1. DEL od 4. DELOV
Vanessa;
»Jess?« Sem vzkliknil, ko sem se skozi vrata prebila v stanovanje. Iz dnevne sobe se slišala sproščujoča glasba. Ah, Jessica spet izjava svojo jogo. »Tukaj sem!« Se je slišal pridušen vzklik, od koder je prihajala glasba. Ko sem vrečke odložila na hodniku ter pokukala v dnevno, je bila Jess zvita v neki čudni poziciji. »Nekoč se boš polomila, ti že stotič rečem.« Sem rekla, ko je skoraj izgubila ravnotežje, ter zletela po tleh. »Pa se nebom. Čisto vredu sem...razen hrbet me boli.« Je dahnila, jaz pa sem zmajala z glavo. »Bolana si.« Sem rekla, in s tem mislila na njeno obsedenost z vitkim telesom in športom. »Kaj? Imam vročino?!« Je panično vzkliknila ter se prijela za glavo. Zavila sem z očmi. »Kupila sem ti tisto gimnastično žogo, le napihniti jo je še treba.« Sem rekla. Jess je na obrazu zrasel nasmešek. »Vanessa, tisočkrat ti hvala!« Je vzkliknil ter se vrgla na kolena. »Ni treba izvajati obreda za zahvaljevanje.« Sem odvrnila, ona pa se je pobrala ter znova nasmehnila.

Ime: Jessica
Priimek: Hampton
Starost: 19 let
Rojstni dan: 11. Marec
Služba: /
Hobi: Joga, gimnastika

Ime: Vanessa
Priimek: Jackson
Starost: 18 let
Rojstni dan: 27. December
Služba: Dela v prodajalni Malih Živali
Hobi: Igranje kitare, nakupovanje

*Punci živita skupaj, ker sta najboljši prijateljici.*

»In zmanjkalo mi je denarja na kreditni kartici, zato sem kupila samo dve obleki...pa še ti sta zame.« Sem še dejala. »Kaj?« Jess me je prestrelila z pogledom. Pokazala sem ji jezik, nato pa ji je zapiskal telefon.
»Cece bi rada, da se dobimo v kavarni blizu nje.« Je dejala Jess, ko je pregledala sporočilo. »Zakaj?« Sem vprašala. »Ne vem. Napisala je samo, da se naj dobimo, ker nam ima nekaj za povedati. Oziroma, predlagati.« Mi je povedala, kaj piše v sporočilu. »Super, potem pa pojdiva.« Sem rekla, medtem ko sem si sezula visoke pete. »Ampak saj nisi še jedla!« Me je ustavila Jess. »V mestu sem si na štantu vzela sendvič. Zadostoval mi bo za še dve uri.« Sem dejala.
Z Jess sva bili na poti do kavarne Sweet Dreams, ki je blizu bloka, kjer živi Cece. Danes je bilo ozračje še kar toplo, glede nato, da smo komaj Aprila.
»Tukaj sva.« Sem oznanila, ko sem za vogalom zagledala, svetlikajoč od rose, napis 'Sweet Dreams, Kavarna'. Z Jess sva zavili vanjo, in prijetno je zadišalo po sveži kavi. »Mmm, kako omamno diši.« Je z zaprtimi očmi, zamomljala z Jess. Povlekla sem jo za sabo, do naše stalne mize, kjer je že sedela Cece.
»Živjo.« Sva jo pozdravili z Jess. »Zdravo.« Je kratko odvrnila in usedli sva se. »Počakati moram še na ostale tri.« Je dejala Cece, mi dve z Jess pa sva pokimali. »Vsa sem na trnih.« Je siknila Jess, Cece pa ji je v zameno pokazala jezik.

Ime: Cece
Priimek: McContry
Starost: 19 let
Rojstni dan: 21. Julij
Služba: Dela kot natakarica v Baru
Hobi: Petje
*Živi sama, z psom Ginger-jem.*

»Ah, tam sta Georgia in Shelly.« Sem dejala, ko sem zagledala punci, ki sta prihajali k naši mizi. »Živjo!« Sta pozdravili, in vsako od nas objeli. »Čakamo še Roxy.« Je rekla Jess. »Ki bo kot vedno zamudila.« Jo je dopolnila Georgia. Ampak že v naslednjem trenutku je v kavarno vsa zadihana prihitela Roxy. »Ž...Živjo.« Je izdahnila ter se vrgla na stol zraven Shelly. »No, saj ne rojevaš.« Je dejala Cece, ki je komaj zadržala smeh ob vzdihujoči Roxy. »Skoraj...« Je odvrnila Roxy, in planile smo v smeh.

Ime: Georgia
Priimek: Fuller
Starost: 19 let
Rojstni dan: 14. Januar
Služba: /
Hobi: Kuhanje
*Živi z svojim bratom Sam-om ter mamo Nancy.*

Ime: Shelly
Priimek: Meramoll
Starost: 18 let
Rojstni dan: 6. September
Služba: Dela za revijo Vogue
Hobi: Nakupovanje
*Živi z fantom Zack-om, s katerim je trenutno sprta.*

Ime: Roxy
Priimek: Jarmen
Starost: 19 let
Rojstni dan: 8. Marec
Služba: /
Hobi: Zamujanje
*Živi pri babici Carmen, starša sta umrla v prometni nesreči.*

»Zdaj pa povej! Nestrpna sem! Kar kocine mi gredo pokonci!« Je vzkliknila Shelly, in zasmejala smo se. »Dobro. Dobila sem idejo...« Je začela Cece. »Dovoli, da te popravim. Noro idejo.« Jo je prekinila Georgia. Cece jo je iz šale grdo pogledala, nato pa nadaljevala. »Kaj ko bi šle za to pomlad kampirat.« Je vprašala. Nastala je tišina. »Najprej sem mislila, da boš na dan privlekla kaj bizarnega. Ampak, to je pa fantastična ideja!« Je vzkliknila Shelly. »Bizarno pišeš ti v Vogue.« Ji je milo za drago, vrnila Cece. »Jaz bi šla, z veseljem.« Je že kar zdaj privolila Jess. »Ja bi tudi.« Je dodala Roxy. »Jaz grem z veseljem.« Sva v en glas rekli z Georgio. Vse oči so se uprle v Shelly. »Kaj? Seveda, da bi šla!« Je vzkliknila, in Cece se je na obrazu narisal nasmešek. »Kampiranje traja cela dva meseca.« Je povedala Cece. »Pa to bi šle same?« Sem vprašala. »Verjetno že. Vednar moramo pohiteti. Odhod je že naslednji teden, in če hočemo dobiti prosta mesta moramo iti že kar danes do agencije.« Je dejala Cece. »Potem pa gremo.« Je dejala Roxy, ki si je očitno opomogla od njenega hitenja, saj je že stala. Cece je pogledala Shelly, Georgio, mene ter Jess. Vse smo pokimale, da se strinjamo z Roxy. »Potem pa gremo. Stavba, kjer je agencija Titanus, ni daleč.« Je vzkliknila, in odpravile smo se...
13. oktober 2012
u108873
u108873
Neeeeeeext!!
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
u105994
u105994
neext!
13. oktober 2012
neeext :3
13. oktober 2012
u80685
u80685
next.!
13. oktober 2012
Neext
13. oktober 2012
neeeeeeeext
13. oktober 2012
Jessica
»Tukaj smo.« Je naznanila Cece, ko smo prispele pred veliko stavbo, na kateri se je svetlikal napis *TITANUS, agencija za potovanja, kampiranja in organizacija kolonij*
Cece je potisnila velika težka vrata in znašle smo se v ogromni predsobi, kjer se je kar trlo ljudi. »Tam je oddelek kjer organizirajo kampiranja.« Je dejala Shelly, ter pokazala proti enemu izmed tisočih pultov. »Pojdimo. Čimprej, tem boljše.« Je rekla Cece, in sledile smo ji.
»Pozdravljeni, rada bi vpisala pet oseb v Kampiranje Spring Break.« Je čim bolj lepše dejala Cece. Starejša ženska je pogledala izpod čele, ter si nato popravila očala, ki so ji visela na dolgem nosu. »Imena?« J
13. oktober 2012
u108873
u108873
a ti je odrezalo?
13. oktober 2012
Styles juice besede si mi uzela iz jezika
13. oktober 2012
Je vprašala, z tenkim piskajočim glasom. »Jessica Hampton, Vanessa Jackson, Georgia Fuller, Shelly Meramoll, Cece McContry in Roxy Jarmen.« Je Cece na hitro zdrdrala naša imena. Gospa si je vse hitro zapisala nato pa nekaj natipkala v računalnik. »Vse skupaj znaša...150 €.« Je dejala. Cece ji je pod nos potisnila 150 €, gospa pa jih je vzela. »Tukaj so karte in papir, kjer vse piše.« Je dejala, ter tokrat vse skupaj potisnila Cece pod nos. »Hvala, in nasvidenje.« Je odvrnila Cece in odšle smo ven.
Usedle smo se na najbližjo klopco. »Tukaj so karte, in tu je papir. Tu piše datum odhoda, uro odhoda, kam moramo priti, kako dolgo bomo tam...in podobno.« Je rekla Cece. Vsaki od nas je dala karto, nato pa smo se odpravile nazaj v kavarno, da se zmenimo za vse ostalo...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Malo mi je odrezalo en del prej.
13. oktober 2012
JA ! Ku*čev računalnik -.-''
13. oktober 2012
Neext
13. oktober 2012
Shelly
»Torej, čez en teden. Na postaji.« Je še enkrat ponovila Cece. Vse smo pokimale, nato pa se odpravile domov. Kot vedno sem vzela taxi, in nisem rabila čakati dolgo in že sem bila doma.
Odklenila sem vrata stanovanja in k sreči, niso zaškripala, tako kot ponavadi. Morda pa jih je Zack, po dolgem času pregovarjanja, končno popravil.
Edina svetloba, ki je bila v stanovanju, je bila ta, ki je sijala skozi okno. Zack je verjetno že spal, saj sem slišala tiho smrčanje. Odložila sem torbico ter se sezula, plašč pa obesila na enega izmed obešalnikov. Smuknila sem v kopalnico, se na hitro stuširala ter nato samo v spodnjem perilu odšla v posteljo.
Prav sem imela, Zack je že spal, obrnjen proti oknu, na svoji strani. Pred-prejšnji dan sva se sprla, in zdaj ne govori z mano. In tudi jaz z njim ne. Počasi in po tiho sem smuknila v posteljo, in pri tem povzročila tih zvok šumenja odeje. Obrnila sem se na svojo stran ter snela nekaj zapestnic, ki so krasile mojo roko. Tedaj se je par močnih rok ovilo okoli mene, in skoraj bi zakričala saj sem mislila da me bo kdo ugrabil. »Ššš..« Je zašepetal Zack, ko sem imela namen odpreti usta ter zakričati naj mi kdo pomaga. »Zack, kako si me prestrašil.« Sem šepnila. »Oprosti.« Je bilo vse kar je rekel, nato pa znova zaspal, z glavo na moji rami. Zavzdihnila sem, ter tudi sama poskušala zaspati.
Sploh ne vem, če ga še ljubim. Ja, ljubila sem ga. Pred enim letom. Zdaj pa ne več, se mi zdi...
13. oktober 2012
Neext
13. oktober 2012
neext
13. oktober 2012
next,
13. oktober 2012
Next!!!
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
u80685
u80685
next.!
13. oktober 2012
u107790
u107790
neeext...
13. oktober 2012
u105994
u105994
neeext ;3
14. oktober 2012
neext
14. oktober 2012
next!!!
14. oktober 2012
u30718
u30718
next! :** <33
14. oktober 2012
Next
14. oktober 2012
Neeext!!
14. oktober 2012
Vanessa;
♥1 teden pozneje♥
»Tokrat pa zamuja Cece.« Je zavzdihnila Roxy, ki je prišla na avtobusno postajališče dve uri prej, samo da ne bi zamudila odhoda. »Saj bo prišla. Mogoče je morala še kaj urediti.« Je je zagovorila Georgia. »TUKAJ SEM!« Je tedaj nekdo zakričal, ravno ko je Roxy odprla usta, da bi se znova pritožila čez Cecino zamujanje. »Zaspala sem. Budilka me je pustila na cedilu, na poti do sem se mi je odprl kovček in potem sem še enkrat tekla domov po karto...Danes me spremlja nesreča.« Je sva zadihana, Cece navedla razloga za svoje prvo zamujanje. »Saj je vredu, niti nisi tako pozna.« Jo je pomirila Jessica, ter jo prijateljsko potrepljala po rami. »Kje je Shelly?« Je še vprašala Cece. »Šla je po navodila oziroma šla je vprašati za navodila.« Sem odvrnila. »Dobro. Po dolgem času ne rabim jaz nečesa urejati.« Je dejala Cece in zasmejale smo se.
Čez par minut se je, rdeča v obraz, vrnila Shelly. »Živjo Cece, zakaj si rekla da gremo same kampirat?« Je Shelly pozdravila, ter najprej prešla na bistvo njenega rdečega obraza. »Rekla sem, da se mi je zdelo. Zakaj?« Je prestrašeno odvrnila Cece. »Ker gremo kampirat po skupinah. Z dvema skupinama fantov imamo enako destinacijo.« Je odvrnila Shelly, ko se ji je barva na obrazu že polegla. »O Bog...Veš koliko fantov je?« Je plašno vprašala Georgia, ter se prijela za glavo. »Nisem prepričana, vednar mislim da jih je celo šest. Bili bi naj dve skupini, vendar je eden zbolel.« Je dejala, ter se ozrla za sabo. »Bog pomagaj.« Je rekla Georgia ter se prekrižala. »No, tako hudo pa spet ni, da bi molili.« Jo je potolažila Jess, Georgia pa jo je prestrelila z pogledom. »Skupina E3, B6 in C5 prosim javite se pri avtobusu številka 8.« Je dejala neka gospa čez zvočnik. »Me smo B6.« Je rekla Cece, ko je poškilila na svojo karto. »Pojdimo.« Sem dejala ter si čez ramo obesila mojo potovalko.
Zbrale smo pri avtobusu, na katerem je na veliko pisalo '8'. »O ne, ne, ne, ne!« Je tedaj vzkliknila Roxy in se skrila za Shelly. »Kaj pa je?« Je začudeno vprašala Jess. »Vany, se spomniš Fione?« Me je prestrašeno vprašala Roxy. Pokimala sem. Fiona je bila najina stara prijateljica. Vendar potem ko smo se skregale, je z Roxy nisva več videli. »Kaj je z njo?« Je vprašala Jess, ki jo prav tako vedela zanjo, čeprav ni bila nikoli njena prijateljica. »Se spomniš njenega bivšega fanta? Tistega, ki naju je tako grozno sovražil, ker sva Fioni jemale čas?« Je znova vprašala Roxy. Tudi tokrat sem pokimala. »Poglej kdo je tam.« Je rekla, ter z prstom pokazala na skupino fantov nasproti nas, C5. Pogled sem preusmerila tja.
*O. Moj. Bog.*
Bil je Fionin bivši fant. »Šit! Nazadnje naju je videl, ko sva bili drugačni. Torej, če naju vpraša po imenu, si kar enega izmisliva, prav?« Sem panično vzkliknila. Roxy je zaskrbljeno pokimala ter obraz zakopala v svoje dlani. »Umrla bom.« Je zamomljala, punce pa smo se zasmejale. »Pretvarjajta se, da ga ne poznata. Pred enim letom sta ga nazadnje videli, vendar sta se do zdaj čisto spremenili. Upajmo le, da vaju nebo spoznal po potezah obraza.« Naju je skušala pomoriti Cece. »UPAJMO.« Je za njo ponovila Roxy, ki je zaskrbljeno pogledovala k fantom. Bilo jih je sedem, zato ker sta verjetno dva bila iz skupine E3.
»Skupine E3, B6 in C5?« Nas je poklicala neka ženska. Vse tri skupine smo se ji približale. »Vaša destinacija je ob jezeru Glosgaw. To je vaš avtobus, na katerega lahko naložita prtljago. Pa srečno pot vam želim.« Je dejala gospa ter pokazala na avtobus za nami. »Pojdimo.« Nam je rekla Georgia in svoje potovalke in kovčke smo odnesle na avtobus. Usedle smo se nekje na sredini, vsako si je zaplenila dve sedeža, da bo lahko lažje spala. In ker je bil avtobus večji, je bilo tudi dovolj prostora zanjo.
Potovalke smo pustile kar na tleh, saj smo mislile, da tako ali tako ne bo nihče hodil po avtobusu ves čas. Vednar smo se motile. Oziroma sem se jaz motila, saj se je čez mojo potovalko kmalu spotaknil nek fant. »Auč!« Je vzkliknil, ko je priletel naravnost na nos. »Joj, oprosti! Pazi kod hodiš!« Sem siknila, ko se je pobral. »Ti pa pazi, kod puščaš svoje stvari...« Mi je siknil nazaj. »Hej, ti si pa znana.« Je tedaj rekel tisti fant. »Še nikoli te nisem videla.« Sem se zlagala, čeprav sem ga videla že vsaj stokrat. Bil je prijatelj bivšega fanta Fione. »Nisem prepričan. Kako ti je ime?« Je vprašal. »Jaz sem Va...Skylar.« Sem si na hitro izmislila. Bil oje prvo ime ki mi je padlo na pamet, vendar mi je bilo takoj žal, da sem rekla ravno tega. »No, očitno te res ne poznam...« Je zamomljal fant, nato pa se šel usesti k prijateljem. »To pa je šlo za las, Skylar!« Se je z sprednjega sedeža ponorčevala Roxy. »Vem!« Sem siknila. »No, dobro. Če si ti Skylar bom pa jaz...Marissa.« Si je na hitro izmislila Roxy. »Prav, Marissa.« Sem se tokrat jaz ponorčevala iz Roxy, ona pa mi je pokazala jezik...
14. oktober 2012
next
14. oktober 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani