Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
''Nesramnež!'' je Roselline kričala na svojega prijatelja Jamesa. No, skoraj prijatelja. Bivšega. Joj, pa saj ni zdaj važno. ''Ti si en butasti, nesramen brezsrčnež.'' Je hlipala in v njega umerila palico. ''Rose,MIRNO.'' Je iz naslednjega kupeja pritekel Liam. ''Nebom se pomirila! Pusti me pri miru!'' je zajokala,pograbila kletko z sovo in oddrvela po hodniku vlaka.
-
''AAAAAAAAAAA!'' sem zakričala.Zbudila sem se vsa prepotena. Dotaknila sem se brazgotine na čelu,ki me je čez vseskozi spominjala na samoroga. ''Brezsrčnež?'' sem se vprašala. ''Miška,je kaj narobe!'' je v spalni halji v mojo sobo ''priletela'' mama.''Ne,mami,nič ni narobe.Le brazgotina me malce ščemi.'' Sem zmedeno odvrnila. ''Ojoj,začelo se je.'' Je vshičena zaplesala mama. ''Mami?'' sem se z izbuljenimi očmi spet nazaj ulegla. ''Sanjam.'' Sem govorila v strop. ''Ne,srček,ne sanjaš!'' je mama navdušeno vriskala. ''No,potem pa mi povej zakaj gre.'' Sem panično vprašala. ''Ljubica,čarovnica si.'' Je rekla mama. ''Mama.'' Sem zasanjano rekla. ''Zdaj grem,naspi se,jutri imamo veliko dela in v šolo moraš. Zaspala sem v najlepših sanjah…
-
Naslednji dan v šoli:
''O,glej kdo je prišel.'' Je Mia rekla svojima ''pajdašicama'',''slugama'' Niki in Lei. ''Majhna sluzasta žaba.'' Je rekla važno. ''Pusti me,princesa močvirja.'' Sem ji zabrusila nazaj. ''Rose,pusti jo,ni vredna.'' Me je nato za rokav prijela Emma.Stekla sem v učilnico. ''Spet zamujaš Roselline.'' Se je name drla Veverička. To je učiteljica za matematiko. ''No, danes bomo jemali potence.'' Je nakladala. Ura je tekla,tekla,tekla…'' KONEC POUKA!'' je zavreščala učiteljica. ''Mama,doma sem.'' Sem zaklicala,ko sem stopila na hodnik. ''Si pripravljena da greva?'' je vprašala mami. ''Kam gremo?'' sem vprašala. ''Na Prečno ulico.''
''Mami neda se mi iti ribarit.'' ''Kaj?'' je vprašala. ''Če si pa rekla,sa gremo Na Rečno ulico.'' ''Joj hahahaha,saj ne greva na Rečno ulico ampak na Prečno!'' ''Aha.'' Sem rekla.
[img]http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=xx6654gif.gif&res=landing[/img]
-Klikni zame :3
02. julij 2012
waaaaaa *w*
ful mi je všeč začetek ;3
NEXTI čim prej :*! < 3
02. julij 2012
Next.! :##
02. julij 2012
u91899
u91899
Neext.! (:
02. julij 2012
u97403
u97403
next!!
02. julij 2012
next
02. julij 2012
u84628
u84628
next:3
02. julij 2012
u94468
u94468
Nextyy ful dobr (:!
03. julij 2012
nekst
03. julij 2012
next!
03. julij 2012
next čim prej :#
03. julij 2012
hvala za nekste srčki:* < 3
03. julij 2012
u94468
u94468
Jst jutr grem na morje in bi rada vedla kaj se bo zgodil... Pokam! Next še dans!
03. julij 2012
ok:* čaki da napišem :3
03. julij 2012
u94468
u94468
Jeeeeej! Tii Sii Osmm!
03. julij 2012
Next

03. julij 2012
zdaj prihaja ZELO ZELO ZELO dolg del! < 3
03. julij 2012
''No,kje je ta Rečna ulica.'' Sem vprašala.''PREČNA .'' Je nervozno odgovorila mama. ''Počakaj še malo,pa boš videla.'' Je rekla. Hodile sva po Londonu in med barvnimi hišami in malimi trgovinicami,kavarnicami z terasami obdane z rožami je mojo pozornost pritegnila prav nenavadna gostilna. Mojo že,pozornost,a od drugih ljudi ki so nakupovali pa ne prav preveč. Ta gostila,''Počen lonec'' je bila zanemarjena od zunaj,temna in se je od drugih gostiln zelo razlikovala. Bila je nekako drugačno. ''Mami ima tale gostila ''Počen lonec'' kakšno magnetno resunanco,ki privlači osebke iz njene osi.'' Sem z izbuljenimi očmi strmela v gostilno. ''Miška, vidiš,se ti že meša,haha. Moj mali pritlikavi filozof,skuštrani.'' Se je na široko nasmejala mama. Povlekla me je za rokav,točno v smeri gostilne. ''Mami,kaj delaš,ta gostilna izgleda ja kot,da je-za-č-čarana?'' sem zajecjala. ''Veš,kaj,tiho bodi,da bunkelji ne slišijo.Vse povsod so!'' je zasikala mama. ''Mama,kdo? ''Bunkelji.To so ljudje,ki nimajo pojma o čarovniji.'' Je rekla. ''Ahaaa.'' Sem zamrmrala. Odšle sva v gostilno. Tam so bili vse mogoči čarovniki. ''Spet je novo leto na Bradavičarki in spet novi otroci,spet novi razgrajači.'' Je majhen profesor,podoben škartu rekel visoki,suhi čarovnici ogrnjeni v plašč. ''Mami,kaj je Bradavičarka?'' sem zašepetala. ''Ljubica,to je šola za čarovnike in čarovnice.Ti greš v 1.letnik srček.'' Je pojasnila mami. ''Hagrid!'' je simpatično zakričala mama. ''Gospa Luipka!'' je moški,oziroma velikan pomagal moji mami. Z velikimi,izbuljenimi očmi sem gledala 'Hagrida'. ''Srček,to je Hagrid oskrbnik na Bradavičarki.'' ''A,to je pa najbrž Roselline.'' Se je simpatišno nasmehnil Hagrid. Zdaj sem se sprostila in končno spregovorila. ''Zdravo.''
Hagrid je 'tacal' proti zidu nakoncu gostilne. Iz velikega žepa plašča je povlekel velik roza dežnik. Na opekah je zarisal zapleten vzorec in opeke so se počasi začele umikati. Izoblikovale so se v vrata. Na drugi strani je bila ulica, bilo je magično. Čarovnice in čarovniki so se smehljali,klepetali. Vsak si je hotel izboriti mesto pod strešnikom pred vsako trgovino. Sonce je namreč pripekalo z vso močjo in iskali so senco. Mami si je pihljala z pahljačo,jaz pa nisem imela dovolj časa da bi razmišljala o vročini. Gledala sem trgovine z palicami,z kotli. Iz velike izložbe je z velikimi očmi gledala sova. Tako je prisrčna. Mamo sem pocukala za rokav: ''Mama,mi kupiš sovo.Tistole majhno, za raznašenje pisem.Saj veš.''
''Seveda,srček.Če bo ostalo kaj denarja,ti bom sigurno kupila sovo.Prav tisto.''
-Nakupile sva plašč,knjige,zvitke pergametna,črnilo,pero v glavnem vse,kar potrebujem za Bradavičarko. Le palice še nimam. Stopila sem v trgovino,tam pa je prijazen star gospod mrmral nekaj zase. V roko mi je potisnil palico in rekel: ''bukev, 26 cm, jedro je zmajevo srce.'' Zamehnila sem z palico in… TRESK! Škatle z palicami so bile raztresene po tleh. ''Oprostite!'' sem hitela postpravljati palice. Saj ni nič deklica. ''bukev, 29 cm,jedro je samorogova dlaka.'' Se je nasmehnil. Previdno sem zamahnila z palico. Moja brazgotina na čelu je zažarela.Moje srce je napolnila neizmerna energija in moč. ''Hvala,gospod.In zaradi palic.Oddolžila se vam bom.Obljubim.'' sem se blaženo nasmehnila.Čez izložbeno steklo sem zagledala mamo,ki je nasproti prihajala z kletko,z sovo. ''Mami,hvala!''
-Doma sem spet zamahnila z palico in tudi to se ni končalo preveč dobro. Razbila sem okno. ''Ja,ne razlagaj.'' Je v sobo pridrvela mama in ko je videla razbito okno ji je bilo vse jasno.
''Aja.Pa palico spravi,da nebo še kaj razbito!'' je rekla in odšla,jaz pa sem se posvetila sovi. Dala sem ji za jest in vodo ter ime. Ime ji je bilo Angel (Ejnđl).

03. julij 2012
next
03. julij 2012
u84628
u84628
neeext. se opravičujem,ampak nekaj čas zgodbe ne bom mogla brati. piši še tako noro kul, kot si do zdaj:*
03. julij 2012
supermen u're heeeeere?:*
03. julij 2012
u94468
u94468
Nexttii! Pa hvala ksi dans nextala! Ful sm ti hvaležna in ta zgodbica je đbest!
03. julij 2012
ni kaj.srčice rada vas mam < 333333333333333333333♥
03. julij 2012
next
04. julij 2012
u95919
u95919
neeext.!!!!!!.. sam kaj ni počen ''kotel'' in ne lonec..????
04. julij 2012
oprostite sem se zmotla :c < 3
05. julij 2012
NEXT

05. julij 2012
Next!!
05. julij 2012
u95919
u95919
owl:3--- sej ni problema... next!
06. julij 2012
u60307