Hej. Jaz sem Zara in stara sem 16 let. Živim v Californi-i (Los Angeles).Imam mlajšo sestro Anjo, ki je stara 12 let.Imava mamo Kajo in očeta Borisa. Živimo v veliki hiši in smo kar bogati.
Bliža se božič in vse bolj sem navdušena nad njim. Ju3 bomo postavili smrekico kajti čez 3 dni bo božič. Danes greva z očetom po smrekico (seveda umetno) v trgovino pa tudi po okraske. Res komaj čakam božič ker je to zame najlepši čas v letu. Pssst.darila že imam!! Mami sem kupila posebno dišeče milo in bilo je zeeeelo drago.Prav tako sem milo kupila tudi očetu. Sestri pa sem kupila skledo za mleko,ki ima dizajn Parisa in pa še dvojne robčke z istim dizajnom. Res sem čisto pripravljena na božič. Edina stvar, ki si jo pa jaz želim pa je popolna fantazija z imenom Liam. Skupaj sva v istem letniku in zame je popoln. Res bi rada da bi bil z mano a kaj,ko je najbolj popularen fant na šoli..stavim da pri njemu nimam šans. Danes je zadnji dan šole v letu 2013. Zato ga bom poskusila osvojiti. Imeli smo uro zgodovine pri kateri sem skoraj zaspala, zdaj pa je kosilo potem pa grem domov. Pri kosilu se je zgodilo nekaj magičnega. Liam me je vprašal če lahko prisede. Seveda sem takoj rekla ja. Moje prijateljice so odšle stran da sva se lahko v miru pogovarjala. Vprašala sem ga zakaj je prišel k meni. Rekel je da me že od septembra opazuje in da sem mu všeč. Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Tudi jaz sem mu povedala da sem zeelo v njega. bil je vesel in me je povabil k njemu domov.
22. december 2013
Vsaj 2 nexta za nadaljevanje.
22. december 2013
u82298
u82298
next
22. december 2013
u82298
u82298
next
22. december 2013
u82298
u82298
maš že dva
22. december 2013
Diamons em..dve različni osebi morta bit!
23. december 2013
u28319
u28319
Next:3
23. december 2013
Takoj sem privolila in tudi on je zelo bogat, kajti odpeljala sva se z najboljšim motorjem. Vse punce so mi zavidale. Hvalabogu je pri njemu bila hiša prazna. Povabil me je v svojo sobo in mi prinesel topel čaj. Nisem mogla verjet. Usedel se je na posteljo in me povabil na njegova kolena. Brez oklevanj sem se takoj usedla on pa me je objel. Bil je najlepši trenutek mojega življenja. Najine ustnice so hrepenele in vedno bolj so se bližale druga drugi…Kmalu so se dotaknile in se poljubile. Poljub je trajal kakšnih 5 minut, potem pa je nehal, oba sva bil presrečna. Povedala sem mu da moram iti on pa me je še enkrat objel in me poljubil. Pospremil me je do vrat in odšla sem domov. Ko sem prispela so bili že vsi doma in me čakali na kavču. Z očetom sva šla v trgovino po smrekico jaz pa sem si kar naprej dopisovala z Liamom. Kar naprej mi je pošiljal srčke jaz pa sem jih njemu nazaj. Ati je videl da sem zelo vesela in me vprašal zakaj. Jaz pa sem mu odgovorila,ker bo božič… Vsaj 5 nextov za nadaljevanje.
23. december 2013
OJla nova bralka vem da je od tega že 7 let a vseeno Next
10. december 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani