Heeeello bitchez, Lily's back. :3
Z Julijem prihaja tudi moja nova zgodbica...
Medtem ko me 'ni bilo', se je kar veliko spremenilo, in prav zaradi tega, ta zgodbica ni fanfic. In verjamem, da vas bo pri tem stavku, večina kliknila X, ker so brani še samo fanfici; po večini. Vseeno upam da se bo nabralo nekaj bralcev.;*
No, ker sem ljubiteljica 'drugačnih' zgodbic, bo tudi ta 'drugačna'. Edino, kar vam lahko za zdaj povem je to, da je bila ta zgodbica navdihnjena po 'Sift Heads' (če ne veste kaj je to, ni moj problem<3), vendar je podobno le bistvo in 'osnova'.
Prvi del je bil napisan že davnega Aprila. No, sem pač počakala do poletja.
Let's start.:3

✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝

♡ яεαʟιтy øғ ғεαя ♡
▻we αre ɴoт αғrαιd oғ тнe dαrĸ. we αre αғrαιd oғ wнαт'ѕ ιɴ ιт.
►we αre ɴoт αғrαιd oғ нeιɢнтѕ. we αre αғrαιd oғ ғαllιɴɢ.
▻we αre ɴoт αғrαιd тo тry αɢαιɴ. we αre αғrαιd oғ ɢeттιɴɢ нυrт ғor тнe ѕαмe reαѕoɴ.
►we αre ɴoт αғrαιd oғ leттιɴɢ ɢo. we αre αғrαιd oғ αccepтιɴɢ тнe ғαcт *ιт'ѕ ɢoɴe*.

✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝

»On je moj mafijozo, darling.«
»Daj utihni. Poln kurac ga 'mam.«
»To je zato, ker ga ne poznaš dovolj dobro.«
»Stacey, ne nakladaj. Koliko drog si že poskus'la?«
»Pet, vendar vsako samo enkrat. Alonzo mi ne dovoli več, ker pravi, da se lahko navadim.«
»No shit Sherlock, Stacey! To bi ti še tvoja babica lahko poved'la!«
»Ampak on je najboljši. Samo spoznati ga moraš boljše, boš videla.«
Lahko bi rekla, da je bila moja prijateljica popolnoma vinjena in do potankosti zadeta.
»Ko ga bodo enkrat kifeljci dob'li...« Sem zamrmrala.
»Ne bodo ga. Preveč profesionalen je za kaj takega.«
»Mhm, to bi rada vid'la.«
»Kaj imaš toliko proti njemu?« Je malce osorno vprašala. »Saj je samo šef mafije!«
»Ooh!« Grdo sem jo pogledala. »In ti si sam' cipa, 'mam prav?«
»Hej, lepše se izražaj.«
»Hej, Stacey McStanley, zresni se, prosim! SAMO šef mafije?«
»No, dobro, to kar veliko obeta, ampak...«
»Kaj če ga fuknejo v zapor? Kaj boš potem nar'dila, ha? Boš na cesti?«
»Ne bodo ga. Zaključiva z to temo.« Prekrižala je roke na prsih, kot vedno, ko kuha mulo. »Ne kujaj se mačka. Boš čik?« Sem vprašala in ji pred nos pomolila škatlico z zadnjim cigaretom. Ni me mikal. Poškilila je k meni z enim očesom, potem pa pograbila cigaret in si ga prižgala. »Ti ne boš?« Je vprašala, ko je pihnila dim. »Ne. Razmišljam, da bi se odvad'la.« Sem rekla in se naslonila na naslonjalo stola. »Nisi resna!« Je kriknila Stacey. »Mogoče malce preveč resna, kot misliš.« Stacey se je zasmejala kot pečen maček in se zazrla v daljavo, v mestne luči. »Chicago. Ahhh.« Je zamrmrala in rahel vetrič je zavel ter skuštral najine lase. »Kaj hočeš rečt'?« »Krasno zgleda.« »Malo si se pomehkuž'la, odkar hodiš z tistim paglavcem.« Sem rekla in jo rahlo sunila v ramo. »Hej.« Se je zasmejala, in me sunila nazaj. »Predvidljiva si, Stacey. Kak' dolgo sta že skupaj? Pozabljam, saj veš, zelo hitro.« Sem se namrdnila. »2 tedna, koza.« »Hmm. Sta že seksala?« »Je to vprašanje?!« Je kriknila Stacey. »Saj res, ne. Saj lahko sama ugotovim. Kol'ko je 6 krat 14?« »Ne zajebavaj Melody!« Zasmejala sem se. »In majhnega 'ma, ziher.« »Ne, to pa sploh ne.« Je rekla in zardela. »Ne laži!« Sem se znova zasmejala. »Ni ogromen, je pa...nekaj.« »Nekaj majhnega.« Stacey me je grdo pogledala in odvrgla cigareto. Našobila sem ustnice, ona se pa je nasmehnila. »Mučila te bom, ko boš dobila fanta.« »Nisem za resne zveze. Pravzaprav, sploh nisem za zveze.« Sem rekla in ona je zavila z očmi. »To vedno rečeš.« »Ker je res.« Sem odvrnila in pohodila njen cigaret. »Pridi. Poglejva, če je tvoj mafijozo Alonzo že tukaj.«
»Ah Chicago! Time to shine.« Lahko sem predvidevala, kaj bo rekel. Nov pokol? »Alonzo!« Je zacvilila Stacey in ga objela, sledil pa je strasten francoski poljub. 'Na vrvici jo ima kot psico.' sem pomislila. »Predstavi mi svojo prijateljico.« Se je tedaj obrnil k meni in se nasmehnil. Lahko sem videla štiri zlate zobe...ali pa so bili le tako rumeni? »Saj si jo že videl.« Se je zahihitala Stacey, ko je privedla sivega Alonza bližje. »Alonzi, to je moja prijateljica Melody. Spremljevalka.« Je rekla in stegnil je roko. »Alonzo.« Je rekel ter se še naprej širokoustil. »Vem. Stacey ves čas čeblja o ...vas.« »Kar na ti.« Zahlinila sem nasmešek. »Plešeš?« Je vprašal. »Ne. Samo spremlja me.« Se je vmešala Stacey in me prijela pod desno roko. Saj veste, kakšen 'ples', je imela v mislih. »Gremo. Danes si ga bomo privoščili.« Je rekla ter se na široko zasmejala. Potegnila naju je za sabo, sledili so nam pa štirje orjaki z pištolami. Ko sem se tako ozrla čez Stacey-ino ramo, mi je črnolasec pomežiknil, jaz pa sem pogoltnila slino ter se obrnila naprej. Eew, hell no.
»Kaj bomo?« Se je oglasila Stacey, ter me izpustila. Bila je preveč domača v tem baru. »Vodko? Teqillo? Kar vse? Utaborimo se v baru.« Je rekel Alonzo, ter se zakrohotal, krohotu pa je sledilo Stacey-ino hihitanje. »Melody! Ne bodi mrka, srce!« Je vzkliknila Stacey ter se sklonila, da bi iz predala vzela vodko. Pri tem mi je nastavila svojo zadnjico in pol njenih tangic. »Prav. Samo ne priklanjaj se, pros'm!« Sem rekla ter znova zahlinila nasmešek. Ni mi bilo všeč, da sva bili sami z Alonzom in njegovimi možmi. Pravzaprav, sem bila jaz tista, ki je bila sama.

Osebna izkaznica:
Jackie Melody Parker
Rojena 21. Junija v New York City-u
19 let
Spremljevalka striptizete Stacey McStanley Joseph
Parker-jeva se je rodila leta 1994 v New York City-u, gospe Nancy Parker in gospodu Thomas-u Parker-ju. Njen oče je bil bančni uslužbenec, ki je umrl ob ropu banke, leta 1998, tri dni zatem, ko je Melody dopolnila 4 leta. Mama je pri tem postala samohranilka, in ker pred tem ni bila zaposlena, je na hitro dobila službo v manjšem marketu. Ko se je pisalo leto 2004, je šla peš domov in jo je zbil tovornjak z orožjem. Tri dni je ležala v bolnišnici, potem pa izdihnila. Melody je bila takrat stara 10 let in je tako ostala brez obeh staršev. Pod okrilje jo je vzela teta Elizabeth-a, ki je živela v Sydney-u in tako se je Melody pri 11 letih preselila v Avstralijo. Tam je z strogo teto El ostala dobrih šest let, 17. Avgusta leta 2011 pa je pobegnila nazaj v New York. Ker jo je tam začela iskati socialna služba, se je odpravila v Chicago, k Amandi, njeni prijateljici z otroštva. Amanda jo je toplo sprejela, čeprav se njena mama na začetku ni strinjala z hčerino odločitvijo. Pol leta za tem je bila Amanda žrtev poboja na njeni plesni akademiji, in tako je Melody ostala še brez najboljše prijateljice. Amandini mami se je ob smrti hčere popolnoma zmešalo, zato je Melody nagnala od doma, mesec za tem pa je sama pristala v umobolnici. Melody je dva tedna spala na cesti pod zvezdami, dokler se ni spoprijateljila s Stacey. Ker je bila Melody že kot otrok uporniška, je prav nič ni motilo kaj je počela Stacey, in z veseljem je sprejela tudi službo njene spremljevalke. To delo zdaj opravlja že dobro leto. Živi v navadnem tri-sobnem stanovanju z mačkom Ginger-jem, vendar življenje jemlje kot zabavo. Pet let nazaj je začela kaditi, vendar se nikoli ni drogirala. Enkrat je bila v priporu zaradi suma umora, vendar so jo potem izpustili, zaradi najdbe pravega morilca.
Za sabo ima že več neuspešnih razmerij, zato se je pred pol leta odločila, da je zveze več ne zanimajo. Njen predzadnji fant jo je tudi pretepal, da bi jo ubil pa so mu preprečili policisti, ki so ga poslali v zapor za 4 leta, zaradi poskusa umora.
Melody ljubi italijansko kuhinjo, vendar sovraži olive, bučke in papriko in ne pije sadnih sokov. Obožuje slaščice, morsko hrano, predvsem pa kokos in lubenice.
Na čase bi lahko rekli, da je rahlo sramežljiva, vendar družabna in zgovorna. Vedno nosi črno ogrlico z srebrnim obeskom; orlom z zvitkom, ki ga je našla na mestu, kjer je njeno mamo zbil tovornjak.
29. junij 2013
u130737
u130737
Akphwegshgapšđava *w*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! :3
29. junij 2013
neeeeeeeeeext
29. junij 2013
OMG
NEEEEEEEXT
I'M IN LOVE
<33333333333333333
29. junij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. junij 2013
u126497
u126497
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<333
to je ZAKOOOOON !!!!!!!!!!
29. junij 2013
u80842
u80842
ZAKOOOON!!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
29. junij 2013
neeeekštt *,*
29. junij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxtt!!
29. junij 2013
u142563
u142563
OMG to je amazing *w*
Neeeeext!
29. junij 2013
next
29. junij 2013
Hvala vsem, najboljši ste;*
-Rada bi vas opozorila, da morda nexti ne bodo zelo pogosti (za zdaj še):3 Bom se pa potrudila za vsakega, obljubim;*

✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝

Zvilo me je v želodcu. »Veeen zdaj!« Je že malce vinjen, rekel Alonzo svojim 'stražarjem' in jih z tistimi velikimi puškami poslala pred vrata. Slabo mi je postalo. Imela sem slab občutek, ali pa je bila ta vodka pokvarjena. »Melody!« Se je zarežala Stacey in me udarila po hrbtu, da sem skoraj izpljunila vsebino, ki je bila v mojih ustih.
V glavi se mi je kot kaseta vrtel Stacey-in stavek. *On je najboljši. Prespecialen je, da bi ga kifeljci dobili.* Imela sem občutek, kot da ga bodo. Vsaka sekunda je odbila v moji glavi in zvrtelo se mi je. »Na stranišče moram.« Sem rekla, vstala ter privzdignila desno obrv. Nastala je nepopisljiva tišina. Alonzo je zrl predse, kot bi nekaj poslušal, z Stacey pa sva rahlo odprtih ust, zijali druga v drugo. Tedaj se je zaslišal strel. In še drugi. Kot bi jih pričakovali. Alonzo je bil na nogah in izza pasu je že vlekel svojo 'Lizi', Stacey pa se je stiskala k njemu kot majhna psica. Vse je znova potihnilo. Lahko sem slišala Stacey-ino hitro dihanje in moje glasno bitje srca. »K-kaj je bilo to?« Sem jecljaje vprašala in se na rahlo obrnila proti vratom. Tedaj nas je prestrašil še en strel in top padec blizu vrat. Bežno sem pogledala k Alonzu in Stacey. Oba sta bila napeta in kot strela sem švignila zakleniti vrata. V istem trenutku, ko so se blazinice mojih prstov dotaknile prefinjeno zloščene kljuke lesenih vrat, so se le ta z treskom odprla in me skoraj zadela v nos. »PREKLETI ŠUPAK!« Je vzkliknil Alonzo, ko je uvidel kdo je stal pred vrati. Stacey je potisnil na stran ter stopil korak naprej.

*Flash Back - leto 2011*

»Zaveži Melody! Nikoli več te ne spustim iz hiše zvečer! NIKOLI VEČ, JASNO?!« Je kričala teta Elizabeth in zavila sem z očmi. »Ne zavijaj z očmi, mlada dama! In POSLUŠAJ ME!« Nisem ji hotela ugovarjati. Dolgo je tako ali tako ne bom rabila več poslušati. »Kako si sploh drzneš?! VEŠ KOLIKO JE URA?!« »Ja vem. Uro poznam že od drugega razreda.« »NE HECAJ ME!« »Samo odgovr'la sem ti, tetka.« »IN LEPO GOVORI Z MANO!« »In kakšno je to, lepo govorjenje?« »NE UGOVARJAJ!« »Ne ugovarjam. Temu se reče pogovor.« »V SOBO!« Brez besed, z nasmeškom na obrazu sem se po polžastih stopnicah povzpela gor v 'svojo sobo'.
Dolgo več ne bom tu. Samo...samo še 3 leta. Potem sem prosta. Vrnila se bom v New York, ali pa odšla v Chicago, k Amandi. Amanda. Kako se nisem prej spomnila nanjo? Tako jo pogrešam. Tukaj moram biti z to zagrenjeno teto Elizabeth, v tej prekleto vroči Avstraliji.
Tedaj se mi je porodila zamisel. Morda...morda bi lahko odšla že danes. Denar bi vzela, na letališču pa se vrnila v New York. To bi bilo krasno. V tistem trenutku je ravno teta El ugasnila svojo luč in hišo je objela tema. Obula sem si nogavice, da se ne bi slišali moji koraki ter previdno odprla vrata. Hodnik je bil temen, vendar sem se dokaj kmalu navadila in stopila sem na mehko perzijsko preprogo. Počasi sem se od-tihotapila po stopnicah navzdol, v bivšo stričevo pisarno. Vrata so čisto rahlo zaškrtala, jaz pa sem stisnila zobe. Priprla sem jih in potiho stekla k pisarniški mizi. Denar je imela spravljen v skrivnem predalu, le najti si ga mogel. Odprla sem prvega desnega, ter potipala za številčnico. Šifra je bila letnica stričeve smrti, 1997, ni je bilo težko uganiti. Moji prsti so se dotaknili hladne kovine, in zavrtela sem številke. Pod mizo je nekaj glasno škrtnilo. Sklonila sem se, ter odprla manjši predal, iz njega pa potegnila zavoj zajetnega kupčka denarja. Zaprla sem oba predala ter smuknila čez vrata. Tedaj je po spodnji avli in hodniku, na katerem sem stala, posvetil dolg snop baterijske svetilke. Bila je teta El, slišala sem njene copate kako so butkali ob stopnice. Stekla sem, ter se skrila pod stopnice, v kot. Snop luči je posvetil ob priprta vrata pisarne. Približala se jim je, in ko se je rahlo obrnila sva se pogledali v oči. Stisnila sem se nazaj v kot. Nisem bila prepričana, če je vedela, da sem sploh tu. Pokukala sem izza vogala in teta El je vstopila v pisarno ter za seboj priprla vrata. Zgrabila sem priložnost, ter se pognala po stopnicah navzgor; tiho, hitro in kar-se-da previdno. Povzročila nisem najmanjšega zvoka in se na koncu zaklenila v sobo. Med tem ko sem lovila svojo sapo in poskušala umiriti svoje razbijajoče srce, sem pograbila nahrbtnik, vanj stlačila zavojček denarja, pijačo ter nekaj za obleči. Pograbila sem še svoj telefon in slušalke ter si ju zatlačila v žep, nase sem navlekla temno jakno in obula teniske. Kapuco sem si poveznila kar čez glavo, si nadela sončna očala in se pogledala v ogledalo. *Samo še ven moram priti.* Sem pomislila.
Odprla sem svoje okno ter se zazrla v nočno nebo. Bila je ena izmed malce hladnejših noči poletja, vendar me to ni motilo. Na sebi sem imela kavbojke in čez majico brez rokav jakno. Ni me zeblo. Z postelje sem strgala rjuho, ter jo zavezala skupaj z odejo in zaveso. Vrgla sem ju čez okno in segali sta kak meter nad travo. Zavihtela sem se čez. Moram priti od tod.

Ustavila sem se. Bila sem tik pred oknom dnevne sobe in v njen se je sprehajala teta El. Tedaj je ujela mojo visečo postavo in z baterijsko svetilko je posvetila proti meni. Njene utrujene oči so se razširile in kriknila je od groze, tako da ji je baterijska svetilka padla na tla. Ni bila tako stara in se je takoj pognala v tek proti vhodnim vratom. Skočila sem ter se spustila pelerine, in si pri tem skoraj zvila gleženj, ko sem pristala na travi. »Prekleto...« Sem zajavkala ter se opotekla čez vrt. »Melody!« Je tedaj zavreščala teta El in lahko sem jo videla, kako je čez vrt vihrala proti meni. Nisem izgubljala časa ter se še sama pognala v tek. Prav tako nisem razmišljala, z eno roko sem se prijela ograje in jo z samo enim skokom preskočila. Teta El se je brž pognala k vrtnim vratcem, medtem ko sem jaz že tekla v temi čez cesto, moji teniski pa so oddajali top zvok, ki je rezal skozi nočni mir. »MELODY!« Je zakričala Elizabeth, in njej glas je paral ušesa. »Ne ustavi se...« Sem si zamrmrala ter stekla še hitreje. *Če bom tako tekla, bom v petih minutah na letališču.* Sem pomislila in zavila na pločnik. Tete nisem več slišala, a tekla sem še dalje. Če pride do avta, me bo dobila in gorje meni.
Tekla sem, kolikor so me nesle noge. Tedaj se je zaslišal zvok motorja, in prepoznala sem tetin avto. Brez zadržkov sem skočila v bližnje grmovje in se tam z kolenom udarila v nek štor. »Auč, prekleto...« Utihnila sem, ko so se izza ovinka prikazali žarometi Audi-ja. Glavo sem porinila med listje in opazovala, kako se je tetin avto počasi peljal mimo. Njen obraz je bil mrk in poln jeze in ko je prišla do 'mojega' grma je pohodila plin in se pognala naprej. Vedela je, da bom šla na letališče. Ni pa vedela, na katero.
--
»1 karto za ... Chicago prosim.« Sem rekla gospe za pultom. »Imate samo ročno prtljago?« Pokimala sem. Spustila me je naprej in svoj nahrbtnik sem odložila na trak, ter dodala še jakno in čevlje. Šla sem skozi vratca in na koncu me je pregledala še varnostnica, ki je ugotovila, da je piskalo zaradi železnega gumba na hlačah. Pograbila sem nahrbtnik, se oblekla in obula, potem pa se odpravila k izhodu. Stevardesi sem predala karto in se udobno namestila na svoj sedež. Mikalo me je, da bi pogledala skozi okno, a nisem. Prav nič ne bom pogrešala Sydney-a. Odhajam k Amandi, v Illinois.

*End of Flash Back*

✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝

Bi se lahko malo razpisali, zame? :3
Pač, (1.) kak se vam zdi začetek zgodbice; (2.) mate teorijo o čem se bo zgodbica šla, (3.) kaj se bo zgodilo...pač, razpišite se malo...no, vesela bi bla če bi se zlo razpisali haha :33
29. junij 2013
u130737
u130737
1.) Men je res zakon, ker je perfektno in napeto *w*
2.) O njenem življenju.
3.) To pa jst ne vem, zato me preseneti s tem, da nextaš heh ;3
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
29. junij 2013
u126497
u126497
1. Zakon res mi je zlo ušeč <3
2. Am ja mafija + problemi,sam pol bo pač vrjetn pršu nekdo in bo stanje zbolšou
3. Okj
Pač res je zakon zgodbica,zakon je tvoj način pisanja in kok opisujš stvari...nasplošno torej ZAKON :**
29. junij 2013
u126497
u126497
aja +
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT<333
29. junij 2013
1.) ves da je najjace <3
2.) blage nimam..
3.) neveem haha :*
neeeeeext
29. junij 2013
u137348
u137348
1. OMG LILEY THAT'S SO FUCKIN PERFECT <3
2. Mafija,love,sovražtvo..
3.In ja. Mogoče zdele k so strelal eni šupki tm u baru je zihr en bad SEXY boy k ji bo spremenu lajf..
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. junij 2013
u80842
u80842
1.)Začetek se mi zdi super ker je tko napet pa sploh neveš ki se bo zgodilo samo še zmeri naprej bereš kr je praveč zakon ;D
2.)Ufff...nevem ampak se puščam presenetiti
3.)Mogoče bo zdej ko je bil ta napad nevem ji bo pač nek določen dogodek ali oseba spremenil življenje nevem lahko se bo tudi ona zaljubila v kakega mafijca ampak bo sovražnik temu Alonzotu in se bosta pole tud s Stacey skregale ali pa bo zej un ubil Stacy in se mu bo ona hotla maščevat pa bo Melody zbrala neko ful zakon ekipo enih profesonalnih ljudi in se bojo skupi maščeval Alonzotu ;D
Okej to so samo moje čudne teorije zdej pa ti napiši še en superfantastičen next
Neeeeeeeeeeeeeeeext!!!
30. junij 2013
u142563
u142563
1. Ko sm prebrala prvi next sem bila sam *______* Zelo mi je všeč da sem končno najdla eno zgodbico,ki ni fanfic. Kot sm še prej napisala ta zgodbice je amazing. Pa ne sam to amazing ampak je svetovno. Resno komaj čakam naslednji next(:
2.Hmm ...nwm. Mafija mogoče? Verjetn bo velik zapletov.
3. Mogoče bo ta Alonzo poskušal nekaj naredit. Samo ne vem še kaj. Sam ta Alonzo mi že od začetka ni bil všeč in upam,da se bo čim manj v zgodbici pojavljal. Verjetno se bo tudu kej zgodil med Stacey in Melody,mogoče se bosta skregali in upam da bo Stacey ugotovila kakšen kreten je Alonzo-.-' Ne vem zakaj sem se zdele naj Melody-ino teto spomnila sam bi se lahko kej vmešala.
Mogoče pa bosta Melody in Stacey ugotovile kakšen kreten je Alonzo in bosta mogle bežat pred njim in vmes bosta srečala kakšnga hot tipča in se bo Melody zaljublja vanj. ..
Okej nwm mal raztresene teorije mam.
Sam nextaj mi!

Neext
30. junij 2013
LILEEEH! NOVA ZGODBICA <33333
1.) zdi se mi AKJSDLDSFWŽĐŠLODSŽCŠLEWFNMIVKŠRKPŠVKEŠKPF... nakratko SUPER
2.) Bring me ma gun, mafijozo. haha nevem o mafiji pa to?
3.) če se malček oddaljim od zgodbe bi lahk povedala, da bo Alonzo delal probleme Stacey in Melody pa da bo bila 1x ena v njega drugič druga.... mogoče ga bosta reševali iz problemov, ki jih bo počel ali bo pa on rešu eno iz nevem kje pa bosta bili pol silno hvaležni al neki na to mafijsko rit. Uglavnem mogoče ju še ugrabijo eni prjatli od tega Alonza in pol se bo on boril al pa bo tok len da se sploh ne bo boril. nevem... tok za zdj <33 Ma Lileh <3
30. junij 2013
omggggggg nova zgodbica omg se ti zavedaš kak popolno pišeš! o gad najoljše je ej AMAZING SI ŽENSKA! govoril bo o mafijipa pač o enemfantu pomoje ko ji bo obrnu svet na glavo o.o razpisat se mi pa ne da, ker saj veš... lena sm : D
30. junij 2013
neeeeeext
30. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!*--*
30. junij 2013
next
30. junij 2013
Wow :'3 res vsem hvala, ful mi pomeni <33 na začetku nisem pričakovala takega odziva ;oo No, ker ste taki pikeci, boste danes verjetno dobli še kak next:3

✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝

sʜᴇ ωɪʟʟ ʜᴀᴠᴇ ᴛᴏ ʙᴇ ᴄᴀʀᴇғᴜʟ...
ʙᴇᴄᴀᴜsᴇ ʜᴇ ωɪʟʟ ʙʀᴇᴀᴋ sᴏᴍᴇ ʙᴏɴᴇs
ᴀɴᴅ sɪғᴛ sᴏᴍᴇ ʜᴇᴀᴅs

http://braddunne.files.wordpress.com/2013/01/tumblr_mfyquz2euq1rn9spho1_500.jpg?w=497

Kifeljci! Vedela sem! Vedela sem, da ga bodo dobili!
»Živjo Alonzo. Si me pogrešal?«
Premislila sem si. To že ni policija.
»Will! Si mislil, da me boš z tako lahkoto dobil?« Se je nakremžil Alonzo, ko je vanj meril z pištolo. Kdo je stal pred vrati, nisem vedela, ne videla. Glas je bil rahlo globok, a hkrati se je mi je zdelo, da more biti človek izredno mlad.
»Ne boš se izmazal Alonzo. Pravijo, da gre v tretje rado. No, jaz jim bom dokazal, da gre prav tako v drugo.«
Stisnila sem se k steni ob vratih in postava je stopila naprej. Moški je bil visok, suh a rahlo mišičast, frizuro je imel 'počesano' v razmršen quiff in v eni roki je držal pištolo, z katero je meril na Alonza. Ali na Stacey. Ali kar na oba.
Zajela sem samo ter se skoraj spotaknila. »Melody!« Stacey me je šele tedaj opazila in stegnila roko, naj pridem k njej. A prepozno. Opazil me je tudi moški in še le takrat sem ga lahko v soju viseče svetilke do-dobra videla. Ni bil moški. Saj je bil še fant! Pripisala mi bi vsaj 21 let, če ne manj! Oblečeno je imel raztrgano temno modro majico ter stisnjene črne kavbojke, bil je postaven in na nosu so mu sedela temna očala. »Umrl boš v mukah Alonzo. Poigrajmo se malo.« Je rekel in njegove ustnice so se vedno bolj raztezale v hinavski nasmešek in v trenutku je njegova roka pograbila po moji majici ter me stisnila okoli vratu. V mojo glavo je naperil pištolo. »Odvrzi svojo Lizi, sicer ji počim pisker.« Je zarenčal in zvila sem se v njegovem trdem oprijemu. »Hah!« Se je zarežal Alonzo in še vedno meril v fanta za mano. »Ona mi nič ne pomeni. Moj zaklad je tukaj.« Z drugo roko je potrepljal Stacey po rami. »ALONZO!« Je zakričala in lahko sem čutila, da se je fant za mano zdrznil. Le kdo se nebi. Njen krik je res paral ušesa. »MOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA JE!« Je znova zakričala Stacey in stresla je Alonza za roko. »Nehaj!« Je kriknil Alonzo in nenadoma mu je pištola zletela iz rok pod sedežno. »Poslovi se.« Je nenadoma zažvižgal fant. Pištolo je usmeril proti Stacey in Alonzu in počil. Samo enkrat. Samo en strel je bil dovolj, da sta oba obležala na tleh. Mrtva. »O Moj Bog!« Sem kriknila in lahko sem čutila, da se je fantova roka omehčala. Potisnila sem ga na stran in stekla. »Hej!« Se je slišal krik za mano in ozrla sem se nazaj, v trenutku ko je on prihitel iz sobe za mano. Skoraj sem se spotaknila ob mrtvem truplu stražarja, nato pa sem tekla naprej. Slišala sem strel in rahel vetrič je oplazil moje uho, potem pa je naboj prestrelil steklo na sosednjem oknu. Nisem se ozirala in brez zadržkov sem butnila na žensko stranišče in za sabo zaprla vrata ter jih zaklenila. Lahko sem slišala tresk vanje in umaknila sem se. »O groza, o shit, o shit!« Sem preklinjala potem pa se mi je pogled ustavil na oknu. Stekla sem k njemu ter ga odprla. Bila sem tik nad tlemi zato sem se odrinila in se skotalila čezenj na trd asfalt. »Moj križ...« Sem zajavkala, a sem bila kmalu spet na nogah. Sčistila sem svojo kratko krilo in globoko zajela sapo. Brcnila sem v okno, da se je samo zaprlo in se potem z krikom obrnila. »Si me pogrešala...« Njegov glas je zarezal vame. »...Melody?« Umaknila sem se k steni, s čimer se je on pomaknil bližje. »Si mislila, da mi boš kar ušla?« Njegov glas je bil poln jeze, ampak niti za sekundo se ni pokazalo, da bi bil vsaj malo utrujen od teka, medtem ko sem jaz sama še vedno lovila sapo od prevelike merice adrenalina in straha, ki mi je rezal globoko pod kožo. »Meni nihče ne uide.« Je siknil in me zabil nazaj v trden opečnat zid.

*Flash Back - leto 2012*

»Lepo se imej, Am!« Sem se poslovila od Amande in ji pomahala. Danes gre zadnjič na svojo plesno akademijo, potem pa bova lahko po cele dneve skupaj. Obrnila sem se ter se iz oči v oči srečala z njeno mamo. Grdo me je gledala, potem pa se je nasmehnila in me pobožala po glavi. »Pojdi noter.« Je rekla in za nama zaprla vrata. Odpravila sem se v dnevno ter se vrgla na zofo in pograbila telefon. Nič zanimivega, zato sem si prižgala televizijo in pobrskala po kanalih za kakšnim dobrim filmom.
Zaspala sem. Do-dobra, dokler me ni zbudilo zvonjenje hišnega telefona. »Gospa Teyfried...!« Sem zaspano kriknila in pograbila telefon. »Klic...« Zazehala sem. »...za vas!« Oddrsala sem v kuhinjo in Amandina mama se je obrnila ter vzela telefon. »Prosim?« Se je oglasila in odložila kuhalnico. Naslonila sem se na pult ter glavo skrila med roke in si zaželela, da me telefon ne bi zbudil. »Kakšno novico? Je povezana z Amando?« Je zaskrbljeno vprašala gospa Teyfried, in brez da bi dvignila glavo sem pogledala k njej. »Kako to mislite?! Kaj?!« Zdaj je že razburjeno kričala. »Kaj...« Nenadoma se je njen glas umiril. »Kako...« »Gospa Teyfried?« Sem vprašala zaskrbljeno. Nenadoma je bruhnila v jok. »Ne! To ni...m-moohoče!« Histerično je jokala in izpustila slušalko na pult. »Gospa Treyfried?« »Iskreno mi je žal, vendar gospa Treyfried ne more več govoriti.« Sem se hitro opravičila. »Iskreno sožalje tudi vam, gospodična. Nasvidenje.« »Kako prosim?!« Sem kriknila, ampak vse, kar sem slišala, so bili prazni piski. »K-kaj se je...zgodilo?« Sem zajecljala. »A-a-amanda je...« Je kot nora hlipala njena mama. »UU-MMMM-HLAA!« Je tedaj histerično zakričala in med potoki solz si je jezno pulila lase. »Gospa Teyfried?« Sem vprašala. »TI SI KRIVHA!« Je tedaj zakričala in me besno pogledala. »TI SI KRIVA, DA JE AMANDA UMRLA!« Umrla? »TI SI JO SILILA NA TISTO PREKLETO AKADEMIJO!« Odkimala sem med njenim kričanjem. »TI! TI!« »Ne!...Sama je ...hotela...!« Sem komaj slišno izdavila. »ZGINI! NOČEM TE VEČ VIDETI V TEJ HIŠI!« Zapodila se je proti meni in me gnala v zgornje nadstropje. Zgrabila je vse moje stvari ter jih zatlačila v moj nahrbtnik, na koncu pa ga z vso močjo zagnala vame. »IZGINI!« Še en krik, in še par jih je prišlo. Opotekla sem se na hodnik, kjer sem v glavo dobila jakno, medtem ko sem se obuvala. »ZDAJ! NIKOLI VEČ SE NE VRNI!« Opotekla sem se še čez vhodna vrata in ko se je Amandina mama še naprej drla čez cesto, sem jaz v solzah in obupu že tekla neznano kam. Ustavila sem se šele v parku, na klopci in tam obležala. »Amanda...« Sem zahlipala ter svojo glavo skrila med kolena...

✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝

(1.) Kdo je fant (2.) in kaj bo naredil? (3.) Mogoče kakšna nova teorija? :3
30. junij 2013
1. ta k je Amando ubiu? 2. nebo je ubiu, ampak za sabo "vlacu" 3. neweem ncc,sori
30. junij 2013
*aja: neeeeext
30. junij 2013
(1.) To je ex - fant od Amande al pa od Melody... Nwm, al pa plačanec od Melodyine tetee, ka je postalaa hladokrvna morilkaa.... hahahahaha...

2.) Sigurnoo je ne bo ubiil, ker bi blo konc zgodbee, ampak jsst noočem, daa je je konc zattoo ker končno nekdo obstaja na teeh igraaah ka razumee zakwa ne gledam romantičnih filmov ampak "akcijo" .

(3.) Nooo, mislim, da see bo naša Melody zaljubila v teega bebca še preej pa jo bo on ugrabuu, in bosta postala "Les couples qui tuent, amoureux , tueur ... ( para, ki ubijata , ljubimca, morilca... )
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
♡à partir de maintenant je vis pour cet article♡
(Od zdaj naprej živim za to zgodbo)
30. junij 2013
(1.) Kdo je fant
ma en mačo
(2.) in kaj bo naredil?
zaljubo se bo v melody :3
(3.) Mogoče kakšna nova teorija? :3
nope c:
30. junij 2013
++neeeeeeeeeeeeeeexxxt<33
30. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg