Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Sedela sem na skali in strmela v morje v dolini,katero je odnašalo s sabo mivko, in vračalo se vedno z novo, svežo.Sonce je zahajalo in zaprla sem oči ter se prepustila rahlemu vetriču kater se je poigral z mojimi lasmi.Zališal se je samo moj globok vzdih in izdih, galebje petje in veter.Na obrazu se mi je prikazal nasmešek in zamislila sem se.Kmalu me je iz zamišljenosti zbudil krik, krik pomoči.Vsatala sem iz skale in se probala pomirit in iti za ženskim glasom.Moji koraki so bili počasni in pazlivi.Nisem imela izhoda zato sem bila previdna.Če zgrešim, nebo dobro.Iz tal sem vzela ošter kamen in ga spravila v roko,slučajno za obrambo, za katero me je naučil oče ko sem bila še majhna pučka, ker so se po mestih klatili roparji,zlobni ljudje.Mi je razlagal.Za trenutek sem se ustaliva se počepnnila ob grmovje.Zališala sem pok vejice in še več jih je bilo.Kamen sem močno stisnila k roki in molila da se mi nebo nič zgodilo.Bila sem pripravljena na vse ali nič.Kmalu se je moj srčni utrip povečal in občutila sem da me bo premagal strah.Premišljevala sem - nesmeš obupat!močna si! ne razočaraj očeta, ki te gleda z vrha neba, vesolja.Tam nekje zgoraj! pokaži kaj si se naučila!- notranji glas mi je govoril,ne jaz ampak notranji glas.Prvič ga slišim.Prvič ga razumem.Zaslišala sem hitro dihanje in hitro hojo.Nato pa še krohot iz globejšega dela ki se je približeval.Ko je bilo dovolj blizu sem skočila in hotela napasti.Videla sem žensko,črni lasje , modre oči in bila je krvava.Ozrla sem se po gozdu.Videla sem podobo in potem še orožje.Nož.Prestrašeno sem gledala in žensko sem potegnila za roko in jo ker, je bila izmučena še nosila na ramenih.Hitela sem na cesto, ni bilo velikega prometa zato nisem pričakovala velike pomoči.Stekla sem po obali navzdol, do hiške v kateri so bili čolni.vzela sem enega ter veslo.spravila sem ga do morja in naložila stvari in žensko v čoln.Zaklenila sem vrata lopute in ključ skrila na mesto,kjer je bil.Čez nekaj trenutkov sem že veslala po odprtem morju.Nikjer žive duše.Samo ona in jaz.Vzela sem že plastenke vode,dekico,krpice in hrano.Samo dovolj bo bilo samo za en teden in nič več.Pogledala sem v nebo.V zvezde. in se usmerila proti strelcu kateri je kazal sever.
--------------------------------------->
OK.
prvo vem da grozno pišem
drugo ; kako se vam zdi?
tretje; si zalsuži zgodbica nadaljevanje? next ?
11. junij 2015
Next, super je
11. junij 2015
next
11. junij 2015
u189657
u189657
Nexttt
Rada mam take zgodbice *-*
Ne grozno pišeš
Super je
11. junij 2015
neext
11. junij 2015
zdj nemorem dat nexta samo bo pa tm zvečer enkrat k grem na kolpo +.+
12. junij 2015
ok...Next je tu...Upam da vam je bil prvi del všeč...smile

Vesla sem odložila in si odpočila.Po glavi so se mi bledle razne misli.Takšne in drugačne.Molila sem na bolše in hotela da se to nebi zgodilo.Bila sem v obupu.V daljavi, je bila sama voda.Minilo je že pol dneva in še nič.Spoznala sem gospodično. Elso.Nič se ne spomne kje je bila, zakaj je bila in kako je tam prišla.Morski zrak me je ubijal.In mi je šlo na bruhanje.Zbala sem se da se gre o morski bolezni.Čudno.V daljavi sem zelo slabo videla otočec.Vzela sem vesla in sprobavala iti hitreje.Roke so me bolele in niem imela moči.Ampak želja je hotela da to nrdim.Daleč je bil.Porabila sem celih 2h in 30 min.Kmalu sem ga razločno videla in stala na mehkih mivkastih tleh.Čoln sem ptegnila iz vode in ga privezala za polomljeno drevo.Elsa je že lahko hodila zato smo šle poiskati za prenočišče.našle sva jamo.Z ruzakom se šla pogledat notr.Usulo se je netopirjev.Amapk vredu bo.Postavila sem si posteljo iz listov in dekico iz ruzaka katero sem dala Elsi.Zmračilo se je in odšle smo pod pojstle (nekakšne ) Ni bilo popolno ampak je bilo dobro za prvi dan.Zjutraj sem se zbudila in odšla po čoln da semg a izvlekla do našega *brloga*.Zadela sem si v glavo da naredim nekakšno hišo(ko).Nabrala sem močna drevesa ki so bila podreta in s pomočjo vrvi jih spravila tam.Bilo je teško ampak bila sem zmožna.Ponavljala sem si eno in insto stvar.Vedno.Debla so bila majhna ampak prava in močna za hiško in ograjo.Nato sem si vzela počitek in si naredila iz odpadne vrvice in palice naredila ribiško palico.Nataknila sem hos kovive (špičasti el) in ga priterdila na vrvco.Vse to sem našla na otoku.Odšla sem lovit.Na hitro sem si naredila košaro iz vejic in listja.Nato je bilo že sonce skoraj že na vrhu neba.Vsedla sem na kamen in čakala.Kmalu se je ujela riba.Potegnila sem jo ven.Bila je ogromna.Postavila sem jo v košaro.Smilila se mi je ampak, nekako moreš živet.Nabrala sem jih več samo manjših.nato sem se odpravila nazaj.Elsa je bila po koni in je sedela ter se sončila.Naredila sem ognjišče inražen iz palic.Vsaka si je spekla toliko kolikor bo hotela.Nismo vse pojele, in zato sem se bala da bodo na njih prišle bakterije in da nebodo več dobre.Zamislila sem se.Elsa je imela zamisel.To je naredila.Majhno shrambo,in jih dala v jamo kjer je bilo hladno in prijetno.Jaz sem pa začela z hiško.Dan je hitro minil in bila sem izmučena.Vlegla sem se in zaspala v trenutku.Zjutrej sem se zbudila izmučena.Sanjalo se mi je da mi Elsa nekaj prikriva in da bo prišla tolpa , ljudožercev...Bila sem res prepotena in vsa nikakršna.Ampak kar je treba je treba.Začela sem z delom in kmalu je bil spodnji del hiše narejen (s pomočjo Else).Rabile sva vodo.Iz plastenk ni bila več dobra.Po knjgah sem se naučila kako morsko vodo spremeniti v pitno vodo.Odšla sem po vodo z košato in zajela polno.Odnesla na tabor in naredila cediilo in zlivala da se je nekaj spoli zbralo na cedilu.Sol sem spravla vodo pa prekuhala ampak ne v košati, ampak iz jeklene posode k, jo je privalilo k nama morje.Zapalila sem ogenj in pposodo postavila na njega oz.na raženj,ki je bil nekako čuden.Kmalu je bila voda pripravljena za pitje samo še ohladila se mora.To je bilo hitro saj je bilo v jami bolj globje mrzlejše...
-------------------------------------------
Next?
Kko se vam zdi?
je vredu?
kaj popravim?
V nadaljevanju bo bolj napedo... :/
-----------------------------------------------
13. junij 2015
tema je zaklenjena