Prišel je do mene.''Živjo, ljubica.'' je dejal nežno in me poljubil.Snežinke so padale na moje lase.Prijel me je za roko in skupaj sva odšla v šolo.Priznam, počutila sem se kot v sedmih nebesih.Ko sem po stopnicah stopala v šolo, me je zmrazilo.Danes pišemo angleščino, jaz pa sem ves večer preživela z njim.No, ime mu je Sam.Je zelo poseben, vsako dekle se meče za njim.On pa mi je zaa vedno obljubil, da bo večno moj.Verjela sem mu.Jaz sem Pixie.Stara sem 14 let in danes pišemo zdanji test.Seveda, kot sem že omenila je bila to matematika.
Nežno me je potisnil v razred.Nekaj deklet me je ljubosumno pogledalo.Vse so si želele Sama.On se je sicer z njimi spogledoval zato me še ni skrbelo.
Takoj, ko sem sedla za mizo sem vzela učbenik in si začela pistai majhne listke za pomoč.Tudi nekaj drugih si jih je delalo.Listek, ki sem ga imela, je bil tako majhen, da sem si ga dala okoli roke kot zapestnico.
Ko je vstopil učitelj smo že vsi končali z listki za pomoč.Razdelil nam je teste in sedel za mizo.Ker sem sedela v zadnji klopi sem z lahkoto prepisovala.Nihče ni opazil.Tudi oni so bili prezaposleni z prepisovanjem.Končala sem zelo hitro.Oddala sem test in sedla nazaj v klop.Nenadoma sem nekaj opazila.Sam in Katy sta si pisala po listkih.Bila sem malo zaskrbljena, vendar sem se mirila tako, da sem si govorila, da si le odgovore pišeta.Toda, ko sem po zvonenju potegnila list iz koša, ki ga je Katy vrgla vanj sem bila pretresena.
28. november 2010
Next?
29. november 2010
Pisalo je:

Katy: Ljubi prideš dans k meni?
Sam: Ljubica itak da pridem
Katy: Najrajš te mam
Sam: Jst mam tebe rajš.Ljubim te.
Katy:Kdaj boš pustil tisto butasto Pixie?
Sam: No dobro.Jutri jo bom.Tebe ljubim, nje pa sploh ne.Ima jo samo za izkušnjo.
Katy: Dobro

Ko sem listek prebrala si nisem upala premakniti niti nohta.Stekla sem v drugo učilnico.Sam je prišel do mene.''Kaj je ljubica? '' je vprašal.''Ah, nič.Ti povem po pouku.'' sem odvrnila in s tem je bil pogovor končan.
Imeli smo še nemščino,matematiko,španščino,likovno vzgojo in športno vzgojo.Ko je bilo konec pouka je sam nežno stopil do mene in zašepetal ''Se vidima pri križišču.''.Nisem si morala predstavljati, da bom spregovorila besedo z njim.Stekla sem do omarice.Odklenila sem jo, vanjo vrgla zvezke ter ven vzela plašč in škornje.Obula in oblekla sem se, da bi pogovor čim hitreje minil.
Ko sem prišla do križišča, sem začela drgateti.Stopil je do mene.''Kaj je?'' je vprašal.''Sam veš kaj!'' sem mu zabrusila.''Ljubica, kaj je z tabo.'' ''Prebrala sem listek.Ne laži mi.Ne ljubiš me.''.Zajokala sem.Objel me je okoli pasu, a sem ga odrinila.'' Nisem ti mogel povedati, ker bi te prizadelo.'' '' Zakaj mi nisi takoj povedal? '' sem zakričala.''Ljubica...jaz...'' ''Ne laži!!'' sem spet histerično zakričala in ga odrinila.Stekla sem proti cesti in nanjo.Nenadoma sem zaslišala piskanje zavor, nato me je nekaj močno zadel v nogo da sem padla.Dobila sem čuden občutek v glavi, nakar se me je spet nekaj močno dotaknilo.Nato je okoli mene zgrmela tema.
29. november 2010
u6488
u6488
next!!!
29. november 2010
Še kak koment?
29. november 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani