor, ki sem se ga bal.
"Zayn pokliči 112. Takoj!"

Allison je ležala na tleh, poleg pa so bile prazne škatlice in stekleničke raznih tablet. Njen srčni utrip je bil komaj zaznaven in samo upal sem lahko, da bo pravočasno dobila zdravstveno oskrbo.
Pogledal sem Zayna. "Ti je zdaj kaj žal, Malik?"
Zayn je samo stal in gledal v njo, v očeh je imel solze. Videl sem da zares obžaluje svoje početje, ampak to mogoče ne bo dovolj.

Ko sem slišal zavijanje siren sem olajšao stekel ven in osebju pokazal pot do Allison, ki so jo nezavestno dali na nosila in v vozilo, midva z Zaynom pa sva šla za njimi noter. Priključili so jo na razne naprave in čim smo prišli v bolnico so jo odpeljali nekam, midva pa sva čakala v čakalnici.
Poklical sem Liama. "Liam pridi v bolnico. Hitro." Preden bi mi lahko odgovoril sem prekinil in glavo naslonil na steno.
Bog, naj preživi.

---
hope you like it... ;b

With love,
ShiningGhost xoxo
12. julij 2013
u44370
u44370
omfg, next
12. julij 2013
u138379
u138379
Neeeeeeeeeexxttt!!!!
12. julij 2013
next, najboljša zgodbica
12. julij 2013
Next plisssssss
12. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. julij 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/attention-please-!!!!!!!!!-vase-mnenje-rabim!/58402/ NE OGLAŠUJEM ZGODBICO! Da ne boste mislile. Rabim vaše mnenje pri vpisu v srednje šole. Zelo bi vam bla hvaležna, če bi bi odgovorile, sori ker smetim
12. julij 2013
---Allison---
Bilo je tako temno...ampak udobno...nisem vedela, da je smrt tako lepa...in nisem vedela, da po smrti še razmišljaš, čutiš, slišiš...nikoli nisem bila verna, zato me je to zelo presenetilo.
Poleg udobja sem tudi slišala razne zvoke. Najbolj glasen in stalen med njimi je bil enakomerni pi, pi, pi, pi, katerega izvor si nisem znala razlagati.
Tudi premikala sem se lahko. Počasi sem odprla veke. Končno sem bla drugje, kjer ne bo več žaljenja...pa še nekomu sem izpolnila željo s svojo smrtjo...
“Allison Green?” sem slišala neznam glas. Glavo sem obrnila in si ogledala sobo. Bila je bela in prijetna, ampak...to me je spominjalo na nekaj...tu sem bla, ko mi je umrla babica...
“Gospodična Green, me slišite?” Osebo sem si natančno ogledala.
Seveda. Kako sem neumna. Sploh nisem mrtva, v bolnici sem in...
Zavzdihnila sem. “Super, res super...” sem zamrmrala. Kdo je šel v mojo hišo in me rešil?
“Kako se počutite?” me je vprašala medicinska sestra.
“Zanič, hvala za vprašanje,” sem odgovorila.
“Nič konkretnih odgovorov, gospodična?” je zavzdihnila.
“Moj odgovor je bl konkreten in resničen.”
Zmajala je z glavo. “Nekdo bi vas rad obiskal,” je pripomnila, vstala in šla do vrat.
“Hej, dobra šala.”
Pogledala me je in dvignila obrvi. “Mi smo resni, gospodična.”
Prhnila sem. Seveda ste resni ja, z mojo babico ste res bili...ampak drugič o tem.
Kajti sedaj sem doživela šok in skoraj infarkt. V sobo so prišli Niall, Liam in Zayn.
“Allison,” je olajšano rekel Zayn in prišel do mene.
“Stran od mene,” sem mu rekla nazaj.
“Allison, nikar. Žal mu je, skrbelo ga je zate,” je tiho pripomnil Liam.
Prhnila sem. “Allison...hvala bogu da si živa,” je iskreno rekel Niall.
“Ja, jaz pa ne,” sem mu odgovorila. Bil je res prijazen, ampak to je bila resnica. “In njemu tudi to najbrž ni všeč, njegova želja je bila nasprotje mojega življenja...”
“Zayn! To je to, kar si ji rekel? Naj umre?!” se je razjezil Liam.
Zayn je sklonil glavo. Hitro me je pogledal a takoj sklonil pogled. Za trenutek me je stisnilo pri srcu, ampak ne bom se vdala. Kar si je skuhal bo jedel, pika.
“Allsion, kako se počutiš?” me je tiho vprašal Niall, medtem ko je Liam kregal Zayna.
“Tako nekako se počutim že več let, tako da... v redu, zame je v redu, navajena sem tega.” Samo njemu bom dajala odgovore. Bil je najbolj prijazen od vseh.
“Zakaj si storila to?” me je žalostno vprašal.
“Zakaj? Še sprašuješ zakaj?” sem ga žalostno vprašala nazaj.
“Oprosti. Saj lahko razumem kako ti je.”
“V redu je...V redu sem,” sem se mu kislo nasmehnila.
“Allison, Zayn bi se rad pogovoril s tabo. Na samem,” je oznanil Liam.
Zavila sem z očmi. “Mi sploh ostane kaj drugega?”
Fanta sta šla ven iz sobe, Niall mi je spodbudno pomežiknil, Zayn pa se je počasi približal postelji in se vsedel na njo.
Dolgo časa sva bila tako, v tišini.
“Poglej, Allison...rad bi ti rekel samo oprosti, čeprav vem, da to ne bo dovolj. Kar sem ti storil je bilo grozno od mene in sploh nevem zakaj sem delal to. Ko sem te videl jokati, sem se prvič zavedal kaj počnem. Uničujem tvoje življenje, brez razloga, spravljam se nate – ponovno – brez razloga. Vem, da mi tega ne boš mogla oprostiti, ampak moram naredit največ kar se da, da vsaj malo popravim vse stvari. Rad bi, da bi začela znova, kot da se ni nič do zdaj dogajalo. In res, resnično mi je žal.”
Rahlo sem se nasmehnila, kajti njegov govor me je ganil. “Zayn. Prav imaš, tega se z eno besedo ne da popravit in priznam, da moram razmislit o vsem tem, kajti zadnji dve leti sta bili pekel. Nisi bil kriv samo ti, ampak vse kar si delal me je prizadelo. Daj mi čas, da razmislim.”
“Karkoli rabiš, Allison.”
Sklonila sem pogled in se začela igrati s svojimi prsti. “Eno vprašanje imam.”
“Vprašaj.”
“Zakaj ravno jaz?”
Za trenutek je okleval z odgovorom ali pa je samo razmišljal. “Nevem točno...mogoče je krivo to, da si tako podobna moji bivši in edini resni punci, ki sem jo ljubil, ona pa me je pred vsemi prevarala in osramotila.”
“To ni izgovor, nisem ona, drugačna sem od nje.”
“Vem...”
Tišina je trajala kakšno minuto, ki jo je prekinil vstop medicinske sestre.
“Gospodična Green, lahko se odpravite domov, vendar predlagam, da če imate kakršne koli težave, se oglasite pri psihologu. Dala vam bom njegovo vizitko.”
Vstala sem iz postelje, vzela vizitko in papirje, pobrala jakno s stola in šla na hodnik.
“Kako je? Lahko greš domov?” je vprašal Liam.
“Ne, na sprehod grem po hodniku,” sem zavila z očmi.
Niall se je nasmehnil. “Liam te bo zapeljal do doma.”
Za trenutek sem oklevala. Lahko grem peš (rajši ne), pokličem taksi (nimam denarja), grem na avtobus (vozovnica doma v torbi), pokličem prijatelje (ki jih nimam) ali pa grem z Liamom...ampak to je zame tako novo. Še včeraj so bili sovražni, danes pa...
“Ne vem če...” se začela.
“Tiho bodi in pojdi v avto,” je dejal Liam. Hitro sem šla na sprednji sedež, druga dva pa nazaj.
V avtu je bila nerodna tišina, tako da sem komaj čakala, da pridemo do moje hiše.
Kar pa se ni zgodilo. “Liam, mimo si šel.”
“K meni gremo. Tri osebe se ti morajo še opravičiti,” je preprosto odgovoril.
Tri osebe? Harry, Louis in ... kdo še ???
---
vam je všeč?
kakršne koli ideje so dobrodošle!
kdo bi jo še lahko pričakal?
p.s.like še pridejo v naslednjem nextu

With love,
ShiningGhost xoxo
14. julij 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeeeeeeext
+nova bralka
14. julij 2013
zdej sem prebrala celo zgodbico in je res full dobra oziroma najlboljša..... upam da bo hitro next!!!!!!!!!!!!!!!! NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
14. julij 2013
neeeeeeeeeext

1. Harry-eva punca?Laura?
14. julij 2013
next nujno
14. julij 2013
neeeeeeeeeext
14. julij 2013
u144833
u144833
Neeeeeeeeeeext omg kaak dobroo. ;*
14. julij 2013
Neext da se jokam zraun : (
14. julij 2013
u44370
u44370
next
15. julij 2013
u138379
u138379
neeeeeeexxxxxtttt
16. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani