u209045
u209045
1.del:
zbudila sem se ob nekakšnem čudnem zvoku. Zaslišala sem znan glas, ki pa ga nisem slišala že kar lep čas. Takoj sem vedela da je to moj brat,ki je odšel v Sydney zaradi njegove skupine ampak nisem prepoznala ostalih glasov. Takoj ko sem odprla oči me je objel. Nisem se zavedala kje sem niti kaj se je zgodilo. Ko sem mu pogledala v oči sem videla da so rdeče kar je pomenilo da je jokal. Nič mi ni bilo jasno zato sem se odločila da ga bom vprašala kaj se je zgodilo. Vsi so me gledali jaz pa sem le pogledala Caluma in ga vprašala "Cal, kaj se je zgodilo?" Calum me je pogledal z žalostnimi očmi. " Lotty koliko se sploh spomniš? " me je vprašal. Pogledala sem še ostale osebe v sobi in pomislila.
23. februar 2016
Omg... a je dozivela amnesio? Kkrkoli napisi Next!
23. februar 2016
u208800
u208800
O Moj Bog!!!!!
Next Next Next Next!!!
IN S TEM MISLM
T.A.K.O.J!!!! hahahha Next!!
23. februar 2016
u209045
u209045
2.del:
*Flashback*
"mami kdaj bomo odšli? " sem veselo vprašala mamo saj sem se zelo veselila da bom lahko prespala cel teden pri mojem najboljšem prijatelju. "kmalu Lotty samo da pride oče iz službe in bomo odšli." Odšla sem v sobo in začela pisati Dannyu. Danny je moj najboljši prijatelj že 8 let. Jutri praznuje svoj 17 rojstni dan od mene pa je starejši le 2 meseca. Oh saj res naj se vam predstavim moje ime je Lotty Hood. Stara sem 16 let čez 2 meseca bom dopolnila 17. Živim v Mariboru z mamo in očetom imam pa tudi starejšega brata Caluma ki je odšel zaradi skupine v Sydney. Od mene je starejši 1 leto in bila sva zelo povezana dokler ni odšel v Sydney in preprosto pozabil name. Moj edini prijatelj je Danny njemu lahko vse zaupam. Čez pol ure sem zaslišala da je nekdo odprl vrata in odhitela sem pogledati če je morda oče. In res je bil. Objela sem ga in ga prosila če me lahko sedaj odpelje. Vzela sem torbo v kateri sem imela vse stvari ki jih potrebujem in nato smo se jaz,mama in oče vsedli v avto in se odpravili proti Dannyu. Po poti smo poslušali Green Day in se smejali očetovim smešnim izjavam. Ravno sem pogledala na telefon ko sem kar naenkrat slišala mamo kričati " DAVID PAZI ZALETELI SE BOMO!!! " in nato je vse postalo črno.
*end of flashback*
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
24. februar 2016
Next!!omg takoj. Js sm zaljublema u tto zgodbo!!
24. februar 2016
u208800
u208800
Omfggg!!!
Next Next N.E.X.T!!!!!!!
24. februar 2016
u209045
u209045
3.del:
Solze so mi tekle po licih in pogledala sem Caluma. "kje sta mama in oče? " sem ga vprašala z solznimi očmi. Calum me je samo objel in začutila sem da tudi on joče. Vedela sem kaj misli s tem ampak nisem mogla verjeti. Odrinila sem ga stran od sebe in začela kričati "MAMA IN OČE ŽE NISTA MRTVA CAL NE LAŽI PROSIM REČI DA JE VSE SKUPAJ LE LAŽ!! " Calum si je obrisal solze in se vsedel poleg mene na posteljo. "Lotty sploh neveš kako si želim da bi bilo vse to skupaj laž in da se to nebi nikoli zgodilo ampak se je nasrečo nisem izgubil vsaj tebe. " takrat pa sem se začela verjeti vsemu temo jokala sem in jokala nato pa sem se spomnila kam bom sedaj šla saj nimam nikogar pri komer bi živela. Odločila sem se da bom vprašala Caluma kasneje o tem saj zdaj res nemorem narediti kaj drugega kot pa le jokati. "za vse sem kriva jaz" sem po nekaj minutah le spregovorila. Vsi so me pogledali Cal pa je stopil do meni in rekel " nisi ti kriva pijan voznik se je zaletel v vas kako bi lahko bila ti kriva. " solze so mi še vedno tekle po licih in z tresočim glasom se povedala Calu kaj se je zgodilo preden da smo se zaleteli. Cal me je objel in mi rekel da nisem jaz nič kriva ampak vseeno sem se počutila krivo če nebi jaz bila tako tečna če že lahko gremo se to morda nikoli nebi zgodilo. Tako objeta sva bila še dolgo dokler nisem jaz v njegovem objemu objokana zaspala.
Čez tri dni so me izpustili iz bolnice. Odšli smo domov. Cal mi je predstavil še ostale 3 fante vendar nisem najbolj poslušašla zapomnila sem si le ime Luke vendar ne vem kateri je Luke. Odšla sem v svojo sobo in začela jokati. Nemorem verjeti da poleg mene ni ne mame in ne očeta pogrešam jiva. Jutri je dan pogreba. Res nevem če sem pripravljena ampak vem da morem biti močna čeprav to ni mogoče. V sobi sem bila zaprta cel dan in jokala. Zvečer pa je nekdo potrkal na moja vrata. Počasi je vstopil v sobo Calum. Prišel je do postelje in me močno objel. Rekel je če pridem dol nekaj pojest ampak sem samo zmajala z glavo in nisem rekla ničesar. "Lotty nekaj ti moram povedat" mi je rekel Cal. Pogledala sem ga "prišla boš živet z nami v Sydney vendar moramo iti na pot že jutri zvečer" nisem vedela kaj naredim. "kako jutri jutri je pogreb nemorem še isti dan zapustit mesta,hiše v kateri smo tako dolgo skupaj srečno živeli in države v kateri sta odraščala mama in oče Cal" sem mu odgovorila. Vedela sem da to ne bo nič pomagalo in da bom morala iti. Calum je prinesel v mojo sobo škatle in kovčke v katere mi je pomagal zložiti stvari. Ko sva v škatle zložila že skoraj vse stvari sem se ustavila in znova začela jokati. Cal je prišel do mene in videl da v rokah držim sliko na kateri smo vsi mama,oče,jaz in Calum. Dala sem jo previdno v škatlo in zaprla še zadno škatlo nato pa počasi odšla spat.
24. februar 2016
omg. kk omg da bi unemu vozniku neki u glavo vrgla,gh kk lahko sploh kaj takega nardi?
omg.
napiši Next!
24. februar 2016
u208800
u208800
Omg omg Next Next Next hahah Next
24. februar 2016
u209045
u209045
Zjutraj sem se zbudila in se počasi odšla oblečt za pogreb. Zunaj je bilo oblačno in pripravljalo se je k dežju. Odšla sem v kuhinjo kjer so že vsi sedeli za mizo in pili kavo. Vsedla sem se zraven Caluma in fanta z modrimi lasmi. Fant z modrimi lasmi me je pogledal in mi povedal da je njegovo ime Michael ampak da ga lahko kličem tudi Mikey če želim. Čez pol ure smo se odpravili na pokopališče. Tam je bilo že veliko ljudi med njimi je bil tudi Danny. Prišel je k meni in me objel. Čez 1 uro se je pogrev začel. Bilo je žalostno jokala sem kot že dolgo ne. Nisem se hotela še posloviti od mame in očeta vendar sem vedela da se morem. Ko se je pogreb zaključil so vsi odšli domov jaz pa sem še vedno stala na grobu mame in očeta in le jokala. Na enkrat sem začutila na svoji rami roko pogledala sem in videla Caluma. "iti bomo morali če ne bomo zamudili let" mi je povedal. Nisem še hotela oditi ampak sem morala še enkrat sem se poslovila od mame in očeta in počasi odšla.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iz sanj me je prebudil Mikey ki mi je hotel povedati da smo prispeli v Avstralijo. Počasi smo se odpravili proti njihovi hiši ki je bila ogromna. Vstopili smo in razkazali so mi hišo. Na koncu smo prišli do velike sobe in povedali so mi da je to sedaj moja soba. Na moji levi strani ima sobo Calum na moji desni pa Ashton ostala dva pa sta v drugih dveh sobah. Nato so me pustili samo da sem lahko v miru pospravila stvari v omaro in na police. Čez 1 uro sem bila gotova zato sem odšla ležati. Nekdo je potrkal na vrata in v sobo je vstopil fant z blontnimi lasmi in prečudovitimi modrimi očmi. Sedel je poleg mene na posteljo in se predstavil kot Luke Hemmings. Začela sva se pogovarjati in bilo je kar zanimivo. Luke mi je povedal veliko zanimivih stvari o sebi in tudi jaz sem mu kar nekaj stvari povedala o sebi. Kar naenkrat pa me je vprašal po mojih starših in če se še vedno počutim kriva za nesrečo. Nisem vedela kaj naj rečem ampak odločila sem se da mu povem resnico. " Luke veš najverjetneje se bom celo življenje čutila krivo za to nesrečo. Če nebi bila tako tečna se morda to nebi nikoli zgodilo in bi bila sedaj še tu " sem mu rekla in solze so mi polzele po licih. Luke me je objel in mi rekel " Lotty ne krivi sebe nisi ti kriva za nesrečo,saj nisi mogla vedet da se bo to zgodilo. Tvoja starša sta se vedno tu v tvojem srcu in sedaj gledata na tebe in Caluma kot angela,ki bosta vedno pazila na vaju. " Ob teh besedah sem še močneje zajokala in Luke me je še močneje objel. Pogrešala sem mamo in očeta in z temi mislimi sem zaspala v Lukovem naročju.
25. februar 2016
neext! omg z.d.a.j.!!
25. februar 2016
nexxt
25. februar 2016
u208800
u208800
Oooooooooooooo cute hahahahha Next Next Next. Takoj. V tem trenutku. Right NOW
25. februar 2016
u209045
u209045
5.del:
V sanjah se mi je znova odvil dogodek nesreče. Zbudila sem se vsa objokana in prestrašena. Sploh se nisem zavedala da sem tudi zakričala,vendar sem ugotovila ko so bili vsi 4 fantje pri meni in me tolažili. Cal je hotel ostati z mano ampak sem ga prosila če lahko raje ostane Luke. Luke se je strinjal in ostal z mano ostali pa so odšli v svoje sobe. Nevem zakaj ampak Luku sem bolj zaupala kot Calumo. Cal me je zapustil in se ni pogovarjal z mano 2 leti in zato sem mogoče zaupala Luku bolj kot pa Calu. Luke se je ulegel poleg mene in jaz sem naslonila svojo glavo na njegove prsa in tako zaspala.
Zjutraj me je zbudil nežen glas ki me je klical. Pogledala sem in videla Luka kako se smeji. "zakaj se smejiš? " sem ga vprašala. "ah nič saj ni važno" mi je odgovoril in jaz sem vstala in odšla v kopalnico kjer sem se uredila. Ko sem prišla v dnevno sobo so fantje igrali igrice in se pogovarjali. Sedla sem na kavč in jih opazovala kako igrajo. "ali bi šla z nami v mesto? " me je vprašal Ashton in jaz sem le prikimala in tako smo odšli v mesto. Prišli smo do nekega parka in se vsedli na klopce. Nekaj časa smo še sedeli in se pogovarjali nato pa smo počasi odšli nazaj proti domu saj so fantje imeli čez pol ure vaje. Ko smo prišli domov so fantje odšli v posebno sobo kjer so imeli vse inštrumente in vse kar so potrebovali za vaje jaz pa sem odšla v dnevno in gledala televizijo. Čez kakšno uro se mi je pridružil tudi Luke. Skupaj sva gledala serijo Teen Wolf ostali pa so odšli po pico. Ko so prišli nazaj smo začeli jesti pico in se pogovarjati. " Lotty vidim da ti je všeč naš Luke" je kar naenkrat rekel Calum. Pogledala sem ga z resnim pogledom rekla pa nisem nič. Ko smo pojedli pico do konca smo se odločili da si bomo pogledali film. Na sredi filma sem zaspala v Lukovem naročju in spomnim se le kako me je odnesel v mojo sobo.
Naslednjo jutro ko sem se zbudila sem odšla v kuhinjo tam pa je bil le Luke. Sedla sem poleg njega in ga vprašala kje so vsi. Povedal mi je da so odšli v trgovino. V tišini sma sedela in pila kavo. "veš ko je včeraj Calum rekel da sem ti všeč in nisi rekla nič? " je začel Luke. "razmišljav sem če sem ti res všeč" je še dodal. Nisem vedela kaj naj rečem bilo me je sram mu povedati da mi je res všeč. "ammm...Luke....veš...ja r-res si mi....malo všeč" sem s tresočim glasom odgovorila. "veš tudi ti si meni všeč" je rekel in postala sem vsa rdeča v obraz. Čez nekaj trenutkov so prišli ostali nazaj. Odločili smo se da bomo dan preživeli ob gledanju filmov in seveda kokicah. Dan je minil zelo hitro in počasi sem se odpravila spat. Preden sem zaspala sem zaslišala trkanje. V sobo je prišel Luke. "samo lahko noč sem ti hotel zaželeti" je rekel. Bila sem vesela da je prišel saj sem potrebovala objem. Pogrešala sem starše in Luke je pri tem vedno znal pomagati. Sedel je zraven mene na posteljo in me objel. "bi šla jutri z mano na zmenek? " mi je zašepetal v uho. "z veseljem" sem odgovorila. Luke me je poljubil na čelo in počasi odšel iz sobe in tako sem z majhnim nasmeškom na obrazu počasi zaspala.
25. februar 2016
Next
25. februar 2016
Next! nujno
26. februar 2016
Next
26. februar 2016
u209045
u209045
6.del:
Zjutraj sem se zbudila z nasmeškom na obrazu,saj sem se zelo veselila današnjega zmenka z Lukom. Odpravila sem se v kuhinjo in tam je že pil kavo Calum. Pozdravila sem ga in si tudi sama nalila malo kave. Z Lukom sva se zmenila da Calumu ne bova povedala za najin zmenek,saj je zelo zaščitniški in bi nama lahko prepovedal zmenek. Pogovarjala sva se kako je bilo po tem ko je od odšel. Po dobri uri pogovora z Calu sem se odpravila v svojo sobo kjer sem poiskala oblačila katera bom oblekla za zmenek. Luke mi je bil zelo všeč,ampak bilo me je tudi malo strah saj nisem imela še nobenega fanta. Dan je minil kar hitro z fanti smo gledali filme in se pogovarjali. Ob 5-ih sem se odločila da se grem spravit za zmenek. Oblekla sem si črne kavbojke in črno Green Day majico, lase pa sem si rahlo skodrala. Čez približno 1 uro je Luke potrkal na vrata in me vprašal če sem pripravljena. Že včeraj sva naredila načrt da bo najprej odšel on in me bo počakal na klopci pred sosednjo hišo. Ko je Luke odšel sem počakala še nekaj minut nato pa sem Calu rekla da grem na sprehod in kar se da hitro odšla iz hiše. Odšla sem do klopce kjer je sedel Luke in ga objela. "prelepa si danes" mi je rekel Luke jaz pa sem postala rdeča kot kakšen paradižnik. Počasi sva se sprehodila do plaže kjer sva nato opazovala sončni zahod. Bilo je prelepo. Ležala sem v Lukovem naročju,ko mi je zašepetal na uho "veš nisi mi le malo všeč ampak zelo. Morda se res poznava le par dni ampak zdi se mi kot da te poznam že celo življenje. Ko sem te prvič videl ležati v bolniški postelji tako nemočno sem vedel,da boš ti tista s katero bom hotel preživeti svoje življenje. Zaljubil sem se vate na prvi pogled. Morda ti ne čutiš enako ampak moral sem ti to povedati Lotty". Dobila sem solzne oči. Nisem vedela kaj naj mu rečem ampak globoko v sebi sem se zavedala da čutim enako. Ko sem prvič slišala njegovo ime se mi je zdelo nekaj posebnega in potem še tisti dan ko je prišel v mojo sobo in ko sem prvič videla njegove popolne modre oči sem se zaljubila vanj. "Luke pravzaprav čutim enako tudi jaz do tebe. Ko sem z tabo se zdi vse tako lepo in prav,edini si ki mu res zaupam od kar sta umrla mama in oče. Vate sem se zaljubila na prvi pogled,v te tvoje prečudovite modra oči in v tvoj nasmeh in v tvoje objeme. Zaljubila sem se vate že zaradi tvojih besed. Ti si mi pomagal ko mi nihče drug ni in takrat sem se zaljubila vate" sem tudi sama priznala. Takrat me je še bolj stisnil k sebi in prvič sem začutila njegove ustnice na mojih. Bila sem zelo vznemirjena saj je bil moj prvi poljub. V trebuhu sem imela metuljčke ali pa lahko rečem kar cel živalski vrt. Njegov poljub je bil nekaj posebnega nisem hotela da se sploh kdaj konča, bil je tako prečudovit. Ko je umaknil svoje ustnice z mojih sva nekaj časa le zrla drug v drugega in se smejala. Po nekaj minutah pa je to tišino prekinil Luke. "Lotty,amm...ali bi bila moja punca? " je s tresočim glasom vprašal. "z največjim veseljem" sem odgovorila in ga znova poljubila. Po nekaj urah sva odšla domov. Ko sva prišla do hiše sem ga pogledala in ga vprašala "kaj bova rekl Calu,ali mu bova kar povedala ali še malo počakava? " "jaz bi mu kar zdaj povedal,ampak če ti nočeš lahko še malo počakava. " je odgovoril. Odšla sva v hišo in vsi so naju začudeno pogledali saj sva v hišo prišla skupaj. Odšla sva v dnevno sobo in se usedla na kavč zraven fantov. Pogledala sem Caluma in začela "Cal nekaj ti moram povedati,no ubistvo z Lukom ti morava nekaj povedati. Prosim ne bodi jezen ampak z Lukom.....s-sva skupaj. " Ko sem končala sem pogledala v tla saj sem se bala kaj bo rekel. "Nebom vama rekel da ne smeta biti skupaj. Če si ti srečna Lotty mi je prav,ampak Luke če moji mali sestrici zlomiš srce se me pazi. " je rekel Calum. Bila sem srečna da ni nasprotoval temu in takoj sem ga objela in se mu zahvalila. Z fanti smo še nekaj časa gledali filme nato pa sem jaz počasi odšla spat. Preden da sem zaspala sem pomislila na današnji dan in rekla "mami, oči kako vesela bi bila če bi bila tukaj in bi vama lahko predstavila Luka. Ampak vem da sta naju videla na plaži in upam da sta ponosna name. Rada vaju imam in pogrešam vaju. " solze so mi tekle po licu in nekdo je odprl vrata. Bil je Luke. Ulegel se je poleg mene in me stisnil k sebi. Tako sva skupaj v objemu zaspala.
27. februar 2016
Next! Omfg kk kjut je blo zdaj to.... i'm in love!!
27. februar 2016
nexxt
27. februar 2016
u209045
u209045
7.del:
Minevali so dnevi,tedni in tako sva z Lukom praznovala 2 meseca od kar sva skupaj. Z fanti smo se zmenili da bomo zvečer odšli na rojstno dnevno zabavo njihovega zelo dobrega prijatelja Nialla. Ob 5-ih sem se odšla urediti. Oblekla sem si črne kavbojke in črtasto majico,lase pa sem si zravnala. Ob 6-ih smo se počasi odpravili proti Niallu. Živel je le eno ulico stran od nas zato smo se odpravili kar peš. Ko smo prišli tja je bilo tam že kar veliko ljudi. Vstopili smo in zaželeli Niallu vse najboljše in se odpravili do kuhinje da bi si dobili nekaj za pit. Nato smo se odpravili plesat in tako plesali kakšno uro. Nato je prišla na vrsto počasna pesem. Bila je ena izmed mojih najljubših Passenger-Let her go. Pogledala sem po sobi da bi našla Luka,a ga ni bilo nikjer. Vprašala sem Michaela če ga je kje videl a je rekel da ne. Odšla sem v zgornje nadstropje da bi pogledala če je tam. Odšla sem do neke sobe in odprla vrata in tam sem videla nekaj kar nikoli nisem hotela videti. Luke je bil v postelji z drugo punco. Solze so mi tekle po licih. Obrnila sem se in stekla kar se da hitro iz hiše. Pri vratih me je ustavil Mikey ki me je primiv za roko in me pogledal z začudenim obrazom. "Mikey prevaral me je " je bilo edino kar sem lahko rekla. Mikey me je objel in me vprašal če bi rada odšla domov. Samo prikimala sem in Mikey je odšel do Cala in mu povedal da greva domov in da mu bo kasneje vse razložil. Odpravila sva se proti naši hiši. Ko sva vstopila sem kar se da hitro odšla v svojo sobo in še močneje zajokala. Nekaj minut za tem je v sobo vstopil tudi Mikey. Objel me je in me božal po laseh. "Zakaj je to storil Mikey,govoril je da me ljubi in da bi zame storil vse. Pa ravno danes ko sva 2 meseca skupaj. Zakaj se meni to dogaja. " "Lotty ne jokaj prosim,Luke je kreten ki ne ve kaj je izgubil. Marsikdo bi naredil vse na svetu da bi bila ti njegova. Nebi bil tako kot Luke. " je rekel Mikey. Tako objeta sva bila še kakšno uro nato pa sva zaslišala da so se vhodna vrata odprla in v sobo je pritekel Calum. "Vse sem izvedel in Luke bo še drago plačal za vse to kar je storil moji mali sestrici " je rekel Cal in me objel. Mikey je zapustil sobo da bi lahko bila z Calumo malo sama. Bilo je prav prijetno biti sama z starejšemu bratu. V tej hiši se je to zgodilo zelo malokrat saj sva si hišo delila z 3 fanti in smo večino časa preživeli skupaj. "Cal zakaj se vse slabe stvari zgodijo meni? " sem po nekaj minutah tišine le spregovorila. Cal me je pogledal z žalostnim pogledom in lahko sem videla da ima tudi on solzne oči. "Lotty ne govori tako saj so se ti zgodile tudi lepe stvari. Imela si možnost biti Lukova punca to nima vsaka,ampak je on ni izkoristil dlje in je izgubil nekaj najlepšega kar bi lahko imel v življenju. Mogoče pa se je to zgodilo zato da boš tistega ki boš imela sedaj lahko imela še rajši. " je povedal Cal. "Cal pogrešam mamo in očija " sem rekla in zajokala sem še močneje. "Tudi jaz " je rekel Cal in videla sem kako mu je nekaj solz spolzelo po licih. Calum je čez nekaj časa odšel iz sobe. Vzela sem telefon in napisala Mikeyu če pride malo v mojo sobo. Prišel je nekaj trenutkov za tem. Malo sva se še pogovarjala nato pa oba zaspala.
28. februar 2016
Neext!
28. februar 2016
u208800
u208800
Next!!!!!!!! Takoj!!! Nxt ne,t enxg enxfe ke
29. februar 2016
u209045
u209045
tti Next bo malo krajši,ker je konec počitnic in nisem imela veliko časa ker sem se mogla učit in zdaj tut nebom tako hitro objavila nextov ampak bom 1-krat na teden zagotovo objavila kakšen Next. hvala pa tudi vsem ki berete res sem vam zelo hvaležna. ja tu je pa zdaj Next
...............................................................................................................
8.del:
"Lotty zbudi se " sem zaslišala Michaelov glas. Pogledala sem in se mu nasmehnila. "Pridi v kino gremo " je rekel in vstala sem in odšla v kopalnico. Na poti do kopalnice sem videla Luka ampak sem ga ignorerala. Ko sem se spravila sem odšla v dnevno sobo kjer so bili že vsi in čakali name. Pogledala sem na uro in videla da je ura že 12. Odpravili smo se v kino kjer smo si ogledali film Deadpool. Po končanem filmu smo odšli še na pico. Luke me niti pogledal ni bil je preveč zaposlen z svojim telefonom. Zagotovo je pisal tisti punci z katero se je včeraj tako zabaval. Nisem več zdržala solze so se mi nabrale v očeh in edino kar sem lahko naredila je bilo da sem odhitela iz picerije in odšla v park. Vsedla sem se na klop in solze so mi tekle po licih. Kar naenkrat se je poleg mene nekdo vsedel. Pogledala sem kdo je in bil je Michael. Objel me je in v tišina sva tako sedela zagotovo 1 uro. "Ali greva počasi domov? " me je vprašal Mikey in prikimala sem. Vstala sva in se počasi odpravila proti domu. Ko sva prišla v hišo so bili v dnevni sobi vsi razen Luka. Bila sem vesela da ga ni bilo tam. Vsedla sem se zraven Cala in odločili smo se da bomo pogledali nek film. Po kakšni uri sem odšla v sobo in v roke vzela kitaro in začela igrati kitaro. Tega nisem počela že od nesreče naprej vendar sem vedno rada igrala kitaro saj me je to pomirjalo. Spomnim se dne ko me je Cal začel učiti kako se igra kitara. Ni mi šlo najbolje in hotela sem obupati ampak Cal je verjel vame in lahko sem mu hvaležna. Ko sem odigrala nekaj pesmi sem pri vratih zaslišala ploskanje. Bil je Cal. "Pa si le spet začela igrati sem mislil da si že odnehala" nasmehnila sem se in dala kitaro nazaj na svoje mesto. Proti večeru sem zopet odšla v dnevno in tam so bili vsi tudi Luke. Vsedla sem se zraven Ashtona. "Lotty nekaj ti morem povedati" je začel Cal. Pogledala sem ga z presenečenim obrazom on pa je nadaljeval "Odločil sem se da bova čez 3 dni odšla v Maribor,da bova lahko odšla na grob najinih staršev in da boš lahko ti spet videla Dannya. " Bila sem presrečna hitro sem odhitela do Cala in ga močno objela. "Zdaj pa še nekaj ali lahko gre Michael zraven naju,da ne bo sam doma saj gresta Ashton in Luke v Španijo k prijateljem,Michael pa noče iti zraven? " je vprašal Cal. "Seveda da lahko gre z nama" sem rekla in videla da se je Mikey nasmehnil. Čez nekaj ur sem se odpravila spat in preden sem zaspala sem si zaželela da bodo ti 3 dnevi hitro minili in da bom čimprej spet doma v Mariboru.
03. marec 2016
Next
03. marec 2016
u205544
u205544
Next
06. marec 2016
Next Next Next Next
06. marec 2016
u209045
u209045
Ja spet bom objavla Next. Obistvo se nism mela napisat nexta sm je ena od mojih bestik zahtevala da cim prej objavim Next tako da danny's heart tt Next je za tebe pa upam da ti bo vsec pa tut da bo ostalim ko berete vsec pa hvala se enkrat vsem ko to berete
.......................................................................
9.del:
Končno je minilo teh 3 dni in prišel je dan ko gremo jaz,Michael in Calum v Maribor. zelo se že veselim in komaj čakam da bom spet v Sloveniji. Let je bil dolg ampak se ga ne spomnem najboljse saj sem skoraj ves let prespala. Ko smo prispeli me je Mikey zbudil da bi mi povedal da smo prispeli. Odšli smo do hotela,saj smo hišo v kateri smo živeli prej prodali. Čez kakšno uro smo odšli do pokopališča kjer so se spet prišli nazaj vsi spomini na nesrečo in na vse kar se je zgodilo. Solze so mi spolzele po licih in nekdo me je objel. Bil je Michael. Caluma nisem videla nikjer. "Kje je Cal?" Sem vprašala Mikeya. "Odšel je,ker ni mogel biti tu. Še vedno mu je težko in ne more se sprijazniti da je nazadnje videl starše pred 2 letoma in še takrat se je skregal z njima in odšel in se ni vrnil" mi je povedal Michael. Še predobro se spominim tega dne. Bil je eden izmen najhujših dni v mojem življenju. Moj brat ki sem mu vse zaupala in ki sem ga imela najraje je odšel in preprosto pozabil name. Bilo je težko vendar sem se naučila živeti brez njega,a kako naj pozabim na vse to? Seveda imam Caluma še vedno rada in sem zelo vesela da sem spet zraven njega vendar si želim da bi bila z nama tudi mami in očka. Po kakšni uri sva se z Michaelom odpravila proti hotelu. Ko sva prišla v sobo Cala tam ni bilo. Z Michaelom sva se vsedla na kavč in gledala televizijo. Opazila sem da me Mikey gleda zato sem pogledala proti njemu. Nasmehnil se mi je in nasmeh sem mu vrnila. "Lotty oprosti zato,ampak morem narediti to" je rekel Michael in nato...
06. marec 2016
Next
06. marec 2016
pa tenkju da je posvečen mni
06. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani